Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

وحید@
عمدا اسپویلر بدون عنوان میذاری!؟:-/ بعدا اگه بن بشی طلبکار هم میشی.:| :biggrin1:
به خدا یادم میره :| اصلا یادم نمیمونه ! اسپویلر رو برای این میزارم که عکس بزرگ و طویلی هست ! بخاطر همین یادم میره که عنوان بزارم براش :|

خدا خیرت بده :دی

دقیقا کجا منظورته؟ :دی اونجایی که گفت: "نوبل فنتزم ها سلاح های مخفی سرونت ها هستن. سرونت باید اسم اصلی نوبل فنتزمش رو بلند بگه تا فعالش کنه" ؟:-/ منظورت اینه که آرچر چون اسم نوبل فنتزمش رو نگفت، اون ضربه اش دیگه نوبل فنتزم نبود و یه ضربه عادی بود!؟:-/
اگه جواب مثبته پس حتما میدوسته که اگه صدا بزنه بقیه میفهمن کیه!:-/ پس باید آدم مهمی باشه!:-/ شت! کنجکاو شدم بدونم کیه!:| ولی نگو!:دی

پ.ن: رابین هود نباشه!!؟ لول :دی هرچند این اصلا روح قهرمان نیست فکر کنم!:-/ :دی
آره دقیقا همونجا :دی یکی از شروط استفاده از نوبل فانتزم گفتن اسمشه که خب همونطوری که خودت گفتی چون آرچر موقع استفاده از اون ضربه اسمش رو نگفت پس نوبل فانتزمش نیست :دی

در مورد هویت آرچر و نوبل فانتزمش هم هیچ نظری ندارم :-":shrewd::دی

فقط چون بهش اشاره کردی این رو هم بگم که رابین هود میتونه روح قهرمان باشه :دی کلا یه سری توضیحات خیلی خوب توی رمان (دقیقا توی همین خط UBW) در مورد روح های قهرمان میدن که به احتمال خیلی زیاد توی انیمه هم بهشون اشاره میکنند.

آره دقیقا همونجا :دی یکی از شروط استفاده از نوبل فانتزم گفتن اسمشه که خب همونطوری که خودت گفتی چون آرچر موقع استفاده از اون ضربه اسمش رو نگفت پس نوبل فانتزمش نیست :دی

در مورد هویت آرچر و نوبل فانتزمش هم هیچ نظری ندارم :-":shrewd::دی

فقط چون بهش اشاره کردی این رو هم بگم که رابین هود میتونه روح قهرمان باشه :دی کلا یه سری توضیحات خیلی خوب توی رمان (دقیقا توی همین خط UBW) در مورد روح های قهرمان میدن که به احتمال خیلی زیاد توی انیمه هم بهشون اشاره میکنند.
پس چرا رین بعد از اون حمله آخر آرچر گفت: "بدون یه خراش از یه نوبل فنتزم رنک A جون سالم بدر برد!" !؟:-/ :دی یعنی رین هم نفهمید ضربه معمولی بوده؟:-/

:|

نظرسنجی ها رو از این به بعد بذاریم تو تاپیک "بهترین های دنیای انیمه" بهتر نیست؟هم درهم برهم نمیشه اینجا هم سرزمین های تحت سلطمون رو گسترش میدیم:d

سلام
این نظرسنجی های ناروتو رو بذارین اقلاً 1 هفته بعد از پخش آخرین قسمت انیمه .
خیلیهامون دراپ کردیم انیمه رو و فکرم نکنم تا تکلیفش مشخص شه دوباره شروع به دیدن کنیم .
میتونیم تو این 1 هفته هم یه نظرسنجی کوچیکتر بذاریم .

سلام
این نظرسنجی های ناروتو رو بذارین اقلاً 1 هفته بعد از پخش آخرین قسمت انیمه .
خیلیهامون دراپ کردیم انیمه رو و فکرم نکنم تا تکلیفش مشخص شه دوباره شروع به دیدن کنیم .
میتونیم تو این 1 هفته هم یه نظرسنجی کوچیکتر بذاریم .
پخش آخرین قسمت انیمه؟ یا آخرین چپتر مانگا؟ :d
آخرین قسمت انیمه که میشه 2 قرن دیگه :(( عزاداری مانگاخون ها هم تموم شده :(

اگر مانگا منظورته که 2 شنبه این نظرسنجی تموم میشه، 5 شنبه چپتر آخر میاد :( 2-3 روز بی نظرسنجی اشکال نداره:-" یا حالا فوقش یک هفته یه چیز بی ربط به ناروتو بزاریم...بهترین انیمه ی تابستون:-" اونایی هم که انیمه های فصل قبل رو هنوز ندیدن،میتونند یه چیزی بین بهترین ها انتخاب کنند :d (البته مثلا بهترین گروه ناروتو ،بهترین عضو آکاتسوکی و ... برای انیمه بین ها هم مشکل نداره:-" یا چیزهایی مثل این :-" :d )

سلام
پخش آخرین قسمت انیمه؟ یا آخرین چپتر مانگا؟
:d

آخرین قسمت انیمه که میشه 2 قرن دیگه
:((
عزاداری مانگاخون ها هم تموم شده
:(

اگر مانگا منظورته که 2 شنبه این نظرسنجی تموم میشه، 5 شنبه چپتر آخر میاد
:(
2-3 روز بی نظرسنجی اشکال نداره
:-"
یا حالا فوقش یک هفته یه چیز بی ربط به ناروتو بزاریم...بهترین انیمه ی تابستون
اونایی هم که انیمه های فصل قبل رو هنوز ندیدن،میتونند یه چیزی بین بهترین ها انتخاب کنند
(البته مثلا بهترین گروه ناروتو ،بهترین عضو آکاتسوکی و ... برای انیمه بین ها هم مشکل نداره
یا چیزهایی مثل این
)
انیمه .
میترسم مثل نظرسنجی fate بشه که بعدش ویرایش کردیم .
اگر بذاریم پروندش کاملاً بسته بشه به نظرم بهتره .
البته نظر من اینه اگر اکثریت غیر از این فکر میکنن که هیچی .

کلا نظرسنجی در مورد یه انیمه ی خاص کمتر بزنید بهتره به نظرم، تا همه بتونن شرکت کنن نه فقط افرادی که همون انیمه رو دیدن
حالا چیزایی مثل وان پیس و ناروتو که همه دیدن استثنا:d

پس چرا رین بعد از اون حمله آخر آرچر گفت: "بدون یه خراش از یه نوبل فنتزم رنک A جون سالم بدر برد!" !؟:-/ :دی یعنی رین هم نفهمید ضربه معمولی بوده؟:-/

:|

والا حدس من اینه که اونجا رین یه چیز دیگه میگه و مترجم محترم اشتباه ترجمه کرده :دی حتی اگه رین هم واقعا همچین حرفی زده باشه احتمالا همونطوری که خودت گفتی برمیگرده به برداشت اشتباهش از حمله آرچر، چون با توجه به تعریف قسمت 4 کاملا مشخصه که حمله آرچر نوبل فانتزمش نیست :دی

آخرین ویرایش:
سلام

انیمه .
میترسم مثل نظرسنجی fate بشه که بعدش ویرایش کردیم .
اگر بذاریم پروندش کاملاً بسته بشه به نظرم بهتره .
البته نظر من اینه اگر اکثریت غیر از این فکر میکنن که هیچی .
حالا باید یه نظر سنجی بزاریم برای نظرسنجی :)) :d
میتونیم یه کار دیگه کنیم! مثلا مبارزات انیمه رو همون اسم بزاریم(دیگه الان همه ناروتو رو دیدن! :-" هرکی هم ندیده...میشه بگم مشکل خودشه؟ :d آخه اینا از پایه های انیمه میباشن:(() ، بعد مبارزات مانگا رو بزاریم چپتر X تا Y ! :-" اینجوری تقریبا نظرسنجی کاملی میشه:-"
البته بازم انیمه بین ها به اون گزینه ها رای نمیدن :-"
ولی در کل بیا یه پیشنهاد بده یکم حال و هوای ناروتویی بگیریم این مدت :-" :d
---
فعلا یه نظر سنجی برای وان پیس بزارید
yahoo_65.gif
بهترین کلاه حصیری
yahoo_19.gif
بزار بعد از این آرک :-"

والا حدس من اینه که اونجا رین یه چیز دیگه میگه و مترجم محترم اشتباه ترجمه کرده :دی حتی اگه رین هم واقعا همچین حرفی زده باشه احتمالا همونطوری که خودت گفتی برمیگرده به برداشت اشتباهش از حمله آرچر، چون با توجه به تعریف قسمت 4 کاملا مشخصه که حمله آرچر نوبل فانتزمش نیست :دی
پس طبق این اصل ضربه بانو آرتوریا هم به برسرکر هم نوبل فانتزامش نبوده!:دی ای جانم بانو:x:دی

سلام
حالا باید یه نظر سنجی بزاریم برای نظرسنجی
:))

میتونیم یه کار دیگه کنیم! مثلا مبارزات انیمه رو همون اسم بزاریم(دیگه الان همه ناروتو رو دیدن!
هرکی هم ندیده...میشه بگم مشکل خودشه؟
آخه اینا از پایه های انیمه میباشن
:((
) ، بعد مبارزات مانگا رو بزاریم چپتر X تا Y !
اینجوری تقریبا نظرسنجی کاملی میشه

البته بازم انیمه بین ها به اون گزینه ها رای نمیدن
ولی در کل بیا یه پیشنهاد بده یکم حال و هوای ناروتویی بگیریم این مدت
کلاً ندیدن رو قبول دارم ولی اکثر بچه های همین تاپیک از یه جایی دراپ کردن انیمه رو و فکر کنم الان منتظرن تمام بشه و بعدش همه رو یه جا ببینن .
مگه نه اینکه قرار بود سر قسمت 388 تمام بشه انیمه ؟ من رو این حساب دارم میگم .
اگر اشتباه میکنم که هیچی دیگه . کلاً حرفمو پس میگیرم درباره نظرسنجی :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or