Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
چه طوری میشه همه ی مانگای شینگکی رو یهو دانلود کرد؟ الان دونه دونه عکساش رو میبینم و سیو می کنم، دهنم سرویس شد :دی

انگلیسی:
تو این سایت ثبت نام کن ، بعدش پایین صفحه تو پیج زیر برا دانلود داره:
Manga Traders - Shingeki no Kyojin

به نظرتون مانگای شینگکی رو بخونم یا صبر کنم واسه سیزن بعدی انیمه ؟ :-/ دلم واسه میکاسا تنگ شده ... :(:d

به نظر من بخون
حوصله داری :dمعلوم نیست اینا کی شروع کنن8-|
تازه تا اون موقع تو همین فروم ها ممکن یه جاهایی برات اسپویل بشه که مزش هم میپره :دی

آقا این Fate/Zero پیش زمینه داستانی داره ؟ /:) می خوام تازه شروعش کنم اما . . . :
Taking place 10 years before the events of Fate/stay night, this series chronicles the events of the Fourth Holy Grail War.
/:)

آقا این Fate/Zero پیش زمینه داستانی داره ؟ /:) می خوام تازه شروعش کنم اما . . . :
Taking place 10 years before the events of Fate/stay night, this series chronicles the events of the Fourth Holy Grail War.
/:)

تا اونجا که می دونم (چون F/SN رو هنوز ندیدم) F/Z داستانش به قبل از اتفاقات F/SN برمیگرده...یعنی جایی که تازه داستان شروع شده...ولی زمان تولیدشون عقب و جلو ـه
در هر حال F/Z به تنهایی خودش یه انیمه ی مستقل بحساب میاد و میشه اون رو راحت دید. (حتی بدون دیدن F/SN، قبل و یا بعدش)

Claymore :
نمیدونم من اینجوری احساس میکنم یا روند 3 - 4 قسمت آخر خیلی با بقیه ی انیمه فرق داشت . انگاری آب بسته باشن به انیمه .
چند تا چپتر از مانگا رو خوندم ، خیلی خیلی بهتر از انیمه درش آوردن.

Kill la Kill :
این اپیزود خیلی قشنگ بود و هیجانش به اندازه ی اپیزود اول بود ، همین. ( باز هم میخواستم تعریف کنم ولی یادم رفت :d)

HxH :
دقیقا چند تا قسمت دیگه از انیمه باقی مونده ؟ چون این جوری که اینا خرامان خرامان میرن جلو شک دارم برسن داستانو تموم کنن.

One Peice :
من تا قسمت 10 دیدم و زیاد نظرمو جلب نکرده ( الانه که طرفداراش ترورم کنن :d ) دقیقا از قسمت چند به بعد جذابیتش به توان n میرسه ؟

Gitama :
اولش که شروع کردم به دیدن گینتاما فقط میخواستم دو سه قسمت واسه دستگرمی ببینم ولی هر چی جلو تر میره بیشتر دوسش میدارم :d. الان قسمت 51 ام.

Claymore :
نمیدونم من اینجوری احساس میکنم یا روند 3 - 4 قسمت آخر خیلی با بقیه ی انیمه فرق داشت . انگاری آب بسته باشن به انیمه .
چند تا چپتر از مانگا رو خوندم ، خیلی خیلی بهتر از انیمه درش آوردن.

Kill la Kill :
این اپیزود خیلی قشنگ بود و هیجانش به اندازه ی اپیزود اول بود ، همین. ( باز هم میخواستم تعریف کنم ولی یادم رفت :d)

HxH :
دقیقا چند تا قسمت دیگه از انیمه باقی مونده ؟ چون این جوری که اینا خرامان خرامان میرن جلو شک دارم برسن داستانو تموم کنن.

One Peice :
من تا قسمت 10 دیدم و زیاد نظرمو جلب نکرده ( الانه که طرفداراش ترورم کنن :d ) دقیقا از قسمت چند به بعد جذابیتش به توان n میرسه ؟

Gitama :
اولش که شروع کردم به دیدن گینتاما فقط میخواستم دو سه قسمت واسه دستگرمی ببینم ولی هر چی جلو تر میره بیشتر دوسش میدارم :d. الان قسمت 51 ام.
در مورد One Piece از قسمت 30 به بعد.

سلام بچه ها:bighug:
میخواستم اگه میشه چند تا انیمه سینمایی هلو معرفی کنین:d
children who chase lost voice یا grave of the fireflies رو دیدم، یعنی عجب شاهکارهایی بودن، بی زحمت مثل همینا شاهکار معرفی کنین.
ممنون

سلام

آقا از الان گفته باشم . " میکاسا " خاطرخواه زیاد داره . تو هم بخوای وارد گود بشی رسماً دعوامون میشه من و تو :دی

شماها هروقت tattoo ازش روی بدنتون گرفتید بیاد دعوا راه بندازید :دی میکاسا رو بیخیال شید برید سراغ ساشا :دی

بچه‌ها، می‌خواستم بدونم کسی از انیمه‌ی Bayonetta: Bloody Fate خبری داره؟ قرار بود 23 نوامبر عرضه بشه، ولی من هر جا رو می‌گردم، لینکی ازش پیدا نمی‌کنم. کسی تونسته ازش لینک پیدا کنه؟

بچه‌ها، می‌خواستم بدونم کسی از انیمه‌ی Bayonetta: Bloody Fate خبری داره؟ قرار بود 23 نوامبر عرضه بشه، ولی من هر جا رو می‌گردم، لینکی ازش پیدا نمی‌کنم. کسی تونسته ازش لینک پیدا کنه؟

اون تاریخ 23Nov، زمان In Theaters ـه انیمه ـس
زمان پخش نسخه ی Blu-ray انیمه 2014/01/24ـه
پس فعلاً بازم باید صبر کنی

سلام
شماها هروقت tattoo ازش روی بدنتون گرفتید بیاد دعوا راه بندازید
:biggrin1:
میکاسا رو بیخیال شید برید سراغ ساشا
:biggrin1:
من برای همسر نداشتم هم این کارو نمیکنم . درد داره :دی
جالب اینجاست که هرچی کاسپلی هم از میکاسا میبینم بدرد نمیخورن . یعنی 1 ده هزارم خودش نیستن .
بقیه اکثراً شبیه هستن ولی مال این به پای خودش نمیرسن .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or