Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

میدونی که قضیه ی سریه Fate چیه! خو چرا اینجوری میگی که من مجبور بشم دوباره توضیح بدم : هسته ی اصلیه دنیای Fate ، همین F/SNـه! و خوب، F/Z بعدا به خاطر اون نوشته شده! برای همین باید آرتوریا توش میبود! نه اینکه توی محبوب ترین های Fate این سیبره پس خفنه! :d بعد F/Z جوری نبوده که همش از اول نوشته شده باشه(یعنی مثل جنگ اول و دوم بی اطلاعت نیست! ) و خیلی چیزای جنگ چهارم توش اشاره شده! برای همین آرتوریا هم توش هست! :d

اولم گفتم! شخصیت اصلی هست! ولی قرار نیست هر شخصیت اصلی بهترین باشه! :d
توی سری Fate هم کلا داستان در مورد این نظرات آرتور هست! :d و اینکه آخرش به چه نتیجه ای میرسه! :-" اینکه باید پاک کنه گذشته رو یا نه! :d

شخصیت اصلی بوده سیبر، ولی بهترین نبوده به هیچ وجه! :d خیلی جاها هست که کاراکتر اصلی،اصلا در حد بقیه ی کاراکترها نیست! :d اینم از اوناست :d (نمونه : آیا Sev خفن تر از کلونل رادک و ویزاری هست مثلا؟ :-" )
---
لول! :)) کسی باهاش کار نداشت و انقدر توی انیمه حضور داشت؟ :))

از جنگ با سیبر میترسید از آسمون اومد رو زمین!؟ =)) لول! :)) یه چیزی بگو خودت بتونی قبولش کنی :))
اون رو هم توضیح دادم! وقتی یه یارویی سرش رو انداخته پایین داره اینجوری میاد دنبالت،تو میگی بزار بیاد؟ :d بعدش که مشخص شد سیبر دنبال آیرسویل اومده و اشتباه گرفته بود که بی خیالش شد >:)

بلی اتفاقا دیدم! :d اونجا در مورد هنرهای رزمیش(سوارکاری هم جزو این هنرهاست! ) تعریف کرد! وگرنه :

---
در مورد میزگرد! آخر همین قسمت 11 یه سر بزنید! :d
بعد برید کامل مبارزه با لنسلوت رو ببینید! همون موقعی که حرف های قسمت 11 اسکندر میاد تو ذهن سیبر! انشاالله که خودتون نتیجه ـش رو میبینید! :d

و یک چیز دیگه که نشون میده پادشاه یعنی چی! :
پادشاه
باید از هر کسِ دیگه ای بهتر زندگی کنه.
و قلبِ مردمش رو به تسخیر در بیاره!
کسی که لایقِ غبطه ی همه ی قهرماناس،
و کسی که اونا رو هدایت می کنه ، پادشاهه!
پس،
پادشاه تنها نیست.
چون ارادش
اراده و خواستِ همه ی اوناییه که باهاشن!

و بالاترم این رو میگه :
اگه قضاوت
و ایثاری که زیردستام برام کردن رو به بقیه بگه ، پشیمون نیستم...
نابود شد که نابود شد.
غصه دار می شم . و گریه هم می کنم.
اما هیچ وقت پشیمون نیستم.
همچین چیزی...
تاریخی که درست کردم پاک کنم !؟
همچین کاری
مسخره کردن همه ی اوناییه که کنارت جنگیدن!

یعنی شما انقدر هم برای همرزم هاتون ارزش قائل نیستید؟ :d من دیگه حرفی ندارم! :d
اونایی که فن اسکندر هستن، فکر کنم اصلی ترین دلیلشون همین قسمت 11 و حرف های اسکندر هست که باهاش 100% موافقن! :d
برای همین اگر شما با این حرف ها موافق نیستید،خوب دیگه کلا جای بحثی نمیمونه و میشه گیر دادن بیخود به کاراکترهای همدیگه! :d
اتفاقا منم از حرف های رایدر در قسمت 11 اصلا خوشم نیومد!
حرف های سیبر بیشتر به دلم نشست! که یادمه میگفت : پادشاه باید به مردمش خدمت کنه! و از کار های اشتباهش هم پشیمون باشه! نه مثل اسکندر که میگه به فلانم:دی! ( شوخی:دی)
در ادامه میای واسه من آیونیون هیتاری به رخ میکشی؟ منم اینو بهت میگم! هیچی زیباتر از این جملات برام نبود!
شمشیرش می درخشه . رویاییه که همه ی جنگجوها سرتاسر میدون های جنگ ، چه گذشته ، چه حال ، چه آینده
امیدوار بودن توی آخرین لحظات عمرشون هم که شده ، ببیننش
غرورِ اون زن ، بر مبنای خواسته ی قلبیِ همه ی اون جنگجوهاس که قسمِ وفاداری ابدی خوردن
حالا ، پادشاه شکست ناپذیر اسم معجزه ای که در درست داره رو فریاد می کشه
این دختر ایلیا شده مستر، برسرکر؟:-/
راستی من نسخه 60 مگی رو دانلود کردم ولی احساس کردم صدای کاراکتر ها یه ذره نازک شده!:| رو اعصابم بود!

منم خودمو رسوندم به پخش هفتگی Log horizon.
فصل اول که عالی بود فصل دوم هم این 3 قسمت واقعا خوب بودن :bighug:
این قسمت آخر فوق العاده بود!شدیدا منتظرم 3-4 تا raid boss آخر رو ببینم :) این raid boss هاشون من ویاد Borderlands انداخت :d تو درجه سختی های بالا کشتن بعضی رید باس ها تا 30-40 دقیقه طول میکشید :|
از اونطرف معلوم نیست داخل آکیهابارا چه اتفاقی میوفته که سوجیرو و آکاتسوکی مجبور میشن بجنگن (اون صحنه هایی که اول قسمت اول نشون میداد)

چقدر بد تموم شد ... حالم رو گرفت ...

بیشتر از همه دلم به حال ایریسویل و الیا و مایا سوخت ... قربانی رویاهای مردی شدن
که حتی با خودشم صادق نبود ... از اون ورم سیبر بیچاره ...

من برم یه دوره دپرسی رو طی کنم و برگردم ... اه ... لعنت ...
615798d1413854304-503495.gif

اگه میخواید نظر سنجی جادوگر ها رو بزارید ... یه گزینه هیچکدام هم بهشون اضافه کنید

آخرین ویرایش:
اسکندر کار اشتباهی نکرد که پشیمون باشه! >:)
اگرم میخواید بگید این همه افرادی که باهاش بودن و توی این راه کشته شدن،کار اشتباهه اسکندر بوده ، باید بگم که خیر! این افراد باهاش بودن! همون اعتماد و این چیزایی که قبلا گفتم! :d مشخصه!
سیبر بهش گفت :
اسکندر ، پادشاهیت با کشته شدن جانشین هات تموم شد،
و امپراطوریت سه تیکه شد.
اصلا از این موضوع پشیمون نیستی ؟
اسکندرم گفت :
نه .
اگه قضاوت
و ایثاری که زیردستام برام کردن رو به بقیه بگه ، پشیمون نیستم ...
نابود شد که نابود شد.
غصه دار می شم . و گریه هم می کنم.
اما هیچ وقت پشیمون نیستم.
همچین چیزی ...
تاریخی که درست کردم پاک کنم !؟
همچین کاری
مسخره کردن همه ی اوناییه که کنارت جنگیدن!

به نظرتون اسکندر غیر منطقی میگه؟ :d اینکه بخوای گذشته رو پاک کنی،یعنی تمام فداکاری هایی که برات کردن تا راهت رو ادامه بدی،رو بهشون میگی به درک! :d تمام خاطراتی که رقم خورده ... و خیلی چیزای دیگه! :d
اصلا چرا آدم کند کاری که باز آرد پشیمانی آقا جان! :d

اسکندر هم همه ی ماجراجوهایی که با افرادش دوست داشته رو هنوز یادشه و بهشون احترام میزاره! :x (نکته : این ماجراجویی ها در بطن همون کشورگشایی هاست! :-" ولی خوب همین که به دنبال اقیانوس بودن(چیزی مثل افسانه ها! ) خودش یه ماجراجوییه! :d و اینم بگم که جزو علایق اسکندر کبیر، همین گزینه ی ماجراجویی هم اومده ! بعدا نیاید گیر بدید :d )

---
@ vaan 2
آیرسویل آخرش باید اینجوری میشد! :( یعنی هومونکولوسی که برای جام خانواده ی آیزنبرن همیشه میسازه! یعنی اول و آخرش باید بانو ... :( ... شاید اینجوری بهتر شد که کوتومینه این کار رو کرد! نه خود کریتسوگو! :( (برای جفتشون زجر آور تر بود :( )

البته به نظرم اینجوری نبود که کریتسوگو با خودش صادق نبود! اتفاقا بود! ولی جام بیشعور بود :|
مایا هم که دقیقا به همون اعتقادات کریتسوگو اعتقاد داشت! :( همینطور که کریتسوگو به روش ناتالیا اعتقاد داشت! :(

و ... آیرسویل هم از طرف خانواده ی آیزن برن یک بچه از هومونکولوس و انسان هست ... یک آزمایش فقط :|

خدایی 3تا خانواده این جام رو راه انداختن،یکی از یکی چیز تر! :|

چقدر بد تموم شد ... حالم رو گرفت ...

بیشتر از همه دلم به حال ایریسویل و الیا و مایا سوخت ... قربانی رویاهای مردی شدن
که حتی با خودشم صادق نبود ... از اون ورم سیبر بیچاره ...

من برم یه دوره دپرسی رو طی کنم و برگردم ... اه ... لعنت ...
615798d1413854304-503495.gif

اگه میخواید نظر سنجی جادوگر ها رو بزارید ... یه گزینه هیچکدام هم بهشون اضافه کنید
کیریتسوگو بیچاره چه گناهی داشت آخه؟ :d آیرسویل که از اول قرار بود در راه جام فدا بشه:d
ایلیا که اصلا چیزیش نشد، فقط مامان باباشو از دست داد دیگه:d
ماریا هم بخاطر مردی که عاشقش بود و برای رسیدن به هدف اون، خودشو فدا کرد. خودش همینو میخواست و از اولم میدونست در نهایت ممکنه همچین سرنوشتی داشته باشه، جوری نیست که کسی مجبورش کرده باشه

کیریتسوگو هم با خودش صادق بود دیگه، رسیدن به یه دنیای بهتر، فقط در این راه هر کاری لازم بود رو میکرد چون در نهایت هدفش از جون آدمایی که گرفته مهم تر بود!:d ولی آخر کار که دید حتی جام هم برای رسوندنش به این هدف آدمای خیلی زیادیو میکشه جام رو پس زد، چون ارزش نداشت

در کل کیریتسوگو بهترین شخصیت F/Z بود به نظرم. باهوش و خوش استیل با عقاید فکری درست حسابی

خوب بالاخره وقت کردم این انیمه رو شروع کنم . :d
چرا احساس میکنم یکم کند پیش میره ؟!
و کلا هیجان و نکته ی خاصی نداشت انیمه مثل یک لیوان آب بی مزه و یک تجربه ی صرفا خالی بود . :-"
کلا انیمش اینطوریه یا بهتر میشه !؟
کسی هست بیاد به قولی Push کنه مارو که ادامش رو ببینیم !! ;;)

خوب بالاخره وقت کردم این انیمه رو شروع کنم . :d
چرا احساس میکنم یکم کند پیش میره ؟!
و کلا هیجان و نکته ی خاصی نداشت انیمه مثل یک لیوان آب بی مزه و یک تجربه ی صرفا خالی بود . :-"
کلا انیمش اینطوریه یا بهتر میشه !؟
کسی هست بیاد به قولی Push کنه مارو که ادامش رو ببینیم !! ;;)

نگران نباش من اینجام :d
انیمه تازه از قسمت 8اینطورا جون میگیره، شدیدا هم جذاب میشه، بزار هیواجیما شیزو رو ببینی عاشقش میشی :d کلا سعی کن ببینیش از کفت میره :d

دورارارا عالیه! :d پر از کاراکترهای جالب! :d :x
+ اون آواتارهای بخش چت ـشون خیلی باحالن! :d
+ اندینگ اول " Trust Me " بسیار باحاله! :x هم آهنگش رو بسی دوست دارم،هم از نظر تصویری که سوژه ایست برای فن آرت ها! :-" ( اصلا برید ZeroChan ، همین Trust Me رو به عنوان یک Theme برای آرت ها در نظر گرفته :-" )

خوب این قسمت بهتر بود! :d اون دختره کمتر فضولی میکرد! گرچه هنوزم بس فضول و رو اعصابه:-"
ولی چرا همه بازرس ها زن میباشن:(

داستان داره جالب تر میشه :d این بدمنه...حرف حسابش چیه؟ :-" میخواد بگه میشه جنون رو کنترل کرد و نباید زود قضاوت کرد در مورد ملت؟ :-" خو مردک اینا که روان گذرش رو اوردن پایین،دوباره بمب دادی دستش و دیوونش کردی :| اگر هدفت اینه که حال خودت خوش نیست:| :-"

و...

یا

عکس دوم هم که بهتر نشد بگیرم،کلا از اول تا آخرش این نوشته ها روی این صحنه بودن:-"
ولی 100% اولی! :d
به شدت منتظر بازگشت کوگامی! :(
این یارو که روانکاو بوده(اسمش رو هنوز حفظ نشدم:-" ) می خواد جای کوگامی رو توی این فصل بگیره؟ اصلا بهش نمیاد! صداش هم رو اعصابه :-"

راستی اگر با سافت ساب میخواید،با Commie بگیرید،احتمالا بقیه ی قسمت ها هم مثل این قسمت 12ثانیه و نیم ، اختلاف داشته باشه با هاریبل:d (قسمت 1 رو هاریبل گرفتم برای همین مطمئن نیستم:-" )
Commie اپنینگ رو هم ترجمه کرده! :d من که از همین میگیرم بقیه ی قسمت ها رو هم،چند روز تاخیر می ارزه به اینکه هاردساب رو اعصاب نره:-" :d

آخرین ویرایش:
جدآ Durarara!! به نظر شما انقدر خوب بود ؟ من به شخصه خیلی از این کار خوشم نیومد حالا نمیگم کار بدی بود ولی خیلی مورد پسند من نبود از دلایلشم میتونم به خسته کننده بودن چه از نظر داستانی و چه از نظر بصری اشاره کنم و دلیلشم وجود بک گراند های تاریک و خفه در بیشتر صحنه های انیمه بود در مورد داستان هم فقط در بک مورد تونست منو غافلگیر کنه و در مورد بقیه موارد که مثلآ میخواست جنبه راز الود داشته باشه ناموفق بود و امیدوارم تو زمستون فصل دوم موفق تری داشته باشه

آقا کانالی شبکه ای چیزی نیست که Terra former's رو عین ادم پخش کنه؟:d
یه OVA ازش دیدم با هزار ذوق و شوق رفتم سراغ انیمه.صد رحمت به برادرای ارشاد!حداقل اونا یا صحنه رو حذف می کنند یا هیجان رو کامل منتقل می کنند.در عوض اینا با قیچی افتادند به جون انیمه!

آقا کانالی شبکه ای چیزی نیست که Terra former's رو عین ادم پخش کنه؟:d
یه OVA ازش دیدم با هزار ذوق و شوق رفتم سراغ انیمه.صد رحمت به برادرای ارشاد!حداقل اونا یا صحنه رو حذف می کنند یا هیجان رو کامل منتقل می کنند.در عوض اینا با قیچی افتادند به جون انیمه!
من که شنیدم اینم اوضاعش وخیمه،گذاشتم برای بعد نسخه ی BDـش رو بگیرم :d
پیشنهاد میکنم تو هم همین الان دراپش کنی،بعدا با خیال راحت بشینی ببینی! :d

تجربه ی Tokyo Ghoul برای هفت پشتم بس بود! :|
---
بله ...رفته رفته جنگ ها خطرناک تر شدن! ولی جنگ 5ـم :| خیلی خطرناکه! :x اصلا از ارباب ها مشخصه چقدر خطرناک میباشد! :x :|

ولی کوتومینه شده کشیش =)) ای خدا =))

برسرکر هم وارد شد! :-" همراه با اربابش :-" (اینم پتانسیل زیادی داشت ولی...با این سن و سالش :| )

اونایی که ویژوال ناول F/SN رو زدن،بیان شفاف سازی کنند ما از قسمت چند انشاالله با صحنه های جدید برخورد میکنیم؟ :d فکر کنم حداقل 12 تایی همین وضعیت رو داریم...درسته؟ :-" (فقط یک مورد تفاوت مستر داریم فقط:-" ؟ )

آخرین ویرایش:
یه انیمه ایی بود قبلا تلوزیون ایران پخشش میکرد شخصیت ها رو به این صورت بودن:

اسم شخصیت اصلیش هم فکر کنم لوکاس بود و ماول
کسی میدونه اسمش چی بود؟:دی

یه انیمه ایی بود قبلا تلوزیون ایران پخشش میکرد شخصیت ها رو به این صورت بودن:

اسم شخصیت اصلیش هم فکر کنم لوکاس بود و ماول
کسی میدونه اسمش چی بود؟:دی

کوتلاس cuttlas
اولین بار بصورت کمیک توی مجله های اسپانیایی زبان معرفی شد،خیلی سال پیش 1983.
بعدها کارتونشم سال 92 به تلویزیون اومد و یک سال جایزه بهترین انیمیشن رو از جشنواره کن گرفت
مابل هم دوس ذختر کوتلاس بود
کلا بشخصه جزو موندگارترین کارتونای بچگیم بود جوری که هنوزم تصاویرش گاهی اوقات از ذهنم رد میشه
118351.jpg

اوه اوه! عجب چپتر خوفی بود! :-o>:):x
بس حال داد...>:)
و... فقط دو چپتر دیگه؟ :((

وان پیس هم جالب بود! >:)
این کورازان رو اعصابه! :| چرا هم خوبه هم بد؟ :| من نمیتونم تصمیم بگیرم دوستش دارم یا نه! :|
از یک طرف اینجوری برای لاو به آب و آتیش میزنه،از یک طرف دیگه خائن ـه! :| چرا خیانت میکنی آخه مردک :((
ولی از نظر خنگولی کاملا به کلاه حصیری شدن میاد =)) اونجا که از قدرتش استفاده کرده بود که صدا نیاد و آتیش و بمب و ... میزد ته خنده بود! =))
توی اینجور ماموریت ها هم چقدر کار آمد بود! >:) خیلی خفن نشون داد اون بخش رو! >:)

---
ویرایش!
کاور Soundtrack فیلم the Last ناروتو هم اومد! و ... :x :x :x
---
ویرایش 2 :
این Akatsuki no Yona به طرز تعجب آوری خوب میزنه! :d
البته آریا گفته بود میشه بهش امید داشت ! :d ولی خوب...بازم بیشتر از امیدم میباشد:-" امیدوارم همینطور ادامه بده! :d (فعلا 2 قسمت دیدم،الانم میرم سومی رو هم میبینم :d )

اینم مثل همون قسمت قبل! همچنان از داستان های روی زمینش خوشم میاد،و از اون بخشی که به خدایان و شیاطین وصل میشه خوشم نمیاد! :| طراحی ـشون هم یه جوریه! :| زمینی ها رو بیشتر دوست دارم :-" هیولاهاشون قیافه های خیلی خفن تری دارن! >:)
این دختره که زامبی شده و دنبال کایزار افتاده هم باحاله :))

کلا از انیمه هایی که شروع کردم راضیم! :d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or