سلام دوستان ، من هر چی زیرنویس برای فصل اول Death Note داانلود میکنم خرابه ، یه سری حروف خسته کنار همه ، چیکار کنم ؟؟ سر کار حوصلم سر رفت
دمت گرم رفیق ، با همون برنامه که دادی ردیف شد.....SRT ـه دیگه ؟ اگه آره ، بخاطر انکودینگه . روش های مختلفی داره ، که حس توضیح دادن هیشکدوم نیست . :d
یه نرم افزار کوچیک هست که کارت آدمو راه میندازه . لینک دانلود .
من خودم یه قسمت دیدم نتونستم تحمل کنم :d بقیه هم که ابراز نمودن که چقدر مخرفهچیه موضوعش؟؟؟
یعنی تا 6 رو تونستی ببینی؟؟؟؟؟من تا 6 دیدم، دیگه نتونستم ادامه بدم
واقعا آدم میخواد بالا بیاره آخه این چیه که میسازن2-3 اولش رو دیدم . تقریبا داشتم بالا میووردم ... این انیمه های خاک بر سری هم انقدر وضع تف مالیشون خراب نیست دیگه ! اون X آخرشم مشکوک میزنه ...
ولی دیدم بعضیا خوششون اومده بود و از رمنس عمیقش تعریف میکردن . اونقدرا ندیدم ، ولی شاید داستانش بد نبوده طرف اومده یکم مزه به داستان اضافه کنه ، !@#$ دیگه همینا .
خواهش . @};-دمت گرم رفیق ، با همون برنامه که دادی ردیف شد.....
@NoctisSasuke
میرم تو کارش...
+++++++++++++
Psycho Pass رو شب شروعش میکنم...ببینم چیه ک اینقدر اینجا طرفدار دار!
یعنی واقعا این Nazo no kanojo x انقدر بده؟ من همین الان رفتم عکساشو دیدم جالب بود . زدم دانلود بشه
دوستان من کلا آدم ترسویی هستم متاسفانه:d فیلم ترسناک که میبینم تا یک ماه شبا میان تو خوابم:d
میخواستم بدونم انیمه ی هیگوراشی چقدر ترسناکه؟ ببینمش یا نه؟
تا بیاد به اونجا برسه 700 تا هم شده:d :d :d
اوووووو! کجا تا 700 قسمت 649 قسمت ناقابل :d
هانتر واقعا انیمه ی خداییست! (نه به اندازه ی وان پیس ) ، ولی به خاطر گرافیک خوفی که داره، اگر کسی با این شروع کنه،بعد بره سراغ یه چیزی مثل وان پیس،ناروتو و بلیچ(مخصوصا قسمتای اولشون ) شاید درجا دراپ کنه
البته خیلی ها هم هستن گرافیک براشون مهم نیست! :d اما خیلی ها هم هستن که گرافیک براشون مهمه
ولی کلا حال میده،هرکی اومد تو تاپیک و پرسید با چی شروع کنم، همون 700 قسمت رو بدیم بهش و بره سرگرم بشه :d رسما همه سبکی انیمه رو تو یک انیمه میبینه! :d
یه راه دیگه هم هست که نرم افزار نمیخواد، با NotePad بازش کن و بعد Save as رو بزن و از کشویی Encoding ، روی UTF-8 بزار و سیوش کن.سلام دوستان ، من هر چی زیرنویس برای فصل اول Death Note داانلود میکنم خرابه ، یه سری حروف خسته کنار همه ، چیکار کنم ؟؟ سر کار حوصلم سر رفت
خب میخواستم ببینم آب دهن (بخوانید : تفکه ها ) دختره چرا اینجوری و دلیلش خاصی داره یا نه، ولی بعد که جلوتر رفت متوجه شدم که اصلا یه داستان درست و حسابی هم نداره و فقط یه رومنس نچسبهیعنی تا 6 رو تونستی ببینی؟؟؟؟؟
دریغ از ذره ای ترسناک بودن، فقط جناییهدوستان من کلا آدم ترسویی هستم متاسفانه:d فیلم ترسناک که میبینم تا یک ماه شبا میان تو خوابم:d
میخواستم بدونم انیمه ی هیگوراشی چقدر ترسناکه؟ ببینمش یا نه؟
یعنی واقعا این Nazo no kanojo x انقدر بده؟ من همین الان رفتم عکساشو دیدم جالب بود . زدم دانلود بشه
@NoctisSasuke
میرم تو کارش...
+++++++++++++
Psycho Pass رو شب شروعش میکنم...ببینم چیه ک اینقدر اینجا طرفدار دار!
من خودم یه قسمت دیدم نتونستم تحمل کنم :d بقیه هم که ابراز نمودن که چقدر مخرفه
-------------------------------------
یعنی تا 6 رو تونستی ببینی؟؟؟؟؟
فصل 1 : Code Geass Lelouch of the Rebellionمن میخوام Code geass ببینم ولی یه مشکلی وحود داره:
اسم ها یه جورین نمیتونم تشخیص بدم کدوم فصل 1 کدوم 2:dراهنمایی کنید لطفا:d
جوابشو که دوستمون داد، ولی واقعا خوش به حالت. الان بزرگترین آرزوی من اینه که میتونستم ذهنمو پاک کنم تا یه بار دیگه کل دو فصل کد گیاس رو از اول ببینم تک تک ثانیه های! 50 قسمتش واسم جزو لذت بخش ترین لحظات انیمه دیدنم که هیچی، زندگیم بود:d و خوشبختانه سرکارمون هم نذاشت و یه پایان فوق العاده داشتمن میخوام Code geass ببینم ولی یه مشکلی وحود داره:
اسم ها یه جورین نمیتونم تشخیص بدم کدوم فصل 1 کدوم 2:dراهنمایی کنید لطفا:d