نمیدونم دقیق با چه سبک انیمه ای جور هستید ولی این سه تا هم بالا و پایین زیاد دارن ولی کارای بدی نیستن ترتیب اولویت دیدنشون هم از بالا به پایین مرتب کردم :
Terra Formars
Nanatsu No Taizai
Amagi Brilliant Park
احتمالاً منظورش همونه.آخه این ایلیا فکر کنم کلاً آدمیزاد طبیعی نیست!
ننه ـش هم آدم معمولی نبود و اینم بچه همونه. بنده خدا توی کودکی خیلی مظلوم بود، ولی احتمالاً بعدش توسط اون خاندان نمیدونم چی چی شستشوی مغزی شده و کلاً برای بدست آوردن جام پرورشش دادن. حتماً همونا بهش گفتن کریتسوگو به جای اینکه جام رو برای ما بگیره، زده منهدمش کرده و حالا اینم از دست کریتسوگو شاکی هست.

من بیشتر فکر کنم به خاطر حرفی بود که تو قسمت دوم F/Z بهش زد و عمل نکرده! وقتی تو قلعه داشت تو برفا باهاش بازی میکرد بهش گفت: (البته تو اونجاهاش رو ندیدیتو نسخه Extended بود
)
Listen Illya, can you wait for me Illya? Even if you're lonely, can you last until i come home? I promise you, i'll be home before you know it
ولی آخرش میره تمام وقتش رو میذاره رو بزرگ کردن شیرو!![]()
فکر کنم ایلیاسویل به خاطر همین از هر دوشون بدش میاد.
البته حدسه منه، شاید حرف تو درست باشه
ولی مطمئن نیستم.
اگه درست یادم باشه یه جایی توی F/Z گفت که این خاندان آینزبرن دیگه بهم اجازه نمیدن دخترم رو ببینم. یعنی بعداً میخواسته بره سراغ ایلیا، ولی راهش نمیدادن. 
فکر کنم توی نسخه منم بود!ولی مطمئن نیستم.
کلاً اون تیکه که توی برف صحبت میکنن که بود، ولی خب جملات دقیقش رو یادم نیست!
آره شاید هم به خاطر همون باشه.البته اونجا هم کریتسوگو بدبخت تقصیری نداشت!
اگه درست یادم باشه یه جایی توی F/Z گفت که این خاندان آینزبرن دیگه بهم اجازه نمیدن دخترم رو ببینم. یعنی بعداً میخواسته بره سراغ ایلیا، ولی راهش نمیدادن.
فکر میکنه به خاطر اون شیرو ولش کرده!
البته شاید!
چون تا اونجایی که من یادم میاد توی رمان رین و ایلیا موقع مبارزه سیبر و برسرکر با همدیگه نمیجنگن.

)
Jinrui wa Suitai Shimashitaکونیچیوا :d
@علی دانته
عاشقتم پسر توضیحات عالیه .
:bighug:
==========
@همه
بچه ها این عکس تو اسپویل مال کدوم انیمه هست ؟!
از صبح دنبالشم خیلی باحال میزنه عکسش :d
@ TCSCELL
خب از اونجایی که توی اپیزود 4 توضیح دادن فکر کنم خودت متوجه شده باشی
سینا اگه اشتباه نکنم بعد از اپیزود 3 یه چیزی تو مایه های "نوبل فانتزم آرچر روی برسرکر خراش هم ننداخت" گفتیالان توضیحی که سیبر توی قسمت 4 در مورد نوبل فانتزم ها داد رو با دقت گوش کن بعد برگرد اون حمله آرچر رو هم ببین.
بله درست حدس زدی، اون حمله آرچر یه حمله عادی بود
در کل این آرچر F/SN خیلی شخصیت خوفیه. توی همین مبارزه هم نگاه کنی از اون فاصله داشت همچین ضربات دقیق و قویی میزد!!!
کلا چون Fate Stay Night منبع اصلی سری Fate ـه توضیحات نسبتا کامل و جالبی داخلش هست که توصیه میکنم هوادارای سری بهشون دقت کنند. هرچند نمیدونم Ufotable چقدر از این توضیحات رو توی انیمه قرار داده(بهرحال خیلی زیادن
)
Edit: ها؟! این چرا به بالایی نچسبید؟!![]()
منظورت اینه که آرچر چون اسم نوبل فنتزمش رو نگفت، اون ضربه اش دیگه نوبل فنتزم نبود و یه ضربه عادی بود!؟
پس باید آدم مهمی باشه!
شت! کنجکاو شدم بدونم کیه!
ولی نگو!
بعدا اگه بن بشی طلبکار هم میشی.
من یکی نمیتونم انتخاب کنم