دوستان اینجا کسی از سایت انیمهلیست برای دانلود انیمه استفاده میکنه؟ از دیشب نمیشه با اکانت گوگل وارد شد! اگه کسی هست ما را یاری کند ممنون میشم
فقط زیرنویس میگیرم ازش، خواستم واسه دانلود ازش اشتراک هم بخرم که دیدم کیفیت های کمی میگذاره، منم بیخیالش شدم.دوستان اینجا کسی از سایت انیمهلیست برای دانلود انیمه استفاده میکنه؟ از دیشب نمیشه با اکانت گوگل وارد شد! اگه کسی هست ما را یاری کند ممنون میشم
آقا یه امتحان بکن، الان باید درست شده باشه. نیم ساعت پیش تو تلگرامش گفت ردیف شده.دوستان اینجا کسی از سایت انیمهلیست برای دانلود انیمه استفاده میکنه؟ از دیشب نمیشه با اکانت گوگل وارد شد! اگه کسی هست ما را یاری کند ممنون میشم
آقا یه امتحان بکن، الان باید درست شده باشه. نیم ساعت پیش تو تلگرامش گفت ردیف شده.
از aiofilm هم میتونی استفاده کنی ، مخصوصا برای کارهای جدیدتر (فعلا که رایگانه)آره اتفاقا دیدم کامنت تلگرامشونو. من به شکل عجیبی با اینا راحتم. درسته اشتراک پولی داره ولی آرشیو خیلی کامل و دم دستی داره. اینطوری به مشکل میخوره قفل میشم قشنگ
ممنون از دوستان
Memoriesدوستان یه چند تا انیمه به درد بخور در سبک های متفاوت معرفی میکنید؟
یکیشون سبک دهه نود جاپون ، من سبک هنری انیمه هایی مثل ghost in the shell و اینارو خیلی می پسندم ، دنبال اونطوری میگردم
Samurai champlooیکی هم انیمه هایی به سبک و سیاق امروزی طور تر ولی مثل همین blue eye samurai ، نمیخوام توش سی و شش مدل شینینگاسن بزنن و خیلی دیگه تخیلی بشه ، الان همون دمون اسلیر رو دارم میبینم بسه، یه کم دوران قدیم جاپون و سامورایی و یخ داستان سرایی درست ، نمیدونم انیمه به درد بخور از کنشین هم میشه پیدا کرد یا نه !
داداش دستت درد نکنه ولی اینا خوراک یکی دو روزهMemories
Trigun 1998
Jin roh
Samurai champloo
Ninja scroll
Afro samurai
برای کسایی که سری قبلی رو با عشق تموم کردن، میشه توصیه کرد. در غیر این صورت نه. چون ریبرند شده همونه.کسی Nanatsu no Taizai: Mokushiroku no Yonkishi رو نگا میکنه...چطوره ازش دیدن داره
P.S
اون سری قبلی رو به زور تموم کردم