Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
:((
مرد شور google رو ببرن:(( خواستم walpaper F/Zرو پیدا کنم که یه عکس دیدم:(( کل انیمه برام اسپویل شد:(( سیبر ، لنسر رو میکشه:((
میخوام خودمو بکشم:|
هیچ وقت برای پیدا کردن Wallpaper ، قبل از تموم کردن انیمه نرین سراغ Google image :|!

سلام ! :d
Higurashi no Naku Koro ni 2006
portada[51c1e4c83ae58].jpg
آقا ما هر چی دنبال زیرنویس این انیمه گشتیم پیدا نکردیم که نکردیم ! :-/:d
این انیمه 26 قسمته که من هرچی میگردم لینک دانلودی برای زیرنویس هاش پیدا نمیشه ! بچه ها اگر دارین بی زحمت آپ کنین، بدجوری تو کف رفتم ! :(:|
پیشاپیش ممنون !
پ.ن: تا قسمت 5 ـم دیدم ولی از اون به بعد دیگه زیرنویس پیدا نشد !

قسمت 6
قسمت 7

فصل دومش کامل زیرنویسه :d
مرد شور google رو ببرن:(( خواستم walpaper F/Zرو پیدا کنم که یه عکس دیدم:(( کل انیمه برام اسپویل شد:(( سیبر ، لنسر رو میکشه:((
هیچ وقت برای پیدا کردن Wallpaper ، قبل از تموم کردن انیمه نرین سراغ Google image :|!
خواستم یه چیزی بگم ترسیدم اسپویل شه برات :d

اینجایی که گفتی برای من شک برانگیز ترین قسمت انیمه بود:d

F/Z رو من موقع دیدنش(مخصوصا اینکه هفتگی بود! :d ) داشتم پر پر میشدم!!! میخواستم برم بسی فن آرت هاش رو ببینم و جمع کنم،وقتی قسمت آخر اومد و از شُک اومدم بیرون،مثل چنگیزخان مغول به سایت ها حمله کردم برای فن آرت! :d
ولی کلا تا چیزی تموم نشده نرید سراغ فن آرت هاش!
یکی از دلایل مانگاخون شدنم هم همین چیزایی بود که از وان پیس و ناروتو اسپویل میشد:| و ناتوانی من در برابر نرفتن به دنبال فن آرت :d

این F/Z رو من حال نکردم چرا پس :|
شخصیت اصلی کار انقدر چرت و پرت بود هم خودش و هم اهدافش که هر بار میومد حرف بزنه میخواستم بالا بیارم.
کار دوتا شخصیت داشت اسکندر و جک ریپر (برسرک هم کا شخصیت نبود اصلاً ماسماسک دوست داشتنی بود)
ولی واقعاً حال نداد. حتی با این که داستانش رو خیلی دقت کردم اما بازم حال نداد :دی

این F/Z رو من حال نکردم چرا پس :|
شخصیت اصلی کار انقدر چرت و پرت بود هم خودش و هم اهدافش که هر بار میومد حرف بزنه میخواستم بالا بیارم.
کار دوتا شخصیت داشت اسکندر و جک ریپر (برسرک هم کا شخصیت نبود اصلاً ماسماسک دوست داشتنی بود)
ولی واقعاً حال نداد. حتی با این که داستانش رو خیلی دقت کردم اما بازم حال نداد :دی

باهات موافقم. من نمیدونم چرا انقدر تو اینجا همه یه طوری در موردش حرف میزنن که انگار بهترین انیمه دنیاس. شخصیت صابر(:دی) در مقابل شخصیت های اول خیل زیادی از انیمه های دیگه اصلا حرفی واسه گفتن نداره. :دی یکی از نکاتی که Fate برای من پسندیده بود فقط جو خوب انیمه بود وگرنه داستان و پیک های داستانیش با اینکه خیلی خوب (بهتره بگیم عالی) بودن ولی انیمه های دیگه ای هم هستن که همچین چیزایی دارن!

منم فکر میکنم F/Z خیلی خوب بود ، ولی در حدی که اینجا هایپ شده نبوده ، جوری که مثلا بهترین انیمه ی کوتاه باشه ! :d ... مخصوصا شخصیت Saber و طرز تفکرش خیلی رو اعصابم بود ، دلم میخواست کیریتسوگو بزنه تو گوشش هروقت حرف میزد :|:d .

بنظرم بزرگترین نکات مثبتش یکی موسیقی ـش بود :x و یکی دیگه هم Mature بودن انیمه . تعداد انیمه هایی که من دیدم و تقریبا همه کرکتراش افراد بزرگسال باشن ، و توش نو جوونای 16-17 ساله وجود نداشته باشه خیلی کم بوده . ولی تو F/Z تقریبا همه کرکترا از نظر سنی بزرگسال هستن و کلا حال کردم با این موردش .
در عوض Fate/Stay Night از این نظر زیر خط فقر بود :|

کدوم یکی از فیلم های وان پیس قشنگه بگیرم نگاه کنم؟

بنظرم بهترین 6امی هست !‌
که خوب قدرت گنجوتسور ماسکی رو خوب به نمایش میزاره !

- - -ویرایش - - -

بچه ها انیمه کوتاه مثل Death note که مثلا جالب باشه سراغ ندارید ؟؟؟ :)

FATE/ZERO
SWORD ART ONLINE
PSYCHO PASS
BLACK LAGOON
MUSHISHI

ای کسانی که هنوز به F\Z ایمان نیاورده اید! :d
برید چند تا از نقد ها و توضیات کمرشکن دوستان اندر باب قسمت های مختلفش رو بخونید تا ببینید دنیای انیمه دست کیه... >:)
به شخصه معتقدم این انیمه مبانی Heroism رو به بهترین نحو ممکن بین تمام انیمه ها ترسیم می کنه....
---------------------------------------------

این عکس رو پیج Manga Fox گذاشته بود دیروز.
نظر اهالی ادب چیه؟ :d
به نظر من که FMA: B رو کم داره...
18323457227513535994.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or