Ooops
کاربر سایت
اگه میدونی اسمش چیه، تو نیا سرچ کن.دوستان کسی نمی دونه فصل های جدید پوکمون رو باس از کج گرفت؟؟
چونیبیو سری اولش چند قسمت lite هم داشت که کلا کمدی بودن و 5-6 دقیقه بیشتر نداشتن. اینا هم OP و ED خودشونو داشتن که با انیمه ی اصلی فرق داشت. من ED اینو دوست دارم. کاواییهخب پس همونی هست که منظورم بود...!
گفتم شاید یک OP-ED مخفی داشته که من ندیدم...
OP :
watch?v=eqCgqwnt64U
ED:
watch?v=WQ2ehbcsB5M
شاید قبلا تو یه سری انیمه هم بوده ولی ما نمی دونستیم چیه! مثلا من تا حد خیلی زیادی مطمئنم تو Welcome to N.H.K کلمه ی چونیبیو رو شنیده بودم.چونیبیو انیمه جالبی بود! ولی مهمترین کاری که کرد،این بود که یه اطلاح جدید انداخت تو دهن انیمه بین ها! :d
بعد هم چندتا انیمه ی چونیبیویی مثل Samurai Flamenco (و یکی دیگه هم بهار پخش میشد با همین موضوع چونیبیویی،اسمش رو یادم نیست ) پخش شدن! :d
کلا چیز جالبیه! ببینش :d تا حدودی خودمون رو میتونیم تو این انیمه ببینیم
ولی چونیبیو قراره خیر سرشون تو دوران راهنمایی اتفاق بیفته. پسره تو فلامنکو، 20 سالشه! حالا نمی دونم فلامنکو رو دنبال می کنی یا نه ولی این قسمتای آخر یه اتفاقایی افتاده که اصلا با چونیبیو توجیه نمیشه. بیشتر انگار مواد زده باشن!!
شما فکر کردی ما چرا منتظر این انیمه بودیم ؟یه ته مایه های Inc est و اینا هم داشت که روی اعصاب بود.
این All you need is kill هم هر وقت خوب شد بیا بگو بریم بخونیمش
منم اون ترکا توی OST چیهایافورو رو شنیدم! حیف که نمی فهمم چی میگنChuunibyou Demo Koi ga Shitai! Ren - E01
برای قسمت اول خوب بودش...حس قشنگی داشت (:
در مورد OP و EDـش، به نظرم چیز زیاد خاصی نبودش و اصلاً با آوازش حال نکردم....همونطور که از سری اول هیچ خوشم نیومد...الکی الکی برداشتند برای یه انیمه، یه بند درست کردند LOL
ترکیب صدای چهارتا دوبلور شخصیت های دختر انیمه تو ED فصل اول و دوم، به نظرم چیز زیاد جالبی از آب در نیومده.
مثلاً ترکیب این سه تا دوبلور Saori Hayami ,Ai Kayano , Haruka Tomatsu برای ED معرکه ـس....صداشون شاهکاره، الخصوص صدای Ai Kayano که یه معجزه ـس...یه سری ترک اضافی تو OSTهای چیهایا بودش که Ai Kayano با Asami Seto صحبت میکنه...صداش فابریکی خفنه.
آهنگ 10Years After Ver ـشون رو گوش کنید.
ولی انصافا تو این دوبلورایی که تیتراژ هم می خونن هیشکی کانا هانا نمیشه ED اول Zetsuen و ED دوم Shinsekai جزو اونایی هست که خونده بود و یادمه که خوشم اومده بود!
SOA که از نظر اکشن و انیمیشن رو دستش نیومده. یعنی از نظر انیمیشن اکشن شمشیری تنها چیزی که به نظر من میتونه به این نزدیک بشه OVA اعتماد و خیانت کنشینه و بعضی قسمتای سامورایی چمپلو.Sword Of Stranger:
فیلم خیلی قشنگی بودش. پیشنهاد میشه حتما ببینین.
آخرش عجب شمشیر بازی بود....:d
آهنگی که سر اون مبارزه ی آخر پخش میشد رو دقت کردی؟ من هر وقت اون آهنگ رو میشنوم اشک تو چشام جمع میشه لا مصب بس که اپیکه!
آهنگ :
watch?v=tTIwbusbN1g
واسه زیرنویس هم راحت ترین کار اینه که خودت هماهنگش کنی! مگر اینکه نسخه ی BD محتوای اضافه داشته باشه کلا.
من الان یه سرچ سریع زدم چیزی پیدا نکردم.یه سوال،مانگای Pupa ترجمه شده؟