حالا که شما گفتی منم هر چی خوندم رو میگم .
بله میگن خانوم Aya Hirano صدا پیشه Lucy هستش که به اون رسوایی بوده و حتی میگن با یک نفر نبوده با 4 نفر بوده ( ) خودشم انگار داخل استودیو با چند تا از همکاراش بوده که البته فکر نکنم ایشون این کار رو کرده باشن و بیشتر به شایعه بودنش توجه می کنم ولی چون دیدم کارگردان FT در FB خودش در این مورد اشاره کرده و به تاخیر افتادن انیمه و اینکه دیگر خانوم Aya علاقه ای به صداپیشگی ندارند , کمی باعث افزوده شدن شکم شد .
چیزی اینجا گفتی رو من مشابهش رو تو Yahoo News خوندم که تاریخ خبر مربوط میشه به اواخر 2011 که خبرش رو پاک کردند...و یا تو Wikipedia و یا تو jpopasia هم بازم مربوط میشه به همون واسط و اواخر 2011 ـه
اینطور که برمیاد از اون مطالب، گفته شده که یه عکسی تو یه مجله ژاپنی پخش شده (عکس مجله رو دیدم) از Aya که گواه میده که بعد از اون بـــــــله هستش. نمیخوام زیاد کش دارش کنم و وارد جزئیات اون مطلب قدیمی بشم، خلاصه اینطور جدا از اون مطلب بگم که Aya اول تو Lantis کار میکرد و بعد از May-2011 از این استدیو(آژانس) بیرون امد و رفت تو Space Craft Entertainment تا 21-Aug-2011 که بعد از بخش اون عکس، از Space Craft جدا شد و یکی دو روز بعدش رفت تو Grick مشغول به کار شد.
این تغییر تحولات رو اگه با زمان پخش انیمه نگاه کنیم، انیمه حتی 100قسمتی هم نشده بود...اگه میخواست دلیل کنسل شدن انیمه باشه، انیمه تا سه ماه ی اول 2013 ساخته و با 175 قسمت پخش نمیشد.
P.S
این خبر و اون مطلب تو مجله، چون مربوط به گذشته بودش، قک کنم تقریباً برمیگرده به زمانی که من تازه چند ماهی بودش که انیمه بین شده بودم و تازه الان خوندمش D:
آخرین ویرایش: