Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
یک چیزی هم در مورد Psycho Pass Recap بگم... مثل اینکه کاشف به عمل اومده که صحنه‌های اضافه شده به این ورژن از چند تا دونه بیشتره و همین مسئله انتظارو سخت‌تر میکنه.

ممکنه داستانشم یه کوچولو تغییر بدن؟ :-s
مثلا اون پیرمرد دوست داشتنیه (منظورم Masaoka هـ) نمیره؟ :-" :d

Last edited by a moderator:
هوم ...
Sakurasou no Pet na Kanojo قسمت 14 ...
مثلث شد . البته از قبلم بود ، خیلی هم ضایع بود . ولی رسما شد . :D از این صحنه دراماتیکا !
تا اینجا خیلی خوب پیش رفته . اولی که اومد یه قسمت دیدم ، دیگه ندیدم . ارزش ادامه دادن داشت .
برم ادامه ـش .
پس فردا ریاضی 1 پایان ترم دارم ... یه حسی میگه دوباره میفتی ...

آخرین ویرایش:
هوم ...
Sakurasou no Pet na Kanojo قسمت 14 ...
مثلث شد . البته از قبلم بود ، خیلی هم ضایع بود . ولی رسما شد . :D از این صحنه دراماتیکا !
تا اینجا خیلی خوب پیش رفته . اولی که اومد یه قسمت دیدم ، دیگه ندیدم . ارزش ادامه دادن داشت .
برم ادامه ـش .
پس فردا ریاضی 1 پایان ترم دارم ... یه حسی میگه دوباره میفتی ...

تو این انیمه فقط یه کاراکتر منطقی وجو داره اونم ryuunosuke بید یا همون Dragon خودمون :bighug:

بقیشون خیلی لوسن :|

تو این انیمه فقط یه کاراکتر منطقی وجو داره اونم ryuunosuke بید یا همون Dragon خودمون :bighug:

بقیشون خیلی لوسن :|

هوم ...
تمومش کردم ...
به نظرم خیلی باحال بود . که البته به رابطه ای که با شخصیتا برقرار میکنی هم ربط داره ، همونه که باعث میشه ضعفا رو کمتر ببینی . Clannad (دومیش تا حدی) هم همینطور بود یا خیلی های دیگه ، خیلی جاها غیرمنطقی یا هندی میشد ، یا بعضی جاها حس میکردی که نویسنده چه قصدی داره ، میخواد بخندونت یا گریت بندازه . کلا منظورم اینه به دیدگاه و فازت موقع دیدن هم بستگی داره . هر انیمه را بهر فازی ساخته اند . :d
کیوسکه شخصیت جالبی داره . اگرچه خودم بیشتر وقتا فقط با خودم منطقی ای ـم ، و تظاهر رو بیشتر میپسندم .

در کل به نظرم خوب بود . گرچه اگه منطقی نگاه کنیم ، تا حدی همینطوره . ولی میشه گاهی اوقات هم احساسی نگاه کرد .

کسایی که کارایی مثل Clannad ، Toradora! ، Chuu2 ، AnoHana ، EF میپسندن ، خوششون میاد احتمالا . پیشنهاد میدم .

============================================

راستی کسی Shinsekai Yori رو دیده ؟
قسمت اول رو دیدم و دومم یه نگاهایی انداختم . به نظرم اصلا جالب نیومد . بقیشم همینطوره ؟ اگه آره دانش نکنم ؟

سلام به همگی
دوستان من اولین بارمه میام تو این تاپیک و پست میدم و تا چند روز پیش هم از انیمه بدم میومد اما الان فهمیدم که چیزه جالبیه :d
خوب الان تقریبا هیچی از انیمه و مانگا و اینجور حرف ها نمیفهمم:d
به نظرتون برا اولین بار چه سریالی رو ببینم و اگه میشه یه سایت خوب برا دانلود کردن این انیمه ها بگین :)
با سپاس فروان :-*

با قرمز میجوابم:-"
@Akiba

Ao Haru Ride
از اون مثلث عشقی ها داره که تو عاشقشی...!:-"

همینطور که گفتم طراحی کاراکترها و داستان رو باهاش حال نکردم! :d :-" مثلث عشقیشم باهاش حال نمیکنم پس:-" :d البته باز این مثلثه و مثل اون انیمه هایی که من دوست دارم+5 ضلعی نیست:-"
----------------------
Barakamon
یعنی منتظرشم شدید... احتمال قوی کار خیلی خوبی میشه
کلاً عاشق این مدل Slice of Lifeها هستم، تریپ Gin no Saji و...

من نیز همچنین! Gin no Saji که خداست! اینم به نظر میاد همونقدر خدا باشه! :d
----------------------
Kuroshitsuji
حتماً برو ببین، هر دو فصلش... چرا تا حالا ندیدی؟!!:d
چند تا شخصیت داره خوراکه خودته... از اون مدلهای امیر پسنده!

شاید زیرنویس نشده که ندیدم:-" یا اسمش رو نشنیدم :d البته اگر توی پیشنمایش هات بوده و ندیدم،واقعا دیگه نمیدونم چرا تا حالا ندیدم :d
----------------------
Shounen Hollywood
برو به دیوار زل بزن

چشم! :d
----------------------
Tokyo ESP
کار خوبی میکنی... مانگاش خیلی باحاله
----------------------
Tokyo Kushu
برو تریلراشو ببین و بعد بیا همینجا طلب بخشش کن!
در مورد خشونت هم که، نیست تو خیلی روحیه لطیفی داری؟!!

بزار یه ماه دیگه،قبل دیدنش تریلرش رو میبینم،اگر خوشم اومد که میام طلب بخشش میکنم،اگرم نه که هیچی:-"
من کلا روحیه ی عجیب غریبی دارم :d از Usagi Drop بگیر، تا شینگکی :-" از کراش بگیر تا کریتوس! :-"
ولی خشونتش شمشیربازی نیست حال نمیده خو:-" :d
----------------------
Sengoku Basara
در این مورد هم که بحثی نداریم کلاً... یعنی مقایسه شخصیت‌های SB با SW یکی از مسخره‌ترین حرکات موجوده!!
برید دنباله تیله بازیتون بابا!! حال و حوصله نداریم!:d

خو SW رئال تره! :-" برای همین فرق فوکولن! :d باسارا هم 2تا شخصیت خوف داره،یکی داته ماسامونه، یکی هم چشم راست اژدها! :-" (اسمشم یادم نیست! :| خاک بر سرم! :| ) ( اصلا هم فن بازی در مورد این 2 کاراکتری که گفتم نمیکنم و فن گروه خاصی نیستما! اصلا:-" )
راستی این دفعه آدم بده ی داستان کیه؟ :-" SW3 نزدم نمیشناسم ملت رو:| ، کاش اون یارو که انگار از عالم ارواح اومده بود و توی 2 ( و فکر کنم 1 ، بازی البته) بودش هم میوردنش تو داستان! :-" من رو یاد اوروچیمارو میندازه طرف! چرا؟ نمیدونم خودمم:| :d البته بازی کردن باهاش سخت بود! جونش در میومد ضربه بزنه! ولی میزد،وحشی بازی در میورد :d
بدمن خوبی میتونه بشه! >:)
ولی هیچگونه نظر منفی در مورد SW رو قبول نمینماییم! >:)
----------------------

یک چیزی هم در مورد Psycho Pass Recap بگم... مثل اینکه کاشف به عمل اومده که صحنه‌های اضافه شده به این ورژن از چند تا دونه بیشتره و همین مسئله انتظارو سخت‌تر میکنه.

اذیت نکن جان من! :| این رو دیگه نمیخواستم ببینم! :(( ، یعنی ببینم واقعا؟ :(
داشتیم آریا(دایناسور) رو راضی میکردیم Psycho-Pass رو ببینه که آخرش هم زیربار نرفت و گفت بعد از جام جهانی! :d مثل اینکه واقعا قسمتش بود که بعد جام جهانی ببینه! :-" البته اگر نگه صبر میکنم تا تموم نشه،که یه بلایی سر جفتمون میارم :d
ولی برای Psycho-Pass S2 اصلا هایپ نیستم! :| به نظرم عمرا نمیتونند چنین بدمنی دیگه خلق کنند! اصلا راه نداره! :(
منی که هیچوقت با بدمن ها کنار نمیام،این کاری کرد من باهاش همراه بشم در بعضی موارد! :d

---

آقا چه وضعشه خو:((
3کاراکتر محبوبم که بعد از دیدن انیمه هرکسی بتونه حدس بزنه :
کامیا ، کیتان ، ویرال بودن!
زدن کامینا و کیتان رو که ترکوندن:(( آخه چرا کاراکترهای امیرپسند انقدر پتانسیل فداکاری و با ابهت مردن دارن آخه ؟ :((

من میدونم، آخرش امیرپسند ترین کاراکتر دنیا(زورو ساما) هم یه بلایی سرش میاد! :(( یعنی پتانسیل های بسیار بسیار بسیار خفنی داره :((

چقدر هم شباهت هایی با کار دیگه ی استودیو یعنی Kill la Kill داشت! از همین روبات که که شکل صورت بودن(و اونطرف دو لباس اصلی که چشم و اینا داشتن:-" ) بگیر، تا این آخر داستان که به تکامل و اینا رسید! :-"

برای من 8 قسمت اول بهترین قسمتا بودن:-" ، بعدش این آرک آخر و فضا! :-"
بدترین بخش هم 8-16 بود:| هنوز تو جو کامینا بودم که نیا! (یعنی حالم از کلمه ی نیا بهم میخوره ها! :| ) اومد تو داستان:-" همینطور که گفتم هم اسمش رو اعصاب بود،هم وجودش:-" :|

فاجعه ترین بخش هم اونجایی بود که یوکو رو اولین بار با لباس معلم نشون داد یعنی قشنگ رفتم تو این حالت : :-& :-& :-&
یوکو هم ولی بنده خدا خیلی مظلوم بود:( دوباره عاشق شد،هر دوبارش 24 ساعت نشده... :(( گناه داشت :(

ولی در کل خیلی خوب بود! خوشمان آمد! :d
---
سلام به همگی
دوستان من اولین بارمه میام تو این تاپیک و پست میدم و تا چند روز پیش هم از انیمه بدم میومد اما الان فهمیدم که چیزه جالبیه :d
به نظرتون برا اولین بار چه سریالی رو ببینم و اگه میشه یه سایت خوب برا دانلود کردن این انیمه ها بگین :)
صفحه ی قبل یه لیست از انیمه های خوب برای شروع رو خلیل نوشته! :d پیشنهاد میشه از اونا شروع کنی! :d
+ پیشنهاد من اینه در کنار اونا یه انیمه ی بلند مثل "وان پیس" (حتما وان پیس:-" ) رو هم استارت بزنی! >:)

برای دانلود،اگر تورنت میخوای،تو پروفایل لینکش رو میزارم برات! :-" اگرم کم حجم(90~100 مگی و ... ) میخوای ، من زیاد در جریان نیستم:-"

سلام به همگی

سلام .

راستش به نظرم اگه میخوای با یه انیمه طولانی شروع کنی ، میتونی با Naruto شروع کنی . گرافیک اولاش نسبتا بدک نیست و به نظرم با روحیات کسی که از فیلم و سریال غربی مهاجرت!؟ میکنه بهتر جور در میاد . فیلر هاشم نبین (پ.ن توضیح دادم) . خودمم اولین انیمه ـم همین بود .
البته انیمه بلند زیاده مثل این . One Piece ، Bleach ، Dragon Ball ، Gintama ، Hitman ، Fairy Tail و ... ولی مثلا با گینتاما شروع نشه بهتره ، خیلی آدم آشنایی نداره اول . One Piece و Dragon Ball (مخصوصا زی) اولاشون گرافیکشون منو میزد و یکم دیر شروع میشنُ باید چند قسمتی تحمل کرد . Bleach باید رسیدی به آخرش بری از مانگا بخونی و ... :-"
اینا هم نظر شخصیه . :d

تو کوتاه ها هم :

Code Geass
Shingeki no Kyojin
Death Note
Psycho-Pass

Elfen Lied

Toradora
AnoHana
Chuunibyou demo Koi ga Shitai!
.
.
.

خیلی زیاده ، چندتایی که اول به ذهنم رسید رو نوشتم . بعضی از دوستام سر همین بالایی ها علاقه مند شدن . البته بستگی داره چه ژانر و سبکی رو هم میپسندی . اگه بگی بقیه هم فکر کنم بهتر بتونن کمک کنن .

سایت هم ... سایت های ایرانی که معمولا واسه لینک مستقیم ، اشتراک VIP میخوان یا هم فقط اشتراکی ـن .
به نظرم اگه کم حجم (Encode شده) میخوای و لیچر هم داری ، ایــن سایت بدی نیست . (خیلی دیگه هم هست ، ولی از این خوشم میاد بیشتر . لینک های MEGA ـش هم مستقیما تقریبا .)
ولی اگه لیچر داری و با حجم خوب میخوای ، این یکی . (خودم از این میگیرم بیشتر اوقات .)
اگر تورنت با حجم بالا میخوای ، ایــن و ایــن . (البته دومی نباید توش عضو بشی به هیچ وجه من الوجوه چون ترکر خصوصیه و باید کلی آپلود کنی و Ratio خوبی داشته باشی . بجاش توی گوگل اینطوری سرچ کن : اسم انیمه + bakabt . میاره واست اگه باشه .)

اگرم کلا لیچر نداری ، کم حجم هم میخوای ، حوصله هم نداری از تورنت یا فایل شیرینگ دانلود کنی . میتونی یکی از همون اشتراک ها رو بخری ، که با گوگل کردن " دانلود انیمه " مستقیما به نتیجه میرسی .
اگرم سرچ کنی ، معمولا لینک زیاده .

پ.ن : فیلر به قسمت هایی میگن که جدا از مانگا (یا کلا سورس اصلی داستان) اضافه شده به داستان جهت کش دادن انیمه و عقب موندن از مانگا . اگه اسم انیمه + Filler List رو سرچ کنی واست میارشون . اینا دیدنشون اختیاریه تقریبا . چون داستان خودِ مانگا کامله و اینا یه جور Side Story ـن .

آخرین ویرایش:
هوم ...
تمومش کردم ...
به نظرم خیلی باحال بود . که البته به رابطه ای که با شخصیتا برقرار میکنی هم ربط داره ، همونه که باعث میشه ضعفا رو کمتر ببینی . Clannad (دومیش تا حدی) هم همینطور بود یا خیلی های دیگه ، خیلی جاها غیرمنطقی یا هندی میشد ، یا بعضی جاها حس میکردی که نویسنده چه قصدی داره ، میخواد بخندونت یا گریت بندازه . کلا منظورم اینه به دیدگاه و فازت موقع دیدن هم بستگی داره . هر انیمه را بهر فازی ساخته اند . :d
کیوسکه شخصیت جالبی داره . اگرچه خودم بیشتر وقتا فقط با خودم منطقی ای ـم ، و تظاهر رو بیشتر میپسندم .

در کل به نظرم خوب بود . گرچه اگه منطقی نگاه کنیم ، تا حدی همینطوره . ولی میشه گاهی اوقات هم احساسی نگاه کرد .

کسایی که کارایی مثل Clannad ، Toradora! ، Chuu2 ، AnoHana ، EF میپسندن ، خوششون میاد احتمالا . پیشنهاد میدم .

============================================

راستی کسی Shinsekai Yori رو دیده ؟
قسمت اول رو دیدم و دومم یه نگاهایی انداختم . به نظرم اصلا جالب نیومد . بقیشم همینطوره ؟ اگه آره دانش نکنم ؟

من چرت و پرتایی که میگم نظر شخصیه ها ناراحت نشی :d

خودم میدونم فک کنم با اختلاف زیادی داعون ترین سلیقه اینجارو دارم :))

Shinsekai Yori که هیچی همه ی انیمه های دنیا غیر از انگشت شماری رو نمیشه از قسمتای اول انیمه تشخیص داد بیشتر ببین

داستانش که مغزتو منفجر میکنه

- - -ویرایش - - -

وااااای Haikyuu قسمت 11 عالی بود منفجر شدم از خنده :))

کسایی که هنوز ندیدن ببینن این قسمتو :d

من چرت و پرتایی که میگم نظر شخصیه ها ناراحت نشی :d

خودم میدونم فک کنم با اختلاف زیادی داعون ترین سلیقه اینجارو دارم :))

Shinsekai Yori که هیچی همه ی انیمه های دنیا غیر از انگشت شماری رو نمیشه از قسمتای اول انیمه تشخیص داد بیشتر ببین

داستانش که مغزتو منفجر میکنه

- - -ویرایش - - -

وااااای Haikyuu قسمت 11 عالی بود منفجر شدم از خنده :))

کسایی که هنوز ندیدن ببینن این قسمتو :d

نه بابا . همونطور که میگی سلیقه ـست . گرچه به نظر من داغونی نباید داشته باشه علایق و سلایق . بعضی موقع ها از یه چیزایی خوشم میاد که از خودم ناامید میشم . :d
وگرنه الان نفر بالایی آخرین پستم ، بعد از این پست آخریه باید بیاد منو بکشه . (@Akiba ببخشید اگه نشناخته منشن؟ میکنم .)
(البته قدیما تو این بحثا خیلی تو سر و کله مردم میزدیما ... سر Code Geass و Elfen Lied ـش رو یادمه . الان آدم شدم ... :-")

هوم ... ازش یه چیزایی خونده بودم . خیلی به نظر خفن میومد . فقط باورم نمیشد که این میخواد بشه اون . همچین شک داشتم . :p مخصوصا طراحیای گرافیکیش رو اعصابمن ...
پس بشینم ببینم .

آخرین ویرایش:

صفحه ی قبل یه لیست از انیمه های خوب برای شروع رو خلیل نوشته! :d پیشنهاد میشه از اونا شروع کنی! :d
+ پیشنهاد من اینه در کنار اونا یه انیمه ی بلند مثل "وان پیس" (حتما وان پیس:-" ) رو هم استارت بزنی! >:)

برای دانلود،اگر تورنت میخوای،تو پروفایل لینکش رو میزارم برات! :-" اگرم کم حجم(90~100 مگی و ... ) میخوای ، من زیاد در جریان نیستم:-"

سلام .

راستش به نظرم اگه میخوای با یه انیمه طولانی شروع کنی ، میتونی با Naruto شروع کنی . گرافیک اولاش نسبتا بدک نیست و به نظرم با روحیات کسی که از فیلم و سریال غربی مهاجرت!؟ میکنه بهتر جور در میاد . فیلر هاشم نبین (پ.ن توضیح دادم) . خودمم اولین انیمه ـم همین بود .
به حرف این دو تا گوش نکن، دارن گمراهت میکنن :-" اگه انیمه بلند میخوای فقط Hunter X Hunter 2011 ;)

پ.ن: این امیر حسین هم هر کی میاد توی تاپیک، 700 قسمت میزاره زیر بغلشو راهیش میکنه بره:))

آخرین ویرایش:
اینجا کسی Nazo no kanojo x رو دیده؟؟ :|

هرکی بتونه این انیمه رو تا آخر ببینه بدونه نه تنها آدم سالمی نیست بلکه سریعا باید خودشو به روان پزشک نشون بده :|

آریا بالاخره گفتم احساساتم رو اینجا در باره این انیمه بیان کنم :))

هرکی بتونه این انیمه رو تا آخر ببینه بدونه نه تنها آدم سالمی نیست بلکه سریعا باید خودشو به روان پزشک نشون بده :|

من تا 6 دیدم، دیگه نتونستم ادامه بدم:-"

2-3 اولش رو دیدم . تقریبا داشتم بالا میووردم ... این انیمه های خاک بر سری هم انقدر وضع تف مالیشون خراب نیست دیگه ! :)) اون X آخرشم مشکوک میزنه ...
ولی دیدم بعضیا خوششون اومده بود و از رمنس عمیقش تعریف میکردن . اونقدرا ندیدم ، ولی شاید داستانش بد نبوده طرف اومده یکم مزه به داستان اضافه کنه ، !@#$ دیگه همینا .

آخرین ویرایش:

چیه موضوعش:دی؟؟؟

به حرف این دو تا گوش نکن، دارن گمراهت میکنن :-" اگه انیمه بلند میخوای فقط Hunter X Hunter 2011 ;)

پ.ن: این امیر حسین هم هر کی میاد توی تاپیک، 700 قسمت میزاره زیر بغلشو راهیش میکنه بره:))
:d :d :d
اوووووو! کجا تا 700 قسمت:-" 649 قسمت ناقابل:-" :d

هانتر واقعا انیمه ی خداییست! (نه به اندازه ی وان پیس>:) ) ، ولی به خاطر گرافیک خوفی که داره، اگر کسی با این شروع کنه،بعد بره سراغ یه چیزی مثل وان پیس،ناروتو و بلیچ(مخصوصا قسمتای اولشون:-" ) شاید درجا دراپ کنه:-"
البته خیلی ها هم هستن گرافیک براشون مهم نیست! :d اما خیلی ها هم هستن که گرافیک براشون مهمه:-"

ولی کلا حال میده،هرکی اومد تو تاپیک و پرسید با چی شروع کنم، همون 700 قسمت رو بدیم بهش و بره سرگرم بشه>:) :d رسما همه سبکی انیمه رو تو یک انیمه میبینه! :d

---
منم بالاخره فصل دوم Darker than Black رو شروع نمودم! :d
اون 4تا OVA هم مربوط به بعد از این هستن دیگه؟ توی MAL تاریخ پخششون که بعد از این بود:-"

حالا اگر من درس خوندم برای امتحانا...:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or