Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

@Akiba
حرف از سنپای امیرآکیبا شد...نمیدونم چرا یاد Kimi to Boku افتادم که آکیبا خوشش می امد :D

View attachment 355105

من همون قسمت های اول چون با روحیات ـم سازگار نبود درآپ ـش کردم...ولی بعد از 13 سال هنوز OP اون رو، خوب خاطرمه....یه آواز خوب از بند Seven Oops

View attachment 355106

آهنگ Bye Bye

خیلی خوب بودش....این بند رو خیلی دوست داشتم....دوتا آهنگ قشنگ دیگه هم داشت...یکی برای Naruto Shippuuden به اسم Lovers و یکی دیگه برای انیمه ی Your Lie in April آهنگ Orange خیلی خوب بودش و با حال هوای انیمه خیلی مچ بودش.

الان یه 10 سالی میشه که هیچ کار جدیدی ازشون تو انیمه ها ندیدم )":
Kimi to Boku عالی بود! عالی:x
هعیییی... دلم اون حس و حالا رو میخواد...مخصوصا تو شرایط فعلی:(

اون جمع دوستانه و مسخره بازی هاش :x
بیخودی بزرگ شدیم و هرچی میریم جلو اون جمع ها و اون کارها بیشتر و بیشتر حذف میشن از زندگی:-"

Kimi to Boku عالی بود! عالی:x
هعیییی... دلم اون حس و حالا رو میخواد...مخصوصا تو شرایط فعلی:(

اون جمع دوستانه و مسخره بازی هاش :x
بیخودی بزرگ شدیم و هرچی میریم جلو اون جمع ها و اون کارها بیشتر و بیشتر حذف میشن از زندگی:-"

چه خوب میشد تایم ماشین Steins Gate بود و میشد برگشت به اون سال ها...و یه سری کارها رو دوباره از نو تکرار کرد :D

Steins Gate گفتم...یاد قسمت 21 اون افتادم...پسر چه قسمت قشنگی بود، چند بار نگاش کردم...اواز ED اون قسمت هم هنوز که هنوزه بازم برام جذابه و گوشش میدم

اواز Skyclad Observer از Kanako Ito

P.S
ببین، هنوز برای clannad دیدن دیر نشده ها :D

++++++++++++++++++

یه چیزی باشه، بشه باهاش پاییز رو گذروند!
کیفیتش خوب باشه!
پارسال این موقع‌ها، جوجیتسو رو دیدم.
راضی‌کننده بود.
اکشن نمی‌خوام. یعنی الزاما اکشن نباشه.
کیفتش خوب باشه!
سرگرمی باشه، کمدی بابشه، کمدی رمانتیک باشه،
هرچی هست، کیفیت خوبی داشته باشه.

همین الان یادم امد

سریال Violet Evergarden همراه با 1 اسپیشال و 2 تا سینمایی...درام بسیار زیبا و خوش ساخت
Asobi Asobase کمدی مدرسه ای...خیلی قشنگه

آخرین ویرایش:
یه چیزی باشه، بشه باهاش پاییز رو گذروند!
کیفیتش خوب باشه!
پارسال این موقع‌ها، جوجیتسو رو دیدم.
راضی‌کننده بود.
اکشن نمی‌خوام. یعنی الزاما اکشن نباشه.
کیفتش خوب باشه!
سرگرمی باشه، کمدی بابشه، کمدی رمانتیک باشه،
هرچی هست، کیفیت خوبی داشته باشه.
آقا یادم نیست چه کارایی دیدی ولی:
برای پاییز، سری Yuru Camp هم خیلی می‌چسبه. نه که آروم و شاده و درباره کمپ زدنه، کلا برای همه فصل‌ها جوابه
به‌علاوه این‌ها:

Gin no Saji (درباره آموزشگاه کشاورزیه. قدیمیه ولی همچنان خفن)
Skip and Loafer (رومنس و درام و کمدی. خیلی دوست‌داشتنی و پخته)
Amanchu (یک کار بسیار ملایم و لطیف درباره غواصی و رفاقت دو دختر. همه باهاش ارتباط نمی‌گیرن، ولی اگه بگیری دیگه تمومه. فصل یکش بیشتر مناسب تابستونه؛ گرچه کلا فصل‌لسه)
The Apothecary Diaries (انیمه عالی، یَکِ یَک. درمورد یه دختر داروسازه که شخصیت‌پردازی محشری داره. درام و کمدی و ماجراجویی و... همه‌چی هم داره. نکته دیگه اینکه فصل دوش هم همین زمستون میاد)

پ.ن: اوه و Violet Evergarden که رئیس بالا گفت! همه‌چی‌تمومه انیمه‌ش

طبق سنت قدیمی تاپیک نظرم رو درباره ی انیمه های این فصل بدم...ولی قبلش نظرم رو خیلی کوتاه درباره ی انیمه های فصل پیش بدم و تو پست بعدی درباره ی این فصل نظرم رو میدم.

Oshi no Ko 2nd Season
نه خیلی راضی ـم و نه خیلی ناراضی...یه چیزی مابین ـشونم...تو انیمه زمان خیلی زیادی صرف اون قسمت های Stage Play شد و من انتظار داشتم که حداقل یه روایت خوب از داستانی که اجرا میکنن رو داشته باشن
تو اون قسمت ها هم نتونست داستان اصلی انیمه رو پیش ببره...هم داستان Stage Play رو....همش بین ـشون سویچ میکرد و بنظرم از دو بخش جا موندن.
پایان بندی این فصل رو هم خیلی دوست نداشتم...انتظار داشتم میخ کوب تر تموم بشه که نشد.

Make Heroine ga Oosugiru
وای پسر چقدر خوب بودش...از هر بخش این انیمه، میتونم کلی تعریف کنم :D طراحی و انمیشین های اون عالی بود، فرم موهای شخصیت ها رو خیلی دوست داشتم
شخصیت پردازی انیمه عالی بودش....عاشق یانامی چان و کوماری چان بودم....خیلی خوب بودن، دوتا شخصیت که دقیقاً مقابل هم بودن...یکی درونگرا و اون یکی برون گرا....دوبله هاشون عالی بودش.

Chika.jpg Yana.jpg

P.S
توف بهشون که مدارس ما مختلط نیست :D

Nige Jouzu no Wakagimi
خب بودش...یه کار متفاوت از بقیه ی کارهای تاریخی بودش...یه سری ضعف هایی هم داشت ولی در کل راضی بودم و هم فان بودش...و هم خشن
فصل دومش بیاد ادامه ـش میدم

Tokidoki Bosotto Russia-go de Dereru Tonari no Alya-san
چقدر خوب بودش...شخصیت آلیا با صدای Sumire Uesaka خیلی خوب بودش.

536830.jpg 76647.jpg

آلیا چان رو خیلی دوست داشتم بخصوص وقتی اعصبانی میشد و یا حسادت میکرد...حالت چشماش باحال میشد.

thumb-1920-1368514.jpg

حالا من قبلاً خیلی فن صدای ی Sumire Uesaka نبودم و تنها خاطره ی خوبی که از صداش داشتم توی انیمه ی Chuunibyou demo Koi ga Shitai جای دکوموری بودش با اون دیونه بازی هایی که با موهاش میکرد

40167.jpg 183341.jpg

که انصافاً انیمه ی قشنگی بودش و تقریباً همه ـون این دوران Chuunibyou رو تجربه کردیم :D...بعدش دیگه چیز خوبی ازش ندیدم تا Kono Bijutsubu ni wa Mondai ga Aru و Carole & Tuesday

ولی بازم فن ـم نشدم....تا انیمه ی Urusei Yatsura جای شخصیت لام صحبت کرد...شاهکار بودش....دوست داشتنی بودش

123904l.jpg 461364.jpg

انیمه ی خیلی خوبی بودش...و کمدی کلاسیک اون رو هم دوست داشتم.

Katsute Mahou Shoujo to Aku wa Tekitai shiteita
ای بدک نبودش....برای هفتگی دیدن خوب بودش نه بیشتر.....و از طرفی دلیل اصلی دیدنش هم برام بخاطر شنیدن صدای Mai Nakahara بودش که منو یاد ناگیسا توی clannad می انداخت.

39949.jpg 300961.jpg

Mayonaka Punch
خیلی خوب بودش....اینکه تمام شخصیت ها شوجو بودن...دلیل خوبی برای من بود که نگاش کنم....فان بودش و از دیدنش لذت بردم

Isekai Shikkaku
هفتگی دیدنش هم از سرش زیاد بود....اولش خوب شروع کرد ولی هر چی جلوتر رفت خسته کننده تر شد...

Atri: My Dear Moments
بدک نبودش...جو انیمه و سرخوشی آتاری رو دوست داشتم....برای یکبار دیدن بد نبودش

Boku no Hero Academia 7th Season
در کل خوب بودش....بخصوص قسمت های پایانی اون که داستان روی توگا چان بودش، عالی بودش

485281.jpg 64813.jpg

یه شخصیت دوگانه توگا دوست داشتنی بود با دوبله ی Misato Fukuen که تو تمام این سال ها که انیمه نگا میکنم...تا الان یه کار درست حسابی ازش ندیدم که منو مجذوب صداش کن....جز همین توگا که واقعاً خوب بودش.
نکته مثبت دیگه ی انیمه موسیقی اون بودش...اقای Hayashi Yuuki واقعاً یه خلاق واقعی هستش..از شنیدن OST انیمه واقعاً لذت میبردم.

به نظرم Hayashi Yuuki از هیروکی ساوانا سنسه خیلی خلاق تره و متفاوت تر عمل میکنه...مثلاً تو Ballroom e Youkoso شاهکار خلق کرده بود.

1.jpg 33.jpg

ولی از اون طرف هیروکی ساوانو از کارهای خودش اسکی میره و یه طوری کپی میزنه که همیشه میفهمی که آهنگ ساز خودش بوده.
مثلاً این فصل تیزر Mecha-ude رو دیدم....قشنگ کپی شده ی Guilty Crown بودش.

59526.jpg 308782.jpg

با اختلاف میتونم بگم از فیلم های این چند ساله که میاد بهترین و رو مخی نیستن .( که به طرز عجیبی آروم شدم از لحاظ روحی😅😂)
خب چند تا انیمه تو هاردم بود که وقت نکرده بودم ببینمش این چند وقت بیکار بودم دیدمشون
یکی death note قشنگ بود ولی آخرش بدلم نبود ! ( که وقتی تمومش کردم یادم اومد چند سال پیش اینو دیده بودم !)

Chuunibyou هم بد نبود یه مشت خل چل

دیروز هم mashel تموم کردم خوشم اومد ازش منتظر فصل ۳ هستم

attack on titan از فصل آخر تا قسمت ۱۰ دیدم باقی قسمتا رو واقعا جرعت نمیکنم ببینمش ! 😐 نکنه کمپلت داستان ب یوق بره

Claymore هم قشنگ بود و دیگه ادامه ندادن فصل بعدی !رو بسازن

فعلا دارم میگردم ببینم چی پیدا میکنم دان کنم !!

یک سری قسمت های کوچیک هر فصل Re:Zero داره به اسم Breaktime. هر 5 دقیقه و معمولا محتوای فانی داره، حالا در این قسمت اومد Lore جالبی از کرکتر Al گذاشتند. ترجمه قسمت رو در یکی کامنت میتونید پیدا کنید. بنظرم ارزش دیدن رو داره، چون به اتفاقات فصل های آینده و شایدم این فصل اشاره داره.
---
نمیدونم بین گروه های منفی انیمه ایی Witch Cult ریزیرو در ادامه میتونه بهترین باشه یا نه، اما مطمئن یکی از دیوانه وار ترین و خشن ترین گروه های ویلن انیمه ها هستند و از اون جالب تر پرفورمنس هر کدومشون فوق العادست!
واقعا سنگ تمام سرشون گذاشتند.

Bleach: Sennen Kessen-hen - Soukoku-tan - E04
144074.jpg

نمیدونم تو مانگا چه خبر بوده و چطوری تموم شده...ولی انیمه ـش تا اینجا که خیلی خوش ساخت بوده و روی خط داستانی خودش سوار هستش...من که فعلاً ازش راضی ـم باید دید که بعداً چی میشه

Re:Zero kara Hajimeru Isekai Seikatsu 3rd Season - E04
144725.jpg

از اون طرف که از فصل قبلش حسابی ناامید شده بودم...ولی این فصل ـش قشنگ هیجان فصل اول رو برام دوباره زنده کرده...و تبدیل شده به یکی از انیمه های خوب هفتگی ـم
و شگفتی دوبله این فصل ـش هم به نظرم Anzai Chika هستش...اگه لیست دوبلورهاش رو نگا نکرده بودم، عمراً میتونستم تشخیص بدم که Anzai Chika جای یکی از جادوگرا صحبت کرده.

264506.jpg 307567.jpg

صداش رو توی Lycoris Recoil جای چیساتو خیلی دوست داشتم....و از اون تیپ صداها هایی هستش که از شنیدنش لذت میبرم.

271107.jpg 273740.jpg
Dandadan - E04
143719.jpg

پسر عجب چیز فانی هستش...استارت انیمه خیلی خوب و روند اون توی این 4 قسمت خیلی سریع بوده و اصلاً خسته کننده نبوده
انیمیشن ها، طراحی، گرافیک و دوبله اون خوب بودش...انتخاب دوبلور پسره واقعاً عالی هستش، یعنی به نظرم بهتر از Hanae Natsuki عمراً کسی میتونست اینقدر خوب جای این پسره صحبت کنه.

سوپراز دوبله تو این انیمه برام نانا میزوکی بودش...اصلاً انتظار نداشتم که صداش رو بشنوم....جای مادربزرگه که واقعاً عالیه.

فقط حیف که انیمه 12 قسمته

Natsume Yuujinchou Shichi - E04
145168.jpg

مثل 6 فصل گذشته ـش عالیه....یه انیمه آروم و آرامش بخش، با داستان های کوتاه و جالب، عاشق شخصیت گربه ـم :D

Ao no Hako - E05
145349.jpg

انیمه ی بدی نیست و بدرد هفتگی دیدن میخوره...بیشتر تا اینجا روی جنبه ی رومنس کار شده تا اسپورت اون...ولی در کل راضی ـم انتظارات ـم رو ازش خیلی بالا نبردم و یا اینکه بخوام love polygon داشته باشم.
اینکه 25 قسمته خیلی خوبه و تا اخر زمستون سرگرمم میکنه.

شخصیت های توی داستان رو دوست دارم...الخصوص چیناتسو سنپای و هینا چان

P.S
@m.a.t
من دلم کانوجو میخواد :D

Chi.: Chikyuu no Undou ni Tsuite - E05
145922.jpg

نظر دادن درباره ی این انیمه سخته...حالا جدای از اینکه تمام شخصیت ها مرد هستند و دیدنش برام سخته...شخصیت های اون تا اینجای کار حرکت خاصی نکردن و داستان اونطور که دوست داشتم شکل نگرفته.

بعد توی این قسمت آخر، اینها واقعاً دارن چی کار میکنن....این کارگردانش مگه تو جلسه بازبینی قبل از پخش مگه نیستش.

[DKB] Chi. Chikyuu no Undou ni Tsuite - S01E05 [1080p][HEVC x265 10bit][Multi-Subs].mkv_snapsh...jpg
اینجا روی پل اون یارو که پشت سر داره میاد..شمشیر دور کمرش داره....

[DKB] Chi. Chikyuu no Undou ni Tsuite - S01E05 [1080p][HEVC x265 10bit][Multi-Subs].mkv_snapsh...jpg
اینجا هم هنوز شمشیر داره.....

ولی یک ثانیه بعد دیگه نداره :D

ولی وقتی زاویه عوض میشه...شمشیر دار میشه

Shangri-La Frontier Season 2 - E03
144794.jpg

خیلی خوبه...حتی از فصل اولش هم بهتر شده...کمدی این چند قسمت خیلی خوب بودش.
خوبیش اینه که مثل فصل قبلش 25 قسمته...و تا آخر زمستون میشه باهاش حال کرد.

Ranma ½ (2024) - E04
144299.jpg

ایده ی داستانش در حالی که مسخرس...ولی خیلی جالبه و دوستش دارم و خیلی خوش ساخته و تا حدی هم حس و حال Urusei Yatsura رو برام زنده کرده.

صدای آکانه رو خیلی دوست دارم...و خوبیش اینه که از دوبلور های سری های قبلش استفاده کردن

Rurouni Kenshin: Meiji Kenkaku Romantan - Kyoto Douran - E03
145530.jpg

خدایش چیز خاصی نداره...من سری قدیمی اون رو بیشتر دوست دارم....حتی با اون همه فیلر که داشت.

دوبلور کنشین، زن که بود بهتر بودش :D

Tower of God Season 2 - E01
145819.jpg

خدایش دیگه فقط دارم تحملش میکنم...این سه قسمت آخری که امده رو هنوز ندیدم

Kimi wa Meido-sama - E04
144684.jpg

اصلاً انیمه ای نیست که دوست داشته باشم....اصلاً نمیدونم چرا این 4 قسمت رو دیدم

Sword Art Online Alternative: Gun Gale Online II - E04
145505.jpg

من اون سری Gun Gale Online اولی رو دوست داشتم...این فصلش هم تا اینجای کار خوب بوده و کلاً اینطور فضا ها رو دوست دارم...حتماً ادامش میدم

Raise wa Tanin ga Ii - E04
143773.jpg

انیمه ی بدی نیست با این وجود که مثلاً بچه مدرسه ای هستند...ولی انیمه بزرگسالانه میزنه که هر چند من خیلی با این جنبه ی اون مشکلی ندارم...فقط امیدوارم که داستان درگیر تر بشه
برای هفتگی دیدن بد نیست و فعلاً ادامه ـش میدم.

Tsuma, Shougakusei ni Naru - E05
145548.jpg

واقعاً هیچ ایده ای ندارم که من این رو برای چی شروع کردم...اصلاً لول اون چیزی نیست که بخواد روی من کوچکترین تاثیری بزاره :)
درآپ ـش میکنم.

NegaPosi Angler - E04
145325.jpg

همون قسمت اول میخواستم درآپ ـش کنم...ولی بهش یه فرصت دادم بخاطر شخصیت هانا چان و صدای Ai Fairouz ....که خوشبختانه جواب هم داد...و بنظرم میتونه یکی از خوب های فصل بشه...

557723.jpg 229102.jpg

موضوع انیمه هم کم کم داره برام جذاب میشه و تا الان هیچی درباره ی ماهیگیری نمیدونستم

P.S
این فصل، فصل پر کاری هستش

Attachments

• 308500.jpg
    308500.jpg
    93.8 KB · مشاهده: 4
  • 307567.jpg
    307567.jpg
    158.5 KB · مشاهده: 5
@Z-fan

آقا این لایو اکشن My Happy Marriage همون داستان فصل اول انیمه هست یا فرق دارن با هم؟
آخه من چند وقت پیش یکهو تصمیم گرفتم لایو اکشنش رو که خیلی وقت بود دانلود کرده بودم ببینم، جالب بود به نظرم و خوشم اومد ازش. :D
انیمه اش هم دانلود کردم و فعلا تو صف مونده تا نوبتش بشه.

این آهنگ چی بود ؟ خیلی آشناست

View attachment 355351

پ.ن: شهریور امسال تو 28 سالگی فوت کرده

Majiko.jpg

داداش...majiko سان متولد 1992 ـه و الان 32 سالشه و تولدش همین دوشنبه ی هفته پیش بوده که بمناسب تولدش یه تور چهار روزه توی چین داشته که 2روزش رو اجرا کرده
10/28 Shanghai・MODERN SKY LAB
10/30 Beijing·Fulang live house
11/2 Shenzhen・NUBOND AIR
11/3 Guangzhou Space LIVE HOUSE

برنامه ریزی یه Live دیگه برای کریسمس رو توی توکیو برای تاریخ 12/22 هم کرده...و از امشب پیش فروش بیلت ـش شروع میشه.

هر چی بوده درباره ی مرگش، شایعه قدیمی باید باشه.

اما درباره ی آهنگ...اسمش کوکورناشی هستش (kokoronashi - Heartless) که سال 2015 خونده

این یکی از اجراهاش هستش که توی کانال رسمی YT ـش گذاشته...اگه دقیقاً اون Live رو میخوای باید برات بگردم.

اما اینکه این آواز رو کجا شنیدی و برات آشنا هستش...تا اونجا که میدونم از این آواز توی هیچ انیمه ای استفاده نشده، شاید جای دیگه ای به صورت fan made استفاده شده باشه.

P.S
یه نکته جالب هم بگم که سیستم فروش بلیت Live کریسمس ـش هم با قرعه کشی هستش.

-------------------ویرایش-------------------

@XMohsen
یه مقدار میخ شدم روی کلیپی که فرستادی....این یه کاور از آهنگ اصلی هستش که بالا توضیح دادم....که یه خواننده چینی به اسم 是汐子的啊 تو یه برنامه زنده به اسم live house 歌手 اجرا کرده....

حالا اون کسی که توی 28 سالگی درگذشته....هیچ کدوم از این 2 نفر نیست و خانم Sayuri هستش که تقریباً 2 هفته ی پیش بر اثر یه بیماری مزمن درگذشته...و حالا یه نحوی اشتباه گرفته شده با مورد بالا

220px-Sayuri_in_Shibuya_%28February_23rd_2016%29_%28cropped%29.jpg

آخرین ویرایش:
View attachment 355391

داداش...majiko سان متولد 1992 ـه و الان 32 سالشه و تولدش همین دوشنبه ی هفته پیش بوده که بمناسب تولدش یه تور چهار روزه توی چین داشته که 2روزش رو اجرا کرده
10/28 Shanghai・MODERN SKY LAB
10/30 Beijing·Fulang live house
11/2 Shenzhen・NUBOND AIR
11/3 Guangzhou Space LIVE HOUSE

برنامه ریزی یه Live دیگه برای کریسمس رو توی توکیو برای تاریخ 12/22 هم کرده...و از امشب پیش فروش بیلت ـش شروع میشه.

هر چی بوده درباره ی مرگش، شایعه قدیمی باید باشه.

اما درباره ی آهنگ...اسمش کوکورناشی هستش (kokoronashi - Heartless) که سال 2015 خونده

این یکی از اجراهاش هستش که توی کانال رسمی YT ـش گذاشته...اگه دقیقاً اون Live رو میخوای باید برات بگردم.

اما اینکه این آواز رو کجا شنیدی و برات آشنا هستش...تا اونجا که میدونم از این آواز توی هیچ انیمه ای استفاده نشده، شاید جای دیگه ای به صورت fan made استفاده شده باشه.

P.S
یه نکته جالب هم بگم که سیستم فروش بلیت Live کریسمس ـش هم با قرعه کشی هستش.

دستت درد نکنه کامل اطلاعاتش رو در آوردی (حتی سیستم قرعه کشی رو هم پیدا کردی :دی)
خود همین اجرایی که گذاشتی رو قبلا گوش داده بودم تو انیمه نبوده.

"Instagram"
یا bait بود یا طرف خودش نمیدونست چی داره میزاره ..
الان اسمش رو دارم خودمم یه نگاه انداختم یه خواننده دیگه به اسم Sayuri کاور اون رو خونده که بازم این کلیپی که گذاشتم نیست ! اون کلیپ فکر کنم خود majiko باشه.
اما اونی که فوت کرده همین Sayuri ـه متولد 1996. Erased, Fate/Extra, Golden Kamui, Hero Academia, Edens Zero انیمه هایی بوده که خونده.

Screenshot 2024-11-01 at 21-05-06 sayuri-erased-and-my-hero-academia.jpg (JPEG Image 1400 × 70...png

نمیدونم اون صفحه چطور تونسته چندتا مورد مختلف رو با هم جابه‌جا کنه.
بازم دستت درد نکنه زحمت کشیدی

خواهش میکنم....چند لحظه ی پیش پس قبلی رو ویرایش کردم....

++++++++++++++++++++

چک نکردم دیگه.
انصافاً دست مریزاد حتی خواننده اونم پیدا کردی کارت خیلی درسته :o:x

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or