sopranus
کاربر سایت
مخلصم. خوشحالم پسندیدی و آفرین به سلیقهتآقا دمت گرم بابت معرفی OVA رورونی کنشین @pkarash
به شکل عجیبی لذت بردم خصوصا قسمت سوم و چهارم. از نظر هنری به شدت زیبا بود و همزمان خیلی تاریک و تلخ. داستان عاشقانهای که روایت میکنه خیلی عمیق و قشنگ بود. به بهترین شکل گذشتهی کنشین رو نشون دادن و کاملا هم قابل لمس بود. کلا انیمههای قدیمی یه آرت و استایل خاص و دوس داشتنی دارن و خیلی بهتر میتونن همچین داستانی رو به تصویر بکشن. داستان زخم رو صورتش خیلی بهتر از چیزیه که فکرشو میکنی. در کل این ۴ قسمت خیلی بهتر از انتظارم بود. قشنگ متوجه میشی که چرا از هیتوکیری باتوسای تبدیل به رورونی شده. همچنین کاملا قابل درکه که چرا از انیمهی اصلی جداش کردن و در قالب OVA پخشش کردن. دیگه برم تو انتظار واسه اومدن فصل دوم و آرک جدیدش.

من سر این قفل کردم.View attachment 322452
ONE PIECE ANIME REMAKE BY WIT STUDIO ANNOUNCED!!!

من برعکس فکر میکنم اگه ریمیک درست و حسابی و بدون آب بندی و فیلر باشه، قبل از اینکه مانگا تموم بشه دوباره انیمه بهش میرسه و همین آش و همین کاسه دوباره راه میوفتهمن فکر کنم عجیب ترین خبر انیمه ایی تاریخ ریمیک وانپیسه!!! همزمان هم انیمه اصلی داره میاد و هم ریمیک اثر
بدبختی ریمیکشم اینجاست تا اینا بخوان به الان مانگا برسند خودش یک یا دو دهه طول میکشه.![]()

پشمام ریخته بود. ولی کلی خندیدیم دمشون گرم