سلام
آقا قوانین اسپویلر رو رعایت کنین لطفاً .
وقتی میخواید از اسپویلر استفاده کنید قبلش یه کادر باز میشه که میتونید داخلش موضوع بنویسید .
موضوع رو توی همون کادر بنویسید که در صورت نقل قول شدن اسپویلر ، عنوانش هم نقل قول بشه .
در غیر این صورت بعد از یکی 2 بار نقل قول شدن دیگه معلوم نیست چی تو اسپویلره .
HxH EPISODE 112
روایت داستان واقعا فوق العاده هست !
99 درصد این قسمت رو راوی گفت ولی هیچی از خوبی این قسمت کم نشد تازه اضاف هم شد !!
اصلا بنظرم بجز راوی جور دیگه نمیشد روایت کرد این قسمت رو !!!
این انیمه واقعا تاریک و قشنگ شده این قسمتاش !
نمیتونی حدس بزنی کی میمیره و کی زنده میمونه چون هانتر مثل شونن های دیگه نیست همه یهو زنده شن !!!
واقعا گول زد من رو این انیمه تو آرک های اولش ! :d
این یک روی سکه ی دیگه ی هانتره ! سیاه و خشن !
-----------
بچه ها میخواستم بگم من Breserk Golden Age Arc که سه قسمت بود رو دیدم فکر کنم هر قسمت 100 دقیقه بود میخواستم بدونم برای ادامش میخوام مانگا بخونم از چه چپتری مانگا رو شروع کنم ؟!
تو سایت ها بچه ها ترجمش کردن !؟
----------
بچه ها مگه مانگا ی هانتر کلا تموم شده ؟!
یعتی این آرک آخرین آرکه !؟
آخه تو ویکی سرچ کردم مانگا رو نزده بود ongoing !
O_O شوخی میکنی پرهام جان؟؟ توی اون اسپویلر ها قشنگ نوشته شده بود وان پیس. در ضمن چیزی که ما گفتیم مربوط به انیمه میشه.
من این جوری نوشتم ...میتونی بگی چیش واسه شما مجهول بوده...اگه طرف کم بینا هم باشه به صراحت میفهمه کهسلام
آقا قوانین اسپویلر رو رعایت کنین لطفاً .
وقتی میخواید از اسپویلر استفاده کنید قبلش یه کادر باز میشه که میتونید داخلش موضوع بنویسید .
موضوع رو توی همون کادر بنویسید که در صورت نقل قول شدن اسپویلر ، عنوانش هم نقل قول بشه .
در غیر این صورت بعد از یکی 2 بار نقل قول شدن دیگه معلوم نیست چی تو اسپویلره .
HUNTER X HUNTER 2011 Anime
جواب مسلم ce7en44 و اسپویل از قسمت های 109 تا 112 انیمه !
نکته های خیلی خوبی اشاره کردی مسلم چیز های گفتی که تو ذهنم اومد ولی نگفتم یکی آهنگ پری ویو که واقعا نمیخوره به اینجا !!
100 درصد برای این آرک باید عوضش میکردن که خوب نشد !
دوم اون سنجاقکه آخرین دفعه ای که دیده بودمش قسمت 109 بود که ترکونده بودنش بعد بهو تو 110 اومد با گروه ما !
فکر کنم یک چزی رو این وسط یادشون رفته یا سانسور کردن یا گذاشتن برای بعد !
نه مسلم ؟
راستی فکر کنم مانگاکا یک چیزیش شده و این آخرین آرک هانتر باشه کلی قضیه موند که هیچوقت دیگه نمیفهمیم !
فکر کنم همچین بلایی سر وان پیس هم میاد که اینقدر داره طول میکشه !
من این جوری نوشتم ...میتونی بگی چیش واسه شما مجهول بوده...اگه طرف کم بینا هم باشه به صراحت میفهمه که
چی نوشتم...
///////////
////////////
خوب میتونی بگی چه ایرادی تو اینا هست ...؟؟!!
پیرو چند اسپول داستانی که توسط اعضا در انیمه های پرطرفدار صورت گرفته و بعضاً نیز به تذکرها توجهی نکردند. تصمیم بر این شد که قوانین ای بر محتوای پست ها و نحوه ی ارسال آن قرار دهیم تا محیط سالم و ایمن تری برای سایر کاربران حاکم شود.
استفاده از تگ مخفی کردن متن (Spoiler) برای بیان موضوعاتی که منجر به آشکار شدن قسمت یا قسمت هایی از انیمه و یا مانگا مانند داستان و یا شخصیت های آن شود اجباری بوده و تمامی کاربران موظف به رعایت آن می باشند. در صورت عدم رعایت، کاربر ابتدا تذکری دریافت خواهد کرد و در صورت تکرار دسترسی وی به مدت 3 روز قطع خواهد شد. بدیهیست که انجام مجدد این عمل می تواند حتی موجب قطع دسترسی دائم شخص نیز بشود.
همچنین کاربران موظف هستند در هنگام ارسال پست، به همراه نام انیمه و یا مانگا، شماره قسمت در انیمه و یا چپتر در مانگا را، خارج از Spoiler ذکر کرده
HUNTER X HUNTER 2011 - E112فکر کنم آهنگ op و پری ویو هانتر رو برای این عوض نمیکنن که دیگه جزوی از مشخصه های سری شده و با اون میشناسنش ( اینجا که نه تو ژاپون :d )
جالب اینجاست که اون سنجاقکه نه حرف میزنه ، نه کسی در موردش حرف میزنه ، نه انگیزه اش معلومه و نه اصلا نقشش توی حمله مشخصه :d کلا انگار یه چیز اضافه ایه :d دوبلرش هم فکر کنم مرخص کردن :d احتمالا بعد از یه سال که مانگاکا برگشته سراغ کارش و میخواسته ادامه ی داستان رو بنویسه کلا یادش رفته بوده که قبلا این شخصیت چیکاره بیده :d
مانگاکا که یه چیزیش هست ، یه داستان رو به سرانجام نرسونده میره سراغ بعدی :d
میدونی من از کی تا حالا منتظر ادامه آرک گنی ریودانم :d
ولی موندم قسمت آخر قراره چی بشه : یعنی گون باباشو پیدا میکنه ؟ گون با هیسوکا مبارزه میکنه ؟ کوراپیکا ( کلا این بشر رو یادم رفته بود :d) میتونه انتقامش رو بگیره یا نه ؟ یا همین آرک آخر هم نصفه نیمه میمونه؟
بعید نیست که مانگاکاش به بن بست ذهنی خورده باشه :d