Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

یکی لینک ناروتو شیپودن رو از قسمت 255 به بعد با کیفیت 720p کم حجم (دور و ور 100 مگ) بفرسته برام.فقط یه آپلود سنتری باشه که بتونم بزارم دانلود و خودم بگیرم بخوابم.با تشکر:d

امیر آکیبا@
همین که هرچی Fate، از Zero بگیر تا Stay Night و مشتقاتش که میاد مجبوری بانو رو توش به عنوان بهترین سرونت تحمل کنی برا من کافیه:)
====
قسمت آروم و خوبی بود:دی همین که کلا تو این قسمت تو مدرسه نبودن کافی بود که با خیال راحت ببینم این قسمت رو:دی
قسمت بعدی قراره از همون اول بترکون شروع بشه:دی این برسرکر هرکوله!؟:-/ :دی

فقط احساس میکنم قراره از دختر کیریتسوگو و ایرسویل خوشم نیاد! :/ :دی به نظر بچه رو اعصابی میاد:دی امیدوارم اشتباه کنم:دی
تصمیم قطعیم رو هم در مورد اپنینگ و اندینگ گرفتم:دی اندینگ رو بیشتر دوست دارم!:دی

Last edited by a moderator:
من قبلا fate/stay night رو ديدم زياد جالب نبود حالا قضيه اين fate zero و اين بقيه چيه؟؟ادامه داستان چي هست جالبتر شده اگه آره برم دانلود كنم و فرق stay night با zero چيه؟؟

تقريبا يك سال پيش stay night رو ديدم يه خلاصه از آخراي داستان برام ميزاريد ممنون

من قبلا fate/stay night رو ديدم زياد جالب نبود حالا قضيه اين fate zero و اين بقيه چيه؟؟ادامه داستان چي هست جالبتر شده اگه آره برم دانلود كنم و فرق stay night با zero چيه؟؟

تقريبا يك سال پيش stay night رو ديدم يه خلاصه از آخراي داستان برام ميزاريد ممنون
Fate/stay night یه انیمه ی آشغالی بود:d که نگاه کردنش مساوی است با وقت تلف کردن. حالا شاید نه به این شدت:d
عوضش Fate/Zero یه انیمه ی خیلی عالی هست با داستان عالی، شخصیتای عالی، تم دارک و بزرگ سالانه، موسیقی عالی، انیمیشن عالی، و کلا عالی:d کسی که اول F/sn رو دیده باشه با یه نگاه منفی میره سمت F/Z، ولی مطمئن باش چیز خیلی خوبی هستش. داستانشم قبل از F/sn اتفاق میوفته

یه F/sn جدید هم هست که داره پخش میشه و کار همون سازنده های F/Z هست، داستانش با قبلی فرق داره و چیز قشنگیه، ارزش دیدن داره. ولی خب هرچقدرم بهتر بشه بازم شخصیتاش به پای شخصیتای F/Z نمیرسن:d

Saber رو مخ ترین ، رو اعصاب ترین و با اختلاف زیاد ضعیف ترین سرونت موجود هست :دی تو F/Z البته :دی کلا خیلی رو مخ من رژه میره :|

فقط و فقط لنسر و نیزه هاش :x

آکیبا@
الان به جرم اسپویل بدمت دست پرهام؟:|
شاید من نمیخواستم بدونم بانو در آینده دخدر دار میشه!:|
الان خیلی چیزای دیگه هم اسپویل شد برام!:|
Saber رو مخ ترین ، رو اعصاب ترین و با اختلاف زیاد ضعیف ترین سرونت موجود هست :دی تو F/Z البته :دی کلا خیلی رو مخ من رژه میره :|

فقط و فقط لنسر و نیزه هاش :x
حالا چند قسمت دیگه بیا سر بزن دارم برات:دی

ویرایش:
لول چه سریع! :))
من بعد از دیدن قسمت 16 F/Z :

disappointed.gif

- - -ویرایش - - -

دیگه نگاه نمیکنم :|
موهاهاها >:)>:)>:)>:)

Fate/stay night یه انیمه ی آشغالی بود:d که نگاه کردنش مساوی است با وقت تلف کردن. حالا شاید نه به این شدت:d
عوضش Fate/Zero یه انیمه ی خیلی عالی هست با داستان عالی، شخصیتای عالی، تم دارک و بزرگ سالانه، موسیقی عالی، انیمیشن عالی، و کلا عالی:d کسی که اول F/sn رو دیده باشه با یه نگاه منفی میره سمت F/Z، ولی مطمئن باش چیز خیلی خوبی هستش. داستانشم قبل از F/sn اتفاق میوفته

یه F/sn جدید هم هست که داره پخش میشه و کار همون سازنده های F/Z هست، داستانش با قبلی فرق داره و چیز قشنگیه، ارزش دیدن داره. ولی خب هرچقدرم بهتر بشه بازم شخصیتاش به پای شخصیتای F/Z نمیرسن:d

ممنون پس برم برا دانلود فقط دو فصل اومده ديگه درسته؟داستان تموم ميشه توي اين دو فصل؟

روت میشه اصلا با من حرف بزنی :| کلا وجودیت این آرتوریا بی مصرف با لنسر بود :| اون نیزه رو اگه نشکونده بود الان Saber ور دل کستر و آساسین بود :|

خیلی نامردی مرد :((

82818347384594918283.jpg
یکی از خفن ترین صحنه های انیمه همین بود :d
وقتی کریتسوگو اون حرکت رو انجام داد اول اینجوری بودم: wtf?! :-o :d
با اینکه از لنسر هم خوشم میومد ولی اون صحنه علاقم به کریتسوگو رو بیشتر کرد:bighug: :| :d

آخرین ویرایش:
دوستان Claymore ادامه داره یا باید بشینم مانگا بخونم؟ :-s دلم نمیاد این دو تا قسمت آخر رو نگاه کنم :((
دو قسمت آخرش فیلره، آبکی تموم میکنن:d
برا داستان اصلی باید مانگا رو بخونی، یا منتظر بمونی و دعا کنی که یه انیمه ی جدید براش بسازن:|:d

@سینا
بیا برو بابا! :d یعنی تو میخواستی بشینی Fate/Apocrypha رو بخونی ؟ =))

@ Kurt117

با اینکه از لنسر هم خوشم میومد ولی اون صحنه علاقم به کریتسوگو رو بیشتر کرد:bighug: :| :d
:| :| :|
علاقت رو گل بگیرن! :| حداقل نمیگفتی علاقت به خاطر این حرکت بیشتر شده! :|

@وحید
یعنی من کل علاقم نسبت به کریتسوگو،توی این قسمت دود شد رفت هوا! :|
و یک بی شعوری میباشد،مثل بقیه ی مسترها! :| (غیر از ویور و کاریا! )

تو رو خدا بیایین یه دلیل بیارین که سیبر تو F/Z اپیک فیل نبود...من کاری به F/SN ندارم...نظرسنجی ای که ما داریم در مورد سرونت های فیت زیرو ئه...!!:دی
قسمت اوّل:که هیچی
قسمت دو:کریتسوگو کلّاً لهش کرد با بی محلّی اش
قسمت سه:با لنسر روبرو شد یه چیزی بالاخره
قسمت چهار:عین چی از لنسر خورد>:)
قسمت پنج: دیگه این قسمت اگه منکر این شید که کلّاً سیبر داشت زیر ابهّت اسکندر له میشد!!!واقعاً در منطق رو میشکنم و از یه راه دیگه وارد میشم :دی
قسمت شیش:بیچاره کستر که همرزم دوران طلایی عمرش شبیه این اپیک فیل بوده :دی
قسمت هفت:در برابر کستر مسلّماً پخی نبود با اون وضعیّت(در صورتی که به طور اصولی نوبل فانتازم هاشون مخالف هم و به نفع سیبر بودند)تازه لنسر کمکش کرد.
قسمت هشت:بیا آقا رسماً لنسر زد له کرد کستر رو...تازه نتوسنت آیرسویل رو نجات بده :|
قسمت نه:خب این قسمت خدا رو شکر سیبر به طور آن چنانی نداشت عوضش کلّی بر هیبت و عظمت اسکندر افزوده شد:x
قسمت ده:این قسمتم که در مورد رین بود!!خدا رو شکر بازم خبری از سیبر نبود(اصّن از همین قسمت ها معلوم بود که رین کاراکتر اصلی تو سری بعده):x
قسمت یازده:این جا کامل زیر ابهّت اسکندر آسفالت شد این سیبر!!در حدّ فکت جهانی!!باید تک تک دیالوگ های پادشاه فاتحان رو رو پیشونی سیبر حک میکردن تا باهاش کلّ 14 قسمت دیگه رو با ندامت راه بره>:)
قسمت دوازده:این قسمتم همش حرف میزدن!!نکنه حرف زدن با آیرسویل اونم وقتی همش داره آیرسویل صحبت میکنه ابهّت سیبر رو نشون میده!!:| بیچاره این قدر از طرف اربابش بهش بی محلّی شده نیاز مفرط به ارباب جایگزین پیدا کرده :دی
قسمت سیزده:سیبر عملاً کاری از پیش نبرد...این بار زیر ابهّت کستر له شد تا حدودی
قسمت چهارده:بازم خیلی از سیبر چیزی نداشتیم...عوضش دم اکسندر گرم:bighug:
قسمت پونزده:آخه تا کی میخواد این لنسر کمک سیبر کنه!!؟؟:|
قسمت شونزده:اِاِاِاِ!!؟؟:دی سیبر هم بلده جوونمردی کنه!!؟؟:دی من اگه جای سیبر بودم در ازای اون کمک هایی که لنسر بهش کرد هاراگیری میکردم جلوش!!لنســــــر!!:((
قسمت هفده:این بار هم زیاد سیبر نداشتیم عوضش آرچر خیلی خفن بود!!تو یه قسمت نظرمو نسبت به خودش عوض کرد!!امّا این سیبر تو 80 درصد قسمت ها بود و خدایی هیچ کاری نمیکرد!!:دی
قسمت هیجده و نوزده:خب اینم در مورد گذشته فلاکت بار و قشنگ کیریتسوگو با تم رزیدنت اویلی و هیتمنی بود :دی این جا هم سیبر نداشتیم
قسمت بیستم:خب این جا هم سیبر یه اپیک فیل خفن دشگه داشت.اربابش که بهش محل نمیذاشت،حالا اون دو تا یار امیا که بیشتر کنار سیبر بودن هم از دست رفتن!!کلّاً لا فایده :دی
قسمت بیست و یک: به قول آکیبا،اگه رایدر پایین نمیومد،سیبر میخواست چیکار کنه؟؟(لابد موتوره رو مجهّز به بال میکرد=))اصلاً اون صحنه موتوره زد به کلّ هیکل کلاس رایدر گند زد!!د یکی بیاد وسط فکر میکنه آرتوریا رایدره تا اکسندر!!)پیدا نکردن آیرسویل هم که بازم یه اپیک فیل دیگه.
قسمت بیست و دو:تازه کیریتسوگو بعد بیست و یک قسمت فهمید که سیبر رو هم زیر دستش داره(من بازم اگه جای سیبر بودم هاراگیری میکردم :دی)
قسمت بیست و سه: کلّاً این هم اپیک فیل بود واسه سیبر!!موندم با چه رویی سیبر تو چشم هایلنسلوت نگاه میکرد!!بدبخت کردیش طرف رو حالا میگی چرا داره میجنگه!! خیلی زیبا این قسمت پیوست شد به قسمت 11 و اون دیالوگ زیبای اسکندر که می گفت "تو فقط یه دختر کوچولویی"---رایدر.....:((:((
قسمت بیست و چهار: این بار به طور اشتراکی،کیریتسوگو و گیلیگمش با هم له کردن سیبر رو.شکست دادن برسرکر هم بخوره تو سرش!!اینم به خاطر ضعف کاریا و دقیق تر بخوام بگم کرم هایی بود که زوکن ریخته بود سرشه!!بهتره این جا هم از زوکن و ذات سادیسمش تشکّر کنیم :دی
قسمت بیست و پنج: خب دیگه اپیک فیل سیبر هم با گریه و زاری هاش تو ته انیمه به پاین رسید و اون صحنه هم تنها جایی بود که از سیبر خوشم اومد،چون بالاخره عین آدم فهمید که کلّ این مدّت اپیک فیل بوده اصلاً در حدّ پادشاه ها نیست.:دی این رو هم باید ممنون اسکندر و لنسلوت باشیم که تونستن بعد بیست و پنج قسمت بهش بهمونن این قضیه رو :دی

حالا خودتون بگید...؟؟!!کجای این سیبرتون تو فیت زیرو کار خفن کرده بود؟یه اکس کالیبر داشت که جا داره از لنسر به حاطر این اقدامش تشکّر کنیم.همون یه بر معمولیش به لنسر هم به خاطر اربابش بود!!لیاقت سیبر همون شیروئه:))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or