D.of.persia
کاربر سایت
وای وای وای چقدر عالی
آخیش کایت نمرده
اصلا این آهنگ مخصوص این آرک رو که میزنه مو های بدنم سیخ میشه
میخوام همینطور هانتر ببینم 

دزدای دریایی شخصیت مثبت نیستنانیمه ای معرفی کنید آنتاگونیستش Anti-villain باشه یعنی هدف خوبی داشته باشه ولی راه اشتباهی رو میره:dعین psycho-pass.یه انیمه هم میخوام که شخصیت اصلی نقش منفی داستان باشه:dهمچین چیزی هست؟:d
اونم وقتی نیرو دریایی هست
==> وان پیس

البته P-P شخصیت منفیش من رو حداقل تا حدودی موافق خودش کرد ولی DN نچ
به امید مانگا شدن ادامه ش!خخخخ
یادش بخیر یعنی این هانتر خودش عالی بود ... پش سر هم میدیدم عالی ترم میشد24 ساعته هانتر میدیدم، به امید انیمه شدن ادامه ـش.
) تو ذهن مانگاکاست 

:d
بیاید کمک کنید ببینم دقیقا چیکار میتونم بکنم که توی عید بتونم حداقل دانلود کنم شب ها
(کلا فک و فامیل ما همه شب زنده دارن:d ==> شب ها خونه نیستم
)

با این اوضاع نت،انشاالله تا آخر خرداد تموم میشه دانلودش
:dسلام به همه. آقا ناروتو ۱ از قسمت ۱۴۳ تا ۲۱۹ filler ه؟یا بشینم ببینم؟
![]()
فکر کنم code geass تو این فیلت*ی که قرار دادی بتونه باشه...!:dانیمه ای معرفی کنید آنتاگونیستش Anti-villain باشه یعنی هدف خوبی داشته باشه ولی راه اشتباهی رو میره:dعین psycho-pass.یه انیمه هم میخوام که شخصیت اصلی نقش منفی داستان باشه:dهمچین چیزی هست؟:d
به امید مانگا شدن ادامه ش!فعلا که ادامش تنها جایی که وجود داره( اونم شاید
) تو ذهن مانگاکاست
وگرنه کلا 7-8چپتر بیشتر نیست ادامش
این مانگاکاهایی که تو خماری میزارن عذاب وجدان نمیگیرن؟
همینطور اونایی که اخوی ها رو ترجمه میکنند![]()
![]()
![]()

بحث مانگای هانتر شد یه سوال داشتم که فقط من بودم که ارک اخر مانگا باید چند بار میخوندم تا بفهمم چی شد؟!:d
داستان فوق العاده پیچیده شده بود...![]()

آرک آخر منظورت همین آرک بعد از انیمه است؟بحث مانگای هانتر شد یه سوال داشتم که فقط من بودم که ارک اخر مانگا باید چند بار میخوندم تا بفهمم چی شد؟!:d
داستان فوق العاده پیچیده شده بود...![]()
اریا جان با تاخیر دستت درد نکنه مسافرتم دسترسی به اینترنت یکم مشکل :dهمونطور هم که قبلآ گفتم لیست بهار کاملآ سنگین به نظر میرسه که امیدوارم یکم سنگینیش به فصل تابستان سریز کنه البته تو این یکی دو روز دو سه تا کار نام اشنا به فصل تابستون هم اضافه شده کارایی مثل Gatchaman Crowds insight و Non Non Biyori Repeat که فصل دوم انیمه های خودشون هستن یه سری انیمه دیگه هم هست که نظرم رو جلب کرده ولی باشه بعد از اینکه برگشتم
یه خبری هم تو یکی ازسایت ها خوندم که قصل دوم Haikyuu!! برای فصل پاییز تایید شده و قبلآ از اون هم دو فیلم قراره ازش پخش شه حالا منظور از فیلم چی بود دقیقآ نمیدونم:d
Shigatsu Wa Kimi No Uso هم قسمت اخرش پخش شد به شخصه خیلی دوسش داشتم خیلی در موردش صحبت کردیم جای بحث بیشتری نداره بهترین 93 مبارکش باشه
اینم یادم رفت بگم جا داشت یه یادی هم ازمانگای وان پیس این هفته بکنم که چپتر بسیار خوبی بود