Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
واقعا MAPPA تو این چند مدت شدیدا عالی ظاهر شده Vinland saga - Attack on Titan - Jujutsu Kaisen - Chainsaw Man - Hell's Paradise که واقعا هرکدوم اینا دست یه استدیو درپیتی می افتاد گند میزدن به اون اقتباس...
WIT برای من نامید کننده ترین ساتدید انیمه ساز بوده! واقعا یه خیانت بزرگی کردن که Vinland saga - Attack on Titan رو ادامه ندادن از اون بدتر چسبیدن به Spy x Family که یه انیمه معمولی حساب میشه برای من! من چند سال پیش واقعا کار های این استدیو رو شدیدا دنبال میکردم و منتظر بودم مانگاهای مورد علاقه توسط این استدیو ساخته بشه ولی الا 3 سال دارن همینطوری گند میزنن! و چیزه دندون گیری نتونستن بسازن هرچی هم ساختن بدترین نمرات گرفت! شاید تو این بین یه Ousama Ranking رو تونسته باشن خوب دربیارن ولی انتظارات زیاد بود از WIT.......:|:-q
دقیقا حال روزای WIT منو یاده Madhouse میندازه که چطور یدفعه همه چیز کنسل کردن و به بیراهه رفتن!:-q

این چند قسمت Jujutsu Kaisen رسما MAPPA قدرت خودش به رخ میکشه که رسما هر قسمت ادم با خودذش میشگه دیگه از این بهتر چیزی نمیاد ولی قسمت بعدی که میرسه فک ادم باز میمونه :D

واقعا MAPPA تو این چند مدت شدیدا عالی ظاهر شده Vinland saga - Attack on Titan - Jujutsu Kaisen - Chainsaw Man - Hell's Paradise که واقعا هرکدوم اینا دست یه استدیو درپیتی می افتاد گند میزدن به اون اقتباس...
WIT برای من نامید کننده ترین ساتدید انیمه ساز بوده! واقعا یه خیانت بزرگی کردن که Vinland saga - Attack on Titan رو ادامه ندادن از اون بدتر چسبیدن به Spy x Family که یه انیمه معمولی حساب میشه برای من! من چند سال پیش واقعا کار های این استدیو رو شدیدا دنبال میکردم و منتظر بودم مانگاهای مورد علاقه توسط این استدیو ساخته بشه ولی الا 3 سال دارن همینطوری گند میزنن! و چیزه دندون گیری نتونستن بسازن هرچی هم ساختن بدترین نمرات گرفت! شاید تو این بین یه Ousama Ranking رو تونسته باشن خوب دربیارن ولی انتظارات زیاد بود از WIT.......:|:-q
دقیقا حال روزای WIT منو یاده Madhouse میندازه که چطور یدفعه همه چیز کنسل کردن و به بیراهه رفتن!:-q

این چند قسمت Jujutsu Kaisen رسما MAPPA قدرت خودش به رخ میکشه که رسما هر قسمت ادم با خودذش میشگه دیگه از این بهتر چیزی نمیاد ولی قسمت بعدی که میرسه فک ادم باز میمونه :D
درود؛
این Jujutsu Kaisen خوبه؟
ارزش دیدن داره؟
در چه حد خوبه؟

درود؛
این Jujutsu Kaisen خوبه؟
ارزش دیدن داره؟
در چه حد خوبه؟
شدیدا عالیه و یکی از محبوبترین انیمه هاست در حد اتک تایتان
مبارزات،موسیقی،کاراکترهای جذاب و عالی و...همه همه 10/10!
به خودت ظلم کردی که تا الا ندیدی اینو:D
و استدیو Mappa واسه این انیمه رسما سنگ تموم گذاشته از هر نظر!
خلاصه همین الا برو سراغ اش بهت قول میدم همین هفته برسی به پخش هفتگی:D

درود
دیشب سامورایی ورپریده یا همون Blue Eye Samurai رو دیدم و میتونم بگم که 10/10!
عالی بود!
حسابی لذت بردم!
جدی، بزرگسالانه، خشن با اکشن و مبارزات درجه‌یک و درست‌حسابی، به‌همراه روایت جذاب قصه و شخصیت‌پردازی مناسب.

AAAAQf7sWVQ_2oMfjvRmA2dNePMA335gygx9yAY20LhC3wnY9BvNe44PhFO9HepMLvOz4n-I9NUop_c8EYg8zPW1EUpmea...jpg

پ.ن. تاثیر جان ویک رو تو طراحی مبارزات سامورایی‌ها تو دوره ادو هم میشه دید!
پ.ن. 2. بهترین قسمت هم قسمت پنجم بود.

آخرین ویرایش:
1700214622108.png

گویا وضع تولیدی تو Mappa سر فصل دوم جوجوتسو کایسن خیلی فاجعه است

کاشف به عمل اومده اینا فیلم JJK 0 (اون پیش درآمده) رو فقط تو 4 ماه ساختن در حالی که حداقلی این مدل انیمه سینمایی ها یه سال کار میبره
یه سری توییت های خیلی شاکی داره از سمت های تولیدی مختلف میزنه بیرون

خلاصه انتظار تاخیرهای خرکی و پایین اومدن کیفیت انیمه رو داشته باشید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or