Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
آره، اون باز عقلانی‌تره تا مثلاً سه تا فرانسوی بین خودشون ژاپنی حرف بزنن :D
شاید برای تقویت زبان ژاپنیشون داشتن با همدیگه تمرین میکردن :p
یعنی برمیگرده به اتفاقات گذشته؟ اگه اینطوری باشه خیلی خوبه. دوس داشتم همچین چیزی وجود داشته باشه که یکم خشونت این دنیارو هم ببینیم علاوه بر فضای مهربون و پر از مهر و عطوفت خود انیمه. میرم تو کارش حتما.

در واقع اون ova چهار قسمتی هم بخشی از داستان بود که داخل انیمه اصلی نداشته بودن چون خشونتش با فضای شاد انیمه قدیمی اصلا همخونی نداشت :D

در مورد فیلم ها هم به نظرم بهتره نبینی فعلا چون همون داستان آرک بعدی رو روایت میکنن و اسپویل میشی و ورژن انیمه روایتش بهتره :D

آقا دمت گرم بابت معرفی OVA رورونی کنشین @pkarash
به شکل عجیبی لذت بردم خصوصا قسمت سوم و چهارم. از نظر هنری به شدت زیبا بود و هم‌زمان خیلی تاریک و تلخ. داستان عاشقانه‌ای که روایت میکنه خیلی عمیق و قشنگ بود. به بهترین شکل گذشته‌ی کنشین رو نشون دادن و کاملا هم قابل لمس بود. کلا انیمه‌های قدیمی یه آرت و استایل خاص و دوس داشتنی دارن و خیلی بهتر میتونن همچین داستانی رو به تصویر بکشن. داستان زخم رو صورتش خیلی بهتر از چیزیه که فکرشو میکنی. در کل این ۴ قسمت خیلی بهتر از انتظارم بود. قشنگ متوجه میشی که چرا از هیتوکیری باتوسای تبدیل به رورونی شده. همچنین کاملا قابل درکه که چرا از انیمه‌ی اصلی جداش کردن و در قالب OVA پخشش کردن. دیگه برم تو انتظار واسه اومدن فصل دوم و آرک جدیدش.

دوستان انیمه بین و انیمه نبین scavenger رو از دست ندید.
bbcad65f-4443-4f9e-9e59-44a40c492518_1920x956.jpg

درسته انیمه نیست ولی به شدت انیمه رو دوست داره و فامیل نزدیک هم حساب میشن.

دنیای به شدت وحشی و عجیب که آواتار جیمز کامرون رو درسته قورت میده.

انصافا شاهکار خالص ۱۰/۱۰

آقا دمت گرم بابت معرفی OVA رورونی کنشین @pkarash
به شکل عجیبی لذت بردم خصوصا قسمت سوم و چهارم. از نظر هنری به شدت زیبا بود و هم‌زمان خیلی تاریک و تلخ. داستان عاشقانه‌ای که روایت میکنه خیلی عمیق و قشنگ بود. به بهترین شکل گذشته‌ی کنشین رو نشون دادن و کاملا هم قابل لمس بود. کلا انیمه‌های قدیمی یه آرت و استایل خاص و دوس داشتنی دارن و خیلی بهتر میتونن همچین داستانی رو به تصویر بکشن. داستان زخم رو صورتش خیلی بهتر از چیزیه که فکرشو میکنی. در کل این ۴ قسمت خیلی بهتر از انتظارم بود. قشنگ متوجه میشی که چرا از هیتوکیری باتوسای تبدیل به رورونی شده. همچنین کاملا قابل درکه که چرا از انیمه‌ی اصلی جداش کردن و در قالب OVA پخشش کردن. دیگه برم تو انتظار واسه اومدن فصل دوم و آرک جدیدش.
مخلصم. خوشحالم پسندیدی و آفرین به سلیقه‌ت:-bd
چقدر خوب تو چند جمله وصفش کردی. دقیقا همینه. اشاره‌ت به آرت خاصش و ماجرای زخم هم خیلی به‌جا بود.
و مرسی سرعت! خودم امروز دوباره نشستم پاش و هنوز یک قسمت بیشتر نشد که دیدم شما کلا تمومش کردی رفته!:D:-??

View attachment 322452
ONE PIECE ANIME REMAKE BY WIT STUDIO ANNOUNCED!!!
من سر این قفل کردم.
الان انیمه One piece که داره ساخته می شه. Toei داره می سازتش.
این چیه پس؟ دو تا استادیو هم زمان می خوان One Piece بسازن؟ :|

آخرین ویرایش:
من فکر کنم عجیب ترین خبر انیمه ایی تاریخ ریمیک وانپیسه!!! همزمان هم انیمه اصلی داره میاد و هم ریمیک اثر:))
بدبختی ریمیکشم اینجاست تا اینا بخوان به الان مانگا برسند خودش یک یا دو دهه طول میکشه.:)):)):))

من فکر کنم عجیب ترین خبر انیمه ایی تاریخ ریمیک وانپیسه!!! همزمان هم انیمه اصلی داره میاد و هم ریمیک اثر:))
بدبختی ریمیکشم اینجاست تا اینا بخوان به الان مانگا برسند خودش یک یا دو دهه طول میکشه.:)):)):))
من برعکس فکر میکنم اگه ریمیک درست و حسابی و بدون آب بندی و فیلر باشه، قبل از اینکه مانگا تموم بشه دوباره انیمه بهش میرسه و همین آش و همین کاسه دوباره راه میوفته ;))

دوستان لطف کنید در کنار صحبت از انیمه ها،چنتا مانگا مانهوا اکشن هم واسه نوبهایی مثل من معرفی کنید.

The Legend Of Northern Blade

خلاصه داستان: وقتی دنیا غرق در تاریکی بود، رزمی کاران گرد هم آمدند و ‘فرقه آسمان شمالگان’ را تشکیل دادند. با کمک فرقه آسمان شمالگان باری دیگر مردم در صلح و آرامش زندگی کردند. اما، با گذشت زمان رزمی کارها علیه ‘فرقه آسمان شمالگان’ توطئه کردند، و در نهایت رهبر فرقه، جین کوان-هو، را کشتند و به همراه آن فرقه را نیز نابود کردند. وقتی همه فرقه را رها کردند، جین مو-وُن تک فرزند جین کوان-هو تنها باقی ماند. مو-وُن در گذشته هرگز هنرهای رزمی نیاموخت، ولی او تکنیکهایی که پدرش مخفیانه برجای گذاشته بود را پیدا کرد و به یادگیری هنرهای رزمی فرقه آسمان شمالگان پرداخت.

مانهوای معروف و محبوبیه که اگه نخوندید از دست ندید.

بچه های با معرفت AnimWorld هم تا آخرین چپتر منتشر شده رو ترجمه کردن که میتونید از کانالشون دانلود کنید

آخرین ویرایش:
چقدر این قسمت آنیا عجیب غریب بود :)) پشمام ریخته بود. ولی کلی خندیدیم دمشون گرم :D

فصل اول Overtake هم تموم شد و بدون شک بزرگ‌ترین سورپرایز این فصل برای من بود. از هر نظر عالی بود. قسمت آخر فصل اول هم فوق‌العاده بود. تو به تصویر کشیدن لحظات احساسی کارشون حرف نداشت. بارها و بارها این مورد رو دیدیم در طول فصل اول. خیلی لذتبخش و دوس داشتنی بود.

بخش اول Ragna Crimson هم تموم شد و شروع بخش دوم از ۲۳ دی خواهد بود. اینم یکی از انیمه‌های خوب پاییز بود. قسمت به قسمت بهتر شد. شخصیتای خیلی خوب‌، طراحی مبارزات عالی، داستان خوبیم داره. وُیس‌اکتورای این انیمه خیلی خووبن خصوصا بانوانش :D کیفیت کار خیلی بالاس.

و اما بالاخره بعد از وقفه‌ی خیلی طولانی و توقف پخش انیمه‌ی Zom 100، سه قسمت پایانی پشت سر هم در تاریخ ۴ دی پخش میشن! اینم کار خوب و جالبیه. حالا خوب شد کلا کنسل نشد پخشش و لااقل میتونن فصل اول رو تموم کنن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or