Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

بالاخره اولین انیمه خودمو دیدم = Death Note
واقعا که خوب بود و لذت بردم ، تو مایه های همین Death Note کسی پیشنهادی داره که برم دانلود کنم ، فقط نمیخوام خیلی طولانی باشه ، تو مایه های همین Death Note باشه عالیه

من Code Geass رو پیشنهاد میکنم.
دو فصل 25 قسمتی داره!! فوق العاده هست. از واجباته....

مرسی از دوستان
از بین Code Geass و attack on titan و fullmetal alchemist brotherhood کدوم از لحاظ داستانی شاخ تره؟؟

Fullmetal :bighug:

سلام به همگی فقط میخاستم بپرسم فصل دوم انیمهshingeki no kyujinیا همونattack of titan کی میاد لامصب خیلی تو کفشم همه انیمه ها یه طرف این یه طرف

من چند جا رفتم زده بودن 2016 :| ولی Anime-Planet زده بود 2015! چون Anime-Planet معتبر تر بود منم واسه همون 2015 منتظرشم :bighug: :d البته فک میکنم به احتمال زیاد زمستون 2015 بدن 8-|

مرسی از دوستان
از بین Code Geass و attack on titan و fullmetal alchemist brotherhood کدوم از لحاظ داستانی شاخ تره؟؟
اگر میخوای مثله دث نوت باشه کد گیاس رو ببین خیلی خیلی بهم شبیه هستن با این تفاوت ک دث نوت از اول خوبه و کم کم افت میکنه ولی کدگیاس اوایلش خیلی خوب نیست ولی یواش یواش اوج میگیره
Steins Gate روهم بین سبکش با اینا متفاوته ولی خیلی خوبه
....
Break Blade:|:|:| این چ پایانی بود؟ یعنی رسما هیچی مشخص نشد اینجوریشو دیگه ندیده بودم. مانگایی اینم باید بخونم اگر ی روزی مانگا خون شدم
...
این Clannad رو چطوری باید دید؟ دوتا فصله؟ اولیش Clannad S1 ؟ و فصل دوم Clannad S2 After Story هست؟
...
دقیقا. اشتاین گیت بهترین انیمه ی منم هست. امیدوارم فیلمشم دیده باشید. اونم خیلی خیلی خوب بود

آخرین ویرایش:
Steins Gate روهم بین سبکش با اینا متفاوته ولی خیلی خوبه

Steins;Gate که واقعا خداست!!! من از همه چی بیشتر دوسش دارم :love: لعنتی هیچ ایرادی توی هیچ جای انیمه وجود نداره! همه چی عالیه! کاراکتراش همه عالین، داستان حرف نداره! همه چیش بی نقصه...

- - -ویرایش - - -

دقیقا. اشتاین گیت بهترین انیمه ی منم هست. امیدوارم فیلمشم دیده باشید. اونم خیلی خیلی خوب بود

متاسفانه اینترنت ندارم دانلود کنم :| وگرنه اولین چیزی که بخوام دانلود کنم همین Steins;Gate - The Movie هـ ...

شک کردن به Code Geass گناهه اصلا!!!:dتنها کسی که تا الا به این انیمه شک کرده و اصلا بهش نگاه نکرده Akiba متکبر هستش که این انیمه رو افتضاح می دونه و حاضر نیست 1 قسمت ازش رو ببینه

سلام
شک کردن به Code Geass گناهه اصلا!!!
:d
تنها کسی که تا الا به این انیمه شک کرده و اصلا بهش نگاه نکرده Akiba متکبر هستش که این انیمه رو افتضاح می دونه و حاضر نیست 1 قسمت ازش رو ببینه
بکنش 2 تا :دی
البته من مشکلی باهاش ندارم . فقط حسش رو هنوز پیدا نکردم .

سلام

بکنش 3 تا :))

آخر سر نفهمیدم کسی اینجا مانگای کوروکو رو میخونه؟ 3:

یکی میشه با دلیل به من بگه چرا اون سادیسمی لعنطی ادامه D.Gray-Man رو نمیده بیرون؟ :| (مانگا رو میگم) بدترین جای ممکن ول کرد رفت

سلام

شما دوتا خسته نباشی:dاینهمه وقت رو انیمه hen..i و... می زارید ولی نمی تونید یه نیمچه وقتی واسه این شاهکار بزارید:-/
Kamigami no Asobi و اصلا نفهمیدم چی به چیه و سبکش چیه و.....خلاصه چنتا پسر پسر خوشگل دختر نمو توش بود وسلام!!!
من این چند قسمت اخر رو نفهمیدم و منتظر ترجمه قسمت جدیدم یعنی این اکاشی از اول خودش می دونست توش یه شخصیت دیگه هست و بهش میدان میداد تاخودش بد جلوه بده و یه نفر اونو شکست بده تا به کل این شخصیت دومش از بدنش بره؟

الآن Fate/Stay Night رو تا قسمت 10 ام دیدم! به نظرم کاملا معمولیه! (یعنی اگه ببینینش چیزی از دست نمیدین :d)

ولی هر جوری با Fate/Zero مقایسش میکنم به نظرم آشغالی بیش نیست :-"
نه Master های خفن هـ F/Z رو داره نه Servant هاش :|

مخصوصا من عاشق و روانی کلس هـ Berserker بودم توی F\Z :love: ولی اینجا Berserker اش (در مقایسه با مال F\Z) خیلی مسخرس :|

شک کردن به Code Geass گناهه اصلا!!!:dتنها کسی که تا الا به این انیمه شک کرده و اصلا بهش نگاه نکرده Akiba متکبر هستش که این انیمه رو افتضاح می دونه و حاضر نیست 1 قسمت ازش رو ببینه
سلام

یکی میشه با دلیل به من بگه چرا اون سادیسمی لعنطی ادامه D.Gray-Man رو نمیده بیرون؟ :| (مانگا رو میگم) بدترین جای ممکن ول کرد رفت
من نگفتم افتضاحه که! :d حرف میزارید تو دهن آدم:-" :d میگم مکا مسخرست! :| تا اتفاق خاصی هم نیفته،طرف انیمه مکا نمیرم! :-"
+ این همه عکس از CG دیدیم،هنوز 1 کاراکتر انیمه پسند اون وسط یافت نشده! :-" (میخواستم یک پست در مورد کاراکترهای انیمه پسند بدم! :-" ولی عکس ها آپلود نمیشدن:| :d )

الآن Fate/Stay Night رو تا قسمت 10 ام دیدم! به نظرم کاملا معمولیه! (یعنی اگه ببینینش چیزی از دست نمیدین :d)

ولی هر جوری با Fate/Zero مقایسش میکنم به نظرم آشغالی بیش نیست :-"
نه Master های خفن هـ F/Z رو داره نه Servant هاش :|

مخصوصا من عاشق و روانی کلس هـ Berserker بودم توی F\Z :love: ولی اینجا Berserker اش (در مقایسه با مال F\Z) خیلی مسخرس :|
برای کسی که بهترین انیمه ی کوتاهش F/Z باشه، F/SN از آشغال هم بدتره :| حالا هی من میگم نبینید،اعصاب خودتون رو خورد نکنید،هی برید سراغش :| :d
حالا برسرکر خوب بود! :| اون بدبختی که فن رایدر کبیر:-" بود و رایدر F/SN به معنای واقعی کلمه فاجعه بود! :| (رسما احساس میکردم بایونتا توی انیمه میباشد:| ) ، لنسرش هم همینطور:|
البته شخصیت پردازی کاراکترها توی دیوار بود رسما! :| فاجعه! :|
البته فن کلاس خاصی نبودم،فن کاراکترها بودم! :d

+ فکر میکنم این F/SN جدید هم چیز خاصی نمیشه! :| شاید فاجعه ای در حد این F/SN نباشه! ولی بازم چیزی که حداقل من میخوام نمیشه:(

---

راستی فصل دوم Darker than Black رو که دیدم،یادم رفت یه چیزی بپرسم:| :d اونایی که ناروتو میبینند، خواهشا بیان تو اسپویلر! چون میخوام با ذکر مثال بپرسم:-"
این قضایای آخر DtB ، یه چیزی مثل خواسته ی اوبیتو بود؟ دنیایی که آرزوش رو دارن و این چیزا؟ :d فقط به جای گنجتسو، بای بای زندگی؟ :-"

آخرین ویرایش:
برای کسی که بهترین انیمه ی کوتاهش F/Z باشه، F/SN از آشغال هم بدتره :| حالا هی من میگم نبینید،اعصاب خودتون رو خورد نکنید،هی برید سراغش :| :d
حالا برسرکر خوب بود! :| اون بدبختی که فن رایدر کبیر:-" بود و رایدر F/SN به معنای واقعی کلمه فاجعه بود! :| (رسما احساس میکردم بایونتا توی انیمه میباشد:| ) ، لنسرش هم همینطور:|
البته شخصیت پردازی کاراکترها توی دیوار بود رسما! :| فاجعه! :|
البته فن کلاس خاصی نبودم،فن کاراکترها بودم! :d

+ فکر میکنم این F/SN جدید هم چیز خاصی نمیشه! :| شاید فاجعه ای در حد این F/SN نباشه! ولی بازم چیزی که حداقل من میخوام نمیشه:(

من به اجبار دیدم :-" کلا سه تا انیمه واسم مونده:
Fate/Stay Night
Kill la Kill
Ginga e Kickoff
:| :d
اینترنت هم ندارم چیزی دانلود کنم! از بی انیمه ای هم مردم! :(( بنابراین دیدم F/SN بهتر از اون دوتاس نشستم اینو دیدم :|

Rider اش انقدر فاجعه بود که اصلا قاطی کردم!!! 8-}

فقط Assassin اش بهتر بود :love:

+ آره به نظر منم این انقدر فاجعه بود (نسبت F/Z) که هیچ کاریش نمیشه کرد :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or