Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
خب Nazo no Kanojo X هم تموم OVAش روهم دیدم
درکل اگر با انیمه هایی درست حسابی مقایسش نکنید و انتظاره زیادی از این داستان 5 خطیش نداشته باشید باید بگم میتونید ازش لذت ببرید:d
سوباکی و اورابه همه جور کثافت کاریی باهم کردن ولی ی بوس کوچولو نکردن همدیگه رو:| این یارو سوباکی هم فکر کنم پدر هنتای هایی دنیاس خیلی رو اعصاب بود:|
ویراش:الان یک رو از دیدن این انیمه میگزره ولی هنوز تک تک سکانس هاش تو ذهنمه با اینکه هیچی نداشت. دلمم برای اورابه تنگ شده:|میگم احیانا فصل دومی سومی چیزی نداره؟:-":d

آخرین ویرایش:
بعد مدتی دور افتادن از یکی از خاص ترین انیمه های تاریخ یعنی Mushishi . قسمت های 9-7 : Zoku Shou اش رو دان کردم. و قسمت های 7 و 8 رو دیدم (9 رو هنوز انیم ورلد زیرنویس فارسیش رو نداده :()

هر دو قسمت قشنگ بود و داستان زیبایی داشت. قسمت 7 اون پایانش بسیار قشنگ بود. اون احساسی که دختره پیدا کرده بود. و کنار اومدن با این موشی درونش و دیدن اینکه مردم چقدر از بارش بارون خوشحال میشن. خیلی زیبا بود. قسمت 8 هم که کولاکی بود برای خودش. اون موشی پرنده ها فوق العاده بودن. آخر این قسمت هم که پسره به حرف گینکو :x گوش کرد و صبح اون موشی پرنده ها رو با سوت زدن خبر کرد.تا حال نامادریش خوب بشه. ولی پدرش اومد باهاش بد حرف زد و بهش توپید و این پسر هم دلش شکست و همراه با کمی اشک اون سوت مخصوص باد تند یا طوفان رو زد و تقریبا خونشون رو به اف داد. من با اینکارش بسی حال کردم:bighug: بعد هم که دوباره به کشتی برگشت.
یه نکته ای که در این فصل شاهدش هستیم. مقداراتی کم شدن تمرکز روی گینکو سان :x و دور شدن کانون توجهات تو داستان های انیمه از شخص استاد موشی اعظم و نزدیک تر شدن به خود موشی ها .

آخرین ویرایش:
الان یکی پوشه‌ی سایکو پس رو دید و گفت ک اسمش رو اشتباه نوشتی...منم چون شیخ مسجد نگاهی ب افق و سپس ب ته ریشهاش انداختم و فرمودم:"درست نوشته...این سایکو پس اون سایکو پس نیست ولی خب وقتی شروع کنی ب دیدنش دقیقا معنی همون سایکو پس رو تو این سایکو پس درک میکنی"!
Psycho-Pass E07
همچنان خداست موسیقی متن و اپنینگ و اندینگ این انیمه...
Nazo no Kanojo X E04
هیچ حرفی برای گفتن ندارم جز اینکه نویسنده آدم ‌شاسگولی تشریف داشته:دیتا تهش میرم ولی خب پشیمونم ک ژانر رمانس رو با یه همچین چیزی شروع کردم.!:دی

آخرین ویرایش:
ناروتو 366 .
برو بمیر ... قراره از قسمت بعد بره تو خاطرات باز .
به جان خودم اگه اینباری بخوای طولش بدی میذارت آن-هولد .
این خط این نشون ! :d

البته بد نبود این قسمت . یه سری چیز خفن دیدیم . داستان رو که اینقدر یواش میگه باید 10-15 قسمت ببینی تا به یه نتیجه ای برسی .

ناروتو 366 .
برو بمیر ... قراره از قسمت بعد بره تو خاطرات باز .
به جان خودم اگه اینباری بخوای طولش بدی میذارت آن-هولد .
این خط این نشون ! :d

البته بد نبود این قسمت . یه سری چیز خفن دیدیم . داستان رو که اینقدر یواش میگه باید 10-15 قسمت ببینی تا به یه نتیجه ای برسی .

مانگا رو نمیدونم ولی به نظرم کیفیت خود انیمه به شدت افت کرده :|
کیشی با خودش چند چنده خدا عالمه 8-|

مانگا رو نمیدونم ولی به نظرم کیفیت خود انیمه به شدت افت کرده :|
کیشی با خودش چند چنده خدا عالمه 8-|

هوم ... اگه فیلرا رو بذاریم کنار ، قسمتای خوبشو سر هم کنیم ، بدیم یکی ببینه حال میکنه فکر کنم . :d (نسخه Kai)
گرچه حس میکنم گرافیکش یه مشکلی داره . مخصوصا تو صحنه هایی که تصویر ثابته و شهر رو نشون میده . یه جوریه .
مانگاش باید خوب باشه . داستانش به یه جایی رسیده . حیف حال نمیکنم ...

برم ادامه این Utsuro no Hako ، ببینم چی داره انقدر نمرش خوبه .

مانگای ناروتو خوبه؟ :|
من برام سواله چرا دارم ادامش میدم :| یحتمل خود آزاری دارم :|

پیشنهاد : انیمه رو هم دراپ کنید خیال خودتون رو راحت کنید:-" من که فعلا انیمه رو حسش نیست ببینم، شک دارم هم که بعد از تموم شدن مانگا ببینمش :| :(

مانگای ناروتو خوبه؟ :|
من برام سواله چرا دارم ادامش میدم :| یحتمل خود آزاری دارم :|

پیشنهاد : انیمه رو هم دراپ کنید خیال خودتون رو راحت کنید:-" من که فعلا انیمه رو حسش نیست ببینم، شک دارم هم که بعد از تموم شدن مانگا ببینمش :| :(

منم این سوال برام پیش که وسطاش فک کردم شاید زیر پنجوتسویی چیزیم که نمیتونمم مانگاشو دراپ کنم :d

اما آخه این همه سال خوندیم دلمون میخواد ببینیم چجوری یه آدم گند میزنه به تمام دورانی که وقت برا همچین چیزی میزاشتیم

خط آخرتم یکم دیر به این نتیجه رسیدی من 2.5 - 3 سال پیش این حرکت زیبا رو کردم و دراپش کردم و اصلا هم پشیمون نیستم بلکه خوشحالم هستم

- - -ویرایش - - -

یادمه قبلا یه انیمه معرفی کردم (خیلی وقت پیش) گفتم خوبه هیچکس نرفت ببینه :d

این بار یه انیمه Pure Sh!t معرفی کردم دیدم بیشتر طرفدار داشت :))

میخواین بازم معرفی کنم؟

اگر بهتر از اینا میخواین از آریا بپرسین. ازش بپرسین جریان لیست Won't Watchت چیه؟ :))

حس من بعد از خوندن چپتر 266 مانگای کوروکو = نشسبتلامنشتسبنلتشسمنشسیمالشتنسیبل لللللللللللللللللللللللک.نعسیباشلتابنشستالاسیلتسالماشس

دقیقا همونی شد که من گفتم

دقیقا همونی شد که گفتم

کوروکو و دوستان باعث میشن خوبی برگرده به آکاشی و آکاشی قدیم دوباره بیاد و دیگه برد و باخت مهم نیست چون هر دو طرف دارن از بازی لذت میبرن وااااااایییی چقدر احساساتی :|

آکاشی باید دهنشونو صاف میکرد باخت واقعی رو نشونشون میداد تحقیرشون میکرد :|

بارتلومئو
ali_016.gif

بعله...بعله...
Psycho-Pass تموم شد(!)
کل انیمه و پایانش ب کنار اون دو ثانیه‌ی بعد از اندینگ قسمت آخرم به کنار! نویسنده‌ی این اثر خورآزاری داره مث اینکه:|
اون‌ اولا اومدم گفتم شخصیت کول و تحت حمایتم کوگامی-سان هستش ولی خب الآن میبینم واقعا هیچ کدوم رو بیشتر از اون یکی دوست ندارم:|
هر شخصیتی بخاطر انگیزه و طرز تفکر خودش دنبال آرماناش بود ک من بشخصه ماکیشیما-ساما رو خعلی بیشتر درک میکردم!:دی!
پ.ن:دیالوگای این آکانه هم به اون بازرس جدیده حس خاصی داشت!رفرنس خوبی بود + اصلاحات مناسب
فقط یه سوال میمونه:
صحنه‌ی آخر ۴تا مجری از ماشین پیاده شدن ک ما فقط دوتاشونو میشناسیم...دوتای دیگه کیان؟؟؟

آخرین ویرایش:
منم این سوال برام پیش که وسطاش فک کردم شاید زیر پنجوتسویی چیزیم که نمیتونمم مانگاشو دراپ کنم :d

اما آخه این همه سال خوندیم دلمون میخواد ببینیم چجوری یه آدم گند میزنه به تمام دورانی که وقت برا همچین چیزی میزاشتیم

خط آخرتم یکم دیر به این نتیجه رسیدی من 2.5 - 3 سال پیش این حرکت زیبا رو کردم و دراپش کردم و اصلا هم پشیمون نیستم بلکه خوشحالم هستم
واقعا داره میره رو اعصاب دیگه! :| ، من قبلا یه بار گفتم اگر ناروتو تموم بشه،بسی غمگین میشم! :( (همین چندماه پیش گفتمش:-" ) ولی الان میگم زودتر تموم بشه بره! :| اینجوری که پیش میره اصلا خوب نیست! :|
با یکی از دوستان صحبت میکردیم چند روز پیش، که گفت :
"یه زمانی یه گروهی بودن به اسم آکاتسوکی که یه نفر پشت قضایا بود به اسم پین که کنترل میکرد اوضاع رو ...
بعد فهمیدیم پشت پرده این ناگاتو بود که پین رو کنترل میکرد
بعد فهمیدیم که در اصل این ابیتو بوده که داشته ناگاتو رو پشت پرده کنترل میکرده!
اما بعد فهمیذیم که نه مادارا بوده که داشته از ابیتو استفاده میکرده و اونو کنترل میکرده:-o
و امروز بالاخره فهمیدیم که پشت همه قضایا این زتسوی سیاه بوده که داشته همه رو کنترل میکرده و بازی داده بوده!!! :)):)):)) "

خو راست میگه! چه وضعشه! :| حداقل بزنه کلا این جنگ تموم بشه،یه گروه بدمن دیگه وارد داستان بشه! به یه سبک دیگه،نمیدونم یه جوری بالاخره! و کاملا بی ربط به اینا:|
با این اوضاع من اصلا دوست ندارم ناروتو پیدا کنه! اما اگر هرچه زودتر از شر اینا خلاص بشه و بتونه واقعا به بدمن درست حسابی دیگه خلق کنه! (یاد آکاتسوکی تا قبل از اینکه پین مرحوم بشه بخیر! :(( ) شاید بازم حمایت کنم،اما الان...:| البته الان با تکاملی که ناروتو و ساسکه بهش رسیدن،دیگه کلا ادامه ای در کار نخواهد بود! :d همون تموم بشه بره:-"

انیمه رو هم من تا ورود مادارا دیدم! قسمت اول گرافیک فوق العاده! قسمت دوم آشغال! :| قسمت سوم فیلر! و دراپ! :| (البته فیلر رو ندیدم:-" )

بعله...بعله...
Psycho-Pass تموم شد(!)
کل انیمه و پایانش ب کنار اون دو ثانیه‌ی بعد از اندینگ قسمت آخرم به کنار! نویسنده‌ی این اثر خورآزاری داره مث اینکه:|
اون‌ اولا اومدم گفتم شخصیت کول و تحت حمایتم کوگامی-سان هستش ولی خب الآن میبینم واقعا هیچ کدوم رو بیشتر از اون یکی دوست ندارم:|
هر شخصیتی بخاطر انگیزه و طرز تفکر خودش دنبال آرماناش بود ک من بشخصه تاکیشی-ساما رو خعلی بیشتر درک میکردم!:دی!
پ.ن:دیالوگای این آکانه هم به اون بازرس جدیده حس خاصی داشت!رفرنس خوبی بود + اصلاحات مناسب
فقط یه سوال میمونه:
صحنه‌ی آخر ۴تا مجری از ماشین پیاده شدن ک ما فقط دوتاشونو میشناسیم...دوتای دیگه کیان؟؟؟

فصل دوم! پاییز امسال! >:)
گرچه من فکر نمیکنم مثل فصل اول حال بده:-" هیچ بدمنی تا حالا نبوده که من باهاش موافق باشم! غیر از این بشر ماکیشیما! :| ، البته کامل هم موافق نبودما ولی خوب،بعضی حرکاتش،مثل قضیه ی کلاه ها و چیزی رو که با اون هرج و مرج بهمون نشون داد رو باهاش موافق بودم! :d
برای همین فکر نکنم دیگه کسی مثل ماکیشیما بتونه توی داستان بیاد و انقدر جذاب کنه داستان رو! :(

---

به به! به به! مادارامه وارد میشود! >:)
توی اون صفحه خفنه،جای زاراکی خالی بود:(( آخه کوبو چرا چنین کرد با زاراکی:|، زاراکی از 4 تا دختر نق نقوی خنگول شکست بخوره؟ :| میشه اصلا؟ :| زاراکی فقط ریاتسوش رو آزاد کنه(مثل اولین دیدار ایچیگو و زاراکی...یادش بخیر>:) ) این 4تا باید جسد بشن:|
ولی خوب،فعلا مادارامه:x >:) و بچه خوشگل:-" وارد شدن! :d نمایندگان گروه 11 ! >:) خداکنه یه سری مبارزه ی جذاب داشته باشن! :d
آرک فول برینگ که مبارزه ی مادارامه خیلی حال داد:-"

---

هیچ خبری از برج خدا نیست؟ :( دلمان تنگیده به شدت! :((

ای وای برای ادامه ی موشیشی باید تا پاییز صبر کنیم؟:( خیلی زیاده ک من دلم برای گینکو تنگ میشه:( این اپیزود 10 هم واقعا قشنگ بود. ی چیزی هم ک تو این 10 اپیزود بهش دقت نکرده بودم گرافیک فوق العاده‌ی این انیمه‌س

بالاخره قسمتی که این همه منتظرش بودم رسید! :(( عالی بود! :x بهترین چپتر/قسمت آرک اصلا! :(( :x
بارت باید ناکامای بعدی بشه! :(( باید بشه! :| هرچیزی غیر از این باعث قهر ما با وان پیس میشه! :| (البته چند هفته بعد آشتی میکنیم:-" ولی خوب:| )

بارت نماد تمام فن های کلاه حصیری ها(خودمون:-" ) میباشد! و باید به عنوان فن بوی گروه کلاه حصیری ها،عضو خدمه بشه! :-" :d

البته من از بارت، تا قبل از این قسمت(در اصل چپترش) به شدت متنفر بودم! یعنی میخواستم سر به تنش نباشه:| ولی اینجا رسما 180 زدم! و جزو عاشقانش گشتم! :d

این قسمت بازم شاهد سانSور خشونت بودیم توی انیمه! :|
و پیشنهاد میکنم چپتر این قسمت رو هم بخونید که بسی جذابه! :d (مخصوصا ترجمه>:) )
دنیای انیمه و مانگا | AnimWorld Forum

---
هرکسی هم مخالف پیوستن بارت به گروه هست،همین الان اعلام کنه که حکم سنگسارش رو بدیم! :|

آقا این Psycho-pass مگه آخراش میره رو اعصاب ؟! :-s

2قسمت اول رو دیدم. و بسیاااار عالی میباشد این انیمه . امکانات زمان انیمه هم تو حلقم. :| این دختره تازه کار خییل خوفه. اون کسی که دختره بهش شلیک کرد هم بسی شخصیت باحالی میزنه. با این 2 قسمت من به شدت جذبش شدم و میخوام تا تهش برم

آقا این بازی Psycho-pass که داره برای XBOX ONE ساخته میشه کی قراره بیاد ؟ تو چه ژانری هست ؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or