Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
هر هفته میگیم جوجتسو ازین خفن‌تر نمیشه ولی آخر قسمت یه اتفاقی میفته که میگیم خب هفته بعد قراره خفن‌تر هم بشه :D قرار نیست از ریتم بیفته این لعنتی. این چند قسمت اخیر، واقعا گذر زمان رو حس نمیکنم. یهو میبینم اندینگ داره پخش میشه :D

انصافا یه جایزه به وُیس اکتور ماهتیو بدن! بنده خدا اساسی داره خودشو جر میده تا ما لذتشو ببریم. خیلی کارش درسته. ایتادوری هم قسمت قبل ترکوند خصوصا اون سکانسی که همه میدونیم. عجب فصلیه واقعا. ازوناس که بعد تموم شدن، تا یه مدت نبودش حس میشه.

چرا توی این فوتبالیستا جدیده همه ژاپنی حرف می‌زنن؟ آلمانی، فرانسوی، ایتالیایی، اروگوئه‌ای... همه به ژاپنی تسط دارن :D

مگه تو قدیمیا هر کی به زبون خودش صحبت می کرد؟ :|

سلام
آقا این سری کامل سوباسا از کجا دانلود کنم هرجا میگردم سری جدیدش گذاشتن که فصل دوم تا قسمت 11 اومده
منظورت سری قدیمیه که تلویزیون هم دوبله کرده بود و ۵۰ سال پیش پخش شد؟

سری جدید اینجا هست:
AW_DL | هاردساب انیمه
نمی‌دونم والا، چون اون قدیمیه رو دوبله از تلویزیون می‌دیدیم.
به‌هرحال عقلانی نیست.
این که ضربه شوت طرف تور دروازه رو پاره کنه و باعث ترک خوردن دیوار بتنی ته استادیوم بشه، عقلانیه؟

این که ضربه شوت طرف تور دروازه رو پاره کنه و باعث ترک خوردن دیوار بتنی ته استادیوم بشه، عقلانیه؟
آره، اون باز عقلانی‌تره تا مثلاً سه تا فرانسوی بین خودشون ژاپنی حرف بزنن :دی

آره، اون باز عقلانی‌تره تا مثلاً سه تا فرانسوی بین خودشون ژاپنی حرف بزنن :D
اونا ژاپنی حرف نمیزنن ، شما فکر میکنی ژاپنی حرف میزنن :D
زمانی که اونا دارن ژاپنی حرف میزنن در اصل دارن آلمانی(هر زبونی) حرف میزنن ، نمیدونم گرفتی چی میگم یا نه :D

خب فصل اول رورونی کنشین هم تموم شد و خیلی خوب بود. ورژن اصلی که مال خیلی سال پیشه رو ندیدم. الانم وسوسه شدم برم ادامه رو ازون نسخه ببینم ولی خب صبر میکنم فصل دوم همین ریمستر بیادش. انیمه خوبی بود در کل. چیز عجیب و پیچیده‌ای نداشت اما سرگرم کننده بود

هفته پیش هم Dekoboko Majo no Oyako Jijou تموم شد و بازم پیشنهاد میکنم ببینیدش. خیلی انیمه بامزه و احمقانه‌ای بود. طنزش رو واقعا دوس داشتم. جالب اینکه بعضی قسمتا به موضوعات کاملا جدی میپرداخت ولی خب در قالب طنز مخصوص خودش. کرکتراش عالی بودن. یکی از یکی احمق‌تر.

طی ۲هفته‌ی آینده هر چی انیمه پاییزی که میدیدم، تموم میشن و میریم به استقبال زمستان شلوغ و جذاب.

خب فصل اول رورونی کنشین هم تموم شد و خیلی خوب بود. ورژن اصلی که مال خیلی سال پیشه رو ندیدم. الانم وسوسه شدم برم ادامه رو ازون نسخه ببینم ولی خب صبر میکنم فصل دوم همین ریمستر بیادش. انیمه خوبی بود در کل. چیز عجیب و پیچیده‌ای نداشت اما سرگرم کننده بود

هفته پیش هم Dekoboko Majo no Oyako Jijou تموم شد و بازم پیشنهاد میکنم ببینیدش. خیلی انیمه بامزه و احمقانه‌ای بود. طنزش رو واقعا دوس داشتم. جالب اینکه بعضی قسمتا به موضوعات کاملا جدی میپرداخت ولی خب در قالب طنز مخصوص خودش. کرکتراش عالی بودن. یکی از یکی احمق‌تر.

طی ۲هفته‌ی آینده هر چی انیمه پاییزی که میدیدم، تموم میشن و میریم به استقبال زمستان شلوغ و جذاب.
کنشین‌شون یه OVA چهار قسمتی داره که زمان بچگی‌مون تو قالب انیمه سینمایی دوبله و پخش شده بود!
اسمش Rurouni Kenshin: Trust & Betrayal / Samurai X: Trust and Betrayal بود.
اون رو دیدی احیانا؟

در حکم پیش‌درآمد کنشین‌های سریالیه و فضاش یه‌جورایی اصلا شبیه اونا نیست؛ در حدی که اصلا پیش‌فرض‌هایی که از سریال‌هاش با فضای نیمه‌شادشون داریم، به‌هم می‌ریزه.
شاهکاریه برای خودش
------
فیلم‌های لایواکشن کنشین هم، برخلاف رسم معمول ساخت فیلم‌های داغون از انیمه‌های خفن، خیلی خوبن

کنشین‌شون یه OVA چهار قسمتی داره که زمان بچگی‌مون تو قالب انیمه سینمایی دوبله و پخش شده بود!
اسمش Rurouni Kenshin: Trust & Betrayal / Samurai X: Trust and Betrayal بود.
اون رو دیدی احیانا؟

در حکم پیش‌درآمد کنشین‌های سریالیه و فضاش یه‌جورایی اصلا شبیه اونا نیست؛ در حدی که اصلا پیش‌فرض‌هایی که از سریال‌هاش با فضای نیمه‌شادشون داریم، به‌هم می‌ریزه.
شاهکاریه برای خودش
------
فیلم‌های لایواکشن کنشین هم، برخلاف رسم معمول ساخت فیلم‌های داغون از انیمه‌های خفن، خیلی خوبن

یعنی برمیگرده به اتفاقات گذشته؟ اگه اینطوری باشه خیلی خوبه. دوس داشتم همچین چیزی وجود داشته باشه که یکم خشونت این دنیارو هم ببینیم علاوه بر فضای مهربون و پر از مهر و عطوفت خود انیمه. میرم تو کارش حتما.

یعنی برمیگرده به اتفاقات گذشته؟ اگه اینطوری باشه خیلی خوبه. دوس داشتم همچین چیزی وجود داشته باشه که یکم خشونت این دنیارو هم ببینیم علاوه بر فضای مهربون و پر از مهر و عطوفت خود انیمه. میرم تو کارش حتما.
دقیقا. به گذشته و اینکه چی شد این بابا شد کنشین.
خشونت و سنگینی فضاش حتما راضیت میکنه.
از اون انیمه‌ها هم هست که تو ذهن آدم می‌مونه. اصلا یه اثر عجیبیه و شخصا یه جایگاه خاصی برام داره
ایشله که بپسندی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or