Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
Hossein.oNE @

ONLY
Rurouni Kenshin

do not miss
IT

Fate/zero بدون شک...برو تو کارش اگه ندیدیش:دی
بچه ها دمتون گرم ولی بازم اگه هست معرفی کنین...
ویرایش:
راستی اونایی که شما معرفی کردین هم خوبه ولی من با سرچی که تو اینترنت کردم، انیمه های زیبا و خوش ساختی رو گیر آوردم، یعنی خوراک خودم هستن...
shiguri.jpg
strangerrr.jpg

بچه ها شما اینا رو دیدین یا نه؟؟؟ لطفا یه توضیحی هم بدین...

آخرین ویرایش:
بچه ها دمتون گرم ولی بازم اگه هست معرفی کنین...
ویرایش:
راستی اونایی که شما معرفی کردین هم خوبه ولی من با سرچی که تو اینترنت کردم، انیمه های زیبا و خوش ساختی رو گیر آوردم، یعنی خوراک خودم هستن...
shiguri.jpg
strangerrr.jpg

بچه ها شما اینا رو دیدین یا نه؟؟؟ لطفا یه توضیحی هم بدین...

من بهت پیشنهاد میکنم قبل هر کاری اول شیگورای رو ببین یه شاهکار به تمام معناست....البته خوشونتش خیلی بالاست بعدش باسیلیسک رو ببین و بعد رورونویی کنشین ....
اگه به مانگا هم علاقه داری بهترین کار تو سبک سامورایی VAGABOND هست اینو از دست نده

سلام بر دوستان انیمه خور و انمیه باز و انمیه دوست...:d
من فقط یه سوال داشتم میخوام یه انیمه ای ببینم که هم اکشن داشته باشه هم شمشیری باشه مبارزاش مثلا سامورایی باشن یا هر جنگجویی بعد شمشیری باشه دیگه مثلا کاتانا یا ...
بعد واقعا هم زیبا و قشنگ باشه حالا از هر لحاظ داستان و طراحی و کارکترها و ...
ممنون میشم دوستان معرفی کنن.
Rurouni Kenshin OAV Trust and Betreyal
Samurai Champloo
Ninja Scroll

ce7en44
persiane
ファイナルファンタジ
mmansori85
بچه ها دستتون درد نکنه
فقط اگه بازم کسی سراغ داره از ما هم دریغ نکنه....
ممنون
sengoku basara
berserk )البته این سامورایی نیست ولی دیدنش رو شدیدا پیشنهاد میکنم)
blade of the immortal
brave 10
gintama
samurai 7
hyouge mono
sword of the stranger(اینم فیلم سینمایی)

Naruto Shippudden E339
بعده مدتها این قسمت رو دیدم!تنها چیزی که می تونم بگم:فوق العاده بود!
حتما حتما این قسمت رو 1080 دانلود کنید!

- - -ویرایش - - -

من فقط این انیمه رو فقط فقط بخاطر کاراکتر لاکسوس می بینم!هر قسمتی از مانگا یا انیمه میاد اگه در مورد لاکسوس باشه دانلود میکنم وگرنه خوده انیمه واقعا خیلی ضعیف از هر نظر بجز موسیقی که انصافا نمیشه در موردش بد گفت

در مورد فیری کار بسیار شایسته ای میکنی

منم باید درباره شخصیتای لاکساس و گیلدارتز و Zeref این کارو بکنم :d

در مورد فیری کار بسیار شایسته ای میکنی

منم باید درباره شخصیتای لاکساس و گیلدارتز و Zeref این کارو بکنم :d

لاکسوس بد نیست ...گیلدارتز هم که سر صدقه شنکس ـه فقط و فقط زرف
چپتر بعد هم حتما ناتسو بلند میشه اون یارو شیطان ـه رو میزنه و با خنده میگه من قبل انفجار بیشتر انرژی بمبات رو قورت دادم

خبر در مورد Fairy Tail : شایعاتی وجود دارند که میگن این انیمه به خاطر اخراج یکی از Voice Actor های خانوم ـه خودش که به دلیل یک رسوایی اخراج شدند , تا حالا پخش نشده و احتمال وجود داره که Voice Actor کاراکتر Urihime در انیمه Bleach جایگزین بشه .

پ.ن : بخاطر علاقه ای که به انیمه دارم از گفتن نام Voice Actor و کاراکتر پرهیز کردم .

خبر در مورد Fairy Tail : شایعاتی وجود دارند که میگن این انیمه به خاطر اخراج یکی از Voice Actor های خانوم ـه خودش که به دلیل یک رسوایی اخراج شدند , تا حالا پخش نشده و احتمال وجود داره که Voice Actor کاراکتر Urihime در انیمه Bleach جایگزین بشه .

پ.ن : بخاطر علاقه ای که به انیمه دارم از گفتن نام Voice Actor و کاراکتر پرهیز کردم .

من Fairy Tail رو ندیدم...ولی با توجه به شایعه ای که گفتی، فقط و فقط یه نفر تو ذهن آدم میاد که فقط میتونه hirano aya باشه که با این شایعه ممکنه که سریال رو کنسل کنند.
حالا با توجه به علاقه ای که من به اون خانم دارم، شوخیش هم قشنگ نیست...تو FB یه چیزی هایی خوندم که به نظرم همون شایعه ای بیشتر نیست.
چون آخرین رسوایی که دیدم (اوایل 2013) که تو ژاپن مثل بمب ای بودش، رابطه ی مخفی خانم Minegishi Minami از ابر-بند AKB48 که باعث شد تو روزنامه ها داستانش کشیده بشه و زندگی هنریش رو نابود کردند.

اگه به فعالیت های اخیر hirano aya یه نگاه بندازیم، همین ماه پیش برای 26سالگیش، تو یه جشن که 500تا از fanهاش هم بودند، 10تا آواز خونده و چندتا اجرای زنده و یه سری فعالیت های دیگه که تو این مدت داشته.
فقط تنها موضوع ناراحت کننده ای که جدیداً (بیست روز پیش) از hirano aya که تو تویت ـش گذاشته...داشتن یه تومور مغزی ـه به نام Pituitary adenoma ـه که البته تومور قدیمی ـه و حداقل مربوط به 8سال پیشه که خوشبختانه نوعش و غیر سرطانی بوده و اینکه اینطور که معلومه براش مشکل سازتر شده و قصد داره که دوا و درمانش کنه.

همین و بس

گنده های این تاپیک کجان ؟ :دی چه خبره همگی با هم اعتصاب کردین :دی

حال و حوصله ندارن D:

برای این تاپیک طبیعی شده که هر چند مدت یکبار باید خاک بخوره

من Fairy Tail رو ندیدم...ولی با توجه به شایعه ای که گفتی، فقط و فقط یه نفر تو ذهن آدم میاد که فقط میتونه hirano aya باشه که با این شایعه ممکنه که سریال رو کنسل کنند.
حالا با توجه به علاقه ای که من به اون خانم دارم، شوخیش هم قشنگ نیست...تو FB یه چیزی هایی خوندم که به نظرم همون شایعه ای بیشتر نیست.
چون آخرین رسوایی که دیدم (اوایل 2013) که تو ژاپن مثل بمب ای بودش، رابطه ی مخفی خانم Minegishi Minami از ابر-بند AKB48 که باعث شد تو روزنامه ها داستانش کشیده بشه و زندگی هنریش رو نابود کردند.

اگه به فعالیت های اخیر hirano aya یه نگاه بندازیم، همین ماه پیش برای 26سالگیش، تو یه جشن که 500تا از fanهاش هم بودند، 10تا آواز خونده و چندتا اجرای زنده و یه سری فعالیت های دیگه که تو این مدت داشته.
فقط تنها موضوع ناراحت کننده ای که جدیداً (بیست روز پیش) از hirano aya که تو تویت ـش گذاشته...داشتن یه تومور مغزی ـه به نام Pituitary adenoma ـه که البته تومور قدیمی ـه و حداقل مربوط به 8سال پیشه که خوشبختانه نوعش و غیر سرطانی بوده و اینکه اینطور که معلومه براش مشکل سازتر شده و قصد داره که دوا و درمانش کنه.

همین و بس
حالا که شما گفتی منم هر چی خوندم رو میگم .
بله میگن خانوم Aya Hirano صدا پیشه Lucy هستش که به اون رسوایی بوده و حتی میگن با یک نفر نبوده با 4 نفر بوده ( :| ) خودشم انگار داخل استودیو با چند تا از همکاراش بوده که البته فکر نکنم ایشون این کار رو کرده باشن و بیشتر به شایعه بودنش توجه می کنم ولی چون دیدم کارگردان FT در FB خودش در این مورد اشاره کرده و به تاخیر افتادن انیمه و اینکه دیگر خانوم Aya علاقه ای به صداپیشگی ندارند , کمی باعث افزوده شدن شکم شد .

حالا که شما گفتی منم هر چی خوندم رو میگم .
بله میگن خانوم Aya Hirano صدا پیشه Lucy هستش که به اون رسوایی بوده و حتی میگن با یک نفر نبوده با 4 نفر بوده ( :| ) خودشم انگار داخل استودیو با چند تا از همکاراش بوده که البته فکر نکنم ایشون این کار رو کرده باشن و بیشتر به شایعه بودنش توجه می کنم ولی چون دیدم کارگردان FT در FB خودش در این مورد اشاره کرده و به تاخیر افتادن انیمه و اینکه دیگر خانوم Aya علاقه ای به صداپیشگی ندارند , کمی باعث افزوده شدن شکم شد .
جالبه...البته فکر کنم دلیل اصلیش این باشه که فاصله مانگا و انیمه 8 چپتر بوده (اگه درست یادم باشه)....
فکر نکنم یک تجارت رو به خاطر روسوایی یکی از عوامل متوقف کنن...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or