بهبه از قسمت بیستم جوجوتسو
آقا چه عزیز دلی اضافه شد به جمع دوستان
خیلی حال کردم وقتی تودو آئویی اومد بالاخره. یعنی این هر بار میگه برازر جگرت حال میاد واقعا میطلبید که کنار ایتادوری، مبارزه کنن. این ماهیتو عجب موجود عجیبیه. وُیس اکتورش فوقالعادس. خیلی خوب تونسته تبدیلش کنه به کرکتری که قشنگ عذابت بده خیلی کنجکاوم ببینم نبرد اینا چطوری تموم میشه. ببینیم نانامی هم اضافه میشه یا نه. نوبارا-چان هم میشه به زنده موندنش امید داشت!
قسمت بعد جوجوتسو کایسن با اختلاف خییییییییییییلی زیاد بهترین صحنه کل اثر رو داره! امیدوارم واقعا خوب از آب درش بیارن.
---
حیف هرچقدر گذشت ذره ایی به این قسمت نزدیک نشد.
مخصوصا که الان داره مانگا با سرعت نور به آخراش نزدیک میشه. هرچند خود مانگا بیشتر از جانب نویسندگی ضربه خورد.
حیف شد واقعا.
بهبه از قسمت بیستم جوجوتسو
آقا چه عزیز دلی اضافه شد به جمع دوستان
خیلی حال کردم وقتی تودو آئویی اومد بالاخره. یعنی این هر بار میگه برازر جگرت حال میاد واقعا میطلبید که کنار ایتادوری، مبارزه کنن. این ماهیتو عجب موجود عجیبیه. وُیس اکتورش فوقالعادس. خیلی خوب تونسته تبدیلش کنه به کرکتری که قشنگ عذابت بده خیلی کنجکاوم ببینم نبرد اینا چطوری تموم میشه. ببینیم نانامی هم اضافه میشه یا نه. نوبارا-چان هم میشه به زنده موندنش امید داشت!
قسمت 12 فریرن خیلی خوب بود. با این که خونده بودم ولی یادم رفته بود چقدر کاراکتر پردازی این داستان خوبه
کلا استارک خیلی شخصیت دوست داشتنی ایه و رابطه اش با بقیه شخصیت ها محشره
موسیقی هم که مثل همیشه عالی
=======================
دو تا فیلم اقتباس ارک کملوت Fate Grand Order هم دیدم
تغییرات زیاد داشت
یه سری شخصیت های حذف شده بودن. کلا پلات مربوط به مرکز اطلس رو از داستان حذف کرده بودن که خب به نظرم نباید این کار رو می کردن
و اورآل یه سری جاها کلا راش شده بود
ولی دو تا صحنه حساس که مربوط به آرش و بدیویر بودن رو عالی درآورده بودن
سکانس های حسن صباح هم خدا بودن
راضیم. نمیتونه جای خود بازی رو بگیره ولی مکمل فوق العاده ایه. مخصوصا سکانس های فایت ش و موسیقی کار محشرن
در کل آرک کملوت تا این جایی که از FGO رفتم به شدت آرک احساسی خوبی ـه که کاراکتر آرک های تمیزی داره. کاش فیلم بیشتر از روند رو به تصویر می کشید.
=======================
این فصل من جواهر مخفی خودم تو این فصل رو پیدا کردم و کاریه که نمیشه خیلی پیشنهادش کرد چون دست رو یه موضوع خیلی Niche ـی گذاشته
16Bit Sensation یه انیمه باحال و بامزه تو سبک سفر در زمان ـه که اقتباس از یه مانگا به همین اسمه و این فصل داره پیش میشه
چرا من دوستش دارم و اینا... بذارید اول پلاتش رو بگم
کونوها یه دختر 19 ساله است که به عنوان طراح تو یه استدیوی توسعه ویژوال ناول کار می کنه.
منتهای امر اوضاع مالی این شرکته و کلا صنعت ویژوال ناول خیلی خوب نیست در نتیجه بازی هایی هم که میسازن اون قدره ابعاد و جاه طلبی ویژوال ناول های دوره طلایی این ژانر رو نداره و کونوها هم که خوره این بازی هاست خیلی از این قضیه غمگینه و شدید دلش میخواد جاه طلبی رو به این ژانر برگردونه... بدون هیچ موفقیتی
یک کم میگذره و بعد یه سری ملاقات عجیب و غریب، دست کونوها به یه سری ویژوال ناول قدیمی میرسه. یکی شون رو باز می کنه تا ببینه توش چیه ولی یهو یه نوری احاطه اش می کنه و تو زمان دچار پرش میشه. کونوها برمیگرده زمان 1992 ژاپن... جایی که ساخت ویژوال ناول های اروگه و بیشوجو سخت تر و ساده تر بودند و این میشه سفری که کونوها تو یه دنیای غریبه تو یه حوزه آشنا انجام میده.
من عاشق ویژوال ناول هام و هر سال داره این عشقم بیشتر میشه
این ها بازی های ساده ای اند که خیلی گیم پلی ندارن ولی گیم پلی و آرت شونه که Carry شون می کنه.
در عین حال صنعتیه که تا حد زیادی رو به موت ـه. مخصوصا ویژوال ناول های ساب ژانر بیشوجو که یعنی پر دخترهای خوشگل اند. دلیلش هم واضحه. اکثر فضایی که این بازی ها پر می کردن رو بازی های گاچا جاشون رو گرفتن
بازی های گاچا خوبن ها. ولی غنایی که این ویژوال ناول ها داشتن یا موقعیت هایی که خلق می کردن و خاطراتی که درست کردن به نظرم با این بازی ها دست نیافتنیه
16bit Sensation خیلی خوب اون حس رو منتقل می کنه و ذوقی که مخاطب های این سبک بازی ها دارن رو نشون میده
پلات انیمه خیلی چقت و بست محکمی نداره. پروداکشن ولیو هم آن چنان بالا نیست و اوپنینگ هم خیلی معمولیه
ولی انرژی ای که این انیمه داره و ذوقی که برای موضوع Niche اش مطرح می کنه. رفرنس هاش به دهه 90 ژاپن و امثالهم خیلی دوست داشتنی اند
به همه پیشنهاد نمی کنم ولی اگه با موضوع داستان حس قرابت می کنید به شدت پیشنهاد میشه. 6 قسمتی که من دیدم خیلی خوب بود
دوستان سرورهای aiofilm شیلتر شده?
بعد از کندی های اخیر دیگه بدون چیز شکن نمیشه ازشون دانلود کرد , فقط اینا هم نیستن خیلی سایتای دیگه هم همینجوری شدن که سرورای دانلودشون کار نمیکنه مثل سایتایی که میشه ازشون ویدیوهای یوتیوب رو دانلود کرد
دوستان سرورهای aiofilm شیلتر شده?
بعد از کندی های اخیر دیگه بدون چیز شکن نمیشه ازشون دانلود کرد , فقط اینا هم نیستن خیلی سایتای دیگه هم همینجوری شدن که سرورای دانلودشون کار نمیکنه مثل سایتایی که میشه ازشون ویدیوهای یوتیوب رو دانلود کرد