Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

دوستان برای دیدن این انیمه hellsing اول باید از کدوم شروع کرد؟ مانگاشو کامل تا این جایی که هست خوندم اما انیمه ش انگار یه 13 تایی داره و یه 10 تایی؟ اگه کسی لینک هاشو داره یه pm بزنه به من:d

دوستان کسی میتونه لینک دانلود Howl's Moving Castle رو به من بده ؟ خیلی ممنون میشم، هرچی میگردم یکی سالم پیدا نمیشه

براتون فرستادم:d این سوال ما رو هم جوابشو کسی میدونه؟:(

این Zetsuen no Tempest قراره 24 قسمتی باشه؟ :-/ هرجوری فکر میکنم میبینم به پایان انیمه داریم نزدیک میشیم! گیج شدم :d امیدوارم افت نکنه ! خیلی دوستش دارم :d
متاسفانه اینطور که بنظر میرسه قراره انیمه بر خلاف مانگا تو 12 قسمت تموم بشه در حالی که مانگا هنوز ادامه داره.اگر این قضیه صحت داشته باشه،این فصل تبدیل به یکی از بدترین ها حداقل برای من میشه.

متاسفانه اینطور که بنظر میرسه قراره انیمه بر خلاف مانگا تو 12 قسمت تموم بشه در حالی که مانگا هنوز ادامه داره.اگر این قضیه صحت داشته باشه،این فصل تبدیل به یکی از بدترین ها حداقل برای من میشه.

از تابستون که بدتر نيست. بهترين انيمه ش sword art بود که اونم به شدت چرت بود :|

از تابستون که بدتر نيست. بهترين انيمه ش sword art بود که اونم به شدت چرت بود :|
منظورت Sword Art Online هست؟ جدی میگی یا شوخی میکنی؟ :d
همین الان قسمت 22 رو دیدم عالی بود، نمیدونم هنوزم SAO رو میبینی یا نه ولی اگه نمیبینی بدون که از اواسطش خیلی قشنگ میشه :d
برای من که تا این قسمت خیلی لذت بخش بود :d حالا شما مثل اینکه سلیقت جور در نمیاد ولی دیگه "چرت بود" بی انصافیه :d (البته قبول دارم که بهتر از اینا میتونست باشه :d)
اتفاقا از اواسط به بعد با مغز میاد زمین
yahoo_4.gif
!شخصیت پردازی هم که از بیخ مورد داره.کلا انیمه خوبی نیست.از اولین قسمت هم دارم دنبالش میکنم.تنها چیزی که هنوز جذابیت داره این دنیاهای متفاوتی که تو انیمه خلق شدن.آلفهیم و SAO و اینا...
اتفاقا برای من داشت جذابیتشو از دست میداد که از اواسطش یِهو دوباره جذاب شد :d
حالا چرت هم نیست
yahoo_4.gif
ولی خیلی تناقض داره و یه سری چیزای مسخره داره ولی در کل بد نیست. (الان حال و حوصله توضیح ندارم)
قبول دارم (یه سری سوال منم داشتم که بگی نگی بهشون جواب داده ولی خُب همونطور که گفتم بگی نگی :d، بیشتر میشه گفت سَرسَری ازشون رد شده :d)
بعضی چیزا رو تو داستانش اصلا بهشون توجه نکرده ولی بازم خیلی خوبه :d

آخرین ویرایش:
همین الان قسمت 22 رو دیدم عالی بود، نمیدونم هنوزم SAO رو میبینی یا نه ولی اگه نمیبینی بدون که از اواسطش خیلی قشنگ میشه :d
برای من که تا این قسمت خیلی لذت بخش بود :d حالا شما مثل اینکه سلیقت جور در نمیاد ولی دیگه "چرت بود" بی انصافیه :d (البته قبول دارم که بهتر از اینا میتونست باشه :d)

اتفاقا از اواسط به بعد با مغز میاد زمین:d!شخصیت پردازی هم که از بیخ مورد داره.کلا انیمه خوبی نیست.از اولین قسمت هم دارم دنبالش میکنم.تنها چیزی که هنوز جذابیت داره این دنیاهای متفاوتی که تو انیمه خلق شدن.آلفهیم و SAO و اینا...

حالا چرت هم نیست :d ولی خیلی تناقض داره و یه سری چیزای مسخره داره ولی در کل بد نیست. (الان حال و حوصله توضیح ندارم)

من این متن رو تو پروفایل علیرضا نوشتم، گفتم اینجا هم بذارم. چون به طور خلاصه نظرم رو در مورد همه ی انیمه های در حال پخش گفتم تقریبا
آره، Hunter X Hunter و Space Brothers رو حتما شروع کن. رسما بهترین انیمه های در حال پخش هستن.
به غیر از اینا پاییز هم انیمه ی خوب زیاد داشته.
اگه انیمه ی تاریک علمی/تخیلی و جنایی می خوای Psycho Pass رو ببین.
اگه انیمه ی رومنس کمدی می خوای Tonari no Kaibutsu-Kun رو ببین.
اگه انیمه ی اکشن می خوای، دو تا کار قابل قبول هست. یکیش Zetsuen no Tempest که اکشنش عالیه ولی حس می کنم تو یکی دو قسمت اخیر داستان داره از دستشون در میره! یکیش هم Code:Breaker هست که به اندازه ی زتسوئن خفن نیست ولی خیلی سرگرم کننده ست.
اگه انیمه ی کمدی موئه میخوای Chunibyou رو ببین.
دو تا انیمه ی دیگه هم هست که من شخصا خیلی دوستشون دارم ولی مطمئن نیستم که تو ام خوشت بیاد. :دی یکیش Jojo's Bizzare Adventure که به معنای واقعی کلمه یه انیمه ی مردونه ست و من عاشقشم و بیشتر از همه ی انیمه های پاییز از این لذت می برم :دی، منتهی به خاطر همین زیادی بولد بودن و وحشی بودن، شاید به مذاق همه خوش نیاد.
یکی دیگه اش هم Shinsekai Yori که باز اینم خیلی خوشم میاد ولی به دو دلیل همه پسند نیست احتمالا! یکی اینکه خیلی مبهمه داستانش، من خودم بعضی قسمتاش رو دو بار نگاه می کنم! یکی دیگه هم یه سری چیزای عجیب غریب تو انیمه اتفاق میفته. یخورده صحنه های ... ناجور داره و بعضی قسمتاش هم گرافیکش عجیب اُفت می کنه!!
K و Btooom و Kamisama Hajimemashita و Sukitte Inayo رو هم چند قسمتی دیدم که به نظرم اونقدرها خوب نبودن که بخوام هفتگی دنبالشون کنم! انیمه های بهتری وجود دارن این فصل.
Robotics;Nottes رو هم هفته ی بعد می خوام شروع کنم :دی

در مورد Sword Art Online هم اینقدر بد نگید. 3 قسمت دیگه تموم میشه و من می خوام شروعش کنم :دی

آقا یکی بیاد توضیح بده,این انیمه و مانگا Fairy Tail شاهکار هست باهاش درگیر بشیم؟؟!(منظور اینه که باهاش زندگی کنیم,نه اینکه دعوا کنیم!:d)

هانتر قسمت این هفتش هم خیلی خوب بود خیلی حال کردم کلآ به یه همچین انیمه هایی میگن سطح بالا مبارزات خوب و غیر قابل پیشبینی داستان خوبو و ...... باعث میشه واقعآ احساس کنید یه انیمه توپ دارید نگاه میکنید :d

من خودم به شخصه از اینجور انیمه ها خوشم میاد که همه چیز رو با هم داره و متکی به قهرمان داستان نیست و کاراکتری که برای قهرمان داستان نشون داده میشه واقعآ باید جون بکنه تا به عنوان یه قهرمان قبولش داشته باشند :d

هانتر ایکس هانتر واقعا شاهکاره،هیچ وقت گذر زمان با این انیمه رو احساس نکردم اصلا یک قسمتی وجود نداره که ادم رو دلسرد کنه یا حس اشتیاقش رو برای دیدن ادامش بگیره هر قسمت یکی از یکی بهتر به همه این انیمه رو پیشنهاد می کنم من که تا قسمت ۴۳ دیدم عالی بود

در مورد سوال دوستا بالایی بگم انیمه فری تیل یک انیمه نوپا هستش که تا به امروز که قسمت 159 اومده خیلی جای رشد داره البته موسیقی،و دوبلور های این انیمه خیلی روش کار شدن مخصوصا اهنگ های داخل انیمه که در حد ناروتو و بلیچ و یا بهتر از این ها هستش که خیلی عالی استفاده شدن البته این انیمه سه تا ضعف اساسی داره:
۱-وجود فیلر های زیاد که علت اون نزدیک شدن زیاد انیمه به مانگا هستش چیزی در حد بلیچ کا یک در میان فیلر میداد
۲-نبود خون تو مبارزات هستش که کمی هیجانش رو میگیره البته شاید برای بعضی ها مهم نباشه چون جنگ هاش توری هستش که زیاد نبود خون جلوه نمی کنه
۳-و بسیاری از مبارزات انیمه براساس دوستی و رفاقت هستش و در اخر بازنده مبارزه 180درجه ذهنیتش عوض میشه و تا این جا مانگا و انیمه که من دیدم هیچ یک از کاراکتر ها چه دشمن چه خودی نمردن شاید تو ادامه چیزی دیدم
البته این انیمه نقاط قوت زیادی داره که یکیش وجود کاراکتر های زیاد با جادو های مختلف که دیدن مبارزه کناره هم این کاراکتر ها لذت دیدن انیمه دو چندان میشه
خلاصه این انیمه رو از دست ندین

درمورد Fairy Tail
انیمه قشنگیه!! ولی بیش از 3 تا ضعف داره.(با اون 3 تا کاملا موافقم)
من مانگاش رو ترجیح میدم. درجه سنیش بالاتر از انیمش هستش.
این انیمه ارزش دیدن داره. خیلی ها خوششون اومده و خیلی ها هم بدشون میاد.
من موافق نیستم که آهنگاش از ناروتو و بلیچ بهتره. شخصا بر این عقیدم که ناروتو و بلیچ تو آهنگ متن حرف اول رو میزنن. تا جایی که صحنه ی انیمه قادر نیست اون عظمت آهنگ رو یاری کنه و کم میاره.
ناروتو آهنگاش خیلی حماسی هست!!!
فیری تا 130 که خودم دیدم (بعدش دراپ کردم) کلا 3 یا 4 تا آهنگ قشنگ داشت.
این رو هم اضافه کنم که نصف بیشتر بیننده های این انیمه فقط به عشق یک شخصیت اون رو دنبال میکنن.(این رو از جو تو سایتا و صحبت دوستان میگم.)

مثل اینکه باید هرچه سریعتر گینتاما رو تموم کنم و برم سراغ HxH ! هر هفته میاید هایپ میکنید :d

آهنگای بلیچ که بعضی هاش خیلی خفن بود! :d مخصوصا اونایی که حسی God of War گویانه داشتن :d >:)
اپنینگ و اندینگاشم در مجموع خوب بود :d برعکس ناروتو ... یک دونه خوب داره،چندتا داغون :| اگر آهنگشم خوب باشه از نظر تصویری داغونه که من اپنینگ و اندینگ رو با تصویر در نظر میگیرم :d

برم چند قسمت گینتاما ببینم :-" :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or