Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

اولا که بری مبارزه سیبر و لنسر رو ببینی با توجه به تاکتیک سیبر که تو ذهنش بود ، فکر نمیکرد که نیزه لنسر نفرینی (درست گفتم؟:biggrin1::-/ ) باشه و از جادو و زرهش رد ! و گرنه با همون ضربه کارش ساخته بود!:biggrin1:

ماشالا نشون دهنده هوش و ذکاوت فوق العاده بانوتون هست که نتونست به نقشه خفن لنسر پی ببره :دی البته ایرادی نداره چون بقول اسکندر فقط یه دختر کوچولو هست :دی

سلام
از این به بعد هیچ چی به اندازه اینکه میدونم هر وقت بانو رو نشون میده، شماها دارین حرص میخورین به من لذت نمیده
:biggrin1:
کلاً چیزی هست که تو به خاطر خودش لذت ببری ازش ؟
همه چیزو به خاطر اینکه رو مخ بقیه هستن دوست داری .
:دی

سلام

پست پرهام رو نقل قول کردم ولی خطاب به سیناست! :d

میدونی چی لذتش از لذتی که تو از حرص خوردن ما میبری بیشتره ؟ :d اینکه تو چنین احساسی به خاطر یک کاراکتر انیمه ای داری! =)) :d
با اینکه از سیبر بدمون میاد،ولی وقتی میبینیم تو و آریا چنین احساسی نسبت به سیبر دارید و اینجوری ازش دفاع میکنید، بس لذت بخش! و بس ته خندست! >:) :x

---
ویرایش :

خوب ، این قسمت عالی بود! یکی از قسمت هایی که منتظرش بودم! >:)
شماره ی شیطانی این قسمت،با شیطان درون کاوندیش ساما بهم خوردن! >:) چقدر هم خفن و تصادفی این 2تا منطبق شدن >:) (از این چپتر بود که عاشق کاوندیش ساما شدم! :x )

رومل هم که رسما همون لندن دنیای خودمون بود! :-" نمیرن اونجا که با جک قاتل هم رو به رو بشن؟ :-"

ولی نکته ی رو اعصاب این قسمت،به فینال رفتن این دختره ی مزاحم و به درد نخوره فلان فلان شدست! :| گند زده به همه چی این دخترک! :| آخه اصلا این در حدیه که بره فینال؟ :| یه نفر رو نمیتونه بزنه! :|
به خدا اگر ناکاما بشه،1000 تا بد و بیراه نثار اودا میکنم! :|
بردار بارت:x :x :x یا کاوندیش :x :x یا کینمون:x رو ناکاما کن! :(( خیلی وقته ناکاما نداشتیم! :(( (خدایی بارت نشه این بشر شکست عشقی میخوره! ما هم به همون اندازه شکست عشقی میخوریم البته! :( )

آقا این کایزار نقش اصلی نیست :( من همش منتظرم باهاشون هم سفر بشه! :( ولی بیشتر نقش یه نخودی داره که 2 دیقه میاد و میره! :((

نکته ی بعدی اینکه این دختره چرا یه جوریه ... :-" ... بعضی جاها جالبه،بعضی جاها خیلی شوته! :| ، بعضی جاها مخوفه! :-" این شوت بودنش میرفت و اون حالت سردی که توی قسمت اول داشت رو اگر حفظ میکرد خیلی بهتر بود! :-" تیپ قبلیش که شبیه کلاس جادوگری بازی های RPG بود هم بهتر بود:-" (تیپ های خفنی هم زد این قسمت البته:-" ولی خوب...یکم زیادی دور بود از حال و هوا که نمیشه گفت...اما ... حال و هوای این مسافرها! :-" )

آها این چند دیقه ی اول هر 2 قسمت هم حال نکردم:-" خیلی یه جوریه! زیادی عظیمه! :-" پر از جک و جونور بزرگ! :-" حال نمیده! :| امیدوارم به اونجاها نرسه داستان و فقط در حد یه اشاره به داستان اصلی یا فلش بک باشه! (میترسم آینده باشه! و آخرش داستان ما برسه اینجا :| )
آها اندینگش فوق العاده بود! :x نمیدونم چرا با این آهنگای نیمه ژاپنی ، نیمه انگلیسی اکثر اوقات خیلی حال میکنم! :d نمونش Unity (اندینگ دوم Gosick ...) البته اون 4تا کلمش انگلیسی بود،اما اینجا 4تا کلمش ژاپنی بود:-"

و ... این هاریبل لعنتی هم رسما همه چی رو هاردساب میده بیرون:| اما هیچکدوم هم اپنینگ و اندینگ ترجمه شده ندارن! :|
فعلا هم نمیشه برم فن ساب های دیگه رو بگیرم برا ترجمه :| ... اگر لینک UTubeـی که ترجمه ی اپنینگ و اندینگ های انیمه های این فصل(هر کدوم رو داشتید:-" ) یافتید،به ما هم برسونید :d

آخرین ویرایش:
خوب ، این قسمت عالی بود! یکی از قسمت هایی که منتظرش بودم! >:)
شماره ی شیطانی این قسمت،با شیطان درون کاوندیش ساما بهم خوردن! >:) چقدر هم خفن و تصادفی این 2تا منطبق شدن >:) (از این چپتر بود که عاشق کاوندیش ساما شدم! :x )

رومل هم که رسما همون لندن دنیای خودمون بود! :-" نمیرن اونجا که با جک قاتل هم رو به رو بشن؟ :-"

ولی نکته ی رو اعصاب این قسمت،به فینال رفتن این دختره ی مزاحم و به درد نخوره فلان فلان شدست! :| گند زده به همه چی این دخترک! :| آخه اصلا این در حدیه که بره فینال؟ :| یه نفر رو نمیتونه بزنه! :|
به خدا اگر ناکاما بشه،1000 تا بد و بیراه نثار اودا میکنم! :|
بردار بارت:x :x :x یا کاوندیش :x :x یا کینمون:x رو ناکاما کن! :(( خیلی وقته ناکاما نداشتیم! :(( (خدایی بارت نشه این بشر شکست عشقی میخوره! ما هم به همون اندازه شکست عشقی میخوریم البته! :( )

مومو ساما رو یادت رفت;;)

انقدر این بحث سیبر/رایدر رو دارید کش میدید کم کم داره از رایدر هم بدم میاد :| :d
به نظر من برسرکر از همشون بهتر بود،فقط مشکلش این بود که برسرکر بود :( اولین کسی بود که یه میدل فینگر بزرگ به گیلگمش نشون داد :| :d
+
@ Akiba
آقا وسط جنگ بودن و اون دوره شوالیه ها و جنگ با جوانمردی هم گذشته :| :d همین طرز فکر لنسر بود که کار دستش داد،وگرنه قبلش راحت میتونست سیبر رو بکشه.............

سلام

E تو هم جزو اون دسته ای!؟:-/ همین الان لذتش چند برابر شد!:دی

آکیبا@
چطور در مورد بانو، گذشته اش و شوالیه های میزگرد و کارایی که کرده مهم میشه بعد در مورد اسکندر، گذشته اش مهم نیست و مهم الانه که ناجوانمردی نکرده!؟:-/ نکنه فکر میکنی اسکندرتون با سلام و صلوات نصف دنیا رو گرفته بوده که شده یه قهرمانی که حالا ویور احظارش کرده!؟:))
این حنا دیگه رنگی نداره:دی

نمیدونم چرا کسی اشاره نکرد ولی این قسمت شاهکار بود شاهکار ! چه کارگردانی ای! چه موزیکی! دادای مارکوس که آدمو دیوونه میکرد :bighug:
خیلی بیشتر به انیمه امیدوار شدم (ینی امیدوار نبودم اصلا :d) ولی این قسمتایی که سوسکارو 3D نشون میدن خیلی زبالس :d

نمیدونم چرا کسی اشاره نکرد ولی این قسمت شاهکار بود شاهکار ! چه کارگردانی ای! چه موزیکی! دادای مارکوس که آدمو دیوونه میکرد :bighug:
خیلی بیشتر به انیمه امیدوار شدم (ینی امیدوار نبودم اصلا :d) ولی این قسمتایی که سوسکارو 3D نشون میدن خیلی زبالس :d

فقط این سانسورش واقعا مضخرفه :| اون صحنه مرگ شیلا خیلی خدا بود :((خیلی تاثیر گذار بود عجب آهنگیم داشت :(:((:d

Saber اتون اگه یکم عُرضه داشت و تو اون مبارزه مثل همیشه لوزر نبود این مشکلات هم ایجاد نمیشد که منجر به شکستن خفن ترین نیزه لنسر بشه :| :دی

کلا این بانو اتون توسط همه سرونت ها رحم و مروت دیدیده :دی

به جان خودم دیگه داری یه چی میگی که یه چی گفته باشی ... اولا شکستن نیزه که هیچ ... با نقشه ای که کیرتسوگو براشون ریخت ... قدرت ارچر رو هم داشت پر پر میشد ... یه جورایی لحظات مرگش تحقیر شد ... عظمت بانو همین که بعد از استفاده از نوبل فانتاسمش ... نرفت استراحت کنه و قدرت بگیره ... سریع اومد پیش لنسر که توی یه مبارزه عادلانه سر لنسر رو بزاره رو سینه اربابش ... تو اون مبارزه که میگی سیبر لوزر بود ... جناب لنسر عزیز فقط تماشاچی بود ... رایدر بزرگ :-bهم که هیچ کاری نکرد.... همشون اویزون بانو شدن تا نجاتشون بده .

به جان خودم دیگه داری یه چی میگی که یه چی گفته باشی ... اولا شکستن نیزه که هیچ ... با نقشه ای که کیرتسوگو براشون ریخت ... قدرت ارچر رو هم داشت پر پر میشد ... یه جورایی لحظات مرگش تحقیر شد ... عظمت بانو همین که بعد از استفاده از نوبل فانتاسمش ... نرفت استراحت کنه و قدرت بگیره ... سریع اومد پیش لنسر که توی یه مبارزه عادلانه سر لنسر رو بزاره رو سینه اربابش ... تو اون مبارزه که میگی سیبر لوزر بود ... جناب لنسر عزیز فقط تماشاچی بود ... رایدر بزرگ :-bهم که هیچ کاری نکرد.... همشون اویزون بانو شدن تا نجاتشون بده .

اسکندر کبیر حاضر و آماده کستر رو گذاشت جلوی بانوتون بعد هیچ کاری نکرد؟!:|

اسکندر کبیر حاضر و آماده کستر رو گذاشت جلوی بانوتون بعد هیچ کاری نکرد؟!:|

بحث سر اینه که دارید میگید بانو مورد ترحمه و بقیه نجاتش میدن و غیره ... مثال بارز زدم که رایدر هم با نوبل فانتاسمش هیچ کاری نتونست جلوی کستر بکنه ... تنها کاری که کرد چند دقیقه وقت خرید ... بانو با یه ضربه پودرش کرد ... کلا اسکندر فقط حرف و ادعا بود ....

اون لنسر هم تو مبارزه های تن به تن خوب بود ... جلوی بانو هم از تمام قدرتش و نوبل فانتاسمش استفاده کرد ... بانو فقط داشت قدرتش رو مزه مزه میکرد ...

جلوی قدرت های خرکی اچر و سیبر و حتی رایدر ... لنسر یه صدم درصد هم شانس نداشت

بحث سر اینه که دارید میگید بانو مورد ترحمه و بقیه نجاتش میدن و غیره
... مثال بارز زدم که رایدر هم با نوبل فانتاسمش هیچ کاری نتونست جلوی کستر بکنه ... تنها کاری که کرد چند دقیقه وقت خرید ... بانو با یه ضربه پودرش کرد ... کلا اسکندر فقط حرف و ادعا بود ....

اون لنسر هم تو مبارزه های تن به تن خوب بود ... جلوی بانو هم از تمام قدرتش و نوبل فانتاسمش استفاده کرد ... بانو فقط داشت قدرتش رو مزه مزه میکرد ...

جلوی قدرت های خرکی اچر و سیبر و حتی رایدر ... لنسر یه صدم درصد هم شانس نداشت
قسمت 7 دقیقه 17 به بعدش رو قشنگ بنگر که ببینی یه شوالیه چطوری جون دشمنش رو نجات داد:bighug:وقت مورد نیاز برای جمع کردن مانا و جای گیری مناسب بانوتون رو فراهم کرد،اگه این کارو نمیکرد کستر به سرعت به ساحل میرسید و دخل همه اومده بود:d

خوب اگه بانوتون میتونست از تمام قدرتش استفاده میکرد و شکست نمیخورد! البته محاله که بتونه تو جنگ تن به تن جلوی فرد سرعتی مثل لنسر از نوبل فانتازم نسبتا وقت گیرش استفاده کنه.

آرچر و رایدر که خیلی قوی بودن ولی دیدیم که شانسش جلوی سیبر چه قدر بود :lol:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or