D.of.persia
کاربر سایت
میدونی که قضیه ی سریه Fate چیه! خو چرا اینجوری میگی که من مجبور بشم دوباره توضیح بدم : هسته ی اصلیه دنیای Fate ، همین F/SNـه! و خوب، F/Z بعدا به خاطر اون نوشته شده! برای همین باید آرتوریا توش میبود! نه اینکه توی محبوب ترین های Fate این سیبره پس خفنه! :d بعد F/Z جوری نبوده که همش از اول نوشته شده باشه(یعنی مثل جنگ اول و دوم بی اطلاعت نیست! ) و خیلی چیزای جنگ چهارم توش اشاره شده! برای همین آرتوریا هم توش هست! :d
اولم گفتم! شخصیت اصلی هست! ولی قرار نیست هر شخصیت اصلی بهترین باشه! :d
توی سری Fate هم کلا داستان در مورد این نظرات آرتور هست! :d و اینکه آخرش به چه نتیجه ای میرسه!اینکه باید پاک کنه گذشته رو یا نه! :d
شخصیت اصلی بوده سیبر، ولی بهترین نبوده به هیچ وجه! :d خیلی جاها هست که کاراکتر اصلی،اصلا در حد بقیه ی کاراکترها نیست! :d اینم از اوناست :d (نمونه : آیا Sev خفن تر از کلونل رادک و ویزاری هست مثلا؟)
---
لول!کسی باهاش کار نداشت و انقدر توی انیمه حضور داشت؟
از جنگ با سیبر میترسید از آسمون اومد رو زمین!؟لول!
یه چیزی بگو خودت بتونی قبولش کنی
اون رو هم توضیح دادم! وقتی یه یارویی سرش رو انداخته پایین داره اینجوری میاد دنبالت،تو میگی بزار بیاد؟ :d بعدش که مشخص شد سیبر دنبال آیرسویل اومده و اشتباه گرفته بود که بی خیالش شد
بلی اتفاقا دیدم! :d اونجا در مورد هنرهای رزمیش(سوارکاری هم جزو این هنرهاست! ) تعریف کرد! وگرنه :
![]()
---
در مورد میزگرد! آخر همین قسمت 11 یه سر بزنید! :d
بعد برید کامل مبارزه با لنسلوت رو ببینید! همون موقعی که حرف های قسمت 11 اسکندر میاد تو ذهن سیبر! انشاالله که خودتون نتیجه ـش رو میبینید! :d
و یک چیز دیگه که نشون میده پادشاه یعنی چی! :
پادشاه
باید از هر کسِ دیگه ای بهتر زندگی کنه.
و قلبِ مردمش رو به تسخیر در بیاره!
کسی که لایقِ غبطه ی همه ی قهرماناس،
و کسی که اونا رو هدایت می کنه ، پادشاهه!
پس،
پادشاه تنها نیست.
چون ارادش
اراده و خواستِ همه ی اوناییه که باهاشن!
و بالاترم این رو میگه :
اگه قضاوت
و ایثاری که زیردستام برام کردن رو به بقیه بگه ، پشیمون نیستم...
نابود شد که نابود شد.
غصه دار می شم . و گریه هم می کنم.
اما هیچ وقت پشیمون نیستم.
همچین چیزی...
تاریخی که درست کردم پاک کنم !؟
همچین کاری
مسخره کردن همه ی اوناییه که کنارت جنگیدن!
یعنی شما انقدر هم برای همرزم هاتون ارزش قائل نیستید؟ :d من دیگه حرفی ندارم! :d
اونایی که فن اسکندر هستن، فکر کنم اصلی ترین دلیلشون همین قسمت 11 و حرف های اسکندر هست که باهاش 100% موافقن! :d
برای همین اگر شما با این حرف ها موافق نیستید،خوب دیگه کلا جای بحثی نمیمونه و میشه گیر دادن بیخود به کاراکترهای همدیگه! :d
اتفاقا منم از حرف های رایدر در قسمت 11 اصلا خوشم نیومد!
حرف های سیبر بیشتر به دلم نشست! که یادمه میگفت : پادشاه باید به مردمش خدمت کنه! و از کار های اشتباهش هم پشیمون باشه! نه مثل اسکندر که میگه به فلانم
! ( شوخی
)
در ادامه میای واسه من آیونیون هیتاری به رخ میکشی؟ منم اینو بهت میگم! هیچی زیباتر از این جملات برام نبود!
شمشیرش می درخشه . رویاییه که همه ی جنگجوها سرتاسر میدون های جنگ ، چه گذشته ، چه حال ، چه آینده
امیدوار بودن توی آخرین لحظات عمرشون هم که شده ، ببیننش
غرورِ اون زن ، بر مبنای خواسته ی قلبیِ همه ی اون جنگجوهاس که قسمِ وفاداری ابدی خوردن
حالا ، پادشاه شکست ناپذیر اسم معجزه ای که در درست داره رو فریاد می کشه
حرف های سیبر بیشتر به دلم نشست! که یادمه میگفت : پادشاه باید به مردمش خدمت کنه! و از کار های اشتباهش هم پشیمون باشه! نه مثل اسکندر که میگه به فلانم
در ادامه میای واسه من آیونیون هیتاری به رخ میکشی؟ منم اینو بهت میگم! هیچی زیباتر از این جملات برام نبود!
شمشیرش می درخشه . رویاییه که همه ی جنگجوها سرتاسر میدون های جنگ ، چه گذشته ، چه حال ، چه آینده
امیدوار بودن توی آخرین لحظات عمرشون هم که شده ، ببیننش
غرورِ اون زن ، بر مبنای خواسته ی قلبیِ همه ی اون جنگجوهاس که قسمِ وفاداری ابدی خوردن
حالا ، پادشاه شکست ناپذیر اسم معجزه ای که در درست داره رو فریاد می کشه
این دختر ایلیا شده مستر، برسرکر؟
راستی من نسخه 60 مگی رو دانلود کردم ولی احساس کردم صدای کاراکتر ها یه ذره نازک شده!
رو اعصابم بود!
راستی من نسخه 60 مگی رو دانلود کردم ولی احساس کردم صدای کاراکتر ها یه ذره نازک شده!
رو اعصابم بود!

اینکه باید پاک کنه گذشته رو یا نه! :d
کسی باهاش کار نداشت و انقدر توی انیمه حضور داشت؟
لول! 
(نکته : این ماجراجویی ها در بطن همون کشورگشایی هاست!
یعنی هومونکولوسی که برای جام خانواده ی آیزنبرن همیشه میسازه! یعنی اول و آخرش باید بانو ...