Naruto
کاربر سایت
فارسیفارسی یا انگلیسی؟
فارسی که از فروم دانلود کن! انگلیسی هم نمیدونم
کجای فروم ؟
فارسیفارسی یا انگلیسی؟
فارسی که از فروم دانلود کن! انگلیسی هم نمیدونم
چه طوری میشه همه ی مانگای شینگکی رو یهو دانلود کرد؟ الان دونه دونه عکساش رو میبینم و سیو می کنم، دهنم سرویس شد
دنیای انیمه و مانگا | AnimWorld Forumفارسی
کجای فروم ؟
به نظرتون مانگای شینگکی رو بخونم یا صبر کنم واسه سیزن بعدی انیمه ؟ دلم واسه میکاسا تنگ شده ... :d
آقا این Fate/Zero پیش زمینه داستانی داره ؟ می خوام تازه شروعش کنم اما . . . :
Taking place 10 years before the events of Fate/stay night, this series chronicles the events of the Fourth Holy Grail War.
در مورد One Piece از قسمت 30 به بعد.Claymore :
نمیدونم من اینجوری احساس میکنم یا روند 3 - 4 قسمت آخر خیلی با بقیه ی انیمه فرق داشت . انگاری آب بسته باشن به انیمه .
چند تا چپتر از مانگا رو خوندم ، خیلی خیلی بهتر از انیمه درش آوردن.
Kill la Kill :
این اپیزود خیلی قشنگ بود و هیجانش به اندازه ی اپیزود اول بود ، همین. ( باز هم میخواستم تعریف کنم ولی یادم رفت :d)
HxH :
دقیقا چند تا قسمت دیگه از انیمه باقی مونده ؟ چون این جوری که اینا خرامان خرامان میرن جلو شک دارم برسن داستانو تموم کنن.
One Peice :
من تا قسمت 10 دیدم و زیاد نظرمو جلب نکرده ( الانه که طرفداراش ترورم کنن :d ) دقیقا از قسمت چند به بعد جذابیتش به توان n میرسه ؟
Gitama :
اولش که شروع کردم به دیدن گینتاما فقط میخواستم دو سه قسمت واسه دستگرمی ببینم ولی هر چی جلو تر میره بیشتر دوسش میدارم :d. الان قسمت 51 ام.
در مورد One Piece از قسمت 30 به بعد.
سلام
آقا از الان گفته باشم . " میکاسا " خاطرخواه زیاد داره . تو هم بخوای وارد گود بشی رسماً دعوامون میشه من و تو
بچهها، میخواستم بدونم کسی از انیمهی Bayonetta: Bloody Fate خبری داره؟ قرار بود 23 نوامبر عرضه بشه، ولی من هر جا رو میگردم، لینکی ازش پیدا نمیکنم. کسی تونسته ازش لینک پیدا کنه؟
من برای همسر نداشتم هم این کارو نمیکنم . درد دارهشماها هروقت tattoo ازش روی بدنتون گرفتید بیاد دعوا راه بندازید :biggrin1:میکاسا رو بیخیال شید برید سراغ ساشا :biggrin1: