Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
سلام.
دوستان انیمه‌های Bleach و Fairytale رو گرفتم...وان پیس هم چند روز دیگه میرسه دستم و بعدشم ناروتو رو از دوستم قراره بگیرم...
حالا سوال اینجاست که بنظرتون با همینا شروع کنم یا وایسم برای وان پیس؟؟آخه وان‌پیس رو شرو کرده بودم و تا قسمت ۴‍مشم دیدم(عالی بود!)!
اِنی آیدیا؟؟؟:دی
100% با همون وان پیس ادامه بده ....

برای بار سوم تو سه سال اخیر دارم دث نوت رو دور میکنم ....
چیزیا خیلی بیشتری از دور اول و دوم دارم ازش درک میکنم .....

سلام
چه خبرا؟

چند لحظه ی پیش انیمه ی The Legend of Legendary Heroes رو تموم کردم . داستان و شخصیت پردازی و طراحیه خیلی خوبی داشت ولی بدیش این بود که تو نقطه ی اوج داستان تموم میشه . برای کسانی که میخوان شروع به دیدنش کنن : قسمت اول یهویی میپرسه وسط داستان برای همین ممکنه گیج بشید ، ابتدای داستان از قسمت دوم هست .( این چندمین انیمه ای هست که نیمه تمام میمونه و منو میزاره تو کفش ؟ راستش شمارش از دستم رفته )

Level E انبمه ی دیگه ایه که دارم تماشا میکنم . برای پیدا کردن لینک دانلودش از هفت خوان رستم گذشتم ولی ارزشش رو داره . حداقل 3 قسمت اولش رو ببینید ، پشیمون نمیشید :d

آخرین ویرایش:
سلام.
دوستان انیمه‌های Bleach و Fairytale رو گرفتم...وان پیس هم چند روز دیگه میرسه دستم و بعدشم ناروتو رو از دوستم قراره بگیرم...
حالا سوال اینجاست که بنظرتون با همینا شروع کنم یا وایسم برای وان پیس؟؟آخه وان‌پیس رو شرو کرده بودم و تا قسمت ۴‍مشم دیدم(عالی بود!)!
اِنی آیدیا؟؟؟:دی

نظر شخصی (که دوستان نیان نابودم کنن) :d

فیری تیل رو همین الان تو هارده یا دیسک یا هرچیزی بدار برو نزدیک سطل آشغال خوردش کن و بریزش اون تو (-__-)

فیری تیل انقدر مزخرف بود که تنها انیمه ایه برا من که نیمه کاره تمومش کردم و تا قسمتای 40-50 خیلی خوب بود بعضی کاراکتراشم مثل لاکساس و گیلدارتز و مخصوصا Zeref عالی بودن اما بعدن انیمه مسخره و بچه بازی میشه حالت بهم میخوره که همش یه جوره انیمه

ناروتو هم تا یه جاییش (تا 2 سال پیش تقریبا) عالی بود خیلی خوب بود اما ییهو زد تو کاه و یونجه مخصوصا الان مانگاش که به شدت متنفر شدم ازش

وان پیس تا قسمت 4 خوشت اومده ببین بقیش رو چی میگی چون Step معرکه شدن وان پیس به نسبت قسمتا اینجوریه: 1 - 4 - 90 - 573912485569173468580734659872345698237456891237456123789475691273847857623452345234

سلام.
نظر شخصی (که دوستان نیان نابودم کنن) :d

فیری تیل رو همین الان تو هارده یا دیسک یا هرچیزی بدار برو نزدیک سطل آشغال خوردش کن و بریزش اون تو (-__-)

فیری تیل انقدر مزخرف بود که تنها انیمه ایه برا من که نیمه کاره تمومش کردم و تا قسمتای 40-50 خیلی خوب بود بعضی کاراکتراشم مثل لاکساس و گیلدارتز و مخصوصا Zeref عالی بودن اما بعدن انیمه مسخره و بچه بازی میشه حالت بهم میخوره که همش یه جوره انیمه

ناروتو هم تا یه جاییش (تا 2 سال پیش تقریبا) عالی بود خیلی خوب بود اما ییهو زد تو کاه و یونجه مخصوصا الان مانگاش که به شدت متنفر شدم ازش

وان پیس تا قسمت 4 خوشت اومده ببین بقیش رو چی میگی چون Step معرکه شدن وان پیس به نسبت قسمتا اینجوریه: 1 - 4 - 90 - 573912485569173468580734659872345698237456891237456123789475691273847857623452345234

اون رفیقی که قراربود وان‌پیس رو بیاره یکم بدقولی کرده واسه همین من بلیچ رو شروع کردم به دیدن که به نظرم خوبه...تاقسمت ۳ که دیدم خوب بوده و روندشم به نظرم خوبتر بشه ولی خب احتما‌لاً تکراری هم بشه!!!:دی
در کل ممنون.

HxH EPISODE 80 TO 85

احساس میکنم زیادی انیمه داره خشن میشه از لحاظ کشتن کرکتر ها به طور فجیعی همشون دان میمیرن شخصیت های دوست و میشناسیمشون رو میگم !
حرفم رو پس میگیرم انیمه اولاش خیلی گول میزنه !
الان خیلی خیلی خشن شده !

حتی منم تحت تاثیر قرار گرفتم ! {ناراحت}

سلام.

اون رفیقی که قراربود وان‌پیس رو بیاره یکم بدقولی کرده واسه همین من بلیچ رو شروع کردم به دیدن که به نظرم خوبه...تاقسمت ۳ که دیدم خوب بوده و روندشم به نظرم خوبتر بشه ولی خب احتما‌لاً تکراری هم بشه!!!:دی
در کل ممنون.

خواهش

انیمه کلا سلیقه ایه

مثلا همین تاپیک چند نفر هستن میخوان به خاطر سلیقه من سر به تنم نباشه منم همین حس رو نسبت بهشون دارم :d (شوخی میکنم همه انیمه دوستان عزیز من بیدن)

فیری تیل هم حتما اولاش خوشت میاد اما جلوتر خیلی یکنواخت و قابل پیش بینی میشه

خواهش

انیمه کلا سلیقه ایه

مثلا همین تاپیک چند نفر هستن میخوان به خاطر سلیقه من سر به تنم نباشه منم همین حس رو نسبت بهشون دارم :d (شوخی میکنم همه انیمه دوستان عزیز من بیدن)

منم اصلا از فیری تیل خوشم نیومد اصلا در حد بقیه شونن های بلند نبود.

Naruto Shippudden E339
بعده مدتها این قسمت رو دیدم!تنها چیزی که می تونم بگم:فوق العاده بود!
حتما حتما این قسمت رو 1080 دانلود کنید!

- - -ویرایش - - -

خواهش

انیمه کلا سلیقه ایه

من فقط این انیمه رو فقط فقط بخاطر کاراکتر لاکسوس می بینم!هر قسمتی از مانگا یا انیمه میاد اگه در مورد لاکسوس باشه دانلود میکنم وگرنه خوده انیمه واقعا خیلی ضعیف از هر نظر بجز موسیقی که انصافا نمیشه در موردش بد گفت

سلام بر دوستان انیمه خور و انمیه باز و انمیه دوست...:d
من فقط یه سوال داشتم میخوام یه انیمه ای ببینم که هم اکشن داشته باشه هم شمشیری باشه مبارزاش مثلا سامورایی باشن یا هر جنگجویی بعد شمشیری باشه دیگه مثلا کاتانا یا ...
بعد واقعا هم زیبا و قشنگ باشه حالا از هر لحاظ داستان و طراحی و کارکترها و ...
ممنون میشم دوستان معرفی کنن.

سلام بر دوستان انیمه خور و انمیه باز و انمیه دوست...:d
من فقط یه سوال داشتم میخوام یه انیمه ای ببینم که هم اکشن داشته باشه هم شمشیری باشه مبارزاش مثلا سامورایی باشن یا هر جنگجویی بعد شمشیری باشه دیگه مثلا کاتانا یا ...
بعد واقعا هم زیبا و قشنگ باشه حالا از هر لحاظ داستان و طراحی و کارکترها و ...
ممنون میشم دوستان معرفی کنن.

Fate/zero بدون شک...برو تو کارش اگه ندیدیش:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or