@بردیا
چجوری انقدر شباهت دیدی توشون؟ حالا اولی و دومی روح آدمی رو شاد میکنند! :d ولی یک دنیا فرق دارن
---
@خلیل
دستت درد نکنه،تا حالا عکسی از خواننده ی Unity ندیده بودم! :d چشممان به جمالش روشن شد!
کاش برای Gosick هم یه فیلمی چیزی میساختن
این آلبوم وان پیس هم بعدا یادم باشه،لینکش رو ازت بگیرم :d
---
قسمت اول و دوم خیلی خوب بودن! امیدوارم به راه راست برگردن
من که دائم الهنگ میباشم! از F/Z بگیر تا همین Kyousougiga ، در هنگ به سر میبرم :d ( اینم همون یکی دو قسمت اول رو فقط دیدم اصلا یادم رفت چنین چیزی رو هم شروع کرده بودم! )
راستی اسم F/Z اومد! اون تریلر که یکی دو هفته پیش گذاشتی دم دستت هست؟ :d اگر هست میشه دوباره بزاریش؟ برای یکی از بچه ها میخوام
---
خدا رو شکر در این قحطی مانگا که 10 روز دیگه هم ادامه داره، Tower of Godـی وجود دارد!
چقدر حال میده TOG! این رو انیمه کنند،برای راک هم صدای...رایدر F/Z (برای جلوگیری از اسپویل ) رو بزارن...واااااااای چه خفن
چجوری انقدر شباهت دیدی توشون؟ حالا اولی و دومی روح آدمی رو شاد میکنند! :d ولی یک دنیا فرق دارن
---
@خلیل
دستت درد نکنه،تا حالا عکسی از خواننده ی Unity ندیده بودم! :d چشممان به جمالش روشن شد!
کاش برای Gosick هم یه فیلمی چیزی میساختن
این آلبوم وان پیس هم بعدا یادم باشه،لینکش رو ازت بگیرم :d
---
یعنی وضعیت قسمت 4 همچنان ادامه داره؟کاورگیری رو خوب اومدی :biggrin1:
فلامنکو واقعا انیمه ی خوبی نیست. باور کن:biggrin1: من الان فقط نگاه می کنم ببینم این مسخرگی که تو این چند قسمت بهش دادن که دقیقا برخلاف قسمتای اولیه بود که یجور حالت رئال داشت، عمدیه یا نه و اینکه آخرش اینو به کجا میخوان برسونن!
شینسکای هم داستان راحت و واضحی داره. البته چند قسمت اولش یکم گُنگه که عمدا اینطوریش کردن ولی هرچی جلوتر میره، واضح تر میشه و عجب داستان شاهکاری هم داره
در عوض تو اگه داستان Kyousougiga رو کامل فهمیدی به منم توضیح بده :biggrin1:
قسمت اول و دوم خیلی خوب بودن! امیدوارم به راه راست برگردن
من که دائم الهنگ میباشم! از F/Z بگیر تا همین Kyousougiga ، در هنگ به سر میبرم :d ( اینم همون یکی دو قسمت اول رو فقط دیدم اصلا یادم رفت چنین چیزی رو هم شروع کرده بودم! )
راستی اسم F/Z اومد! اون تریلر که یکی دو هفته پیش گذاشتی دم دستت هست؟ :d اگر هست میشه دوباره بزاریش؟ برای یکی از بچه ها میخوام
---
خدا رو شکر در این قحطی مانگا که 10 روز دیگه هم ادامه داره، Tower of Godـی وجود دارد!
چقدر حال میده TOG! این رو انیمه کنند،برای راک هم صدای...رایدر F/Z (برای جلوگیری از اسپویل ) رو بزارن...واااااااای چه خفن
آخرین ویرایش: