Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
Screenshot_20241111-114750_MX Player Pro.jpg

Screenshot_20241111-122123_MX Player Pro.jpg

Screenshot_20241111-123340_MX Player Pro.jpg

Screenshot_20241111-123449_MX Player Pro.jpg

چقدر همه چی سریع پیش میره. یه لحظم فرصت نمیدن یه نفسی بکشی. این VI بیچاره ازونجا رونده و ازینجا مونده شد. یک ساعتم نگذشته بود که کیتلین بهش گفت قول میدم عوض شم. از همه بیشتر عوض شد :D این امبسا مداردا هم که ۷خط روزگاره. قشنگ همه چیز رو طبق برنامه‌ی خودش داره پیش میبره. بقیه هم واسش هیچی نیستن جز یه مشت مهره. این جینکس چقدر خفنه و هر بار میبینیش هم خفن‌تر شده. کلا شخصیتا یکی از یکی خفن‌تر.

در نهایت دوباره باید از گرافیک و آرت و انیمیشن‌ها یاد کنم. به شکل ناجوانمردانه‌ای خوب و تمیزن! موزیک‌هایی که انتخاب کردن هم همگی عالی. قشنگ با اون فضا همخونی دارن. موسیقی متن هم عالی. در کل یه چیز تو این انیمیشن پیدا نمیشه که حتی صرفا خوب باشه. همه چیز در بالاترین سطح.

آخرین ویرایش:
واقعا این فصل آرکین هنر خالصه :D یعنی خیلی رندوم تو هر پلانی پاز بکنی از توش یه پوستر خفن درمیاد. موسیقیشم که به معنای واقعی کلمه شاهکاره و با اون بالانس بی نقصی که با سکانس درست میکنه باعث تشنجم داشت میشد از شدت لذت :D

به نظر میاد که دیگه جینکس آنتاگونیست داستان نباشه و امیدوارم دیگه بیشتر از این نرفش نکنن بدبختو :D این کیتلینم واقعا چرت ترین کاراکتر داستانه بین یه سری کاراکتر بداس و خفن این عنتر چی میگه :D
اون سکانس که ویکتور اون یارو رو شفا داد یکی از خفن ترین جاهای داستان بود به نظرم.

آقایون کم هایپ کنید، وایستادم هفته دیگه قسمت های اینده بیاد همه رو با هم ببینم خو:(
اگه وقتشو داری که به نظرم الان ببین این اکت ها یه ساختاری دارن که یکم تو خماری بمونی و خود اون خماری هم یه بخشی از لذت کاره :D پشت سر هم ببینی سِر میشی اون ولع رو نداری واسه دنبال کردنش.

به صورت کلی من مخالف سرسخت بینج واچ کردنم :-"

آقایون کم هایپ کنید، وایستادم هفته دیگه قسمت های اینده بیاد همه رو با هم ببینم خو:(

این اشتباه از شماها که انیمه‌هارو هفتگی دنبال میکنین خیلی عجیبه :D دیگه باید بدونید اینجوری پیگیری کردن چه حالی میده. بشین ببین.

عجب انیمه ای بود این summer time render خیلی خوب بود ، توقع نداشتم این انیمه این طور باشه با این داستان عالی ،( شانسی تو یوتیوب ول می‌چرخیدم دیدم دیدم یه قسمت کوتاهی گذاشته بودن کنجکاو شدم دانلود کردم )،خلاصه عالی بود
۱۰ از ۱۰

فردا اکت اول فصل دو آرکین میاد.
وقتی ترم 1 بودم فصل 1 رو دیدم
الان ترم 8 شدم و فصل 2 میاد
این خیلی ترسناک بود؛ واقعاً باورم نمی‌شه این همه زمان گذشته.:|

دوباره تو یک شرایط اسیدی قرار گرفتم و انیمه مانگا که هیچ فوتبالش رو هم به سختی می‌بینم و خیلی به ندرت که حتی وقت آزادش هم فراهم باشه حال و حوصله‌ای ندارم. اینه که زندگی در حال حاضر واقعا مزخرفه.

alluka-cry.gif

البته دیگه اینقدر سر و صدا کردید یک قسمت آرکین دیدم و فعلا نظرم رو موسیقی متنشه.:دی

One Piece 1222

کاپیتان کوبی @-)
ادمیرال گارپ ^:)^

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااا :x
انیمه رو ندیدم ولی حدس می‌زنم منظورت کجاست.

من سر همین چپترا بود رفتم گارپ رو از لیست کاراکترهای محبوبم حذف کردم.:دی

مارینفورد خودش شده بود نگهبان و ایس اون مدلی جلوش پرپر شد بعد الان اومده دنبال این صورتیِ الدنگ.:|

انیمه رو ندیدم ولی حدس می‌زنم منظورت کجاست.

من سر همین چپترا بود رفتم گارپ رو از لیست کاراکترهای محبوبم حذف کردم.:دی

مارینفورد خودش شده بود نگهبان و ایس اون مدلی جلوش پرپر شد بعد الان اومده دنبال این صورتیِ الدنگ.:|
حرفتو قبول دارم ولی این صورتی الدنگ یه جزیره رو ترکوند به یه مشت :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or