Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

@سینا
بیا برو بابا! :d یعنی تو میخواستی بشینی Fate/Apocrypha رو بخونی ؟ =))

@ Kurt117

:| :| :|
علاقت رو گل بگیرن! :| حداقل نمیگفتی علاقت به خاطر این حرکت بیشتر شده! :|

@وحید
یعنی من کل علاقم نسبت به کریتسوگو،توی این قسمت دود شد رفت هوا! :|
و یک بی شعوری میباشد،مثل بقیه ی مسترها! :| (غیر از ویور و کاریا! )
:| :d
کریتسوگو اعجوبه ای بود :d سرونت لازم نداشت خودش تکی میتونست همه رو بکشه :d
قبول دارم روش های کشتن کریتسوگو رو میشه خیلی جا ها زیر سوال برد ولی اون کشتن لنسر خیلی عالی بود دیگه :| با یه حرکت کینث و نامزدشو و سرونتش رو کشت :| یعنی کشتن از این تمیز تر توی کل انیمه وجود نداشت :d

باهوش ترین،مهمترین،باپرستیژ ترین :| و بهترین شخصیت F/Z = کریتسوگو با اختلاف خیلی خیلی زیاد :bighug: :d

آخرین ویرایش:
مستر فقط کوتومینه کیره!!!لامصب از هر لحاظ یه پله بالاتره!!نه مسخره بازی داره نه گریه و...خیلی رک و مصمم فقط اول انیمه یکم گیج می زد که درست شد!!!!خیلی خونسر زد شکم ایرسویل رو که ببینه این خونش قرمزه یا نه!!خیلی خوشم اومد از حرکتش>:)مخصوصا هی زنیکه زنیکه صدا کردنش........کلا کیره از هر لحاظ بهتره!!!!
الا که فکر می کنم یکی دیگه از دلایل که انیمه رو ادامه میدم و انیمه رو یکم هیجان انگیزتر می کنه همین حضوره کیره است!!!وگرنه کی حوصله داشت قهرمان عدالت شیرو یا بچه بازی ها رین و سنپا سنپا گفتن ساکورا اینارو تحمل کنه:d

اینکه کریتسوگو یه قاتل حرفه ای بود با مهارت های بس خفن بود،درش هیچ شکی نیست!
اما کثیف ترین کاراکتر انیمه بود! :| بعد از کستر و اربابش البته! :| و ... البته شاید در همون حد کثیف ! یه قاتل،قاتله! یه نفر که دنبال صلحه، از این راه کثیف...من هیچ جوری نمیتونم بگم کارش درسته! :|
تو یه مبارزه ی رو در رو یا همون ترکوندن ساختمون کینث رو میکشت هیچ مشکلی نداشت! ولی اون صحنه! :| و کشتن لنسر...:| اصلا نمیتونم ازش دفاع کنم! :|
---
با تشکر از محمد حسین! >:)
---
در مورد مانگای این هفته ی وان پیس یادم رفت بگم! :d

کورازان انسان خوبیست یا بد؟ مسئله این است!!!
اینجوری کمک کردن به لاو و دلسوزی هاش،بس بچه ی خوبیست:x توی همین چند چپتر خودش رو توی دلمون جا داد! :x
اما جاسوسی! :| خیانت! :| ناکاما جا زدن و جاسوسی کردن در مورد دوستات...(یا حداقل اونا که فکر میکنند دوستن! ) بس حرکت کثیفیست! :|
---
مستر فقط کوتومینه کیره!!!لامصب از هر لحاظ یه پله بالاتره!!نه مسخره بازی داره نه گریه و...خیلی رک و مصمم فقط اول انیمه یکم گیج می زد که درست شد!!!!خیلی خونسر زد شکم ایرسویل رو که ببینه این خونش قرمزه یا نه!!خیلی خوشم اومد از حرکتش>:)مخصوصا هی زنیکه زنیکه صدا کردنش........کلا کیره از هر لحاظ بهتره!!!!
الا که فکر می کنم یکی دیگه از دلایل که انیمه رو ادامه میدم و انیمه رو یکم هیجان انگیزتر می کنه همین حضوره کیره است!!!وگرنه کی حوصله داشت قهرمان عدالت شیرو یا بچه بازی ها رین و سنپا سنپا گفتن ساکورا اینارو تحمل کنه:d

در مورد F/Z کاملا مخالفم! :| مخصوصا بخش آیرسویل که اشاره کردی:|
بانو آیرسویل :((

در مورد F/SN کاملا حمایت میشه! :دی من طرفدار گروه گیلگمش و کیره بودم که بزنند دنیا رو نابود کنند! >:) دنیایی که جام اینا رو به انتخاب مستر انتخاب کرده باشه و دنیایی که ساکورا توش سنپای سنپای میگه،ارزش وجود داشتن هم نداره! :|
البته کلا F/SN دوتا کاراکتر داشت! یکی کوتومینه کیره! یکی گیلگمش! :d من هیچ کاراکتر دیگه ای توش ندیدم! :| (گرچه این 2تا هم کیلومترها با جوونی هاشون فاصله داشتن! :-" اما خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی بیشتر از اون فاصلشون با F/Z ، با بقیه ی مثلا کاراکترهای F/SN فاصله داشتن! :-"

آخرین ویرایش:
تو رو خدا بیایین یه دلیل بیارین که سیبر تو F/Z اپیک فیل نبود...من کاری به F/SN ندارم...نظرسنجی ای که ما داریم در مورد سرونت های فیت زیرو ئه...!!:دی
قسمت اوّل:که هیچی
قسمت دو:کریتسوگو کلّاً لهش کرد با بی محلّی اش
قسمت سه:با لنسر روبرو شد یه چیزی بالاخره
قسمت چهار:عین چی از لنسر خورد>:)
قسمت پنج: دیگه این قسمت اگه منکر این شید که کلّاً سیبر داشت زیر ابهّت اسکندر له میشد!!!واقعاً در منطق رو میشکنم و از یه راه دیگه وارد میشم :دی
قسمت شیش:بیچاره کستر که همرزم دوران طلایی عمرش شبیه این اپیک فیل بوده :دی
قسمت هفت:در برابر کستر مسلّماً پخی نبود با اون وضعیّت(در صورتی که به طور اصولی نوبل فانتازم هاشون مخالف هم و به نفع سیبر بودند)تازه لنسر کمکش کرد.
قسمت هشت:بیا آقا رسماً لنسر زد له کرد کستر رو...تازه نتوسنت آیرسویل رو نجات بده :|
قسمت نه:خب این قسمت خدا رو شکر سیبر به طور آن چنانی نداشت عوضش کلّی بر هیبت و عظمت اسکندر افزوده شد:x
قسمت ده:این قسمتم که در مورد رین بود!!خدا رو شکر بازم خبری از سیبر نبود(اصّن از همین قسمت ها معلوم بود که رین کاراکتر اصلی تو سری بعده):x
قسمت یازده:این جا کامل زیر ابهّت اسکندر آسفالت شد این سیبر!!در حدّ فکت جهانی!!باید تک تک دیالوگ های پادشاه فاتحان رو رو پیشونی سیبر حک میکردن تا باهاش کلّ 14 قسمت دیگه رو با ندامت راه بره>:)
قسمت دوازده:این قسمتم همش حرف میزدن!!نکنه حرف زدن با آیرسویل اونم وقتی همش داره آیرسویل صحبت میکنه ابهّت سیبر رو نشون میده!!:| بیچاره این قدر از طرف اربابش بهش بی محلّی شده نیاز مفرط به ارباب جایگزین پیدا کرده :دی
قسمت سیزده:سیبر عملاً کاری از پیش نبرد...این بار زیر ابهّت کستر له شد تا حدودی
قسمت چهارده:بازم خیلی از سیبر چیزی نداشتیم...عوضش دم اکسندر گرم:bighug:
قسمت پونزده:آخه تا کی میخواد این لنسر کمک سیبر کنه!!؟؟:|
قسمت شونزده:اِاِاِاِ!!؟؟:دی سیبر هم بلده جوونمردی کنه!!؟؟:دی من اگه جای سیبر بودم در ازای اون کمک هایی که لنسر بهش کرد هاراگیری میکردم جلوش!!لنســــــر!!:((
قسمت هفده:این بار هم زیاد سیبر نداشتیم عوضش آرچر خیلی خفن بود!!تو یه قسمت نظرمو نسبت به خودش عوض کرد!!امّا این سیبر تو 80 درصد قسمت ها بود و خدایی هیچ کاری نمیکرد!!:دی
قسمت هیجده و نوزده:خب اینم در مورد گذشته فلاکت بار و قشنگ کیریتسوگو با تم رزیدنت اویلی و هیتمنی بود :دی این جا هم سیبر نداشتیم
قسمت بیستم:خب این جا هم سیبر یه اپیک فیل خفن دشگه داشت.اربابش که بهش محل نمیذاشت،حالا اون دو تا یار امیا که بیشتر کنار سیبر بودن هم از دست رفتن!!کلّاً لا فایده :دی
قسمت بیست و یک: به قول آکیبا،اگه رایدر پایین نمیومد،سیبر میخواست چیکار کنه؟؟(لابد موتوره رو مجهّز به بال میکرد=))اصلاً اون صحنه موتوره زد به کلّ هیکل کلاس رایدر گند زد!!د یکی بیاد وسط فکر میکنه آرتوریا رایدره تا اکسندر!!)پیدا نکردن آیرسویل هم که بازم یه اپیک فیل دیگه.
قسمت بیست و دو:تازه کیریتسوگو بعد بیست و یک قسمت فهمید که سیبر رو هم زیر دستش داره(من بازم اگه جای سیبر بودم هاراگیری میکردم :دی)
قسمت بیست و سه: کلّاً این هم اپیک فیل بود واسه سیبر!!موندم با چه رویی سیبر تو چشم هایلنسلوت نگاه میکرد!!بدبخت کردیش طرف رو حالا میگی چرا داره میجنگه!! خیلی زیبا این قسمت پیوست شد به قسمت 11 و اون دیالوگ زیبای اسکندر که می گفت "تو فقط یه دختر کوچولویی"---رایدر.....:((:((
قسمت بیست و چهار: این بار به طور اشتراکی،کیریتسوگو و گیلیگمش با هم له کردن سیبر رو.شکست دادن برسرکر هم بخوره تو سرش!!اینم به خاطر ضعف کاریا و دقیق تر بخوام بگم کرم هایی بود که زوکن ریخته بود سرشه!!بهتره این جا هم از زوکن و ذات سادیسمش تشکّر کنیم :دی
قسمت بیست و پنج: خب دیگه اپیک فیل سیبر هم با گریه و زاری هاش تو ته انیمه به پاین رسید و اون صحنه هم تنها جایی بود که از سیبر خوشم اومد،چون بالاخره عین آدم فهمید که کلّ این مدّت اپیک فیل بوده اصلاً در حدّ پادشاه ها نیست.:دی این رو هم باید ممنون اسکندر و لنسلوت باشیم که تونستن بعد بیست و پنج قسمت بهش بهمونن این قضیه رو :دی

حالا خودتون بگید...؟؟!!کجای این سیبرتون تو فیت زیرو کار خفن کرده بود؟یه اکس کالیبر داشت که جا داره از لنسر به حاطر این اقدامش تشکّر کنیم.همون یه بر معمولیش به لنسر هم به خاطر اربابش بود!!لیاقت سیبر همون شیروئه:))

تا احلا اینهمه فکت تو یه پست ندیده بودم :bighug: :دی

اینکه کریتسوگو یه قاتل حرفه ای بود با مهارت های بس خفن بود،درش هیچ شکی نیست!
اما کثیف ترین کاراکتر انیمه بود! :| بعد از کستر و اربابش البته! :| و ... البته شاید در همون حد کثیف ! یه قاتل،قاتله! یه نفر که دنبال صلحه، از این راه کثیف...من هیچ جوری نمیتونم بگم کارش درسته! :|
تو یه مبارزه ی رو در رو یا همون ترکوندن ساختمون کینث رو میکشت هیچ مشکلی نداشت! ولی اون صحنه! :| و کشتن لنسر...:| اصلا نمیتونم ازش دفاع کنم! :|
---
با تشکر از محمد حسین! >:)
---
در مورد مانگای این هفته ی وان پیس یادم رفت بگم! :d

کورازان انسان خوبیست یا بد؟ مسئله این است!!!
اینجوری کمک کردن به لاو و دلسوزی هاش،بس بچه ی خوبیست:x توی همین چند چپتر خودش رو توی دلمون جا داد! :x
اما جاسوسی! :| خیانت! :| ناکاما جا زدن و جاسوسی کردن در مورد دوستات...(یا حداقل اونا که فکر میکنند دوستن! ) بس حرکت کثیفیست! :|
کینث رو که توی همون مبازه اولشون زد نابود کرد :d
اون کشتن لنسر هم به نظرم بیشتر بخاطر این برای ملت غیر قابل قبوله چون لنسر خیلی صحبت از جوانمردی :| :d و مبارزه عادلانه و ..... میکرد :| و اخرش هم کار دستش داد :(
کریتسوگو نمیتونست اونجا لنسر رو نکشه،همونطور که به سیبر گفت نمیتونست بزاره لسنر زنده بمونه چون یه سرونت یه نفر دیگه میشد.
+
کاری به کریتسوگو نداشته باشین آخر انیمه به اندزاه کافی زجر کشید :| :d

تو رو خدا بیایین یه دلیل بیارین که سیبر تو F/Z اپیک فیل نبود...من کاری به F/SN ندارم...نظرسنجی ای که ما داریم در مورد سرونت های فیت زیرو ئه...!!:دی
قسمت اوّل:که هیچی
قسمت دو:کریتسوگو کلّاً لهش کرد با بی محلّی اش
قسمت سه:با لنسر روبرو شد یه چیزی بالاخره
قسمت چهار:عین چی از لنسر خورد>:)
قسمت پنج: دیگه این قسمت اگه منکر این شید که کلّاً سیبر داشت زیر ابهّت اسکندر له میشد!!!واقعاً در منطق رو میشکنم و از یه راه دیگه وارد میشم :دی
قسمت شیش:بیچاره کستر که همرزم دوران طلایی عمرش شبیه این اپیک فیل بوده :دی
قسمت هفت:در برابر کستر مسلّماً پخی نبود با اون وضعیّت(در صورتی که به طور اصولی نوبل فانتازم هاشون مخالف هم و به نفع سیبر بودند)تازه لنسر کمکش کرد.
قسمت هشت:بیا آقا رسماً لنسر زد له کرد کستر رو...تازه نتوسنت آیرسویل رو نجات بده :|
قسمت نه:خب این قسمت خدا رو شکر سیبر به طور آن چنانی نداشت عوضش کلّی بر هیبت و عظمت اسکندر افزوده شد:x
قسمت ده:این قسمتم که در مورد رین بود!!خدا رو شکر بازم خبری از سیبر نبود(اصّن از همین قسمت ها معلوم بود که رین کاراکتر اصلی تو سری بعده):x
قسمت یازده:این جا کامل زیر ابهّت اسکندر آسفالت شد این سیبر!!در حدّ فکت جهانی!!باید تک تک دیالوگ های پادشاه فاتحان رو رو پیشونی سیبر حک میکردن تا باهاش کلّ 14 قسمت دیگه رو با ندامت راه بره>:)
قسمت دوازده:این قسمتم همش حرف میزدن!!نکنه حرف زدن با آیرسویل اونم وقتی همش داره آیرسویل صحبت میکنه ابهّت سیبر رو نشون میده!!:| بیچاره این قدر از طرف اربابش بهش بی محلّی شده نیاز مفرط به ارباب جایگزین پیدا کرده :دی
قسمت سیزده:سیبر عملاً کاری از پیش نبرد...این بار زیر ابهّت کستر له شد تا حدودی
قسمت چهارده:بازم خیلی از سیبر چیزی نداشتیم...عوضش دم اکسندر گرم:bighug:
قسمت پونزده:آخه تا کی میخواد این لنسر کمک سیبر کنه!!؟؟:|
قسمت شونزده:اِاِاِاِ!!؟؟:دی سیبر هم بلده جوونمردی کنه!!؟؟:دی من اگه جای سیبر بودم در ازای اون کمک هایی که لنسر بهش کرد هاراگیری میکردم جلوش!!لنســــــر!!:((
قسمت هفده:این بار هم زیاد سیبر نداشتیم عوضش آرچر خیلی خفن بود!!تو یه قسمت نظرمو نسبت به خودش عوض کرد!!امّا این سیبر تو 80 درصد قسمت ها بود و خدایی هیچ کاری نمیکرد!!:دی
قسمت هیجده و نوزده:خب اینم در مورد گذشته فلاکت بار و قشنگ کیریتسوگو با تم رزیدنت اویلی و هیتمنی بود :دی این جا هم سیبر نداشتیم
قسمت بیستم:خب این جا هم سیبر یه اپیک فیل خفن دشگه داشت.اربابش که بهش محل نمیذاشت،حالا اون دو تا یار امیا که بیشتر کنار سیبر بودن هم از دست رفتن!!کلّاً لا فایده :دی
قسمت بیست و یک: به قول آکیبا،اگه رایدر پایین نمیومد،سیبر میخواست چیکار کنه؟؟(لابد موتوره رو مجهّز به بال میکرد=))اصلاً اون صحنه موتوره زد به کلّ هیکل کلاس رایدر گند زد!!د یکی بیاد وسط فکر میکنه آرتوریا رایدره تا اکسندر!!)پیدا نکردن آیرسویل هم که بازم یه اپیک فیل دیگه.
قسمت بیست و دو:تازه کیریتسوگو بعد بیست و یک قسمت فهمید که سیبر رو هم زیر دستش داره(من بازم اگه جای سیبر بودم هاراگیری میکردم :دی)
قسمت بیست و سه: کلّاً این هم اپیک فیل بود واسه سیبر!!موندم با چه رویی سیبر تو چشم هایلنسلوت نگاه میکرد!!بدبخت کردیش طرف رو حالا میگی چرا داره میجنگه!! خیلی زیبا این قسمت پیوست شد به قسمت 11 و اون دیالوگ زیبای اسکندر که می گفت "تو فقط یه دختر کوچولویی"---رایدر.....:((:((
قسمت بیست و چهار: این بار به طور اشتراکی،کیریتسوگو و گیلیگمش با هم له کردن سیبر رو.شکست دادن برسرکر هم بخوره تو سرش!!اینم به خاطر ضعف کاریا و دقیق تر بخوام بگم کرم هایی بود که زوکن ریخته بود سرشه!!بهتره این جا هم از زوکن و ذات سادیسمش تشکّر کنیم :دی
قسمت بیست و پنج: خب دیگه اپیک فیل سیبر هم با گریه و زاری هاش تو ته انیمه به پاین رسید و اون صحنه هم تنها جایی بود که از سیبر خوشم اومد،چون بالاخره عین آدم فهمید که کلّ این مدّت اپیک فیل بوده اصلاً در حدّ پادشاه ها نیست.:دی این رو هم باید ممنون اسکندر و لنسلوت باشیم که تونستن بعد بیست و پنج قسمت بهش بهمونن این قضیه رو :دی

حالا خودتون بگید...؟؟!!کجای این سیبرتون تو فیت زیرو کار خفن کرده بود؟یه اکس کالیبر داشت که جا داره از لنسر به حاطر این اقدامش تشکّر کنیم.همون یه بر معمولیش به لنسر هم به خاطر اربابش بود!!لیاقت سیبر همون شیروئه:))

:))
چقدر این سیبر شما رو عذاب میده که علیه اش تومار مینویسین!:دی
هر چی هست حداقل مثل شاه فاتحان (لول@) نصف دنیا رو نکشته و سلاخی نکرده:دی
پ.ن: جواب به سبک امیر آکیبا :دی
از این به بعد هیچ چی به اندازه اینکه میدونم هر وقت بانو رو نشون میده، شماها دارین حرص میخورین به من لذت نمیده:دی
البته شاید در همون حد کثیف ! یه قاتل،قاتله! یه نفر که دنبال صلحه، از این راه کثیف...من هیچ جوری نمیتونم بگم کارش درسته! :|
:))
بیا برو سرگذشت واقعی شاه فاتحان ( لول@) رو بخون بعد بیا از این حرفا بزن:دی یارو نصف دنیا رو به خاک و خون کشیده و کلی آدم کشته، ایجا داری براش غش و ضعف میری و کم مونده براش فرقه تشکیل بدی بعد کار کیریتسوگو رو کثیف میدونی!؟:دی
:lol: :lol: :lol:
این عکس رو باید بزنیم به ورودی تاپیک! :lol:

آخرین ویرایش:
تا احلا اینهمه فکت تو یه پست ندیده بودم :bighug: :دی
تموم کردی F/Z رو؟ :d

کینث رو که توی همون مبازه اولشون زد نابود کرد :d
اون کشتن لنسر هم به نظرم بیشتر بخاطر این برای ملت غیر قابل قبوله چون لنسر خیلی صحبت از جوانمردی :| :d و مبارزه عادلانه و ..... میکرد :| و اخرش هم کار دستش داد :(
کریتسوگو نمیتونست اونجا لنسر رو نکشه،همونطور که به سیبر گفت نمیتونست بزاره لسنر زنده بمونه چون یه سرونت یه نفر دیگه میشد.
+
کاری به کریتسوگو نداشته باشین آخر انیمه به اندزاه کافی زجر کشید :| :d
بله اینکه که اونجا ترکوندش، که خوب مشخص بود! :d اما قضیه اینه که نکشتش! :| اما تو قسمت 16 ، اونجوری که اون کشت اصلا قابل دفاع نیست! :|
فوقش خیلی میخواست لنسر رو بکشه،میتونست علامت فرمان استفاده کنه! :| باز اونجوری،خیلی خیلی فرق میکرد با این اوضاع! :| گرچه اونم کثیف بود! :|

من همون آخر انیمه که زجر کشید ، تازه یکم براش ناراحت شدم! :( که حقش بود البته :|
و البته اگر میدونستم اونی که نجات داده چی میشه...همونقدرم براش ناراحت نمیشدم و تازه متنفرتر میشدم ازش! :|

این رو صد بار بهت گفتیم! :d
ولی تو فقط ببین قدرت حرف زدن اسکندر چه کرده با سیبر! =))

فقط بشین قسمت 11 رو ببین، و واکنش های سیبر رو ببین! =)) یک کلمه نتونست حرف بزنه! نه تونست از حرفاش دفاع کنه! و نه وقتی رفتن آیونیون هیتاری،تونست خودش رو جمع و جور کنه! :)) (قشنگ توی آیونیون هیتاری که ... =)) )

این رو صد بار بهت گفتیم! :d
ولی تو فقط ببین قدرت حرف زدن اسکندر چه کرده با سیبر! =))

فقط بشین قسمت 11 رو ببین، و واکنش های سیبر رو ببین! =)) یک کلمه نتونست حرف بزنه! نه تونست از حرفاش دفاع کنه! و نه وقتی رفتن آیونیون هیتاری،تونست خودش رو جمع و جور کنه! :)) (قشنگ توی آیونیون هیتاری که ... =)) )
والا با اون چرندیاتی که اسکندر میگفت، بانو حق داره همچین قیافه ای پیدا کنه! 8-| بانو هم کسی نیست که با حرف از خودش دفاع کنه، بلکه در عمل دفاع میکنه و نتیجه ـش میشه آویزون شدن حریف از شاخه درخت! =))

روت میشه اصلا با من حرف بزنی :| کلا وجودیت این آرتوریا بی مصرف با لنسر بود :| اون نیزه رو اگه نشکونده بود الان Saber ور دل کستر و آساسین بود :|

خیلی نامردی مرد :((

82818347384594918283.jpg
جناب لنسرتون میخواست نیزه رو نشکونه ! این به نفع خودش بود ! میتونست توسط کستر بلعیده بشه!:x :دی
من نمیدونم این سرونتی که ریش و موهاش قرمزه!:دی بعد با یه پیرهنی که روش عکس کره زمین داره ، خر کیف (:دی!) میشه و سرونتش یه بچه فوفول هست چی داره که شما ازش خوشتون میاد؟:دی
باز لنسر رو بگید یه چیزی ! :دی

جناب لنسرتون میخواست نیزه رو نشکونه ! این به نفع خودش بود ! میتونست توسط کستر بلعیده بشه!:x :دی
Saber اتون اگه یکم عُرضه داشت و تو اون مبارزه مثل همیشه لوزر نبود این مشکلات هم ایجاد نمیشد که منجر به شکستن خفن ترین نیزه لنسر بشه :| :دی

کلا این بانو اتون توسط همه سرونت ها رحم و مروت دیدیده :دی

Saber اتون اگه یکم عُرضه داشت و تو اون مبارزه مثل همیشه لوزر نبود این مشکلات هم ایجاد نمیشد که منجر به شکستن خفن ترین نیزه لنسر بشه :| :دی

کلا این بانو اتون توسط همه سرونت ها رحم و مروت دیدیده :دی
اولا که بری مبارزه سیبر و لنسر رو ببینی با توجه به تاکتیک سیبر که تو ذهنش بود ، فکر نمیکرد که نیزه لنسر نفرینی (درست گفتم؟:دی:-/ ) باشه و از جادو و زرهش رد ! و گرنه با همون ضربه کارش ساخته بود!:دی
یه پستی دادم در مورد قسمت اول F/SN USW که انگار پاک شده :| دوباره میدم:دی
وقتی شما انیمه رو میبینید ، رین که دختر توسکا هست و توساکا همه میدونن که یه جادوگر ماهر هست و بالتبع :دی! دخترش هم از زیرکی او چیزی به ارث برده!:دی و کاملا مشاهده میکنیم که ایشون یعنی رین ارزوش هست که سیبر رو احضار کنه ! این جملاتش هست!
ولی چه فایده که هیچ کمکی بهم نمی کنه تا بتونم قوی ترین خادم ، سیبر رو احضار بکنم
مطمئنم که قوی ترینشون رو احضار کردم
اون همه جواهر استفاده کردم ، ولی بازم نتونستم سیبر رو به دست بیارم
در ضمن همه میدونن که در یک لشگر و سپاه ، شمشیر دار مهم ترین فرد هست ! نه یه گاری چی!:دی ( البته گاری چی رو شوخی کردم!:دی:|)

You saved them, but you never led them.
You never showed them what a king should be.
You abandoned your men when they lost their way.
Then, alone and untroubled,
...you followed your own pretty little ideals.
Thus, you are no true king.
You are only a little girl,
...enraptured by a false idol of the king who serves others,
...but not themselves.
غیر از اینه؟
کی گند زد به زندگی یکی مثل لنسلوت؟!؟ چرا اعضای میز گرد تنهاش گزاشتن؟
این بخشیشه! فقط لازمه برید قسمت 11 رو ببینید! چرا به خودتون سختی میدید واقعا؟ :d بعدش برید قسمت 23 و مبارزه با لنسلوت رو ببینید! :d

اصلا اپیک فیل ترین موضوع در مورد سیبر میدونید چیه؟ که خودشم میدونه چه گندی زده توی زندگی واقعیش و میخواد وجودیتش رو محو کنه!!! یعنی تا این حد اپیک فیل بودن پیش رفته! :d
بعد جالبیش اینه ملت ازش دفاع میکنند! =))

---
در مورد در عمل ثابت میکنه هم اشاره کردم! :دی حالا شما هی چیزی که دوست دارید تصور کنید! :d در عمل... :)) دل عمل چقدر هم تو ماموریتش که نجات آیرسویل بود هم موفق بود! :d

در مورد اینکه پادشاهمون با یه لباس که عکس کره زمین خر کیف میشه،باید بگم که همانا اسکندر کبیر یک گیمر حقیقیست! >:) حتی با همین مدت کمی که بازی کرد! اما فهمید بازی چیه! >:)

همین سرونت(مستر منظورت بود؟ ) که میگی که در اصل سرباز!!! و پیرو اسکندر کبیر هست! بچه فوفل نیست! کسی هست که تونست احترام گیلگمش رو با خودش داشته باشه! کسی که اونجوری زد سیبر رو تحقیر کرد! :))
و همین بچه فوفولی که میگی...
کسیه که تونسته کاری که خیلی ها ، حتی کریتسوگو هم از پسش در نیومد رو تموم کنه!
زد جام مقدس رو با این همه کینه ای که داشت برای همیشه نابود کرد!
حداقل از یه جنگ بیخودی که هر چند وقت یکبار اتفاق میفتاد جلوگیری کرد! برعکس یکی مثل کریتسوگو که شکست خورد،و حتی قدرت برگشت و نابود کردن جام رو هم نداشت دیگه!

در مورد اسکندر و چیزی که سینا گفت!
اولا که اسکندری که ما توی F/Z دیدیم اینطوری بود؟ خیر!!! :d
هیچ جا نه ناجوانمردیی کرد،نه حرکتی ضد این مورد کرد!
جایی که آتیش زد و از بین برد،فاسدترین جای دنیا بود اون موقع! ( مخفیگاه کستر)
زد اساسیان رو ترکوند؟ بهشون چی گفت؟ گفت این جام شراب حکم خون شما رو داره! بیاید بنوشید و توی بحثمون شرکت کنید! وقتی خودشون خونشون رو میریزن زمین،به درک! هر بلایی که سرشون بیاد حقشونه! :d

اما اونطرف،یکی مثل لنسر! یا یه فلجی مثل کینث رو اینطوری کشتن،جای دفاع داره؟ :|
توی کتاب حتی با وجود مخالفت های اسکندر،ویور یه بچه اساسین رو توی همون مخفیگاه کستر نجات میده! با اینکه اسکندر میگه این خیانت میکنه،اما بازم نکشتش ! تا بعد به خود ویور ثابت شد ! :|

خون هایی که ریخته شدن همشون دلیل داشتن!

و از یک طرف هم سربازهای اسکندر رو گویا ندیدی!!! از هر ملیتی اونجا بود! ویور انگلیسی،سرباز هندی،سربازای یونانی،اون سرباز مو طلاییه هم به یونانی ها نمیخورد! :d وقتی از هر ملیتی با اسکندر هستن،خودش نشون میده اخلاق اسکندر چطوری بوده! :d
و البته این سربازها،سربازهای عادی نبودن که فقط همراه بوده باشن یا به زور همراه اسکندر شده باشن! کسایی بودن که با تمام وجود به اسکندر ایمان داشتن! :d

@داوود
گویا فکر میکنی سیبر فقط یک نفر میتونه باشه! :d
نخیر! خیلی های دیگه هم میتونستن سیبر احضار بشن! گیلگمش و لنسلوت و دریمود و حتی کستر! هم میتونستن سیبر احضار بشن! :d
مشکل اینه که سیبرش ،سیبر باشه! که آرتوریا هیچی نبود! :d همینطور که دیدی جلوی آرچر اپیک فیل شد! :d
و اگر بقیه رحم نمیکردن، همون اول کار دریمود،یا قسمت های بعدش کستر و اسکندر و بقیه میزدن کتلتش میکردن! :d

---
این زوکن خیلی بیشعوره! :| مرد بود خودش میومد برسرکر رو احضار میکرد! نه کاریای بدبخت رو به فنا داد :(( مطمئنم اگر خودش احضار میکرد،شانس قهرمانی داشت! :( گرچه اگر جام دست این میرسید...دنیا به معنای واقعی فاجعه میشد! :| البته فاجعه تر از شیرو هیچی نیست:-"

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or