Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
چقدر خووبه این Overtake. روزی که شروعش کردم اصن انتظار نداشتم همچین مسیری رو طی کنه. آرت و انیمیشن و داستان و دیالوگ و کرکترا و همه چیز عالی. حتما ببینیدش چون صرفا یه انیمه‌ی ریسینگ ساده نیست. خیلی قشنگ‌تر از چیزیه که انتظار داشتم. هر هفته هم داره بهتر میشه.

تاریخ انتشار فصل چهارم دیمن سلیر معلوم نیست؟ موندم مانگا رو بخونم یا صبر کنم واسه انیمه. آدم پیر میشه تا انیمه بخواد بیاد ولی از اونطرف مانگا نصف هیجان انیمه رو هم نداره :D
سطح انیمه خیلی بالاتره
بعد Ufotable هم کارش خیلی درسته و فایت هارو عالی در میاره
به نظرم پیگیر انیمه باش و صبور باش

Spirited Away Live on Stage 2022.jpeg
داشت یادم می‌رفت. تئاتر Spirited Away که احتمالا تبلیغ‌اش رو توی یوتیوب و اینا دیدین، یه مدته با کیفیت خوب برای دانلود اومده
تو سایت‌های وطنی ۳۰نما و یه سایت پولی دیگه دارتش. خارجکی‌ها رو هم که خودتون بهتر واردین از ما پیرمردا
Spirited Away Live on Stage 2022 سرچ کنین پیدا مره
هنوز کامل ندیدمش، ولی تجربه جالب و خاصیه و واقعا قشنگ کار کردن

آخرین ویرایش:
برای اولین بار Perfect Blue رو دیدم...

بجز داستان mind blowing و تدوین فوق العاده اش ، این انیمه سختی های زندگی یک Idol رو خیلی خوب به تصویر کشید ؛
از دوره کوتاهی که تو زندگیشون میتونن بدرخشن و فشار های روانی گرفته تا به فساد کشیده شدن و جنایات وحشتناک stalker ها.

بسیار تاثیرگذار و عمیق بود.

آقا شوخیه دیگه؟ چرا اینطوری شد پس :( نوبارا-چان رو خیلی دوس داشتیم. نکبتا چه فلش‌بکی هم زدن. تمام تلاششونو کردن که قشنگ عذابمون بدن. بعد ازینکه میفته زمین و دوربین میره رو ایتادوری و اون سکوت کر کننده! ولی متاسفانه باید بگم که خیلی خیلی خوبه این فصل. واقعا کیفیت کار خیلی بالاس. تمام اتفاقاتی که میفته جذاب و غیر قابل پیشبینی هستن. چه خوب چه بد. نمیدونم هفته‌ی بعد چی در انتظارمونه. فقط اینو میدونیم که ایتادوری سنگین قاطی خواهد کرد.

من هنوزم باورم نمیشه این فصل کار ماپاس. نه اینکه انیمه‌هاشون بد باشه. فقط از نظر گرافیکی میگم. خیلیییییی پیشرفت کردن. برعکس باقی کاراشون که خیلی شبیه بهمدیگه هستن ولی این فصل جوجوتسو قشنگ یه حالت یونیکی داره.

آخرین ویرایش:
بعد Ufotable هم کارش خیلی درسته

ماشالا سطحشون انقدر بالاست که میخوان از یه چسه آرک که خودتو بکشی تو حالت عادی بشه ازش ۴ قسمت درآورد، یه فصل ۱۲-۱۱ قسمتی به خوردمون بدن به عنوان فصل چهارم. :)

پ.ن: خودم می‌دونم تو بحث انیمیشن و گرافیک جزؤ بهترینهای این صنعت هستن ولی خب تو از عن کره گرفتن هم دستی بر آتیش دارن.

آخرین ویرایش:
آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or