خوب این که میشه برخلاف نظر محمدعلی :dمن Fate Stay Night رو خیلی وقت پیش دیدم و فکر کنم خیلی وقت پیش هم یک توضیحی اینجا در موردش دادم ولی با شروع پروژه Fate Zero با وجود شاهکار بودن این انیمه در بسیاری از لحاظ حقیقتا کوفتم شد !! چون همه چیز برام اسپویل بود.
![65 :-" :-"](/styles/default/xenforo/smilies/meep/65.gif)
در مورد بقیه ـش ، به نظر من اتفاقا پایانش به شدت داغون بود! :d یعنی اون 20 و خورده ای قسمت قبل رو هم بخوام بی خیالش بشم،هیچ جوره از اون پایان نمیتونم چشم پوشی کنم
![20 :(( :((](/styles/default/xenforo/smilies/meep/20.gif)
یعنی کوتومینه با اون همه ابهت و همچنین آرچر با اون 40 تا ضربه ای که به آرتور زد ، یکهویی خیلی زیبا با قدرت ناگهان فعال شده ی شیرو و با یک ضربه، با خاک سیاه میشینند؟ اصلا قابل درکه ؟ :d کسی که تا 2 روز قبلش هیچی از جادو نمیدونست بیاد کوتومینه رو شکست بده؟ :d
توی کل انیمه هم که شیرو مهدکودک دخترونه درست کرده بود
از ایلیا بگیر تا اون معلمشون! (چقدر ضدحال خوردم وقتی دیدم ساکورای زجر کشیده ی F/Z اینجا خیلی شاد و شنگول به شغل شریف آشپزی روی اورده و با اینکه جادوگره جزو ارباب ها نیست! )
این قضیه ی مهدکودک دخترونه توی Ore Shura و Boku Ha Tomodachi Ga Sukunai هم داشتیم... انیمه های بیشتری هستن اما اینا رو من یادمه فعلا :d
توی کل انیمه هم که شیرو مهدکودک دخترونه درست کرده بود
این قضیه ی مهدکودک دخترونه توی Ore Shura و Boku Ha Tomodachi Ga Sukunai هم داشتیم... انیمه های بیشتری هستن اما اینا رو من یادمه فعلا :d
![8 :x :x](/styles/default/xenforo/smilies/meep/8.gif)
در مورد طراحی و اینا هم موافقم که نباید مقایسه کرد! چون ته نامردیه این حرکت! :d
F/Z به نظر من یک انیمه ی همه چی تموم بود که نمیتونم ازش هیچ نکته ی منفیی بگیرم! کاراکترها،دیدگاه هاشون،بحث هاشون
![8 :x :x](/styles/default/xenforo/smilies/meep/8.gif)
اما توی F/SN چی داشتیم؟ نه کاراکترهای درست درمونی داشتیم(مخصوصا شخصیت اصلی که سوهان روح بود! :d ) نه ذره ای از اون بحث ها خبری بود... نه هیچ چیز دیگه ای! یعنی بعد از دیدن F/Z به نظرم هیچ نکته ی مثبتی توی F/SN وجود نداره که کسی بره سراغش! برعکسش هم که اسپویله و ضدحال! :d
شاید بهترین گزینه پیشنهاد محمدعلی (Ooops) باشه که میگه انیمه ی F/Z رو ببینیم و بعد از اون بریم سراغ Visual Novel F/SN ! :d
---
حالا از F/SN بگزریم! کسی در مورد نویسنده ی Fate/Apocrypha اطلاعاتی داره ؟ جلد اول هم منتشر شده، نظرها در موردش چطور بوده؟
توی ویکی که گشت زدم و کاراکترهاش رو دیدم حداقل از نظر اسم که به نظر خفن میومدن! (سیبر قرمز
![29 8-| 8-|](/styles/default/xenforo/smilies/meep/29.gif)
امیدوارم داستان جالبی داشته باشه! و چند سال دیگه انیمه ـش بیاد و از دیدنش لذت ببریم! :d