armintn
کاربر سایت
سلام . بقیه ش ساخته نشده . باید مانگاش و بخونی . می تونی تو Animworld پیداش کنی . از چپتر 32 به بعدشو بخون .سلام بچه ها اون انیمه shiguri رو دیدم ، ولی تا 12 قسمت بیشتر نیست کسی خبر نداره بقیه اش کی میاد؟
ممنون
سلام . بقیه ش ساخته نشده . باید مانگاش و بخونی . می تونی تو Animworld پیداش کنی . از چپتر 32 به بعدشو بخون .سلام بچه ها اون انیمه shiguri رو دیدم ، ولی تا 12 قسمت بیشتر نیست کسی خبر نداره بقیه اش کی میاد؟
ممنون
نه فکر کنم بعد از آرک مورچه های کیمرا ، 2 آرک دیگه هنوز هست! ، انیمه که حتی برای آرک بعدی تایید شده! :dمانگا در چپتر 340 متوقف شده ...دلیلشم مریض بودن مانگاکا و انیمه هم الان دور برای چپترای 230-240 هست ....
من مانگا رو نخوندم ولی تا جای که میدونم اخرین ارک همین ارک مورچه های کیمراست....
در صعودی بودنش که عرض کنم پارسال هانتر در فروش ار کارای مث ناروتو پیشی گرفته بود با اینکه متوقف بوده ....
اره این چپتر فوقالعاده بود مخصوصا که ابهت دوفلی بیشتر نمایان شد ولی به نظرم اگه لوفی جنگی با دوفی داشته باشه
جنگشون نیمه کاره میمونه نه دوفی شخصیتی که الان کنار زده بشه و نه اودا جراتش رو داره دو سال تمرین رو اینقدر سریع زیر سوال ببره ....
TOG البته منهواست و اهل کره برای همین پیشبینی هم نمیشه که حتی در آینده انیمه ای داشته باشهدوستان مانگای Tower of gods انیمه ای هم داره؟
برو حاجی هیچ چیزی نمیتونه از Shingeki no Kyujin واسه من جلو بزنه
الان قسمت آخر Shingeki رو دیدم. خب آخرش چی شد دقیقا؟
دارم دانلودش میکنم شهاب منم خیلی وقته انیمه ندیدم یجوری تعریف کردی دلم خواست!
سیزن 2 خبری هست یا همین جوری دارین امید واهی بهم میدین ؟
Fate/Zero > Shingeki no Kyojinبرو حاجی هیچ چیزی نمیتونه از Shingeki no Kyujin واسه من جلو بزنه
سیزن 2 رو بسازن خیلی چیزا معلوم میشه