Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
ولی به نظر من هیچ چیز بهتر از یه فوجوشی نمیتونه دشمن مشترک این تاپیک باشه
نه...بدتر از فوجوشی ها...فودانشی ها هستند
یادمه یه بنده خدایی سابقاً توی تاپیک بود، هر تازه کاری که می امد و انیمه پیشنهادی میخواست...بهش B*** n* P**o پیشنهاد میداد...سر همین پیشنهاد دادنش اینقدر پافشاری کرد و اخطار گرفت که خودش از تاپیک گذاشت و رفت

P.S
امیدوارم هر کجا که هستی، چه این پست رو میبینی و یا نمیبینی، موفق باشی

@fire emblem
داداش این وصله ها به امیر آکیبا نمیچسبه :)

@Akiba
حرف از سنپای امیرآکیبا شد...نمیدونم چرا یاد Kimi to Boku افتادم که آکیبا خوشش می امد :D

275185.jpg

من همون قسمت های اول چون با روحیات ـم سازگار نبود درآپ ـش کردم...ولی بعد از 13 سال هنوز OP اون رو، خوب خاطرمه....یه آواز خوب از بند Seven Oops

main_7oops.jpg

آهنگ Bye Bye

خیلی خوب بودش....این بند رو خیلی دوست داشتم....دوتا آهنگ قشنگ دیگه هم داشت...یکی برای Naruto Shippuuden به اسم Lovers و یکی دیگه برای انیمه ی Your Lie in April آهنگ Orange خیلی خوب بودش و با حال هوای انیمه خیلی مچ بودش.

الان یه 10 سالی میشه که هیچ کار جدیدی ازشون تو انیمه ها ندیدم )":

آخرین ویرایش:
@Akiba
حرف از سنپای امیرآکیبا شد...نمیدونم چرا یاد Kimi to Boku افتادم که آکیبا خوشش می امد :D

View attachment 355105

من همون قسمت های اول چون با روحیات ـم سازگار نبود درآپ ـش کردم...ولی بعد از 13 سال هنوز OP اون رو، خوب خاطرمه....یه آواز خوب از بند Seven Oops

View attachment 355106

آهنگ Bye Bye

خیلی خوب بودش....این بند رو خیلی دوست داشتم....دوتا آهنگ قشنگ دیگه هم داشت...یکی برای Naruto Shippuuden به اسم Lovers و یکی دیگه برای انیمه ی Your Lie in April آهنگ Orange خیلی خوب بودش و با حال هوای انیمه خیلی مچ بودش.

الان یه 10 سالی میشه که هیچ کار جدیدی ازشون تو انیمه ها ندیدم )":
Kimi to Boku عالی بود! عالی:x
هعیییی... دلم اون حس و حالا رو میخواد...مخصوصا تو شرایط فعلی:(

اون جمع دوستانه و مسخره بازی هاش :x
بیخودی بزرگ شدیم و هرچی میریم جلو اون جمع ها و اون کارها بیشتر و بیشتر حذف میشن از زندگی:-"

Kimi to Boku عالی بود! عالی:x
هعیییی... دلم اون حس و حالا رو میخواد...مخصوصا تو شرایط فعلی:(

اون جمع دوستانه و مسخره بازی هاش :x
بیخودی بزرگ شدیم و هرچی میریم جلو اون جمع ها و اون کارها بیشتر و بیشتر حذف میشن از زندگی:-"

چه خوب میشد تایم ماشین Steins Gate بود و میشد برگشت به اون سال ها...و یه سری کارها رو دوباره از نو تکرار کرد :D

Steins Gate گفتم...یاد قسمت 21 اون افتادم...پسر چه قسمت قشنگی بود، چند بار نگاش کردم...اواز ED اون قسمت هم هنوز که هنوزه بازم برام جذابه و گوشش میدم

اواز Skyclad Observer از Kanako Ito

P.S
ببین، هنوز برای clannad دیدن دیر نشده ها :D

++++++++++++++++++

یه چیزی باشه، بشه باهاش پاییز رو گذروند!
کیفیتش خوب باشه!
پارسال این موقع‌ها، جوجیتسو رو دیدم.
راضی‌کننده بود.
اکشن نمی‌خوام. یعنی الزاما اکشن نباشه.
کیفتش خوب باشه!
سرگرمی باشه، کمدی بابشه، کمدی رمانتیک باشه،
هرچی هست، کیفیت خوبی داشته باشه.

همین الان یادم امد

سریال Violet Evergarden همراه با 1 اسپیشال و 2 تا سینمایی...درام بسیار زیبا و خوش ساخت
Asobi Asobase کمدی مدرسه ای...خیلی قشنگه

آخرین ویرایش:
یه چیزی باشه، بشه باهاش پاییز رو گذروند!
کیفیتش خوب باشه!
پارسال این موقع‌ها، جوجیتسو رو دیدم.
راضی‌کننده بود.
اکشن نمی‌خوام. یعنی الزاما اکشن نباشه.
کیفتش خوب باشه!
سرگرمی باشه، کمدی بابشه، کمدی رمانتیک باشه،
هرچی هست، کیفیت خوبی داشته باشه.
آقا یادم نیست چه کارایی دیدی ولی:
برای پاییز، سری Yuru Camp هم خیلی می‌چسبه. نه که آروم و شاده و درباره کمپ زدنه، کلا برای همه فصل‌ها جوابه
به‌علاوه این‌ها:

Gin no Saji (درباره آموزشگاه کشاورزیه. قدیمیه ولی همچنان خفن)
Skip and Loafer (رومنس و درام و کمدی. خیلی دوست‌داشتنی و پخته)
Amanchu (یک کار بسیار ملایم و لطیف درباره غواصی و رفاقت دو دختر. همه باهاش ارتباط نمی‌گیرن، ولی اگه بگیری دیگه تمومه. فصل یکش بیشتر مناسب تابستونه؛ گرچه کلا فصل‌لسه)
The Apothecary Diaries (انیمه عالی، یَکِ یَک. درمورد یه دختر داروسازه که شخصیت‌پردازی محشری داره. درام و کمدی و ماجراجویی و... همه‌چی هم داره. نکته دیگه اینکه فصل دوش هم همین زمستون میاد)

پ.ن: اوه و Violet Evergarden که رئیس بالا گفت! همه‌چی‌تمومه انیمه‌ش

طبق سنت قدیمی تاپیک نظرم رو درباره ی انیمه های این فصل بدم...ولی قبلش نظرم رو خیلی کوتاه درباره ی انیمه های فصل پیش بدم و تو پست بعدی درباره ی این فصل نظرم رو میدم.

Oshi no Ko 2nd Season
نه خیلی راضی ـم و نه خیلی ناراضی...یه چیزی مابین ـشونم...تو انیمه زمان خیلی زیادی صرف اون قسمت های Stage Play شد و من انتظار داشتم که حداقل یه روایت خوب از داستانی که اجرا میکنن رو داشته باشن
تو اون قسمت ها هم نتونست داستان اصلی انیمه رو پیش ببره...هم داستان Stage Play رو....همش بین ـشون سویچ میکرد و بنظرم از دو بخش جا موندن.
پایان بندی این فصل رو هم خیلی دوست نداشتم...انتظار داشتم میخ کوب تر تموم بشه که نشد.

Make Heroine ga Oosugiru
وای پسر چقدر خوب بودش...از هر بخش این انیمه، میتونم کلی تعریف کنم :D طراحی و انمیشین های اون عالی بود، فرم موهای شخصیت ها رو خیلی دوست داشتم
شخصیت پردازی انیمه عالی بودش....عاشق یانامی چان و کوماری چان بودم....خیلی خوب بودن، دوتا شخصیت که دقیقاً مقابل هم بودن...یکی درونگرا و اون یکی برون گرا....دوبله هاشون عالی بودش.

Chika.jpg Yana.jpg

P.S
توف بهشون که مدارس ما مختلط نیست :D

Nige Jouzu no Wakagimi
خب بودش...یه کار متفاوت از بقیه ی کارهای تاریخی بودش...یه سری ضعف هایی هم داشت ولی در کل راضی بودم و هم فان بودش...و هم خشن
فصل دومش بیاد ادامه ـش میدم

Tokidoki Bosotto Russia-go de Dereru Tonari no Alya-san
چقدر خوب بودش...شخصیت آلیا با صدای Sumire Uesaka خیلی خوب بودش.

536830.jpg 76647.jpg

آلیا چان رو خیلی دوست داشتم بخصوص وقتی اعصبانی میشد و یا حسادت میکرد...حالت چشماش باحال میشد.

thumb-1920-1368514.jpg

حالا من قبلاً خیلی فن صدای ی Sumire Uesaka نبودم و تنها خاطره ی خوبی که از صداش داشتم توی انیمه ی Chuunibyou demo Koi ga Shitai جای دکوموری بودش با اون دیونه بازی هایی که با موهاش میکرد

40167.jpg 183341.jpg

که انصافاً انیمه ی قشنگی بودش و تقریباً همه ـون این دوران Chuunibyou رو تجربه کردیم :D...بعدش دیگه چیز خوبی ازش ندیدم تا Kono Bijutsubu ni wa Mondai ga Aru و Carole & Tuesday

ولی بازم فن ـم نشدم....تا انیمه ی Urusei Yatsura جای شخصیت لام صحبت کرد...شاهکار بودش....دوست داشتنی بودش

123904l.jpg 461364.jpg

انیمه ی خیلی خوبی بودش...و کمدی کلاسیک اون رو هم دوست داشتم.

Katsute Mahou Shoujo to Aku wa Tekitai shiteita
ای بدک نبودش....برای هفتگی دیدن خوب بودش نه بیشتر.....و از طرفی دلیل اصلی دیدنش هم برام بخاطر شنیدن صدای Mai Nakahara بودش که منو یاد ناگیسا توی clannad می انداخت.

39949.jpg 300961.jpg

Mayonaka Punch
خیلی خوب بودش....اینکه تمام شخصیت ها شوجو بودن...دلیل خوبی برای من بود که نگاش کنم....فان بودش و از دیدنش لذت بردم

Isekai Shikkaku
هفتگی دیدنش هم از سرش زیاد بود....اولش خوب شروع کرد ولی هر چی جلوتر رفت خسته کننده تر شد...

Atri: My Dear Moments
بدک نبودش...جو انیمه و سرخوشی آتاری رو دوست داشتم....برای یکبار دیدن بد نبودش

Boku no Hero Academia 7th Season
در کل خوب بودش....بخصوص قسمت های پایانی اون که داستان روی توگا چان بودش، عالی بودش

485281.jpg 64813.jpg

یه شخصیت دوگانه توگا دوست داشتنی بود با دوبله ی Misato Fukuen که تو تمام این سال ها که انیمه نگا میکنم...تا الان یه کار درست حسابی ازش ندیدم که منو مجذوب صداش کن....جز همین توگا که واقعاً خوب بودش.
نکته مثبت دیگه ی انیمه موسیقی اون بودش...اقای Hayashi Yuuki واقعاً یه خلاق واقعی هستش..از شنیدن OST انیمه واقعاً لذت میبردم.

به نظرم Hayashi Yuuki از هیروکی ساوانا سنسه خیلی خلاق تره و متفاوت تر عمل میکنه...مثلاً تو Ballroom e Youkoso شاهکار خلق کرده بود.

1.jpg 33.jpg

ولی از اون طرف هیروکی ساوانو از کارهای خودش اسکی میره و یه طوری کپی میزنه که همیشه میفهمی که آهنگ ساز خودش بوده.
مثلاً این فصل تیزر Mecha-ude رو دیدم....قشنگ کپی شده ی Guilty Crown بودش.

59526.jpg 308782.jpg

با اختلاف میتونم بگم از فیلم های این چند ساله که میاد بهترین و رو مخی نیستن .( که به طرز عجیبی آروم شدم از لحاظ روحی😅😂)
خب چند تا انیمه تو هاردم بود که وقت نکرده بودم ببینمش این چند وقت بیکار بودم دیدمشون
یکی death note قشنگ بود ولی آخرش بدلم نبود ! ( که وقتی تمومش کردم یادم اومد چند سال پیش اینو دیده بودم !)

Chuunibyou هم بد نبود یه مشت خل چل

دیروز هم mashel تموم کردم خوشم اومد ازش منتظر فصل ۳ هستم

attack on titan از فصل آخر تا قسمت ۱۰ دیدم باقی قسمتا رو واقعا جرعت نمیکنم ببینمش ! 😐 نکنه کمپلت داستان ب یوق بره

Claymore هم قشنگ بود و دیگه ادامه ندادن فصل بعدی !رو بسازن

فعلا دارم میگردم ببینم چی پیدا میکنم دان کنم !!

یک سری قسمت های کوچیک هر فصل Re:Zero داره به اسم Breaktime. هر 5 دقیقه و معمولا محتوای فانی داره، حالا در این قسمت اومد Lore جالبی از کرکتر Al گذاشتند. ترجمه قسمت رو در یکی کامنت میتونید پیدا کنید. بنظرم ارزش دیدن رو داره، چون به اتفاقات فصل های آینده و شایدم این فصل اشاره داره.
---
نمیدونم بین گروه های منفی انیمه ایی Witch Cult ریزیرو در ادامه میتونه بهترین باشه یا نه، اما مطمئن یکی از دیوانه وار ترین و خشن ترین گروه های ویلن انیمه ها هستند و از اون جالب تر پرفورمنس هر کدومشون فوق العادست!
واقعا سنگ تمام سرشون گذاشتند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or