Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

انیمه ای معرفی کنید آنتاگونیستش Anti-villain باشه یعنی هدف خوبی داشته باشه ولی راه اشتباهی رو میره:dعین psycho-pass.یه انیمه هم میخوام که شخصیت اصلی نقش منفی داستان باشه:dهمچین چیزی هست؟:d

انیمه ای معرفی کنید آنتاگونیستش Anti-villain باشه یعنی هدف خوبی داشته باشه ولی راه اشتباهی رو میره:dعین psycho-pass.یه انیمه هم میخوام که شخصیت اصلی نقش منفی داستان باشه:dهمچین چیزی هست؟:d
دزدای دریایی شخصیت مثبت نیستن:-" اونم وقتی نیرو دریایی هست :p ==> وان پیس :-" :))

دفارچه مرگ هم دیدی؟ مثل P-Pهه :-" البته P-P شخصیت منفیش من رو حداقل تا حدودی موافق خودش کرد ولی DN نچ:-"

خخخخ:دی
یادش بخیر یعنی این هانتر خودش عالی بود ... پش سر هم میدیدم عالی ترم میشد:دی 24 ساعته هانتر میدیدم، به امید انیمه شدن ادامه ـش.
به امید مانگا شدن ادامه ش! :دی فعلا که ادامش تنها جایی که وجود داره( اونم شاید:-" ) تو ذهن مانگاکاست :دی
وگرنه کلا 7-8چپتر بیشتر نیست ادامش :دی

این مانگاکاهایی که تو خماری میزارن عذاب وجدان نمیگیرن؟ :(
همینطور اونایی که اخوی ها رو ترجمه میکنند:-" :-" :-"

---
دم عیدی بیاید کمک بنمایید ببینم چه کنم! :-" :d
یکی از بچه های دوتا Plugin برای تنظیمات Vuze معرفی کرد...ولی امروز هرچی باهاش ور رفتم به نتیجه ای نرسیدم:| بیاید کمک کنید ببینم دقیقا چیکار میتونم بکنم که توی عید بتونم حداقل دانلود کنم شب ها:-" (کلا فک و فامیل ما همه شب زنده دارن:d ==> شب ها خونه نیستم:| )
خواستم ریموت رو هم تنظیم کنم،ولی هرچی کد رو وارد موبایل میکردم قبول نمیکرد:| :| :|
همون اگر میتونید دانلود قدم به قدم چگونه از 1 تا 8 vuze فعال باشد رو بگید بهتره :d
نکته : فعلا امکان کوچ ندارم،چون این وسط یه فایل 19گیگی هست که فعلا 52%ـش رفته:-" با این اوضاع نت،انشاالله تا آخر خرداد تموم میشه دانلودش=)) :d

آخرین ویرایش:
فکر کنم code geass تو این فیلت*ی که قرار دادی بتونه باشه...!:d

انقدر لذت می برم وقتی می بینم HxH باعث داغون شدن روح و روان بیننده هاش میشه. حیف @بعضی‌ها که این انیمه رو درک نکردن:دی
به امید مانگا شدن ادامه ش! :دی فعلا که ادامش تنها جایی که وجود داره( اونم شاید:-" ) تو ذهن مانگاکاست :دی
وگرنه کلا 7-8چپتر بیشتر نیست ادامش :دی

این مانگاکاهایی که تو خماری میزارن عذاب وجدان نمیگیرن؟ :(
همینطور اونایی که اخوی ها رو ترجمه میکنند:-" :-" :-"

گفتی اخوی ها...

رفتم مانگاش رو خوندم. داغون شدم! دلم می خواست کله امُ بکوبم به تیز کنج دیوار!:-"

صد رحمت به وقایع حزن انگیز توی انیمه:(

حیف که ادامه اش انیمه نشد:(

ای کاش انیمه میشد و همون مترجم سری اول، ادامه اش رو هم ترجمه نمی کرد:>

بحث مانگای هانتر شد یه سوال داشتم که فقط من بودم که ارک اخر مانگا باید چند بار میخوندم تا بفهمم چی شد؟!:d
داستان فوق العاده پیچیده شده بود...:|

اریا جان با تاخیر دستت درد نکنه مسافرتم دسترسی به اینترنت یکم مشکل :dهمونطور هم که قبلآ گفتم لیست بهار کاملآ سنگین به نظر میرسه که امیدوارم یکم سنگینیش به فصل تابستان سریز کنه البته تو این یکی دو روز دو سه تا کار نام اشنا به فصل تابستون هم اضافه شده کارایی مثل Gatchaman Crowds insight و Non Non Biyori Repeat که فصل دوم انیمه های خودشون هستن یه سری انیمه دیگه هم هست که نظرم رو جلب کرده ولی باشه بعد از اینکه برگشتم

یه خبری هم تو یکی ازسایت ها خوندم که قصل دوم Haikyuu!! برای فصل پاییز تایید شده و قبلآ از اون هم دو فیلم قراره ازش پخش شه حالا منظور از فیلم چی بود دقیقآ نمیدونم:d

Shigatsu Wa Kimi No Uso هم قسمت اخرش پخش شد به شخصه خیلی دوسش داشتم خیلی در موردش صحبت کردیم جای بحث بیشتری نداره بهترین 93 مبارکش باشه

اینم یادم رفت بگم جا داشت یه یادی هم ازمانگای وان پیس این هفته بکنم که چپتر بسیار خوبی بود

آخرین ویرایش:
بحث مانگای هانتر شد یه سوال داشتم که فقط من بودم که ارک اخر مانگا باید چند بار میخوندم تا بفهمم چی شد؟!:d
داستان فوق العاده پیچیده شده بود...:|
آرک آخر منظورت همین آرک بعد از انیمه است؟
اگر اونه که طبیعیه!
توی 9 قسمت کلاً فضای کار عوض شد. شخصیت های داستان کلاً عوض شدن.
به اندازه کل 340 قسمت اول، اطلاعات داده شد. مشخصه که درک کردنش کمی سخت میشه:d
اریا جان با تاخیر دستت درد نکنه مسافرتم دسترسی به اینترنت یکم مشکل :dهمونطور هم که قبلآ گفتم لیست بهار کاملآ سنگین به نظر میرسه که امیدوارم یکم سنگینیش به فصل تابستان سریز کنه البته تو این یکی دو روز دو سه تا کار نام اشنا به فصل تابستون هم اضافه شده کارایی مثل Gatchaman Crowds insight و Non Non Biyori Repeat که فصل دوم انیمه های خودشون هستن یه سری انیمه دیگه هم هست که نظرم رو جلب کرده ولی باشه بعد از اینکه برگشتم

یه خبری هم تو یکی ازسایت ها خوندم که قصل دوم Haikyuu!! برای فصل پاییز تایید شده و قبلآ از اون هم دو فیلم قراره ازش پخش شه حالا منظور از فیلم چی بود دقیقآ نمیدونم:d

Shigatsu Wa Kimi No Uso هم قسمت اخرش پخش شد به شخصه خیلی دوسش داشتم خیلی در موردش صحبت کردیم جای بحث بیشتری نداره بهترین 93 مبارکش باشه

اینم یادم رفت بگم جا داشت یه یادی هم ازمانگای وان پیس این هفته بکنم که چپتر بسیار خوبی بود

دو تا فیلم هایکیو از این Compilation Film هاست که خلاصه فصل اول انیمه به علاوه صحنه های جدیده.
البته تجربیات انیمه های مشابه نشون میده این صحنه های اضافی رو باید با 8 بار مرور فیلم متوجه اش شد:دی
-----
Shigatsu Wa Kimi No Uso منطبق با مانگاش پیش رفت؟

سلام.خب تا 5 دقیقه دیگه سال تحویل میشه و من منتظر تموم شدن دانلود این هاچیمن هستم:d.ولی به عنوان نفر اول عید رو به همه بچه های گل سایت تبریک میگم:x:d.

75675890921648142530.jpg

منبع

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or