Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

I shall kill you gently :x اوففف:دی
قسمت بعد دیوانه میکنه:دی
این قسمت هم قسمت آروم و قشنگی بود:دی بخشای مدرسه ایش هم خوشبختانه اصلا اذیت نمیکرد:دی
فقط من متوجه منظور ایلیاسویل از اینکه در مورد شیرو گفت: "I will make him suffer in Kiritsugu's place" نشدم!:-/ در حال حاضر که نوع رابطه ایلیاسویل با کیریتسوگو رو نمیدونم (مثل رابطه اش با شیروئه که میخواد سر به تنش نباشه یا... :دی) منظورش از اون جمله قاعدتا اینه که "مجبورش میکنم به جای کیریتسوگو عذاب بکشه". این یعنی الان از کیریتسوگو کینه به دل داره!؟ :-/ آخه چرا!!؟ :(
من موندم که، کی تو رو انیمه بین کرده :d
بزرگترین اشتباه زندگیش بوده

چند صفحه پیش بحث دوبله شده بود....این کلیپ رو تو آرشیوم پیدا کردم که مقایسه چندین دوبله Death note هست

درباره ی Akame ga Kill....ای بدک نیست، دوبلور های خوبی داره :p
قسمت قشنگ کار، آهنگ سازشه که Iwasaki Taku کار کرده
فقط توصیه میکنم نسخه ی Webای اون رو دانلود کن، که فقط HorribleSubs منظم زده

داستان درباره ی به الاغی بنام tatsumi هست که با دوتا از هم دُهاتی هاش میرن به شهر (پایتخت) که پول دار بشن..حالا طی یه سری اتفاقاتی از هم جدا میشن و tatsumi تنها به شهر میره و بعد از کمی تاب خوردن یه سری اتفاقاتی براش می افته که نباید بگم....تا چشش به حقیقت پایتخت باز میشه
اون طرف داستان هم یه گروه مخوف ضد حکومتی هست که بنام night raid که راه می افتن، پول میگرین، آدم سلاخی میکنن....
بطور کلی داستان تم تخیلُش بالاس...یه سری اسلحه های سلطنتی هست که قدرت های ماورالطبیعه به استفاده کنندگانش میده.
خون و خون ریزی توش زیاد داره، لوس بازی هم کم نداره
Death Note که اولیش بود رو انصافا خودم دانلود کردم و دیدم:دی بعدش دیگه آریا منو انیمه بین کرد برین یقه اونو بگیرین:دی

در مورد کلیپ، انصافا انگلیسیش از همه بهتر بود!:-" :دی
حالا بدون شوخی، من به جز Fate/Zero اصراری ندارم دوبله انگلیسی بهتر از ژاپنیه:دی خودم بیشتر از نصف انیمه هایی که دیدم همون دوبله ژاپنی بوده، خوب هم بوده.

در مورد Akame ga Kill هم با توجه به توضیحاتی که دادی، خوشم نیومد! :دی عکساش قشنگ تر بود!:دی

همون برم ترنسفورمرزه چیه ( :دی ) همون رو با اون سوسکای خنده دارش نگاه کنم فکر کنم بهتر باشه:دی

سینا-چان D:

بشین فیلم Samurai X Trust & Betrayal رو با کیفیت خفن نگا کن که روشن بشی
Steins;Gate رو نگا کن
بعد برو سراغ سری MushiShi
Gosick رو ببین
بعدش Rumbling Hearts (دقیقاً همون چیزی که من همیشه از یه انیمه میخواستم)
Jormungand دو سری
Shigurui بعلاوه مانگای شاهکارش رو بخون...تو این انیمه میفهمی که دوبله یعنی چی، حیرت آوره...بخصوص Namikawa Daisuke،،،لامصب تو هر انیمه یه صدایی داره، تا حالا یکبار نشده صداش رو تشخیص بدم
Aku no Hana وای خدا....اگه میخواستم هفتگی نگاش کنم، زنده نمی موندم.
Welcome To The NHK رو هم بزار آخر....تا بهترین نتیجه رو بده

P.S
با Terra Formars هم فعلاً خودت رو سر کار نذار....فقط سه قسمت اول بـدون ســانسـور امده که فقط تو کف میذارتت....فعلاً انیمه های بهتری برای دیدن داری....

این سینا تا جایی که میدونم Psycho-Pass رو دانلود کرده ها! :| ولی نمیبینه :|
به جای Akame ga Kill و سوسک کُشی ، بشین اون رو ببین :|

راستی Balck Lagoon دیدی؟ :-" شاید خوشت بیاد:-"

من الان هرچی فکر میکنم که دقیقا توی عکسای Akame ga Kill تو چی دیدی که خوشت اومد درک نمیکنم:-" اصلا شاخ در اوردم اسمش رو گفتی! :d حالا ما یه چیزی،به این چیزا عادت داریم :d ولی دقیقا بیا بگو کدامین حرکت،بخش،کاراکتر جذبت کرد :d

این تاپیک چرا اینجوریه8-|یعنی گفتن اینکه فصل دوم هنر شمشیرزنی آنلاین سطحش فلانه بدون اسپویل داستان ممنوعه که پاک شد/:)یه دوستمون هم گفتن من انیمه انگلیسی میبینم که ما هم با یه گیف کم حجم یه مزاح ساده باهاش کردیم چون خود ناظمها هم گیف گذاشتن پس اینم موردی نداره!ما که مورد منفی توی پستمون ندیدیم حداقل اون ناظمی که پستو پاک کرده بگه چرا تا دفه بعد معیارها رو رعایت کنیم:-/
احیاناً گیفت تو اسپویل نبود؟اینجا هرچی تو تگ اسپویل میذارید باید با تیتر مشخص باشه.منم همین مشکلو داشتم:d
چرا توی اسپویل بود.یعنی چی باید با تیتر مشخص بشه؟خب میزاریش توی اسپویل تمام دیگه.عملیات خاصی داره یکی بگه تا ما هم بدونیم؟:|
ما که دقیقا متوجه نشدیم چی به چی شد.بی زحمت یکی ما رو روشن کنه

اگه یکی از مسئولای سایت توضیح میداد گمون نکنم کسر شائنش میشد.ب...

آخرین ویرایش:
سینا-چان D:

Steins;Gate رو نگا کن
Gosick رو ببین
Jormungand دو سری
Shigurui بعلاوه مانگای شاهکارش رو بخون...تو این انیمه میفهمی که دوبله یعنی چی، حیرت آوره...بخصوص Namikawa Daisuke،،،لامصب تو هر انیمه یه صدایی داره، تا حالا یکبار نشده صداش رو تشخیص بدم

P.S
با Terra Formars هم فعلاً خودت رو سر کار نذار....فقط سه قسمت اول بـدون ســانسـور امده که فقط تو کف میذارتت....فعلاً انیمه های بهتری برای دیدن داری....
اول تشکر بابت معرفی ولی یه سرچی کردم ببینم چجوری هستن، به جز Jormungand و تا حدودی Samurai X Trust & Betrayal با بقیه حال نکردم:دی این دومی هم که خیلی قدیمیه :(
پ.ن: البته Stein's Gate رو دارم میبینم:دی
این سینا تا جایی که میدونم Psycho-Pass رو دانلود کرده ها! :| ولی نمیبینه :|
به جای Akame ga Kill و سوسک کُشی ، بشین اون رو ببین :|

راستی Balck Lagoon دیدی؟ :-" شاید خوشت بیاد:-"

من الان هرچی فکر میکنم که دقیقا توی عکسای Akame ga Kill تو چی دیدی که خوشت اومد درک نمیکنم:-" اصلا شاخ در اوردم اسمش رو گفتی! :d حالا ما یه چیزی،به این چیزا عادت داریم :d ولی دقیقا بیا بگو کدامین حرکت،بخش،کاراکتر جذبت کرد :d
:-"
یه قسمت دیدم نمیدونم چرا دست و دلم نمیاد که برم بقیه اش رو ببینم!:دی

Black Lagoon هم 6-7 قسمت رو سریع دیدم و اونم نمیدونم چی شد که دیگه ادامه ندادم! :-/

اون چیزی که دیدم رو نمیتونم اینجا بذارم ( :دی ) ولی این عکس بود که توجهم رو جلب کرد:
akame-ga-kill.jpg

:دی از دور باحاله!!:دی

سلام
ما که دقیقا متوجه نشدیم چی به چی شد.بی زحمت یکی ما رو روشن کنه

اگه یکی از مسئولای سایت توضیح میداد گمون نکنم کسر شائنش میشد.
ب...
فکر نکنم بتونیم واضح تر از اون چیزی که تو پست اول نوشتیم براتون توضیح بدیم .
عنوان اسپویلر رو مشخص کنید . بالای اسپویلر ننویسه " متن پنهان "

I shall kill you gently :x اوففف:دی
قسمت بعد دیوانه میکنه:دی
این قسمت هم قسمت آروم و قشنگی بود:دی بخشای مدرسه ایش هم خوشبختانه اصلا اذیت نمیکرد:دی
فقط من متوجه منظور ایلیاسویل از اینکه در مورد شیرو گفت: "I will make him suffer in Kiritsugu's place" نشدم!:-/ در حال حاضر که نوع رابطه ایلیاسویل با کیریتسوگو رو نمیدونم (مثل رابطه اش با شیروئه که میخواد سر به تنش نباشه یا... :دی) منظورش از اون جمله قاعدتا اینه که "مجبورش میکنم به جای کیریتسوگو عذاب بکشه". این یعنی الان از کیریتسوگو کینه به دل داره!؟ :-/ آخه چرا!!؟ :(

احتمالاً منظورش همونه. :| آخه این ایلیا فکر کنم کلاً آدمیزاد طبیعی نیست! :دی ننه ـش هم آدم معمولی نبود و اینم بچه همونه. بنده خدا توی کودکی خیلی مظلوم بود، ولی احتمالاً بعدش توسط اون خاندان نمیدونم چی چی شستشوی مغزی شده و کلاً برای بدست آوردن جام پرورشش دادن. حتماً همونا بهش گفتن کریتسوگو به جای اینکه جام رو برای ما بگیره، زده منهدمش کرده و حالا اینم از دست کریتسوگو شاکی هست. :دی

یه 4 قسمت Amagi Brilliant Park رو گرفتم و دیدم ... خیلی حال کردم ... حسابی گنکی شدم ...
proud.gif
rainbowf-001.gif
2lkfck5.gif
روزم ساخته شد ... واقعا دوست دارم برم قسمت بعد رو هم بگیرم ببینم ... ولی خب میزارم کامل که شد اونوقت همش رو میگیرم با هم میبینم ....

قر و قاطی انیمه دیدنم خیلی حال میده ...
39.gif
8.gif

سینا-چان D:

Steins;Gate رو نگا کن
Gosick رو ببین
Jormungand دو سری

P.S

خلیل جان Terra Formars تا اونجایی که یادمه از قسمت 4 به بعد مشکل سانسور نداره جداقل من که تو قسمت 4و5 یادم نمیاد قسمتی سیاه شده باشه همون سه قسمت اول سانسور داشت که اعصاب ما رو ریخته بود بهم و الانم حال و حوصله دانلود دوباره ندارم هرچند که مجبورم بالاخره دوباره دانلودش کنم چون اینجوری گند میزنه به ارشیوم:d

اطلاعاتی که تا حالا از فیلم آخر ناروتو اومده:

انیمه بین ها اصلاً نگاه نکنن

مانگا خون ها هم اگر نمی خوان اسپویل بشن نگاه نکنن:d

این اطلاعات مجموع چیزهایی ـه که از تریلر + اسکن های پوسترها در اومده.

داستان فیلم 2 سال بعد از اتمام مانگا رخ میده.
قبیله اوتسوتسوکی 1000 سال قبل به دنبال میوه درخت شینجو از جهان دیگری به زمین میان. رهبر قبیله "کاگویا اوتسوتسوکی"
میوه ی درخت رو می خوره و با قدرتی که به دست میاره جنگ هایی که از ابتدای تاریخ شروع میشه رو تموم می کنه.
اما بعد از به دنیا اومدن پسرانش، طمع انحصار تمام چاکرا به اون مسلط میشه و باقی داستانی که توی مانگا می دونیم.
بعد از شکست کاگویا، هاگورومو (عمو شش طریقت) راه می افته دور دنیا و طریقت نینشو رو گسترش میده (همین نینجا بازی ها)
هامورا رئیس قبیله میشه و مسئولیت مراقبت از جسم مازو که در ماه مهر شده رو به عهده می گیره.

بعد از 1000 سال یکی از افراد قبیله اوتسوتسوکی (تونری) برمی گرده تا با آوردن دوباره ماه به زمین، انسان ها رو کتلت کنه.

برای این کار به بیاکوگان نیاز داره. برای ربودن هیناتا اقدام می کنه اما نمی تونه و هانابی (همشیره ایشون) رو می رباید.

ناروتو و اصحاب راه می افتن که اوشون رو نجات بدن.

ساسکه ی دلاور هم در غیاب یاران به محافظت از دهکده می پردازه.

اطلاعات جنبی:

- کیشیموتو گفته که این فیلم در مورد عشق خواهد بود:-&

- شالی که توی پوسترها به گردن ناروتو هست رو هیناتا براش خریده.

- این فیلم شروع پروژه "دوران جدید" خواهد بود.

- کاور آلبوم رسمی این فیلم هم عکس ناروتو و هیناتاست.

- پیدا کنید پرتـ... نگردید خودش پیدا شده:دی

- توی یکی از اسکن ها هم گفته حالا که خودش پدر شده، بدش نمیاد داستان ناروتو رو در زمانی که پدر شده روایت کنه...

اطلاعاتی که تا حالا از فیلم آخر ناروتو اومده:

انیمه بین ها اصلاً نگاه نکنن

مانگا خون ها هم اگر نمی خوان اسپویل بشن نگاه نکنن:d

این اطلاعات مجموع چیزهایی ـه که از تریلر + اسکن های پوسترها در اومده.

داستان فیلم 2 سال بعد از اتمام مانگا رخ میده.
قبیله اوتسوتسوکی 1000 سال قبل به دنبال میوه درخت شینجو از جهان دیگری به زمین میان. رهبر قبیله "کاگویا اوتسوتسوکی"
میوه ی درخت رو می خوره و با قدرتی که به دست میاره جنگ هایی که از ابتدای تاریخ شروع میشه رو تموم می کنه.
اما بعد از به دنیا اومدن پسرانش، طمع انحصار تمام چاکرا به اون مسلط میشه و باقی داستانی که توی مانگا می دونیم.
بعد از شکست کاگویا، هاگورومو (عمو شش طریقت) راه می افته دور دنیا و طریقت نینشو رو گسترش میده (همین نینجا بازی ها)
هامورا رئیس قبیله میشه و مسئولیت مراقبت از جسم مازو که در ماه مهر شده رو به عهده می گیره.

بعد از 1000 سال یکی از افراد قبیله اوتسوتسوکی (تونری) برمی گرده تا با آوردن دوباره ماه به زمین، انسان ها رو کتلت کنه.

برای این کار به بیاکوگان نیاز داره. برای ربودن هیناتا اقدام می کنه اما نمی تونه و هانابی (همشیره ایشون) رو می رباید.

ناروتو و اصحاب راه می افتن که اوشون رو نجات بدن.

ساسکه ی دلاور هم در غیاب یاران به محافظت از دهکده می پردازه.

اطلاعات جنبی:

- کیشیموتو گفته که این فیلم در مورد عشق خواهد بود:-&

- شالی که توی پوسترها به گردن ناروتو هست رو هیناتا براش خریده.

- این فیلم شروع پروژه "دوران جدید" خواهد بود.

- کاور آلبوم رسمی این فیلم هم عکس ناروتو و هیناتاست.

- پیدا کنید پرتـ... نگردید خودش پیدا شده:دی

- توی یکی از اسکن ها هم گفته حالا که خودش پدر شده، بدش نمیاد داستان ناروتو رو در زمانی که پدر شده روایت کنه...
دستت درد نکنه :bighug:

آدم فضایی ها :| :| :| من به کاگویا میگم آدم فضایی:| وقتی از اینجا نیست،از فضاست دیگه :-"

و ... خوب پس بساط جشن و شادی رو به پا کنیم؟ >:) :d
هیناتا (کش رفته شده از امضات :d )

فقط یک چیزی... همچنان امیدوارم هیچوقت هیچوقت هیچوقت،کاکاشی ماسکش رو بر نداره! :-"
البته قبلا کیشیموتو گفته بود ممکنه در آینده توی فیلمی،چیزی این اتفاق بیفته! :| ولی امیدوارم هیچوقت چنین چیزی نشه:-"

اشتاینز گیت رو تمومش کزدم:)
انیمه ی خیلی خوبی بود و پایان خوبی هم داشت:دی
راضیم ازش...نکته ی اصلی هم خاینه که اوج انیمه از قسمت 19-20 به بعد بود و دو قسمت آخر بهترین قسمتای انیمه بودند.
از انیمه های فصلی هم دارم اینارو میگیرم...چیز خوبی هست که جا افتاده باشه؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or