اوففف
در حال حاضر که نوع رابطه ایلیاسویل با کیریتسوگو رو نمیدونم (مثل رابطه اش با شیروئه که میخواد سر به تنش نباشه یا...
آخه چرا!!؟ 
Death Note که اولیش بود رو انصافا خودم دانلود کردم و دیدممن موندم که، کی تو رو انیمه بین کرده :d
بزرگترین اشتباه زندگیش بوده
چند صفحه پیش بحث دوبله شده بود....این کلیپ رو تو آرشیوم پیدا کردم که مقایسه چندین دوبله Death note هست
درباره ی Akame ga Kill....ای بدک نیست، دوبلور های خوبی داره
قسمت قشنگ کار، آهنگ سازشه که Iwasaki Taku کار کرده
فقط توصیه میکنم نسخه ی Webای اون رو دانلود کن، که فقط HorribleSubs منظم زده
داستان درباره ی به الاغی بنام tatsumi هست که با دوتا از هم دُهاتی هاش میرن به شهر (پایتخت) که پول دار بشن..حالا طی یه سری اتفاقاتی از هم جدا میشن و tatsumi تنها به شهر میره و بعد از کمی تاب خوردن یه سری اتفاقاتی براش می افته که نباید بگم....تا چشش به حقیقت پایتخت باز میشه
اون طرف داستان هم یه گروه مخوف ضد حکومتی هست که بنام night raid که راه می افتن، پول میگرین، آدم سلاخی میکنن....
بطور کلی داستان تم تخیلُش بالاس...یه سری اسلحه های سلطنتی هست که قدرت های ماورالطبیعه به استفاده کنندگانش میده.
خون و خون ریزی توش زیاد داره، لوس بازی هم کم نداره
ولی نمیبینه

شاید خوشت بیاد
اصلا شاخ در اوردم اسمش رو گفتی! :d حالا ما یه چیزی،به این چیزا عادت داریم :d ولی دقیقا بیا بگو کدامین حرکت،بخش،کاراکتر جذبت کرد :dاین تاپیک چرا اینجوریهیعنی گفتن اینکه فصل دوم هنر شمشیرزنی آنلاین سطحش فلانه بدون اسپویل داستان ممنوعه که پاک شد
یه دوستمون هم گفتن من انیمه انگلیسی میبینم که ما هم با یه گیف کم حجم یه مزاح ساده باهاش کردیم چون خود ناظمها هم گیف گذاشتن پس اینم موردی نداره!ما که مورد منفی توی پستمون ندیدیم حداقل اون ناظمی که پستو پاک کرده بگه چرا تا دفه بعد معیارها رو رعایت کنیم
![]()
احیاناً گیفت تو اسپویل نبود؟اینجا هرچی تو تگ اسپویل میذارید باید با تیتر مشخص باشه.منم همین مشکلو داشتم:d
ما که دقیقا متوجه نشدیم چی به چی شد.بی زحمت یکی ما رو روشن کنهچرا توی اسپویل بود.یعنی چی باید با تیتر مشخص بشه؟خب میزاریش توی اسپویل تمام دیگه.عملیات خاصی داره یکی بگه تا ما هم بدونیم؟![]()
اول تشکر بابت معرفی ولی یه سرچی کردم ببینم چجوری هستن، به جز Jormungand و تا حدودی Samurai X Trust & Betrayal با بقیه حال نکردمسینا-چان D:
بشین فیلم Samurai X Trust & Betrayal رو با کیفیت خفن نگا کن که روشن بشی
Steins;Gate رو نگا کن
بعد برو سراغ سری MushiShi
Gosick رو ببین
بعدش Rumbling Hearts (دقیقاً همون چیزی که من همیشه از یه انیمه میخواستم)
Jormungand دو سری
Shigurui بعلاوه مانگای شاهکارش رو بخون...تو این انیمه میفهمی که دوبله یعنی چی، حیرت آوره...بخصوص Namikawa Daisuke،،،لامصب تو هر انیمه یه صدایی داره، تا حالا یکبار نشده صداش رو تشخیص بدم
Aku no Hana وای خدا....اگه میخواستم هفتگی نگاش کنم، زنده نمی موندم.
Welcome To The NHK رو هم بزار آخر....تا بهترین نتیجه رو بده
P.S
با Terra Formars هم فعلاً خودت رو سر کار نذار....فقط سه قسمت اول بـدون ســانسـور امده که فقط تو کف میذارتت....فعلاً انیمه های بهتری برای دیدن داری....

این سینا تا جایی که میدونم Psycho-Pass رو دانلود کرده ها!ولی نمیبینه
![]()
به جای Akame ga Kill و سوسک کُشی ، بشین اون رو ببین
راستی Balck Lagoon دیدی؟شاید خوشت بیاد
من الان هرچی فکر میکنم که دقیقا توی عکسای Akame ga Kill تو چی دیدی که خوشت اومد درک نمیکنماصلا شاخ در اوردم اسمش رو گفتی! :d حالا ما یه چیزی،به این چیزا عادت داریم :d ولی دقیقا بیا بگو کدامین حرکت،بخش،کاراکتر جذبت کرد :d

سپاس از پاسخ روشن شما.ممنونسلام
فکر نکنم بتونیم واضح تر از اون چیزی که تو پست اول نوشتیم براتون توضیح بدیم .
عنوان اسپویلر رو مشخص کنید . بالای اسپویلر ننویسه " متن پنهان "

I shall kill you gentlyاوففف
قسمت بعد دیوانه میکنه
این قسمت هم قسمت آروم و قشنگی بودبخشای مدرسه ایش هم خوشبختانه اصلا اذیت نمیکرد
فقط من متوجه منظور ایلیاسویل از اینکه در مورد شیرو گفت: "I will make him suffer in Kiritsugu's place" نشدم!در حال حاضر که نوع رابطه ایلیاسویل با کیریتسوگو رو نمیدونم (مثل رابطه اش با شیروئه که میخواد سر به تنش نباشه یا...
) منظورش از اون جمله قاعدتا اینه که "مجبورش میکنم به جای کیریتسوگو عذاب بکشه". این یعنی الان از کیریتسوگو کینه به دل داره!؟
آخه چرا!!؟
آخه این ایلیا فکر کنم کلاً آدمیزاد طبیعی نیست! سینا-چان D:
بشین فیلم Samurai X Trust & Betrayal رو با کیفیت خفن نگا کن که روشن بشی
Steins;Gate رو نگا کن
بعد برو سراغ سری MushiShi
Gosick رو ببین
بعدش Rumbling Hearts (دقیقاً همون چیزی که من همیشه از یه انیمه میخواستم)
Jormungand دو سری
Shigurui بعلاوه مانگای شاهکارش رو بخون...تو این انیمه میفهمی که دوبله یعنی چی، حیرت آوره...بخصوص Namikawa Daisuke،،،لامصب تو هر انیمه یه صدایی داره، تا حالا یکبار نشده صداش رو تشخیص بدم
Aku no Hana وای خدا....اگه میخواستم هفتگی نگاش کنم، زنده نمی موندم.
Welcome To The NHK رو هم بزار آخر....تا بهترین نتیجه رو بده
P.S
با Terra Formars هم فعلاً خودت رو سر کار نذار....فقط سه قسمت اول بـدون ســانسـور امده که فقط تو کف میذارتت....فعلاً انیمه های بهتری برای دیدن داری....

اطلاعاتی که تا حالا از فیلم آخر ناروتو اومده:
انیمه بین ها اصلاً نگاه نکنن
مانگا خون ها هم اگر نمی خوان اسپویل بشن نگاه نکنن:d
این اطلاعات مجموع چیزهایی ـه که از تریلر + اسکن های پوسترها در اومده.
داستان فیلم 2 سال بعد از اتمام مانگا رخ میده.
قبیله اوتسوتسوکی 1000 سال قبل به دنبال میوه درخت شینجو از جهان دیگری به زمین میان. رهبر قبیله "کاگویا اوتسوتسوکی"
میوه ی درخت رو می خوره و با قدرتی که به دست میاره جنگ هایی که از ابتدای تاریخ شروع میشه رو تموم می کنه.
اما بعد از به دنیا اومدن پسرانش، طمع انحصار تمام چاکرا به اون مسلط میشه و باقی داستانی که توی مانگا می دونیم.
بعد از شکست کاگویا، هاگورومو (عمو شش طریقت) راه می افته دور دنیا و طریقت نینشو رو گسترش میده (همین نینجا بازی ها)
هامورا رئیس قبیله میشه و مسئولیت مراقبت از جسم مازو که در ماه مهر شده رو به عهده می گیره.
بعد از 1000 سال یکی از افراد قبیله اوتسوتسوکی (تونری) برمی گرده تا با آوردن دوباره ماه به زمین، انسان ها رو کتلت کنه.
برای این کار به بیاکوگان نیاز داره. برای ربودن هیناتا اقدام می کنه اما نمی تونه و هانابی (همشیره ایشون) رو می رباید.
ناروتو و اصحاب راه می افتن که اوشون رو نجات بدن.
ساسکه ی دلاور هم در غیاب یاران به محافظت از دهکده می پردازه.
اطلاعات جنبی:
- کیشیموتو گفته که این فیلم در مورد عشق خواهد بود
- شالی که توی پوسترها به گردن ناروتو هست رو هیناتا براش خریده.
- این فیلم شروع پروژه "دوران جدید" خواهد بود.
- کاور آلبوم رسمی این فیلم هم عکس ناروتو و هیناتاست.
- پیدا کنید پرتـ... نگردید خودش پیدا شده
- توی یکی از اسکن ها هم گفته حالا که خودش پدر شده، بدش نمیاد داستان ناروتو رو در زمانی که پدر شده روایت کنه...
من به کاگویا میگم آدم فضایی
وقتی از اینجا نیست،از فضاست دیگه
:d 
ولی امیدوارم هیچوقت چنین چیزی نشه