Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
خب Nazo no Kanojo X رو سه قسمت دیدم. بد نیست خوبم نیست ولی قطعا تا اخر میبینم. ی احساس مزخرفی هم موقع دیدنش ب ادم دست میده ک نمیشه توصیفش کرد:| ولی حتما تا اخرش میبینم

Psycho-Pass قسمت اولش رو دیدم و راستش خعلی خوب بود...اولین سریال ژانر جنایی سای-فای من هست ک فک کنم بهترینم باشه!
همه‌چی ب کنار موسیقی عالی بود و کاراکترا نم از همین قسمت اول جذابیت خاصی داشتن!:دی
ویرایش:قسمت دوم رو هم دیدم...موسیقی همچنان خداست!شخصیت کول و موردعلاقمم از همینجا شد کوگامی-سان.

آخرین ویرایش:
Psycho-Pass قسمت اولش رو دیدم و راستش خعلی خوب بود...اولین سریال ژانر جنایی سای-فای من هست ک فک کنم بهترینم باشه!
همه‌چی ب کنار موسیقی عالی بود و کاراکترا نم از همین قسمت اول جذابیت خاصی داشتن!:biggrin1:
ویرایش:قسمت دوم رو هم دیدم...موسیقی همچنان خداست!شخصیت کول و موردعلاقمم از همینجا شد کوگامی-سان.

داری رستگار میشی :-"

حالا یه ذره برو جلو تر به یه کاراکتر میرسی که خداس! بعد انتخاب کن که کوگامی رو دوست میداری یا اونو! :d خیلی سخته انتخاب بینشون ولی من خودم با اختلاف کم کوگامی رو دوست میدارم :love:

سلام ^.^
کسی انیمیشن The Legend of Korra رو دیده ، این کتاب سومش تابستان میاد :دی ؟
یکی بیاد کمی این انیمیشن انتقاد کنه ببینیم چطور از نظر دوستان .

بنده و اخوی این انیمیشن گران قدر رو آنگوئینگ می دیدیم و به خودمون و سازنده ها فحش می دادیم:دی

نیت کردم کتاب سوم رو هم آنگوئینگ ببینم:دی

همین که یوپی مرد خیلی خوب شد !:d اگه پوف هم میمرد خوب میشد ولی چه فایده ! مروئم قدرت هردوشون رو داره ...
قسمت بعد نبرد پالم و مروئم هم جالب میشه ...;;) حدس میزنما . مانگا رو نخوندم !:d

بالاخره اولین انیمه خودمو شروع کردم با Death Note ، تا الان 4 تا قسمت اولو دیدم ، داستان باحالی داره ، امیدوارم تا آخرش همینجور جذاب بمونه....

به تمامی کسانی که انیمه Hunter x Hunter رو میبینن توصیه میکنم که دیگه نبینین :|

نه به خاطر این که بده. به خاطر این که من الان مانگا رو میخونم و تصور میکنم که تو انیمه این آرک رو اگه نشون ندن (که نمیدن) همه باید خود کشی کنن :| خیلیییی خفنه آرک جدیده مانگاش مخصوصا چپتر جیدش که امروز اومد صفحه آخرش خط آخرش دهنمو صاف کرد

به تمامی کسانی که انیمه Hunter x Hunter رو میبینن توصیه میکنم که دیگه نبینین :|

نه به خاطر این که بده. به خاطر این که من الان مانگا رو میخونم و تصور میکنم که تو انیمه این آرک رو اگه نشون ندن (که نمیدن) همه باید خود کشی کنن :| خیلیییی خفنه آرک جدیده مانگاش مخصوصا چپتر جیدش که امروز اومد صفحه آخرش خط آخرش دهنمو صاف کرد
برای چی میگی که آرک آخر رو انیمه نمیکنن؟ مگه قرار نیست که تا آخرش رو انیمه کنن؟ :-/

میگم تو که مانگا رو خوندی، کالوتو هم توی آرک بعدی هست؟ به خاطر رابطه ی صمیمیش با آلوکا میگما:-";)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or