Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
حالا که شما گفتی منم هر چی خوندم رو میگم .
بله میگن خانوم Aya Hirano صدا پیشه Lucy هستش که به اون رسوایی بوده و حتی میگن با یک نفر نبوده با 4 نفر بوده ( :| ) خودشم انگار داخل استودیو با چند تا از همکاراش بوده که البته فکر نکنم ایشون این کار رو کرده باشن و بیشتر به شایعه بودنش توجه می کنم ولی چون دیدم کارگردان FT در FB خودش در این مورد اشاره کرده و به تاخیر افتادن انیمه و اینکه دیگر خانوم Aya علاقه ای به صداپیشگی ندارند , کمی باعث افزوده شدن شکم شد .

چیزی اینجا گفتی رو من مشابهش رو تو Yahoo News خوندم که تاریخ خبر مربوط میشه به اواخر 2011 که خبرش رو پاک کردند...و یا تو Wikipedia و یا تو jpopasia هم بازم مربوط میشه به همون واسط و اواخر 2011 ـه
اینطور که برمیاد از اون مطالب، گفته شده که یه عکسی تو یه مجله ژاپنی پخش شده (عکس مجله رو دیدم) از Aya که گواه میده که بعد از اون بـــــــله هستش. نمیخوام زیاد کش دارش کنم و وارد جزئیات اون مطلب قدیمی بشم، خلاصه اینطور جدا از اون مطلب بگم که Aya اول تو Lantis کار میکرد و بعد از May-2011 از این استدیو(آژانس) بیرون امد و رفت تو Space Craft Entertainment تا 21-Aug-2011 که بعد از بخش اون عکس، از Space Craft جدا شد و یکی دو روز بعدش رفت تو Grick مشغول به کار شد.
این تغییر تحولات رو اگه با زمان پخش انیمه نگاه کنیم، انیمه حتی 100قسمتی هم نشده بود...اگه میخواست دلیل کنسل شدن انیمه باشه، انیمه تا سه ماه ی اول 2013 ساخته و با 175 قسمت پخش نمیشد.

P.S
این خبر و اون مطلب تو مجله، چون مربوط به گذشته بودش، قک کنم تقریباً برمیگرده به زمانی که من تازه چند ماهی بودش که انیمه بین شده بودم و تازه الان خوندمش D:

آخرین ویرایش:
چه بحس جالبی راه انداختی علیرضا جان !

با اینکه یکم آف تاپیکه دختره هم زشت نیست ولی خوشگل هم نی ! من اونطور که خوندم شایعه بودنش 85٪ هست !‌

حرفم رو پس میگیرم خیلی گوگولیه : {فرشاد بیا ببین}

yatg7qgbyjp0fgp6syz0.jpg
[/URL][/IMG]

ولی ممنون از خبر های جالب علیرضا !

----------

@علیرضا

مانگا های تو سبک اولترا گش دیگه نداری علی رضا ؟

------------

HxH EPISODE 105

اوف اوف اوف اوف اوف اوف اوف کیلوا چیکار میکنه خیلییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی باحال شده !
قدرت داره میباره !

در مورد گون یکم لوس شده ولی بازیم خوبه !

ولی خیلی این نفرپیتو جذابه !

میخوامش ! {الان فرشاد خفم میکنه چون عاشقشه}

ap91o80oggj8os90sgn.jpg
[/URL][/IMG]

راستی اسم جدیدم مبارک !‌ ;;)

با اینکه یکم آف تاپیکه دختره هم زشت نیست ولی خوشگل هم نی ! من اونطور که خوندم شایعه بودنش 85٪ هست !‌

yatg7qgbyjp0fgp6syz0.jpg
[/URL][/IMG]

----------

@علیرضا

------------

HxH EPISODE 105

اوف اوف اوف اوف اوف اوف اوف کیلوا چیکار میکنه خیلییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی باحال شده !
قدرت داره میباره !

در مورد گون یکم لوس شده ولی بازیم خوبه !

ولی خیلی این نفرپیتو جذابه !

میخوامش ! {الان فرشاد خفم میکنه چون عاشقشه}

ap91o80oggj8os90sgn.jpg
[/URL][/IMG]

راستی اسم جدیدم مبارک !‌ ;;)

کیلوآ عزیز دل باباست :x

در رابطه با پیتو هم مراقب خودت باش بردیا جان :) من اعصاب ندارما

فقط مشکلش پاهاشه که مورچه گونست و حال بهم زنه :|

وگرنه عاشق کاراکترای روانیم که قدرت از سر و روشون میباره :bighug:

- - -ویرایش - - -

بعد بردیا یه سوال؟

تو چجوری تو قسمت 105 کیلوآ دیدی؟ :)

کیلوآ عزیز دل باباست :x

در رابطه با پیتو هم مراقب خودت باش بردیا جان :) من اعصاب ندارما

فقط مشکلش پاهاشه که مورچه گونست و حال بهم زنه :|

وگرنه عاشق کاراکترای روانیم که قدرت از سر و روشون میباره :bighug:

HxH جواب فرشاد :d {=} ویرایش شده !

فرشاد منظورم از کیلوا کلا از قسمت 98 تا 105 بود که کلا 5 سر رو رو هوا 1 ثانیه ای پروند بالا !

راستی اصلا چرا برادرش نفرینش کرده بود ؟

HxH EPISODE 105

بچه بنظر من روند انیمه خیلی خوب و به سوی نقطه ی اوجه الان تو مانگا چند تا آرک بعد از مورچه ها است ؟
آیا اون ها هم روند صعودی داره ؟

بردیا

داداشش کلا سادیسم از سر و روش میباره :d عاشقشم

البته حسش نسبت به کیلوآ سادیسم نیست یه جورایی تو یه حالت دیوونه وار کیلوآ رو دوس داره

مثلا خیر سرش میخواستش با اون حرکتش کیلوآ رو از خطر دور نگه داره که چیزیش نشه و اگه هرکی غیر از کیلوآ بود عملی میشد و طرف فرار میکرد و برا همین چیزیش نمیشد :d

به کارای چند نفر نمیشه تو این انیمه شک کرد و سوال پرسید: هیسوکا - ایلومی - کیلوآ - اون پیرمرد خرفته اسمشو یادم رفت همونی که رئیس آزمون هانترا بود

yatg7qgbyjp0fgp6syz0.jpg
[/URL][/IMG]

----------

@علیرضا

------------
ممنون .

من چون مانگاخوان نیستم , دنبال مانگا نمیرم مگر این شکلی ولی اگر انیمه خونی و پُر مفهوم می خوای برو Shinsekai Yuri رو ببین چون خیلی من دوست ـش دارم .

فقط برای up-topic کردن تاپیکه....قصد دارم چند دقیقه ای وقت بزارم و یه off-topic برای تاپیک بزنم (چی گفتم LOL)

Leo Ieiri

49794d1385241734-562f5e3381db4330efbbeee84b1b4fda.jpeg

Leo Ieiri چان تو شهر Kurume به دنیا آمده و تو Fukuoka بزرگ شده (Kurume یکی از شهرهای استان Fukuoka ژاپن ـه) بخاطر علاقه ای که به موسیقی داشت، از 13سالگی رفت تو مدرسه ی Ongaku-juku که سابقاً هم YUI چـــــــان، یکی از محبوب ترین خواننده های 9سال اخیر ژاپن، زمانی اونجا درس موسیقی میخونده.

زمان دبیرستان سال 2011 بود که Leo چان، خانواده ی خودش رو ترک کرد و تنهایی به شهر توکیو رفت و یک سال بعدش فعالیت های موسیقی خودش رو با بخش اولین آهنگ ـش Sabrina که برای Theme Song سوم انیمه ی Toriko پخش شد، شروع کرد.
دقیقاً یادمه، اون موقعه هنوز حتی 18سالش هم نشده بود و من همیشه به این طور New Artist ها، علاقه ی خاصی دارم. بخصوص اسم جالبش که یکجا خوندم که هم شبیه به فیلم Leon ـه و هم شبیه به اسم انیمیشن lion ـه......بگذریم D:

Leo چان با توجه به سابقه و تجربه ی کمش، از وقتی که تو کار موسیقی امده، حسابی خبر ساز بوده و فعالیت های مثبتی داشته. حالا دقیق یادم نیست که چندتا تور زده.

main.jpg

خوب، الان داریم به اخر سال 2013 نزدیک میشم...که تو ویرایش جدید چارت برنامه ی Japan Record Awards که اخر هر Dec سال از شبکه ی TBS ژاپن پخش میشه، میشه نام جدیدترین کار Leo چان بنام Taiyou no Megami که برای Theme Song یکی از سریال های Fall 2013 شبکه ی Fuji TV بنام Umi no Ue no Shinryojo داره پخش میشه رو تو لیست ـشون دید که جزء نامزد بهترین آهنگ های ساله، اون هم در کنار بندهای بزرگ مثل AKB48 که خودش یه ابر بند ـه که سال 2012 و 2011 دوتا از آهنگ هاشون، همین جایزه رو گرفته و یا بند بزرگ Exile که هیچ ازشون خوشم نمیاد، از 2008تا2010 برای سه سال متوالی، جایزه ی بهترین آهنگ رو گرفتند...و یا بند معروف Ikimonogakari که واقعاً طرفدارشونم شدید، بخصوص اینکه تو امسال خیلی پرکار بودند و یا خانم Nishino Kana با اون چهره ی کاوایش با آخرین کارش تو لیست بهترین ها به همراه چندتا آهنگ دیگه قرار داره.

این پیشرفت خوب Leo چان از زمانی که فعالیت حرفه ای خودش رو شروع کرده تا به اینجا با سن کمی که داره و تازه تو Dec میره تو 19سال، برام خیلی جالب و جذاب بوده و سعی کردم همیشه کارهاش رو گوش بدم.

Gambare Leo-chan

Attachments

• 562f5e3381db4330efbbeee84b1b4fda.jpeg
    562f5e3381db4330efbbeee84b1b4fda.jpeg
    84.4 KB · مشاهده: 62
آخرین ویرایش:
@Akiba شما Zetsuen رو ندیدی و اسم خودت رو گذاشتی انیمه بین :دی ؟

سلام :d
سر این که فکر کنم یکی دو بار بحث کردیم چرا ولش کردم! :-" :d

گنده های این تاپیک کجان ؟ :دی چه خبره همگی با هم اعتصاب کردین :دی
نمیدونم منم جزو گنده های تاپیک حساب میشم یا نه! :-" ولی من فعلا در مناطق محروم میباشم! بی نت و کلا بدبختی،برای همین هر روز اینجا نیستم :((
بقیه ولی فکر کنم سرشون شلوغه! :d ( البته محمدعلی استکبار دونو طبق آخرین اطلاعات نت نداره! :-" )

ولی خوب،حالا من یه انیمه ای بهم رسید،گفتم اول کامل ببینم،بعد بیام پست بدم! :d انیمه ای هم که دیدم مخصوص تو بید! :-"

بالاخره Zetsuen no Tempest رو تموم کردم! :d بقیش هم بریم تو اسپویلر :d
خوب من تا قسمت 15 قبلا دیده بودم! :d از اون قسمت های وسط بحث برگردوندن شاهزاده ( که خیلی الکی لفتش دادن به نظرم، 10 بار هم سامون رو با پس زمینه ی بنفش نشون دادن تو این 2-3 قسمت و رو اعصاب ما پیاده روی نمودن، اونم انیمه ای که تو فصل خودش شاهکار گرافیکی و انیمیشن بود:-" ) تا قسمت 15 که بحث عشق هاکازه چان بود، خیلی رو اعصاب بود! :-" :d (قسمت 15 رو دوباره دیدم داستان دستم بیاد:-" )
قسمت 16 ، داستان جالبی داشت و بهتر بود! شاید اگر تا قسمت 16 بهش مهلت میدادم ول نمیشد! :d
اما خوب،بالاخره قسمت 17 داستان پاش رو گذاشت رو گاز و یه حرکتی رفت :bighug: و بعدش هم که طوفانی شد! :d

خوب البته منم قرار نبود انیمه رو با یکی دو سال تاخیر ببینم:-" و گذاشته بودم هفتگیش که تموم شد ببینم اما حسش نیمد متاسفانه! :|
الان پشیمونم که چرا ولش کردم:-" اما تقصیر خودشونه! :d

همه چی خوب بود، خیلی حدس میزدم که آیکا خودکشی کرده باشه(آیکا هم بسیار کاوایی بودنا! :-" ولی به خاطر اخلاق مضخرفش :-" (به قول خودشون :d ) در لیست عزیزان دل من وارد نمیشود! :d ) ولی خوب دیگه فکر نمیکردم اینجوری باشه و اینا! برای همین کف نمودم! و روی آوردم به کلمه ی WTF !!!!! :-" (چه شمشیری هم داشت! :-" بالاخره این ژاپنی ها یه جایی خودشون رو تخلیه کردن و از این سلاح های غول بیابونی وارد انیمه کردن :d )

قسمت های آخر،نقشه ها ،صحبت ها،همه چی عالی بود! فقط ترجیه میدادم پایان باز(آزاد یا هرچی میگن:-" ) میزاشتن که خودمون تصور میکردیم یوشینو و هاکازه با هم میرن یا نه! چون من نمیخواستم اینجوری بشه! :| کلا هاکازه رو اعصاب بود :-"
البته هر دختری هم اگر میومد سراغ یوشینو من قبول نمیکردم :-"

آخر اون پیام تصویری،قیافه ی ماهیرو و یوشینو خدا بود =)) ، اون 3تا مشتی که آیکا اجازه داده بود هم عالی بود! =)) بسیار حال نمودم >:) آخر قسمت 23 هم لعنت به کارگردان که ملت رو یم هفته گذاشته بوده تو کف! (حالا خوبه یک هفته بوده نه 2 هفته :-" IYKWIM )

بین اپنینگ و اندینگ ها! :d
در مجموع اپنینگ اولی رو ترجیه میدم(آهنگ و تصویر) ، آهنگش خوب بود،با اینکه انگلیسی بود:-" از نظر تصویری هم بهتر از دومی بود! :d (قبلا هم گفتم،چون من برای یادآوری انیمه ها،معمولا اپنینگ و اندینگ ها رو میبینم،برام از نظر تصویری هم بسیار مهم میباشند! :-" کلا بخشی از علاقه ی من به انیمه ها،به اپنینگ و اندینگشون بر میگرده! :d بین انیمه های محبوبم هم غیر از دفترچه ی مرگ:-" ، بقیشون عاشق اپنینگ و اندینگاشون بودم که اونجا جای گرفتن! :d

اندینگ هم، این "کیره کیره" گفتنش خیلی خاصش میکنه از بقیه ی آهنگ ها :-" برای همین خیلی دوستش داشتم :d :x البته از نظر تصویری هم از دومی بیشتر دوستش داشتم :d

توصیه ی من به بقیه : حتما این انیمه رو ببینید و از دستش ندید! :d اگر اون وسطاش هم احساس کردید یکم کسل کننده شده و پسرفت کرده،یکم تحمل کنید،چون دوباره عالی میشه! :d (من خودم یک قسمت کمتر تحمل کردم و ضرر کردم :-" )

---
خوب،من دوستم قرار بود فیری تیل رو بیاره با یک سری انیمه ی دیگه هرچی شد! اما الان برام بقیه ی چیزی که لیست داده رو اورده غیر از فیری تیل =)) البته اونم میاره برام انشاالله! :d
---
شدیدا دلم برای Bleach تنگ شده! :(( یکی از محبوب ترین فن ها،برام "گتسوگا تنشو" بود! :d البته این فن به خاطر این نیست که مثلا ایچیگو کاراکتر محبوبم باشه پس فن ـی که میزنه هم برام محبوب باشه! :d اما "گتسوگا تنشو " گفتن ـش واقعا عالی بود! اصلا یه حس خاصی داشت وقتی این رو میگفت! :d
فعلا هم که خبری از ادامه ـش نیست:( ( واقعا هیچ خبری،شایعه ای چیزی نیست؟ :( ) اما خوب،این فن آرت رو از بهترین و آخرین اندینگ انیمه داشته باشید :

اندینگ اول بلیچ رو هم خیلی دوست دارم! :d ( Nobody knows who I realy am ... :-" )

---
One Piece Manga - Chapter 729
آآآآآآآآ ! خوب من اعتقاد داشتم که دوفلا دومین شیچیبوکای شاخ میباشد(اولی میهاوک ـه :d ) ، و میدونستم لاو و حتی لوفی نمیتونند بزننش! اما اصلا فکر نمیکردم فاصله انقد دیگه نجومی باشه!!!!
البته هنوزم اعتقاد دارم لوفی نمیتونه بزنتش! :d (تو AW خیلی ها چنین اعتقادی ندارن و لوفی و زورو رو در حد آدمیرال میدونند:-" )
دوفلا هم اصلا شوخی بردار نیستا! :-o برداشت لاو رو آبکش کرد! :| اصلا حتی اگر بگیم قلب خودش هم اونجا نیست،مشکل اینه که 3تا تیر خورد،3جای مختلف!

کلا من صفحه ی آخر رو که دیدم خشکم زد! این آرک هم هر چپترش باعث میشه پیشبینی ها 180 درجه نسبت به چپتر قبل تغییر کنه! برای همین اصلا نمیتونم حدس بزنم چی ممکنه بشه! :-s

داستان کاریبو هم اگر خدا بخواد تمومه! امیدوارم بعدی در مورد کروکودایل یا سوپرنوواها باشه!
حضور دریک هم بسیار کمرنگ بود :(

---
@خلیل ساما
تا باشه از این up/off-topicـها :bighug:
راستی زنگ تفریح جدید آماده نشد؟ :-" البته الانم بچه ها نیستن! :d خلوته! آماده هم بود بزار وقتی همه بودن :d

---

صفحه پیش عکس Sword of the Stranger گذاشته شده بود! شدیدا پیشنهاد میشه دیدنش! :d
حال و هوای بقیه رو نمیدونم،ولی صد در صد انیمه ی امیرپسند بودش! :-"

---

فکر کنم پروژه ی بعدی Magi باشه و الان یک قسمتش رو ببینم! :d :-"

HxH
HxH EPISODE 105

بچه بنظر من روند انیمه خیلی خوب و به سوی نقطه ی اوجه الان تو مانگا چند تا آرک بعد از مورچه ها است ؟
آیا اون ها هم روند صعودی داره ؟
مانگا در چپتر 340 متوقف شده ...دلیلشم مریض بودن مانگاکا و انیمه هم الان دور برای چپترای 230-240 هست ....
من مانگا رو نخوندم ولی تا جای که میدونم اخرین ارک همین ارک مورچه های کیمراست....
در صعودی بودنش که عرض کنم پارسال هانتر در فروش ار کارای مث ناروتو پیشی گرفته بود با اینکه متوقف بوده ....

---
One Piece Manga - Chapter 729
آآآآآآآآ ! خوب من اعتقاد داشتم که دوفلا دومین شیچیبوکای شاخ میباشد(اولی میهاوک ـه :d ) ، و میدونستم لاو و حتی لوفی نمیتونند بزننش! اما اصلا فکر نمیکردم فاصله انقد دیگه نجومی باشه!!!!
البته هنوزم اعتقاد دارم لوفی نمیتونه بزنتش! :d (تو AW خیلی ها چنین اعتقادی ندارن و لوفی و زورو رو در حد آدمیرال میدونند:-" )
دوفلا هم اصلا شوخی بردار نیستا! :-o برداشت لاو رو آبکش کرد! :| اصلا حتی اگر بگیم قلب خودش هم اونجا نیست،مشکل اینه که 3تا تیر خورد،3جای مختلف!

کلا من صفحه ی آخر رو که دیدم خشکم زد! این آرک هم هر چپترش باعث میشه پیشبینی ها 180 درجه نسبت به چپتر قبل تغییر کنه! برای همین اصلا نمیتونم حدس بزنم چی ممکنه بشه! :-s

داستان کاریبو هم اگر خدا بخواد تمومه! امیدوارم بعدی در مورد کروکودایل یا سوپرنوواها باشه!
حضور دریک هم بسیار کمرنگ بود :(
اره این چپتر فوقالعاده بود مخصوصا که ابهت دوفلی بیشتر نمایان شد ولی به نظرم اگه لوفی جنگی با دوفی داشته باشه
جنگشون نیمه کاره میمونه نه دوفی شخصیتی که الان کنار زده بشه و نه اودا جراتش رو داره دو سال تمرین رو اینقدر سریع زیر سوال ببره ....

خدایا من نمیدونم چرا پستام پاک میشن؟ مگه تو تاپیک انیمه راجع به خسرو خان X,Yیان حرف زدم؟

فک میکنم حرفایی که زدم کاملا مرتبط با انیمه بود و از پست دادن راجع به خواننده ها بهتر بود حالا نمیدونم بازم

سلام
خدایا من نمیدونم چرا پستام پاک میشن؟ مگه تو تاپیک انیمه راجع به خسرو خان X,Yیان حرف زدم؟

فک میکنم حرفایی که زدم کاملا مرتبط با انیمه بود و از پست دادن راجع به خواننده ها بهتر بود حالا نمیدونم بازم
میتونید همین پست رو به عنوان یه اخطار برای استفاده نکردن از تگ اسپویلر در نظر بگیرید و در صورت تکرار ، طبق قوانین دسترسیتون به سایت برای 10 روز قطع میشه .

معرفی مانگا (رده سنی بزرگسال)
مانگای OtoyomeGatari (یا A Bride's Story) یک اثر در رده سینینه که برای ما خاورمیانه‌ای‌ها حال‌وهوای آشنایی داره. پررنگ‌ترین ویژگی‌های OtoyomeGatari رو باید طراحی‌های فوق‌العاده و توجه ویژه به جزئیات دیداری، در کنار روایت داستانی ساده با تم عاشقانه-تاریخی دونست. (یک نمونه آرت)

Otoyomegatari_volume_1_cover-mini.jpg

مانگا به زندگی آمیرا، تازه‌عروسی که بنا به قرارهای بین قومی به عقد پسری ۸ سال جوون‌تر از خودش دراومده، می‌پردازه. داستان در یک منطقه ترک‌نشین (ترکـمن‌نشین؟) نزدیک دریای خزر اتفاق می‌افته و در کنار پیش بردن قصه، به شماری از ویژگی‌های فرهنگی کشورهای همسایه، که طبیعتا یه‌سری‌شون با فرهنگ ما شباهت ویژه‌ای داره، اشاره می‌شه. برای من که تا اینجای کار، یعنی پس از ۴ چپتر، تجربه نسبتا خوبی بوده.

فقط یک نکته: OtoyomeGatari با توجه به درون‌مایه، دیدگاه مانگاکا، نوع اجرا و رده‌سنی‌ش (که ویژه بزرگسال‌هاست)، در بسیاری از قسمت‌ها دارای آرت‌ها و محتواهاییه که می‌تونه اسباب رنجش گروهی از مخاطب‌های محترم رو فراهم کنه. از این‌رو این مانگا به همه پیشنهاد نمی‌شه.

پ.ن: مانگاخون هم شدیم... هعی

معرفی مانگا (رده سنی بزرگسال)
مانگای OtoyomeGatari (یا A Bride's Story) یک اثر در رده سینینه که برای ما خاورمیانه‌ای‌ها حال‌وهوای آشنایی داره. پررنگ‌ترین ویژگی‌های OtoyomeGatari رو باید طراحی‌های فوق‌العاده و توجه ویژه به جزئیات دیداری، در کنار روایت داستانی ساده با تم عاشقانه-تاریخی دونست. (یک نمونه آرت)

Otoyomegatari_volume_1_cover-mini.jpg

مانگا به زندگی آمیرا، تازه‌عروسی که بنا به قرارهای بین قومی به عقد پسری ۸ سال جوون‌تر از خودش دراومده، می‌پردازه. داستان در یک منطقه ترک‌نشین (ترکـمن‌نشین؟) نزدیک دریای خزر اتفاق می‌افته و در کنار پیش بردن قصه، به شماری از ویژگی‌های فرهنگی کشورهای همسایه، که طبیعتا یه‌سری‌شون با فرهنگ ما شباهت ویژه‌ای داره، اشاره می‌شه. برای من که تا اینجای کار، یعنی پس از ۴ چپتر، تجربه نسبتا خوبی بوده.

فقط یک نکته: OtoyomeGatari با توجه به درون‌مایه، دیدگاه مانگاکا، نوع اجرا و رده‌سنی‌ش (که ویژه بزرگسال‌هاست)، در بسیاری از قسمت‌ها دارای آرت‌ها و محتواهاییه که می‌تونه اسباب رنجش گروهی از مخاطب‌های محترم رو فراهم کنه. از این‌رو این مانگا به همه پیشنهاد نمی‌شه.

پ.ن: مانگاخون هم شدیم... هعی

درسته مانگای واقعا قشنگی...همون طور که گفتی طراحی و ارت واقعا قابل تحسینی داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or