Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
بعد از 3 4 سال من دوباره انیمه دیدم. بعد از 3 4 سال فقط یه قسمت همینجوری دراگون بال رو بذار بشین ببین بالاخره یه انیمه دیدم. یعنی کاملا توی دنیاش غرق شدم.

Attack On Titan به راحتی بهترین انیمه کوتاهی بود که توی زندگیم دیدم و یه شاهکار به تمام معنا. هیچ جمله ای نمیتونی زیبایی این انیمه رو وصف کنه. واقعا عاشقش شدم. توی 2 روز تمومش کردم. اگه یه روزی، یه ماشینی اختراع شه که بشه قسمتی از حافظه رو پاک کرد، من این 2 روز رو پاک میکنم. که بعد دوباره بشینم ببینم و لذت ببر. بعد دوباره پاکش میکنم و دوباره میبینمش. به راحتی توی Top 5 زندگی من قرار گرفت و اصلا نمیدونم چجوری این شاهکار رو بیان کنم.

خیلی نکات مثبت هست که بخوام در موردشون حرف بزنم. شخصیت ها، طراحی بی نظیر، موسیقی، جو تاریک و افسرده و از همه مهم تر روایت فوق العاده اش. اگه بخوام همرو بگم یه تاپیک جداگونه نیاز داره.
به معنای واقعی Mind Blown شدم. این 2 روز، 2تا از بهترین روزهای زندگی من بودش.

مانگا در چپتر 340 متوقف شده ...دلیلشم مریض بودن مانگاکا و انیمه هم الان دور برای چپترای 230-240 هست ....
من مانگا رو نخوندم ولی تا جای که میدونم اخرین ارک همین ارک مورچه های کیمراست....
در صعودی بودنش که عرض کنم پارسال هانتر در فروش ار کارای مث ناروتو پیشی گرفته بود با اینکه متوقف بوده ....

اره این چپتر فوقالعاده بود مخصوصا که ابهت دوفلی بیشتر نمایان شد ولی به نظرم اگه لوفی جنگی با دوفی داشته باشه
جنگشون نیمه کاره میمونه نه دوفی شخصیتی که الان کنار زده بشه و نه اودا جراتش رو داره دو سال تمرین رو اینقدر سریع زیر سوال ببره ....
نه فکر کنم بعد از آرک مورچه های کیمرا ، 2 آرک دیگه هنوز هست! ، انیمه که حتی برای آرک بعدی تایید شده! :d
البته این چیزاییه که یادم میاد:-" چون منم مانگا رو نخوندم :d

---
One Piece Manga - Chapter 729
ولی اگر قرار باشه دوفلا اینجا شکست بخوره،احساس میکنم میمیره :|
ولی خوب من معتقدم شکست نمیخوره :-" لاو رو که تو نیم ثانیه ترکوند! :-" شک دارم لوفی هم بتونه کاری از پیش ببره! :d غیر از اینکه زورو به دادش برسه >:)

---
دوستان مانگای Tower of gods انیمه ای هم داره؟
TOG البته منهواست و اهل کره :( برای همین پیشبینی هم نمیشه که حتی در آینده انیمه ای داشته باشه :((

---
@شهاب
برای دیدن انیمه ی شاهکار ، به Fate/Zero مراجعه فرمایید! :d

^^^

برای سیزن 2 شایعه شده باید شکممون رو تا 2-3 سال دیگر صابون بزنیم .

+ Akiba

انیمه Fate/Zero جز معدود انیمه هایی هست که شدید به همه و همه توصیه می کنم و می تونم بگم از SnK هم بهتره .

پ.ن : جز معدود انیمه ها مشترک من و ایشون :)

دارم دانلودش میکنم شهاب منم خیلی وقته انیمه ندیدم یجوری تعریف کردی دلم خواست!

فدای حامد خان.

هنوز عذاب وجدان دارم برای قاپ زدن پست اول تاپیک D:

منم به صحبت های شهاب اضافه کنم، که ریتم داستان از همون 1دقیقه ی اول انیمه، واقعاً نفس گیره، هیجانِ واقعاً بی نظیری رو داره که تو انیمه های دیگه به راحتی نمیشه پیداش کرد
و همه ی این جذابیت ها، بخاطر طراحی و گرافیک عالی انیمه ـست که با یه دوبله ی واقعاً...این رو جدی میگم چون خودم عشق دوبله دارم...دوبله ی واقعاً حیرت آوری داره که طی این سال ها، به زور میتونم 5تا انیمه رو تو آرشیوام پیدا کنم که همچین دوبله ی عالی داشته باشه...موسیقی انیمه هم کار استاد "هیروکی ساوانا" هستش که اگه فقط قسمت اول رو نگاه کنی، میخ کوب میشی از OST هایی که برای انیمه ساخته.

فقط خواهشاً اگه میخوای 720P ـش رو دانلود کنی، از فن ساب [gg] دانلودش کن و سمت کارهای بی کیفیت [HorribleSubs] نرو

آخرین ویرایش:
سیزن 2 خبری هست یا همین جوری دارین امید واهی بهم میدین ؟ :دی

خوب به احتمال خیلی زیاد هست ولی تا تموم شدن مانگا فکر نکنم بسازن...البته با توجه
به این که تو قسمت اخر نسبت به مانگا چند تا پنل حذف یا جابه جا شده بودن شاید سرنوشتی مثل کلی مور داشته باشه...

برو حاجی هیچ چیزی نمیتونه از Shingeki no Kyujin واسه من جلو بزنه :دی
Fate/Zero > Shingeki no Kyojin
FACT !
:-"
یکم غلظت فکت گفتنم زیاد بود،ولی واقعا همینه :d

سیزن 2 رو بسازن خیلی چیزا معلوم میشه :دی
مهم ترین چیز، که همون قضیه ی دیوار بود و همه رو برد تو کف معلوم نمیشه :|
البته اگر خدا بخواد شاید چپتر بعدی معلوم بشه:|

کارگردان SnK گفته که فصل دوم خواهد بود ولی به صورت 100% تاییدش نکرده , فقط به صورت سهوی به این موضوع اشاره کرده .
+ چون انیمه خیلی به مانگا نزدیک شده بود , خواستن این فصل رو زود تموم بکنن تا مانگا خوب فروش بره ولی احتمال اینکه سال دیگر بیاد خیلی خیلی کم هستش .
ولی فصل 2 خواهد بود ( چشم بسته غیب گفتم :d ) .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or