Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

اشتاینز گیت رو تمومش کزدم:)
انیمه ی خیلی خوبی بود و پایان خوبی هم داشت:دی
راضیم ازش...نکته ی اصلی هم خاینه که اوج انیمه از قسمت 19-20 به بعد بود و دو قسمت آخر بهترین قسمتای انیمه بودند.
از انیمه های فصلی هم دارم اینارو میگیرم...چیز خوبی هست که جا افتاده باشه؟؟؟

نمیدونم دقیق با چه سبک انیمه ای جور هستید ولی این سه تا هم بالا و پایین زیاد دارن ولی کارای بدی نیستن ترتیب اولویت دیدنشون هم از بالا به پایین مرتب کردم :

Terra Formars
Nanatsu No Taizai
Amagi Brilliant Park

اشتاینز گیت رو تمومش کزدم:)
انیمه ی خیلی خوبی بود و پایان خوبی هم داشت:دی
راضیم ازش...نکته ی اصلی هم خاینه که اوج انیمه از قسمت 19-20 به بعد بود و دو قسمت آخر بهترین قسمتای انیمه بودند.
از انیمه های فصلی هم دارم اینارو میگیرم...چیز خوبی هست که جا افتاده باشه؟؟؟

بخش دوم Mushishi Zoku Shou :)
:)
حتما بگیرش :) البته اگه فصل 1 و بخش اول همین zoku shou رو دیدی :)

:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

ویرایش:
من یه چیز رو یادم رفت :d
موشیشی داستان ثابت نداره :d هر قسمت داستاشن جدا هست و به هر ترتیبی بخوای میتونی ببینیش :d

آخرین ویرایش:
احتمالاً منظورش همونه. :| آخه این ایلیا فکر کنم کلاً آدمیزاد طبیعی نیست! :دی ننه ـش هم آدم معمولی نبود و اینم بچه همونه. بنده خدا توی کودکی خیلی مظلوم بود، ولی احتمالاً بعدش توسط اون خاندان نمیدونم چی چی شستشوی مغزی شده و کلاً برای بدست آوردن جام پرورشش دادن. حتماً همونا بهش گفتن کریتسوگو به جای اینکه جام رو برای ما بگیره، زده منهدمش کرده و حالا اینم از دست کریتسوگو شاکی هست. :دی
من بیشتر فکر کنم به خاطر حرفی بود که تو قسمت دوم F/Z بهش زد و عمل نکرده! وقتی تو قلعه داشت تو برفا باهاش بازی میکرد بهش گفت: (البته تو اونجاهاش رو ندیدی:دی تو نسخه Extended بود:دی)
Listen Illya, can you wait for me Illya? Even if you're lonely, can you last until i come home? I promise you, i'll be home before you know it :(
ولی آخرش میره تمام وقتش رو میذاره رو بزرگ کردن شیرو!:| :(
فکر کنم ایلیاسویل به خاطر همین از هر دوشون بدش میاد.

البته حدسه منه، شاید حرف تو درست باشه:دی

من بیشتر فکر کنم به خاطر حرفی بود که تو قسمت دوم F/Z بهش زد و عمل نکرده! وقتی تو قلعه داشت تو برفا باهاش بازی میکرد بهش گفت: (البته تو اونجاهاش رو ندیدی:دی تو نسخه Extended بود:دی)
Listen Illya, can you wait for me Illya? Even if you're lonely, can you last until i come home? I promise you, i'll be home before you know it :(
ولی آخرش میره تمام وقتش رو میذاره رو بزرگ کردن شیرو!:| :(
فکر کنم ایلیاسویل به خاطر همین از هر دوشون بدش میاد.

البته حدسه منه، شاید حرف تو درست باشه:دی

فکر کنم توی نسخه منم بود! :| ولی مطمئن نیستم. :دی کلاً اون تیکه که توی برف صحبت میکنن که بود، ولی خب جملات دقیقش رو یادم نیست!
آره شاید هم به خاطر همون باشه. :دی البته اونجا هم کریتسوگو بدبخت تقصیری نداشت! :( اگه درست یادم باشه یه جایی توی F/Z گفت که این خاندان آینزبرن دیگه بهم اجازه نمیدن دخترم رو ببینم. یعنی بعداً میخواسته بره سراغ ایلیا، ولی راهش نمیدادن. :(

فکر کنم توی نسخه منم بود! :| ولی مطمئن نیستم. :دی کلاً اون تیکه که توی برف صحبت میکنن که بود، ولی خب جملات دقیقش رو یادم نیست!
آره شاید هم به خاطر همون باشه. :دی البته اونجا هم کریتسوگو بدبخت تقصیری نداشت! :( اگه درست یادم باشه یه جایی توی F/Z گفت که این خاندان آینزبرن دیگه بهم اجازه نمیدن دخترم رو ببینم. یعنی بعداً میخواسته بره سراغ ایلیا، ولی راهش نمیدادن. :(
من از رو ناهماهنگ بودن زیرنویس میگم!:-" :دی اینا دو بار با هم حرف میزنن. یه بار که بعدش داخل قلعه رو نشون میده و حرف زدن بانو و آیرسویل، بعدش زیرنویس میپره میره اونجایی که ریونوسکه رو برای اولین بار نشون میده ولی تصویر دوباره میره تو باغ و دور دوم حرفای کیریتسوگو و ایلیاسویل:دی رو همین حساب میگم اینجا اضافاته:دی این حرف رو کیریتسوگو تو دور دوم میگه:دی
خب ایلیا که نمیدونه! :( فکر میکنه به خاطر اون شیرو ولش کرده! :( البته شاید!:دی

خب دیگه اینقدر از F/SN تعریف کردید که رفتم دیدمش :دی

هممم.... خیلی بهتر از اون چیزی که انتظار داشتم درش آوردن :دی درسته قبلا رمان تصویریش رو خوندم ولی خب اینجوری همه چیز رو به صورت متحرک دیدن خیلی جالبه :دی خصوصا مبارزه قسمت 3 که خیلی حال داد :x

از اونجایی که رمان رو خوندم نمیتونم زیاد توی بحث شرکت کنم فقط پستای چند صفحه اخیر رو که خوندم برام جالب بود که هیچکس به یکی از Hint های نسبتا واضحی که نشون دادن اشاره نکرد :دی

نمیدونم چون خیلی وقت پیش رمان رو خوندم یه سری از بخش ها یادم رفته یا اینکه واقعا Ufotable یه چیزایی به داستان اضافه کرده :-/ چون تا اونجایی که من یادم میاد توی رمان رین و ایلیا موقع مبارزه سیبر و برسرکر با همدیگه نمیجنگن.

راستی توی رمان یه سری بخش ها هست به اسم Bad End که خب هرکاری هم بکنند نمیتونند توی انیمه اونا رو نشون بدن (چون همونطوری که از اسمش پیداست با مرگ شخصیت ها تموم میشه). گفتم شاید براتون جالب باشه اثر تصمیمات شخصیت ها رو بدونید برای همین سعی میکنم تا جایی که یادم میاد بعد از تموم شدن هر قسمت Bad End های مربوط به اون رو بگم :دی همونطوری که گفتم اینا رو نمیشه توی انیمه نشون داد پس برای اونایی که قسمت مورد نظر رو دیدن اسپویل خاصی ندارن:
اگه شیرو توی کلیسا پیشنهاد کیره رو قبول میکرد و تصمیم میگرفت با مصرف علامت های فرمانش از ارباب بودن کناره گیری کنه، بعد از خارج شدن از کلیسا توسط سیبر کشته میشد. اگه اشتباه نکنم دلیلش هم این بود که شانس سیبر برای بردن جام مقدس رو ازش گرفته بود.
اگه شیرو موقع مبارزه سیبر و برسرکر تصمیم میگرفت تا فرار کنه و دنبالشون نمیرفت، سیبر کشته میشد.

اینم یکی دوتا عکس از رمان در رابطه با قسمت هایی که دیدیم:
gkh199lk7ea0jysso2wg.jpg

8lk8uekss056gcyaim9t.jpg

از سلاح شخصیت ها مثل کمان و شمشیر های آرچر، یا سلاح برسرکر و... هم عکسای خوبی توی رمان هست ولی خب گفتم شاید کسی دوست نداشته باشه از نزدیک ببینتشون برای همین از اونا دیگه عکس نگرفتم :دی

آها به عنوان آخرین نکته یه چیزی هم که برام خیلی جالب بود، استفاده از صداگذارهای اصلی رمانه :دی بشخصه برای منی که رمان رو خوندم این موضوع سورپرایز خیلی خوبی بود چون فکر نمیکردم از صداگذارهای 10 سال پیش استفاده کرده باشن :دی
===
@ Dinosaur

اگه اشتباه نکنم چند صفحه قبل یه چیزی در مورد ناامید شدنت از ساکورا گفتی :دی
آریا حواست باشه این انیمه بر اساس خط داستانی UBW از رمان F/SN ساخته شده :دی توی رمان به این صورته که هر خط داستانی روی یه دختر تمرکز داره:دی یعنی:
Fate = Saber
Unlimited Blade Works = Rin
Heaven's Feel = Sakura

باز شدن این خط های داستانی هم به همین ترتیبیه که نوشتم :دی یعنی اول باید Fate رو بری، بعد میتونی UBW رو بخونی و نهایتا خط داستانی HF رو بری :دی برای همین یه سری از مسائل (خصوصا در مورد دختر های اصلی هر خط داستانی) توی خطهای داستانی قبلی گفته نمیشه تا وقتی موقع داستان خودشون میرسه برای خواننده یه جور سورپرایز به حساب بیان :دی این شخصیت اصلی ساکورا هم یکی از همین موارده :دی

توی Fate و UBW یه دختر کاملا ساده و مهربونه ولی HF.... :-s:((:دی من خودم HF رو تا آخر نرفتم ولی تا همونجاش که دیدم شخصیتش دقیقا همون چیزیه که از ساکورای F/Z انتظار داشتم (یه حرفایی میزد که مو به تنت سیخ میشد :-s)

خلاصه برای دیدن شخصیت واقعی ساکورا باید منتظر فیلم HF بمونی :دی (یا اینکه بری رمان رو بخونی :دی)

@ TCSCELL
خب از اونجایی که توی اپیزود 4 توضیح دادن فکر کنم خودت متوجه شده باشی :دی
سینا اگه اشتباه نکنم بعد از اپیزود 3 یه چیزی تو مایه های "نوبل فانتزم آرچر روی برسرکر خراش هم ننداخت" گفتی :دی الان توضیحی که سیبر توی قسمت 4 در مورد نوبل فانتزم ها داد رو با دقت گوش کن بعد برگرد اون حمله آرچر رو هم ببین.

بله درست حدس زدی، اون حمله آرچر یه حمله عادی بود :دی

در کل این آرچر F/SN خیلی شخصیت خوفیه. توی همین مبارزه هم نگاه کنی از اون فاصله داشت همچین ضربات دقیق و قویی میزد!!!

کلا چون Fate Stay Night منبع اصلی سری Fate ـه توضیحات نسبتا کامل و جالبی داخلش هست که توصیه میکنم هوادارای سری بهشون دقت کنند. هرچند نمیدونم Ufotable چقدر از این توضیحات رو توی انیمه قرار داده :دی (بهرحال خیلی زیادن :دی)

Edit: ها؟! این چرا به بالایی نچسبید؟! :-/

آخرین ویرایش:
کونیچیوا :d

@علی دانته

عاشقتم پسر توضیحات عالیه .
:bighug:

==========

@همه

بچه ها این عکس تو اسپویل مال کدوم انیمه هست ؟! :|
از صبح دنبالشم خیلی باحال میزنه عکسش :d

ایده برای نظرسنجی:

ناروتو 2 هفته دیگه تموم میشه و به عنوان یکی از بزرگترین آثار شرق، به نظرم بهتره یه نظرسنجی راجب ناروتو بذاریم. بهترین شخصیت که زیادی کلیشه اس، میمونه مثلا:
بهترین ویلین
بهترین آرک
بهترین مبارزه

برای 10 تا آرک مثلا:
Chunin Exam
Search for Tsunade
Naruto vs. Pain
Kakuzu and Hidan
Shinobi World War
Itachi and Sasuke's Battle
Kazekage Rescue
Sasuke Retrieval
و چندتای دیگه خوبن.
Arcs - Narutopedia, the Naruto Encyclopedia Wiki

برای مبارزه هم:

Naruto vs. Sasuks
Jiraiya and Tsunade vs Orochimaru
Shikamaru vs. Hidan
Itachi vs. Sasuke
Naruto vs. Pain
Naruto, Killer Bee, Kakashi and Guy vs. Tobi
Gaara vs. Rock Lee
Naruto vs. Gaara
Konan vs. Tobi
Naruto vs. Neji

شهاب به لیست مبارزاتت اینا رو هم اضافه کن:
Sasuke Vs Deidara & Tobi
Sasuke Vs Danzo

به نظرم هر دوشون مبارزات تاکتیکی جالبی بودن (برخلاف مبارزات ناروتو که 90% اوقات قاطی میکنه و با قدرت خالی مبارزه تموم میشه)، خصوصا اولی.

@ TCSCELL
خب از اونجایی که توی اپیزود 4 توضیح دادن فکر کنم خودت متوجه شده باشی :دی
سینا اگه اشتباه نکنم بعد از اپیزود 3 یه چیزی تو مایه های "نوبل فانتزم آرچر روی برسرکر خراش هم ننداخت" گفتی :دی الان توضیحی که سیبر توی قسمت 4 در مورد نوبل فانتزم ها داد رو با دقت گوش کن بعد برگرد اون حمله آرچر رو هم ببین.

بله درست حدس زدی، اون حمله آرچر یه حمله عادی بود :دی

در کل این آرچر F/SN خیلی شخصیت خوفیه. توی همین مبارزه هم نگاه کنی از اون فاصله داشت همچین ضربات دقیق و قویی میزد!!!

کلا چون Fate Stay Night منبع اصلی سری Fate ـه توضیحات نسبتا کامل و جالبی داخلش هست که توصیه میکنم هوادارای سری بهشون دقت کنند. هرچند نمیدونم Ufotable چقدر از این توضیحات رو توی انیمه قرار داده :دی (بهرحال خیلی زیادن :دی)

Edit: ها؟! این چرا به بالایی نچسبید؟! :-/
دقیقا کجا منظورته؟ :دی اونجایی که گفت: "نوبل فنتزم ها سلاح های مخفی سرونت ها هستن. سرونت باید اسم اصلی نوبل فنتزمش رو بلند بگه تا فعالش کنه" ؟:-/ منظورت اینه که آرچر چون اسم نوبل فنتزمش رو نگفت، اون ضربه اش دیگه نوبل فنتزم نبود و یه ضربه عادی بود!؟:-/
اگه جواب مثبته پس حتما میدوسته که اگه صدا بزنه بقیه میفهمن کیه!:-/ پس باید آدم مهمی باشه!:-/ شت! کنجکاو شدم بدونم کیه!:| ولی نگو!:دی

پ.ن: رابین هود نباشه!!؟ لول :دی هرچند این اصلا روح قهرمان نیست فکر کنم!:-/ :دی

وحید@
عمدا اسپویلر بدون عنوان میذاری!؟:-/ بعدا اگه بن بشی طلبکار هم میشی.:| :دی

اینا خوبه! ولی بهترین مبارزه و بهترین آرک :(( من یکی نمیتونم انتخاب کنم :(( :((
بهترین گروه هم میتونیم بزاریم:-"
کلا چندتا نظرسنجی یک هفته ای بزاریم خوبه! چون اکثرا بچه ها تو یک هفته حتما به سر اینجا میان:-" :دی

برای مبارزات ناروتو این رو ندیدم تو لیست... ولی نمیدونم کدوم قسمته همینجوری یه قسمت خیبی جلوتر میزنم:-"

حیرایا vs پین

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• Z-fan
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or