Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
سلام دوستان ، من هر چی زیرنویس برای فصل اول Death Note داانلود میکنم خرابه ، یه سری حروف خسته کنار همه ، چیکار کنم ؟؟ سر کار حوصلم سر رفت:|

سلام دوستان ، من هر چی زیرنویس برای فصل اول Death Note داانلود میکنم خرابه ، یه سری حروف خسته کنار همه ، چیکار کنم ؟؟ سر کار حوصلم سر رفت:|

SRT ـه دیگه ؟ اگه آره ، بخاطر انکودینگه . روش های مختلفی داره ، که حس توضیح دادن هیشکدوم نیست . :d:-"
یه نرم افزار کوچیک هست که کارت آدمو راه میندازه . لینک دانلود .

SRT ـه دیگه ؟ اگه آره ، بخاطر انکودینگه . روش های مختلفی داره ، که حس توضیح دادن هیشکدوم نیست . :d:-"
یه نرم افزار کوچیک هست که کارت آدمو راه میندازه . لینک دانلود .
دمت گرم رفیق ، با همون برنامه که دادی ردیف شد.....

چیه موضوعش:دی؟؟؟
من خودم یه قسمت دیدم نتونستم تحمل کنم :d بقیه هم که ابراز نمودن که چقدر مخرفه :|

اینی که میخوام بگم اسپویل نیست اما مجبورم تو اسویلر بزار
چون 1 قسمت بیشتر ندیدم داستانشو نمیدونم اما راجع به دوتا نفهمه کثیفه آشغاله که کارای فوق مزخرف حال به هم زن انجام میدن :|

دختره آب دهنشو میریزه رو نیمکت, بعد پسره میاد آب دهنشو رو انگشتش میکشه لیس میزنه :|

دختره آب دهنشو میریزه تو یه لوله آزمایشگاهی که پسره هر وقت دلش خواست بخوره

اهههههههههه فکرشم میکنم حالم به هم میخوره

- - -ویرایش - - -

من تا 6 دیدم، دیگه نتونستم ادامه بدم:-"
یعنی تا 6 رو تونستی ببینی؟؟؟؟؟ :|

2-3 اولش رو دیدم . تقریبا داشتم بالا میووردم ... این انیمه های خاک بر سری هم انقدر وضع تف مالیشون خراب نیست دیگه ! :)) اون X آخرشم مشکوک میزنه ...
ولی دیدم بعضیا خوششون اومده بود و از رمنس عمیقش تعریف میکردن . اونقدرا ندیدم ، ولی شاید داستانش بد نبوده طرف اومده یکم مزه به داستان اضافه کنه ، !@#$ دیگه همینا .
واقعا آدم میخواد بالا بیاره آخه این چیه که میسازن

فک کنم رکورد دار اینجا آریا باشه اونم تمومش نکرده اما بیشتر از ماها دیده :))

دوستان من کلا آدم ترسویی هستم متاسفانه:d فیلم ترسناک که میبینم تا یک ماه شبا میان تو خوابم:d
میخواستم بدونم انیمه ی هیگوراشی چقدر ترسناکه؟ ببینمش یا نه؟

دمت گرم رفیق ، با همون برنامه که دادی ردیف شد.....
خواهش . @};-

@NoctisSasuke
میرم تو کارش:دی...
+++++++++++++
Psycho Pass رو شب شروعش میکنم...ببینم چیه ک اینقدر اینجا طرفدار دار!:دی

فردا صبح بیای ، خودتم جز طرفداراشی . :d

یعنی واقعا این Nazo no kanojo x انقدر بده؟ من همین الان رفتم عکساشو دیدم جالب بود . زدم دانلود بشه:)

شایدم خوشت بیاد ها . فقط باید با همون مساله ـش کنار بیای .

=========================================

ولی میبینین چقدر جالبه وقتی چند نفر از یه انیمه فوق العاده بد میگن ... اگه هممون از این انیمه تعریفم کرده بودیم شاید حتی کمتر از این نتیجه میداد . تازه اونجوری کلی هم انتظارات رو بالا میردیم ...
اصـن آدم اگه از انیمه محبوبش بد بگن باید خوشحال بشه . :p

دوستان من کلا آدم ترسویی هستم متاسفانه:d فیلم ترسناک که میبینم تا یک ماه شبا میان تو خوابم:d

من آدم فوق ترسویی هستم و فیلم های ترسناک رو عموماً نمی بینم:دی

اما تا حالا هیچ انیمه ای نبوده که باعث بشه بترسم:>
------------------
قصد تون از یادآوری پیاپی نام این انیمه ی Nazo no kanojo x چیه؟:دی

حال ما رو خراب نکنید تو رو خدا

:d :d :d
اوووووو! کجا تا 700 قسمت:-" 649 قسمت ناقابل:-" :d

هانتر واقعا انیمه ی خداییست! (نه به اندازه ی وان پیس>:) ) ، ولی به خاطر گرافیک خوفی که داره، اگر کسی با این شروع کنه،بعد بره سراغ یه چیزی مثل وان پیس،ناروتو و بلیچ(مخصوصا قسمتای اولشون:-" ) شاید درجا دراپ کنه:-"
البته خیلی ها هم هستن گرافیک براشون مهم نیست! :d اما خیلی ها هم هستن که گرافیک براشون مهمه:-"

ولی کلا حال میده،هرکی اومد تو تاپیک و پرسید با چی شروع کنم، همون 700 قسمت رو بدیم بهش و بره سرگرم بشه>:) :d رسما همه سبکی انیمه رو تو یک انیمه میبینه! :d
تا بیاد به اونجا برسه 700 تا هم شده;)

وان پیس هم خوبه ولی تا بیاد روی دور بیافته احتمال دراپ شدنش زیاده، بعدش هم جلوی هر کی 649 قسمت بزاری و بگی نگاه کن در جا کپ میکنه، مخصوصا اینکه عادت هم نداشته باشه، مثل این میمونه که تازه رفته باشی باشگاه و برات یه وزنه 200 کیلویی بزارن :d
یه راه دیگه هم هست که نرم افزار نمیخواد، با NotePad بازش کن و بعد Save as رو بزن و از کشویی Encoding ، روی UTF-8 بزار و سیوش کن.
خب میخواستم ببینم آب دهن (بخوانید : تفکه ها :-" ) دختره چرا اینجوری و دلیلش خاصی داره یا نه، ولی بعد که جلوتر رفت متوجه شدم که اصلا یه داستان درست و حسابی هم نداره و فقط یه رومنس نچسبه:p
دریغ از ذره ای ترسناک بودن، فقط جناییه;)

یعنی واقعا این Nazo no kanojo x انقدر بده؟ من همین الان رفتم عکساشو دیدم جالب بود . زدم دانلود بشه:)

موفق باشی :d

@NoctisSasuke
میرم تو کارش:دی...
+++++++++++++
Psycho Pass رو شب شروعش میکنم...ببینم چیه ک اینقدر اینجا طرفدار دار!:دی

شما هم موفق باشی :d

هرکدوم از شما دو نفر تونستین انیمه رو تا آخر ببینین بگین من بیام بزنم لهتون کنم :|

برو حتما یه قسمت در میون Psycho Pass و این انیمه لجن رو ببین روحیت عوض بشه ^_^

من خودم یه قسمت دیدم نتونستم تحمل کنم :d بقیه هم که ابراز نمودن که چقدر مخرفه :|
-------------------------------------

616o0cbtbx16hp66t0m2.jpg

pnxwvsk164ma6dinud3f.jpg

Resistance +5 :d

پس من هیگوراشی رو میبینم، با ضمانت m.a.t و ce7en44:d
من میخوام Code geass ببینم ولی یه مشکلی وحود داره:
اسم ها یه جورین نمیتونم تشخیص بدم کدوم فصل 1 کدوم 2:dراهنمایی کنید لطفا:d
جوابشو که دوستمون داد، ولی واقعا خوش به حالت. الان بزرگترین آرزوی من اینه که میتونستم ذهنمو پاک کنم تا یه بار دیگه کل دو فصل کد گیاس رو از اول ببینم:( تک تک ثانیه های! 50 قسمتش واسم جزو لذت بخش ترین لحظات انیمه دیدنم که هیچی، زندگیم بود:d و خوشبختانه سرکارمون هم نذاشت و یه پایان فوق العاده داشت
خیلیا با دث نوت مقایسش میکنن که خب آره شباهت زیاد دارن، ولی به نظرم برعکس دث نوت کاملا تونست جذابیت خودشو در طول داستان حفظ کنه و حتی بهترم بشه. در کل بورو حال کن:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or