دقیقا کجا منظورته؟اونجایی که گفت: "نوبل فنتزم ها سلاح های مخفی سرونت ها هستن. سرونت باید اسم اصلی نوبل فنتزمش رو بلند بگه تا فعالش کنه" ؟
منظورت اینه که آرچر چون اسم نوبل فنتزمش رو نگفت، اون ضربه اش دیگه نوبل فنتزم نبود و یه ضربه عادی بود!؟
![]()
اگه جواب مثبته پس حتما میدوسته که اگه صدا بزنه بقیه میفهمن کیه!پس باید آدم مهمی باشه!
شت! کنجکاو شدم بدونم کیه!
ولی نگو!
![]()
پ.ن: رابین هود نباشه!!؟ لولهرچند این اصلا روح قهرمان نیست فکر کنم!
![]()
:shrewd:آره دقیقا همونجایکی از شروط استفاده از نوبل فانتزم گفتن اسمشه که خب همونطوری که خودت گفتی چون آرچر موقع استفاده از اون ضربه اسمش رو نگفت پس نوبل فانتزمش نیست
![]()
در مورد هویت آرچر و نوبل فانتزمش هم هیچ نظری ندارم:shrewd:
![]()
فقط چون بهش اشاره کردی این رو هم بگم که رابین هود میتونه روح قهرمان باشهکلا یه سری توضیحات خیلی خوب توی رمان (دقیقا توی همین خط UBW) در مورد روح های قهرمان میدن که به احتمال خیلی زیاد توی انیمه هم بهشون اشاره میکنند.

Mawaru Penguindrum رو دیدی؟ این یه جورایی شبیه اونهآریگاتو مسلم . :d
دیدیش ؟!
ببینمش ؟!![]()
در ژانر فانتزی، سنین :dپخش آخرین قسمت انیمه؟ یا آخرین چپتر مانگا؟ :dسلام
این نظرسنجی های ناروتو رو بذارین اقلاً 1 هفته بعد از پخش آخرین قسمت انیمه .
خیلیهامون دراپ کردیم انیمه رو و فکرم نکنم تا تکلیفش مشخص شه دوباره شروع به دیدن کنیم .
میتونیم تو این 1 هفته هم یه نظرسنجی کوچیکتر بذاریم .
عزاداری مانگاخون ها هم تموم شده 
2-3 روز بی نظرسنجی اشکال نداره
یا حالا فوقش یک هفته یه چیز بی ربط به ناروتو بزاریم...بهترین انیمه ی تابستون
اونایی هم که انیمه های فصل قبل رو هنوز ندیدن،میتونند یه چیزی بین بهترین ها انتخاب کنند :d (البته مثلا بهترین گروه ناروتو ،بهترین عضو آکاتسوکی و ... برای انیمه بین ها هم مشکل نداره
یا چیزهایی مثل این
:d )انیمه .پخش آخرین قسمت انیمه؟ یا آخرین چپتر مانگا؟ :d
آخرین قسمت انیمه که میشه 2 قرن دیگه عزاداری مانگاخون ها هم تموم شده
اگر مانگا منظورته که 2 شنبه این نظرسنجی تموم میشه، 5 شنبه چپتر آخر میاد 2-3 روز بی نظرسنجی اشکال ندارهیا حالا فوقش یک هفته یه چیز بی ربط به ناروتو بزاریم...بهترین انیمه ی تابستوناونایی هم که انیمه های فصل قبل رو هنوز ندیدن،میتونند یه چیزی بین بهترین ها انتخاب کنند :d(البته مثلا بهترین گروه ناروتو ،بهترین عضو آکاتسوکی و ... برای انیمه بین ها هم مشکل ندارهیا چیزهایی مثل این :d)
پس چرا رین بعد از اون حمله آخر آرچر گفت: "بدون یه خراش از یه نوبل فنتزم رنک A جون سالم بدر برد!" !؟![]()
یعنی رین هم نفهمید ضربه معمولی بوده؟
حالا باید یه نظر سنجی بزاریم برای نظرسنجیسلام
انیمه .
میترسم مثل نظرسنجی fate بشه که بعدش ویرایش کردیم .
اگر بذاریم پروندش کاملاً بسته بشه به نظرم بهتره .
البته نظر من اینه اگر اکثریت غیر از این فکر میکنن که هیچی .
:d
هرکی هم ندیده...میشه بگم مشکل خودشه؟ :d آخه اینا از پایه های انیمه میباشن
) ، بعد مبارزات مانگا رو بزاریم چپتر X تا Y !
اینجوری تقریبا نظرسنجی کاملی میشه

:dبزار بعد از این آرکفعلا یه نظر سنجی برای وان پیس بزاریدبهترین کلاه حصیری![]()
![]()

والا حدس من اینه که اونجا رین یه چیز دیگه میگه و مترجم محترم اشتباه ترجمه کردهحتی اگه رین هم واقعا همچین حرفی زده باشه احتمالا همونطوری که خودت گفتی برمیگرده به برداشت اشتباهش از حمله آرچر، چون با توجه به تعریف قسمت 4 کاملا مشخصه که حمله آرچر نوبل فانتزمش نیست

کلاً ندیدن رو قبول دارم ولی اکثر بچه های همین تاپیک از یه جایی دراپ کردن انیمه رو و فکر کنم الان منتظرن تمام بشه و بعدش همه رو یه جا ببینن .حالا باید یه نظر سنجی بزاریم برای نظرسنجی :d
میتونیم یه کار دیگه کنیم! مثلا مبارزات انیمه رو همون اسم بزاریم(دیگه الان همه ناروتو رو دیدن! هرکی هم ندیده...میشه بگم مشکل خودشه؟ :dآخه اینا از پایه های انیمه میباشن) ، بعد مبارزات مانگا رو بزاریم چپتر X تا Y ! اینجوری تقریبا نظرسنجی کاملی میشه
البته بازم انیمه بین ها به اون گزینه ها رای نمیدن
ولی در کل بیا یه پیشنهاد بده یکم حال و هوای ناروتویی بگیریم این مدت :d