Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
میگم چرا اینجا کسی از Fairy Tail چیزی نمیگه؟! :دی طرفدار نداره اینجا؟! عجیبه! :دی شدیدا زیباست :دی بعد ناروتو واقعا اینقدر درگیر یه انیمه نشده بودم. تازه شروعش کردم و زوده که در مورد داستان نظر بدم، اما گرافیک، شخصیت ها و مخصوصا موسیقی عالین! :دی (مخصوصا موسیقی! مخصوصا موسیقی! :wallbash: :دی)
پ.ن: جدی Fairy Tail طرفدار نداره اینجا؟! :| :( :دی

میگم چرا اینجا کسی از Fairy Tail چیزی نمیگه؟! :دی طرفدار نداره اینجا؟! عجیبه! :دی شدیدا زیباست :دی بعد ناروتو واقعا اینقدر درگیر یه انیمه نشده بودم. تازه شروعش کردم و زوده که در مورد داستان نظر بدم، اما گرافیک، شخصیت ها و مخصوصا موسیقی عالین! :دی (مخصوصا موسیقی! مخصوصا موسیقی! :wallbash: :دی)
پ.ن: جدی Fairy Tail طرفدار نداره اینجا؟! :| :( :دی
منم فیری تل رو میبینم. واقعا انیمه درگیر کننده ایه!!
ولی چند تا عیب بزرگ داره که به هیچ وجه نمی تونم ازش بگذرم. حتی یه مدت (7 ماهی میشد:-?) دراپش کردم.
حالا جلوتر که میری به جایی میرسی که~x(
خودم و خیلی های دیگه که این انیمه رو میبینن فقط به خاطر ارزا میبینن.:dشخصا که طرفدار دو آتیشه ی ارزا هستم:x
-----
با آواتارتم خیلی حال کردم. ارزای کبیر:d

فیری تیل رو 100 قسمت دیدم بعد دیگه اصلا حال نکردم باش رفت تو دراپ :دی
...
Robotics;Notes 17
قسمت 16 خیلی خفن بود . کلا خودشو از یک انیمه ی معمولی کشید بیرون و باحال شد .
به نظر شما Kimijima Report n.7 چی بوده ؟؟؟؟

خب امروز قسمت 169 انیمه فری تیل رو دیدم زیبا بود چی بگم عالی بود برای منی که طرفدار سرسخت لاکسوس هستم هرکی دیده این قسمت اخری رو بیاد نظره بده
لاکسوس فوق العاده بود اونجای که ماکروف دستش رو بلند کرد عالی بود بعدش لاکسوس ریخت رو سر انجمن و همه رو زیبا kick کرد اهنگ و همه چیز عالی بود

سلام
این پست مخصوصه پرهامه تا منو روشن کنه :biggrin1:
جناب " الف نیچان " علاقه زیادی به مردونگی داره . به نظرش همه چیز باید مردونه باشه . از دعوا و مبارزه و عرق خوری و مسابقه و ... بگیر و بیا ، همه باید مردونه باشن . از نظر جنابش حتی " زن هم باید مرد باشه " :دی
ربط اون جملات تو و کوروش هم به الفمن این بود که خیلی تو جملاتتون مرد مرد کرده بودین . الفمن هم از هر 10 کلمه ای که میگه ، 5 تاش مرده :دی
افتاد ؟ :دی

سلام
سلام
یه چیزی تو مایه های gosick معرفی کنین لطفا...زیاد هم طولانی نباشه..حول و حوش 20 تا 30 قسمت
اشکان یعنی انیمه ای میخوای که از نظر ژانر تو اون مایع ها باشه ؟
یا منظورت کیفیت ساخت و گرافیک و اینجور چیزاست ؟

سلام

اشکان یعنی انیمه ای میخوای که از نظر ژانر تو اون مایع ها باشه ؟
یا منظورت کیفیت ساخت و گرافیک و اینجور چیزاست ؟

خب نگاه ... من که زیاد انیمه ندیدم ...الان نمیدونم از نظر کیفیت ساخت گوسیک خیلی خفنه یا خیلی سطح پایین(البته به نظرم خفن باشه چون خیلی زیبا بود) ...ولی میخوام مثل همون احساسی باشه..قشنگ و با معنی تموم شه...اب بندی نکنن...مثل ناروتو , بلیچ و اینجور چیز ها هم اینقدر ساده و سرراست نباشه.

حالا ژانر گوسیک نمیدونم چی حساب میشه من...معمایی جنایی؟ درام؟ میخوام تخیلی نباشه(حدواقل خیلی تخیلی نباشه)...منطقی بره جلو...احساسات رو عالی منتقل کنه...
زیاد شد نه ؟! :دی

در هر صورت ممنونم.

آخرین ویرایش:
سلام
خب نگاه ... من که زیاد انیمه ندیدم ...الان نمیدونم از نظر کیفیت ساخت گوسیک خیلی خفنه یا خیلی سطح پایین(البته به نظرم خفن باشه چون خیلی زیبا بود) ...ولی میخوام مثل همون احساسی باشه..قشنگ و با معنی تموم شه...اب بندی نکنن...مثل ناروتو , بلیچ و اینجور چیز ها هم اینقدر ساده و سرراست نباشه.

حالا ژانر گوسیک نمیدونم چی حساب میشه من...معمایی جنایی؟ درام؟ میخوام تخیلی نباشه(حدواقل خیلی تخیلی نباشه)...منطقی بره جلو...احساسات عالی منتقل کنه...

والا گوسیک از نظر من انیمه سطح بالایی نیست . خیلی سطحه بالاـه :دی
تو انیمه کوتاه میخوای .
فول متال آلچمیست رو دیدی ؟ ( من برادرهود رو دیدم فقط )
تخیلی که هست .
ولی داستان و شخصیت پردازیه خیلی خوبی داره .
البته من خودم انیمه بین قهاری نیستم .
بذار بچه ها بیان ببینم چی پیشنهاد میدن .

فول متال آلچمیست رو دیدی ؟ ( من برادرهود رو دیدم فقط )
تخیلی که هست .

سلام

اگه پیشنهاد دیگه ای نبود یه خورده دان میکنم ببینم چه جوریاست...نمیخوام تخیلی باشه...البته اگر داستان ...حالا اون بستر و دنیای کار هرچقدرم تخیلی باشه...خود داستان منطقی بره جلو عیب نداره...ولی فعلا حال و حوصله یه چیزی مثل ناروتو رو ندارم که بیاد واسمون مرده هارو زنده کنه و هر دقیقه واسه اینکه بتونه داستان رو جلو ببره یه قانون جدید از خودش دربیاره.

خیلی سطحه بالاـه

خو هیچی دیگه...من خودمو میشناسم... وقتی یه چیز سطح بالا ببینم دیگه از چیزای سطح پایین تر...حالا هرچقدرم خوب باشن خوشم نمیاد.

FMA BH فوق العاده اس.

=)):));)

?!

آخرین ویرایش:
FMA BH فوق العاده اس.

ولی فعلا حال و حوصله یه چیزی مثل ناروتو رو ندارم که بیاد واسمون مرده هارو زنده کنه و هر دقیقه واسه اینکه بتونه داستان رو جلو ببره یه قانون جدید از خودش دربیاره.

=)):));)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or