هنوز عذاب وجدان دارم برای قاپ زدن پست اول تاپیک D:
منم به صحبت های شهاب اضافه کنم، که ریتم داستان از همون 1دقیقه ی اول انیمه، واقعاً نفس گیره، هیجانِ واقعاً بی نظیری رو داره که تو انیمه های دیگه به راحتی نمیشه پیداش کرد
و همه ی این جذابیت ها، بخاطر طراحی و گرافیک عالی انیمه ـست که با یه دوبله ی واقعاً...این رو جدی میگم چون خودم عشق دوبله دارم...دوبله ی واقعاً حیرت آوری داره که طی این سال ها، به زور میتونم 5تا انیمه رو تو آرشیوام پیدا کنم که همچین دوبله ی عالی داشته باشه...موسیقی انیمه هم کار استاد "هیروکی ساوانا" هستش که اگه فقط قسمت اول رو نگاه کنی، میخ کوب میشی از OST هایی که برای انیمه ساخته.
فقط خواهشاً اگه میخوای 720P ـش رو دانلود کنی، از فن ساب [gg] دانلودش کن و سمت کارهای بی کیفیت [HorribleSubs] نرو
چرا اوپنینگ جدید وان پیس همون اوپنینگ fishman island شده؟همون که ایروکا سنسی میخونه:d دقیقا همونه ،کاراکترای همون ارکم نشون میده!
یا انکودر دست کاری کرده؟
خبر در مورد PUPA : قرار شده این انیمه در 2 ماه بعد یعنی اواسط ژانویه به روی Air بره , و انگار با سانسور هایی که انجام قرار انیمه ای با خشونت کمتر نسبت به مانگا شاهد باشید و مانگا نیز بعد از 1 ماه شاهد ادامه مانگا خواهیم بود .
پ.ن : یک تریلر از انیمه اومده خیلی دوست داشتم ببینمش و براتون آپلود کنم ولی اصلا حتی قادر به دیدن تریلر هم نیستم
فکر کنم تن میدوری لباس خرگوش نموده بودن! البته خودم ندیدم،فقط شنیدم!
---
Tower of God - Chapter 167
منهوا!منهوا!منهوا!
یالا یالا ، چپتر بعد یالا! (تا هفته دیگه من محمدعلی رو نابود میکنم از کره ای مستقیم به فارسی باید ترجمه کنه )
راک باز میگردد! :bighug: غول تر از همیشه، خفن تر از همیشه:bighug:
کف،خون،چسبیدن فک به زمین،نمیدونم هرجوری توی ذهنتون میرسه من رو تصور کنید!
یاد اونایی افتادم که وان پیس رو نمیبینند و میگند ناروتو همه جوره> وان پیس
بشین F/Z رو ببین! :d حالا با دیدگاه مقایسه و اینا نری سراغش لذت نبری از F/Zـها! ولی کلا F/Z شاهکاره! که کلمه ی شاهکار جلوش روش کم میشه! (یه FMA:BH رو در حد و حدودش میدونم )
---
وان پیس
اون بلزباب رو کی کنار اون 3تا پیشنهاد داده؟ سطحشون یک دنیا فرق داره! :d تعداد قسمتاشم زیاد نیست! :d
خوب این لیست TOP 10 من میباشد که البته کامل نشده! :d
1.Fate/Zero
2.FullMetal Alchemist : Berotherhood
3.Death Note
4.Ano Hana
5.Gosick
6.Usagi Drop
7.Bakuman (بالاخره اوردمش تو لیست البته ارزش معنویش خیلی زیاده! نمیدونم چرا نمیتونم ببرمش بالاتر )
8. Stein's ; Gate
2تای آخر هنوز تکمیل نشدن، ولی احتمالا Space Brothers میتونه بیاد اینجا! :d البته اینجور که داره پیش میره،باید بفرستیمش توی انیمه های بلند!
شینگکی هم با تموم خفن بودنش،نمیدونم چرا نمیتونم بزارمش اینجا! ولی واقعا خفنه و خوب دیدنش بر هرکسی واجبه! :d البته شاید روزی روزگاری اگر اون جایگاه کامل نشد،این بیاد تو لیست! موقع اومدن هم ممکنه کلا شماره ها بهم بخورند! با گذر زمان کلا تغییر میکنه این رتبه ها :d (این رو که دیدی،فقط خواستم شفاف سازی کنم که یکهو ملت(شهاب) لهم نکنند :d )
برای دانلود انیمه هم،تورنت بهترین گزینه ـست! :d
---
بقیه ی بچه ها میدون رو خالی کنند، که به زودی یحتمل جنگ خفنی در حد مبارزات زاراکی اینجا خواهیم داشت
---
من و علی رضا هم خوبه وجه اشتراکامون توی انیمه یکم بیشتر شد و F/Z رو جفتمون دوست داریم و شاهکار میدونیم
---
Bleach Manga - Chapter 559
مادارامه!!!!! :bighug:
رنجی هم اومد استقبال میشه! ولی مادارامه باید در نبود کاپیتان زاراکی کبیر،بزنه همه رو تار و مار کنه! این روکیا و رنجی،فعلا دخالت نکنند! ایچیگو هم همینطور!
البته مادارامه مثل اینکه له شد! ولی اینا در مقابل تمریناتی که زیر دستان زاراکی کبیر انجام میدن عددی نیست
اون قضیه ی هاشوالد و شانس دوم و کفه ی ترازو و نصف شدن اون بنده خدا رو نگرفتم! ولی از طرف خوشم اومد انقدر خونسرد و خفن ناک نشسته بود! گرچه نصف شد
فکر کنم تن میدوری لباس خرگوش نموده بودن! البته خودم ندیدم،فقط شنیدم!
---
Tower of God - Chapter 167
منهوا!منهوا!منهوا!
یالا یالا ، چپتر بعد یالا! (تا هفته دیگه من محمدعلی رو نابود میکنم از کره ای مستقیم به فارسی باید ترجمه کنه )
راک باز میگردد! :bighug: غول تر از همیشه، خفن تر از همیشه:bighug:
کف،خون،چسبیدن فک به زمین،نمیدونم هرجوری توی ذهنتون میرسه من رو تصور کنید!
---
یاد اونایی افتادم که وان پیس رو نمیبینند و میگند ناروتو همه جوره> وان پیس
بشین F/Z رو ببین! :d حالا با دیدگاه مقایسه و اینا نری سراغش لذت نبری از F/Zـها! ولی کلا F/Z شاهکاره! که کلمه ی شاهکار جلوش روش کم میشه! (یه FMA:BH رو در حد و حدودش میدونم )
---
وان پیس
اون بلزباب رو کی کنار اون 3تا پیشنهاد داده؟ سطحشون یک دنیا فرق داره! :d تعداد قسمتاشم زیاد نیست! :d
خوب این لیست TOP 10 من میباشد که البته کامل نشده! :d
1.Fate/Zero
2.FullMetal Alchemist : Berotherhood
3.Death Note
4.Ano Hana
5.Gosick
6.Usagi Drop
7.Bakuman (بالاخره اوردمش تو لیست البته ارزش معنویش خیلی زیاده! نمیدونم چرا نمیتونم ببرمش بالاتر )
8. Stein's ; Gate
2تای آخر هنوز تکمیل نشدن، ولی احتمالا Space Brothers میتونه بیاد اینجا! :d البته اینجور که داره پیش میره،باید بفرستیمش توی انیمه های بلند!
شینگکی هم با تموم خفن بودنش،نمیدونم چرا نمیتونم بزارمش اینجا! ولی واقعا خفنه و خوب دیدنش بر هرکسی واجبه! :d البته شاید روزی روزگاری اگر اون جایگاه کامل نشد،این بیاد تو لیست! موقع اومدن هم ممکنه کلا شماره ها بهم بخورند! با گذر زمان کلا تغییر میکنه این رتبه ها :d (این رو که دیدی،فقط خواستم شفاف سازی کنم که یکهو ملت(شهاب) لهم نکنند :d )
برای دانلود انیمه هم،تورنت بهترین گزینه ـست! :d
---
بقیه ی بچه ها میدون رو خالی کنند، که به زودی یحتمل جنگ خفنی در حد مبارزات زاراکی اینجا خواهیم داشت
---
من و علی رضا هم خوبه وجه اشتراکامون توی انیمه یکم بیشتر شد و F/Z رو جفتمون دوست داریم و شاهکار میدونیم
---
Bleach Manga - Chapter 559
مادارامه!!!!! :bighug:
رنجی هم اومد استقبال میشه! ولی مادارامه باید در نبود کاپیتان زاراکی کبیر،بزنه همه رو تار و مار کنه! این روکیا و رنجی،فعلا دخالت نکنند! ایچیگو هم همینطور!
البته مادارامه مثل اینکه له شد! ولی اینا در مقابل تمریناتی که زیر دستان زاراکی کبیر انجام میدن عددی نیست
اون قضیه ی هاشوالد و شانس دوم و کفه ی ترازو و نصف شدن اون بنده خدا رو نگرفتم! ولی از طرف خوشم اومد انقدر خونسرد و خفن ناک نشسته بود! گرچه نصف شد
من خودم از اوناییم که میگفتن ناروتو این و فلان و کلا تعصب داشتم روش در حد لالیگا ولی وقتی وان پیس دیدم یه ماه بعدش انیمه ناروتو دراپ کردم
و بعد چند ماه که تب وان پیسیم یکم پایین اومد مانگا ناروتو رو شروع کردم ولی هیچ وقت نتونست برام حتی به نصف وان پیس برسه.....
بهتره این دوستمون الان فیت زیرو رو شروع نکنه چون تازه شینجیکی دیده الان حتی قشنگترین و جذابترین انیمه های جهان رو هم ببین روشون
تاثیر منفی داره و خوششون نمیاد....بر اساس تجربه خودم میگم ....100% درسته....
...............
انیمه young GTO shonan دیدم....هر چی بگم کم گفتم فوقالعاده اس ...قسمت به قسمتش ، دقیقه به دقیقه اش ادمو به وجد میاره
اخر خنده اس ....