این قسمت که سانسور نداشت واسه من :d
منظورم کلی بود
قسمت های اول که سانسور شدید داشت :d
واقعا حیفه سانسور بشه :d
قسمت های اول که سانسور شدید داشت :dواقعا حیفه سانسور بشه :d
این قسمت که سانسور نداشت واسه من :d
قسمت های اول که سانسور شدید داشت :dبحث سر اینه که دارید میگید بانو مورد ترحمه و بقیه نجاتش میدن و غیره ... مثال بارز زدم که رایدر هم با نوبل فانتاسمش هیچ کاری نتونست جلوی کستر بکنه ... تنها کاری که کرد چند دقیقه وقت خرید ... بانو با یه ضربه پودرش کرد ... کلا اسکندر فقط حرف و ادعا بود ....
اون لنسر هم تو مبارزه های تن به تن خوب بود ... جلوی بانو هم از تمام قدرتش و نوبل فانتاسمش استفاده کرد ... بانو فقط داشت قدرتش رو مزه مزه میکرد ...
جلوی قدرت های خرکی اچر و سیبر و حتی رایدر ... لنسر یه صدم درصد هم شانس نداشت
E تو هم جزو اون دسته ای!؟همین الان لذتش چند برابر شد!
![]()
آکیبا@
چطور در مورد بانو، گذشته اش و شوالیه های میزگرد و کارایی که کرده مهم میشه بعد در مورد اسکندر، گذشته اش مهم نیست و مهم الانه که ناجوانمردی نکرده!؟نکنه فکر میکنی اسکندرتون با سلام و صلوات نصف دنیا رو گرفته بوده که شده یه قهرمانی که حالا ویور احظارش کرده!؟
![]()
این حنا دیگه رنگی نداره
یا مثلا صدای اسکندر انقدر ترسناک بوده که سیبر اینجوری ترسیده؟ مشخص بود به خاطر اشاره به حقیقت اینجوری شد! که بعدا با مشخص شدن هویت لنسلوت مشخص شد همه چی!
:dهمین دیگه! بازم میگم که انیمه رو درست نمیبینید! :d
در مورد سیبر این مورد صدق میکنه! چون توی داستان قشنگ بهش اشاره شده! و قشنگ مشخصه که همین وضعیت بوده! دیگه وقتی اسکندر اون حرفا رو بهش میگه و یک کلمه هم نمیتونه حرف بزنه،میخوای چی بگی؟ بگی همینجوری رو هوا گُریخده بوده ؟یا مثلا صدای اسکندر انقدر ترسناک بوده که سیبر اینجوری ترسیده؟ مشخص بود به خاطر اشاره به حقیقت اینجوری شد! که بعدا با مشخص شدن هویت لنسلوت مشخص شد همه چی!
در مورد اسکندر این مورد صدق نمیکنه! چون توی داستان اینطور که میبینیم،اسکندر اصلا اونجوری نبوده! اصلا توی همین داستان، اسکندر برای رقیبش احترام قائله! مثلا از داریوش سوم به عنوان یه رقیب قدر یاد میکنه:d
حالا باز انیمه رو نبینید و چشاتون رو ببندید! :d

آره انیمه رو فقط تو میبینی، بقیه فقط آخرش رو نگاه میکنن!
تو سرت رو بکن زیر برف و فکر کن اسکندر برای نصف کشورای دنیا نامه فرستاده و کشورای دیگه هم دعوتش رو لبّیک گفتن و با سلام و صلوات کشورگشایی کرده![]()
حالا نمیخواستم این مسائل رو مطرح کنم ولی اسکندر از اون کستر هم آدم شخصیت کثیف تریهباز اون بدبخت تو زندگی اصلیش بهش ظلم شده بود و خانواده اش رو کشته بودن و ... اسکندر فقط برای برطرف کردن حس قدرت طلبی خودش دست به جنگ با کشورهای دیگه زد و نصف دنیا رو به آتیش کشید و اون همه آدم کشت
پس سعی نکن اینجا ازش قدیس بسازی.
چون با حرفایی که در موردش میزنی داری همین کار رو میکنی
![]()
حالا جالبه طرفدارای سیبر اصلا کاری به کار بقیه سرونت ها ندارن. طرفدارای آرچر هم کاری ندارن و فقط این طرفدارای اسکندر کبیر، شاه فاتحان (لول@) هستن که دایم در حال ابراز ارادت (!) نسبت به بانو هستنکه خب معلومه از کجا آب میخوره؛ آریا سرچشمه اش رو صفحه قبل گذاشت

:d بعد خودشون رو پادشاه شوالیه ها مینماند!
عجب پادشاه شوالیه هایی که شوالیه های میزگرد هم قبولش نداشتن!!! و عجب شوالیه ای که وقتی یه شوالیه اونجوری جلوش میمیره ... 
) نه خیرش به همراهاش رسید! فقط باعث شد کشورش به فنا بره! 
، طرفدارای آرچر هم که مگه خود آرچر کسی رو آدم حساب میکرد،که اینا حساب کنند؟ :d (گیلگمش برای اسکندر و ویور احترام قائل بود! همین کافیه که ما بهش احترام بزاریم! با اینکه شکست داد اسکندر رو!
)
چون اصلا چنین چیزی نیست!
وگرنه اگر به آب خوردن بود که گفتم! باید میرفتیم به گیلگمش هیت میورزیدیم! 

اینطور که تو داری میگی،خوب مشخصه نگاه نمیکنی! :d فقط داشتی چشم و ابروی سیبر رو میدیدی
که همون رو هم قسمت 11 رو ندیدی!
اما در مورد بقیه ی موارد! :d
اولا که کسی نگفت رایدر قدیس میباشد! :d کسی که میتونه توی کلاس برسرکر هم احضار بشه،مطمئنا قدیس نیست! ( آرتوریا شما هم میتونه ها! جوگیر نشید! :d ) اما یه سری مواردی هست!
اولا اینکه توی F/Z همینطور که گفتم،هیچ جایی اسکندر هیچ کار اشتباهی نکرد! :d همه جا هم جوانمردی کرد و نیمد به خاطر بردن جام،بی خیال اخلاقیات بشه
اونم جام ببره که چیکار کنه؟ که برداره تمام اپیک فیل های زمان زندگیش رو از دنیا پاک بکنه! :d
به جای یه اعتراض ساده به کشتن اونجوریه لنسر،باید اکس کالیبر رو میکرد تو حلق کریتسوگو و مجبورش میکرد برای ایستوندنش علامت فرمان حروم کنه:d بعد خودشون رو پادشاه شوالیه ها مینماند!
عجب پادشاه شوالیه هایی که شوالیه های میزگرد هم قبولش نداشتن!!! و عجب شوالیه ای که وقتی یه شوالیه اونجوری جلوش میمیره ...
بعد در مورد اسکندر هم گفتم! حتی اگر خیلی ها رو کشت! خیلی ها هم همراهش بودن! چه از دیار خودش،چه از جاهای دیگه! حداقل خیرش به یارهای خودش رسید و تا آخرین لحظه باهاش بودن! اما سیبر چی؟ نه خیرش به دشمنش رسیده!(خیر که به دشمن نمیرسه!) نه خیرش به همراهاش رسید! فقط باعث شد کشورش به فنا بره!
باز صد رحمت به اسکندر که کشورش رو به فنا نداد!
طرفدارای سیبر کاری ندارن،چون اپیک فیل بودن نمیتونند چیزی بگن، طرفدارای آرچر هم که مگه خود آرچر کسی رو آدم حساب میکرد،که اینا حساب کنند؟ :d (گیلگمش برای اسکندر و ویور احترام قائل بود! همین کافیه که ما بهش احترام بزاریم! با اینکه شکست داد اسکندر رو!
)
در مورد آب خوردن این چیزیه که شما میخواید به خودتون بقبولونید!چون اصلا چنین چیزی نیست!
پس برید بند و بساطتون رو یه جای دیگه پهن کنید!
(ایراد بنی اسراییلی)

همون که زد شوالیه اوّلش رو اون جوری روبروش دید و حرفاشو شنید تو قسمت آخر بسّه واسش تا لقبش رو بدارن از روش(تا حالا که تو UBW از این لقب ش استفاده نکرده.کلّاً سیبر تو UBW خیلی باحال تره...بالاخره بعد 25 قسمت تو آخر F/Z آدم شده بود
اینطور که تو داری میگی،خوب مشخصه نگاه نمیکنی! :d فقط داشتی چشم و ابروی سیبر رو میدیدی
که همون رو هم قسمت 11 رو ندیدی!
اما در مورد بقیه ی موارد! :d
اولا که کسی نگفت رایدر قدیس میباشد! :d کسی که میتونه توی کلاس برسرکر هم احضار بشه،مطمئنا قدیس نیست! ( آرتوریا شما هم میتونه ها! جوگیر نشید! :d ) اما یه سری مواردی هست!
اولا اینکه توی F/Z همینطور که گفتم،هیچ جایی اسکندر هیچ کار اشتباهی نکرد! :d همه جا هم جوانمردی کرد و نیمد به خاطر بردن جام،بی خیال اخلاقیات بشه
اونم جام ببره که چیکار کنه؟ که برداره تمام اپیک فیل های زمان زندگیش رو از دنیا پاک بکنه! :d
به جای یه اعتراض ساده به کشتن اونجوریه لنسر،باید اکس کالیبر رو میکرد تو حلق کریتسوگو و مجبورش میکرد برای ایستوندنش علامت فرمان حروم کنه:d بعد خودشون رو پادشاه شوالیه ها مینماند!
بعد در مورد اسکندر هم گفتم! حتی اگر خیلی ها رو کشت! خیلی ها هم همراهش بودن! چه از دیار خودش،چه از جاهای دیگه! حداقل خیرش به یارهای خودش رسید و تا آخرین لحظه باهاش بودن! اما سیبر چی؟ نه خیرش به دشمنش رسیده!(خیر که به دشمن نمیرسه!) نه خیرش به همراهاش رسید! فقط باعث شد کشورش به فنا بره!
باز صد رحمت به اسکندر که کشورش رو به فنا نداد!
طرفدارای سیبر کاری ندارن،چون اپیک فیل بودن نمیتونند چیزی بگن، طرفدارای آرچر هم که مگه خود آرچر کسی رو آدم حساب میکرد،که اینا حساب کنند؟ :d (گیلگمش برای اسکندر و ویور احترام قائل بود! همین کافیه که ما بهش احترام بزاریم! با اینکه شکست داد اسکندر رو!
)
در مورد آب خوردن این چیزیه که شما میخواید به خودتون بقبولونید!چون اصلا چنین چیزی نیست!
پس برید بند و بساطتون رو یه جای دیگه پهن کنید!
تا چشمت دربیاد زپرشک!هیچ جایی اسکندر هیچ کار اشتباهی نکرد! :d
بعد به ما میگی انیمه رو درست نمیبینیم؟ برو قسمت 21 رو دوباره ببین! جناب اسکندر خانتون که از جنگ با سیبر میترسیدن هنگام فرار ارابه شون رو به کوه میزنن! تا سیبر رو به کشتن بده! اینه جوانمردی؟همه جا هم جوانمردی کرد و نیمد به خاطر بردن جام،بی خیال اخلاقیات بشه![]()
باز بگی لنسر جوانمرد هست یه چیزی !اگه به حرف اسکندر خانتبعد خودشون رو پادشاه شوالیه ها مینماند!![]()

اتفاقا منم میخواستم اینو قبلا بگم ولی ترسیدم توی این جنگ سیبر/رایدر شرکت کنم :dمن ک فن لنسرم . فقط درمورد اینکه میگید سیبر رو یارانش قبول نداشتند
اونجایی ک سیبر داره گریه میکنه و ... حرفای لنسلوت هم یادش میاد ک بهش میگه " این چیزیه ک از ته قلبم مطمئنم. که ارتور تو بزرگترین پادشاه ِ پادشاهان بودی و همه کسایی ک بهت خدمت میکردن ب این ایمان داشتن" البته چیزای دیگه هم میگه:d

گفتی که انگار من نمیدونم که سیبر همش ارتوریا نیست! و ممکنه تو کلاس های دیگه ظاهر بشه اما من این موضوع رو میدونم ! اما تو این دو تا انیمه که ما دیدم و گویا از نظر کیفیت ساخت و نظر بینندگان نسبت به بقیه فیت ها بهتر هستند هر دوبار رو بانو آرتوریا سیبر شدن ! بله!![]()
تا چشمت دربیاد
زپرشک!کار اشتباهی نکرد چون کسی اصلا باهاش کار نداشت!:- "
بعد به ما میگی انیمه رو درست نمیبینیم؟ برو قسمت 21 رو دوباره ببین! جناب اسکندر خانتون که از جنگ با سیبر میترسیدن هنگام فرار ارابه شون رو به کوه میزنن! تا سیبر رو به کشتن بده! اینه جوانمردی؟باز بگی لنسر جوانمرد هست یه چیزی !
اگه به حرف اسکندر خانتایمان داری برو باز همون صحنه تعقیب رو ببین که وقتی سیبر از صخره و سنگ های ریخته شده رد میشه و میرسه به اسکندر ، خودش میگه الحق که پادشاه شوالیه ها هستی!
تو این قسمت هم مشاهده کردیم قیافه ی لنسر رو وقتی فهمید سیبر ، مهفتمین خادم در حال اخضار شدن و جنگیدن باهش هست!
اینکه باید پاک کنه گذشته رو یا نه! :d
)
کسی باهاش کار نداشت و انقدر توی انیمه حضور داشت؟ 
لول!
یه چیزی بگو خودت بتونی قبولش کنی 

و یک چیز دیگه که نشون میده پادشاه یعنی چی! :
پادشاه
باید از هر کسِ دیگه ای بهتر زندگی کنه.
و قلبِ مردمش رو به تسخیر در بیاره!
کسی که لایقِ غبطه ی همه ی قهرماناس،
و کسی که اونا رو هدایت می کنه ، پادشاهه!
پس،
پادشاه تنها نیست.
چون ارادش
اراده و خواستِ همه ی اوناییه که باهاشن!
و بالاترم این رو میگه :
اگه قضاوت
و ایثاری که زیردستام برام کردن رو به بقیه بگه ، پشیمون نیستم...
نابود شد که نابود شد.
غصه دار می شم . و گریه هم می کنم.
اما هیچ وقت پشیمون نیستم.
همچین چیزی...
تاریخی که درست کردم پاک کنم !؟
همچین کاری
مسخره کردن همه ی اوناییه که کنارت جنگیدن!
یعنی شما انقدر هم برای همرزم هاتون ارزش قائل نیستید؟ :d من دیگه حرفی ندارم! :d
اونایی که فن اسکندر هستن، فکر کنم اصلی ترین دلیلشون همین قسمت 11 و حرف های اسکندر هست که باهاش 100% موافقن! :d
برای همین اگر شما با این حرف ها موافق نیستید،خوب دیگه کلا جای بحثی نمیمونه و میشه گیر دادن بیخود به کاراکترهای همدیگه! :d
کلا ریشه دموکراسی رو نابود کردی تو!
دقیقا مشکل اینه من اصلا با این حرفای اسکندر موافق نیستم، بعید میدونم تعداد کسایی که موافق باشن هم خیلی زیاد باشه (تو یه جامعه آماری بزرگ منظورمه، نه 50 نفری که اینجا رای دادن)
بشین GOW:GOS رو بازی کن،اونجا که کریتوس میره اسپارتان! :d

(با اون طولانی های خواب آور مقایسه نشه! این مورد کاملا برعکسه
)
اصلا خیلی حال داد