Rav3n Heart
کاربر سایت
دوستان کسی میتونه لینک دانلود Howl's Moving Castle رو به من بده ؟ خیلی ممنون میشم، هرچی میگردم یکی سالم پیدا نمیشه
دوستان برای دیدن این انیمه hellsing اول باید از کدوم شروع کرد؟ مانگاشو کامل تا این جایی که هست خوندم اما انیمه ش انگار یه 13 تایی داره و یه 10 تایی؟ اگه کسی لینک هاشو داره یه pm بزنه به من:d
دوستان کسی میتونه لینک دانلود Howl's Moving Castle رو به من بده ؟ خیلی ممنون میشم، هرچی میگردم یکی سالم پیدا نمیشه

متاسفانه اینطور که بنظر میرسه قراره انیمه بر خلاف مانگا تو 12 قسمت تموم بشه در حالی که مانگا هنوز ادامه داره.اگر این قضیه صحت داشته باشه،این فصل تبدیل به یکی از بدترین ها حداقل برای من میشه.این Zetsuen no Tempest قراره 24 قسمتی باشه؟هرجوری فکر میکنم میبینم به پایان انیمه داریم نزدیک میشیم! گیج شدم :d امیدوارم افت نکنه ! خیلی دوستش دارم :d
متاسفانه اینطور که بنظر میرسه قراره انیمه بر خلاف مانگا تو 12 قسمت تموم بشه در حالی که مانگا هنوز ادامه داره.اگر این قضیه صحت داشته باشه،این فصل تبدیل به یکی از بدترین ها حداقل برای من میشه.

منظورت Sword Art Online هست؟ جدی میگی یا شوخی میکنی؟ :dاز تابستون که بدتر نيست. بهترين انيمه ش sword art بود که اونم به شدت چرت بود![]()
اتفاقا برای من داشت جذابیتشو از دست میداد که از اواسطش یِهو دوباره جذاب شد :dاتفاقا از اواسط به بعد با مغز میاد زمین!شخصیت پردازی هم که از بیخ مورد داره.کلا انیمه خوبی نیست.از اولین قسمت هم دارم دنبالش میکنم.تنها چیزی که هنوز جذابیت داره این دنیاهای متفاوتی که تو انیمه خلق شدن.آلفهیم و SAO و اینا...![]()
قبول دارم (یه سری سوال منم داشتم که بگی نگی بهشون جواب داده ولی خُب همونطور که گفتم بگی نگی :d، بیشتر میشه گفت سَرسَری ازشون رد شده :d)حالا چرت هم نیستولی خیلی تناقض داره و یه سری چیزای مسخره داره ولی در کل بد نیست. (الان حال و حوصله توضیح ندارم)![]()
منظورت Sword Art Online هست؟ جدی میگی یا شوخی میکنی؟ :d
همین الان قسمت 22 رو دیدم عالی بود، نمیدونم هنوزم SAO رو میبینی یا نه ولی اگه نمیبینی بدون که از اواسطش خیلی قشنگ میشه :d
برای من که تا این قسمت خیلی لذت بخش بود :d حالا شما مثل اینکه سلیقت جور در نمیاد ولی دیگه "چرت بود" بی انصافیه :d (البته قبول دارم که بهتر از اینا میتونست باشه :d)
منظورت Sword Art Online هست؟ جدی میگی یا شوخی میکنی؟ :d
همین الان قسمت 22 رو دیدم عالی بود، نمیدونم هنوزم SAO رو میبینی یا نه ولی اگه نمیبینی بدون که از اواسطش خیلی قشنگ میشه :d
برای من که تا این قسمت خیلی لذت بخش بود :d حالا شما مثل اینکه سلیقت جور در نمیاد ولی دیگه "چرت بود" بی انصافیه :d (البته قبول دارم که بهتر از اینا میتونست باشه :d)
آره، Hunter X Hunter و Space Brothers رو حتما شروع کن. رسما بهترین انیمه های در حال پخش هستن.
به غیر از اینا پاییز هم انیمه ی خوب زیاد داشته.
اگه انیمه ی تاریک علمی/تخیلی و جنایی می خوای Psycho Pass رو ببین.
اگه انیمه ی رومنس کمدی می خوای Tonari no Kaibutsu-Kun رو ببین.
اگه انیمه ی اکشن می خوای، دو تا کار قابل قبول هست. یکیش Zetsuen no Tempest که اکشنش عالیه ولی حس می کنم تو یکی دو قسمت اخیر داستان داره از دستشون در میره! یکیش هم Code:Breaker هست که به اندازه ی زتسوئن خفن نیست ولی خیلی سرگرم کننده ست.
اگه انیمه ی کمدی موئه میخوای Chunibyou رو ببین.
دو تا انیمه ی دیگه هم هست که من شخصا خیلی دوستشون دارم ولی مطمئن نیستم که تو ام خوشت بیاد.یکیش Jojo's Bizzare Adventure که به معنای واقعی کلمه یه انیمه ی مردونه ست و من عاشقشم و بیشتر از همه ی انیمه های پاییز از این لذت می برم
، منتهی به خاطر همین زیادی بولد بودن و وحشی بودن، شاید به مذاق همه خوش نیاد.
یکی دیگه اش هم Shinsekai Yori که باز اینم خیلی خوشم میاد ولی به دو دلیل همه پسند نیست احتمالا! یکی اینکه خیلی مبهمه داستانش، من خودم بعضی قسمتاش رو دو بار نگاه می کنم! یکی دیگه هم یه سری چیزای عجیب غریب تو انیمه اتفاق میفته. یخورده صحنه های ... ناجور داره و بعضی قسمتاش هم گرافیکش عجیب اُفت می کنه!!
K و Btooom و Kamisama Hajimemashita و Sukitte Inayo رو هم چند قسمتی دیدم که به نظرم اونقدرها خوب نبودن که بخوام هفتگی دنبالشون کنم! انیمه های بهتری وجود دارن این فصل.
Robotics;Nottes رو هم هفته ی بعد می خوام شروع کنم![]()
اگر آهنگشم خوب باشه از نظر تصویری داغونه که من اپنینگ و اندینگ رو با تصویر در نظر میگیرم :d
:d