Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
دیدم این لیست ۲۵ بازی برتر خیلی گل کرد ، گفتم انیمه اش هم بزارم

قبل لیست اصلی انیمه هایی که میتونستن تو لیست نهایی باشن

Durarara
The Case Study of Vanitas
No game no life
Death parade
Danmachi s4
Fire force
Food wars البته تا فصل ۳ فقط😑
Mitsudomoe

لیست اصلی تقریبا به ترتیب هست...🤔
انیمه های بلند و سینمایی توش اعمال نشدن... اتک آن تایتان و دمون اسلیر و کیمیاگر تمام فلزی هم توش نیست نگردید 😏

و اینم لیستی که خیلی بهش افتخار میکنم

بچه ها قبلا انجام دادن، از اینجا ببین :D

Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

یه سوال در مورد کسلوانیا، اگه کسی فصل اول و دوم رو دیده باشه و با فصل سوم به خاطر دوبله انگلیسی حال نکرده باشه، میتونه این فصل جدید رو ببینه؟
و اینکه از کجا میشه نسخه دوبله ژاپنی فصل سوم و چهارم و این جدیده رو پیدا کرد؟ :-"

یه سوال در مورد کسلوانیا، اگه کسی فصل اول و دوم رو دیده باشه و با فصل سوم به خاطر دوبله انگلیسی حال نکرده باشه، میتونه این فصل جدید رو ببینه؟
و اینکه از کجا میشه نسخه دوبله ژاپنی فصل سوم و چهارم و این جدیده رو پیدا کرد؟ :-"
نه فصل جدید (Nocturne) هم صداهاش چنگی به دل نمیزنه. بنظرم حتی فصلهای قبل بهتر هم بود.
اینها فصلهای قبلی:
[Kayoanime] Castlevania (Season 1) [WEBRip 1080p][HEVC x265 10bit][Dual-Audio][Multi-Subs] (Batch) – Google Drive
[Kayoanime] Castlevania (Season 2) [WEBRip 1080p][HEVC x265 10bit][Dual-Audio][Multi-Subs] (Batch) – Google Drive
[Kayoanime] Castlevania (Season 3) [WEBRip 1080p][HEVC x265 10bit][Dual-Audio][Multi-Subs] (Batch) – Google Drive
[Kayoanime] Castlevania (Season 4) [WEBRip 1080p][HEVC x265 10bit][Dual-Audio][Multi-Subs] (Batch) – Google Drive

همه دوصدای ژاپنی/انگلیسی هستن.
فقط این فصل جدیده (Nocturne) با صدای ژاپنی هنوز نیومده یا من پیدا نکردم.
اگه عجله داری برای دیدن باید به همین انگلیسی اکتفا کنی.
خودمم انگلیسی دیدم.

=============

پیدا کردم ولی هاردساب اسپانیولی داره.
https://ww3.animeonline.ninja/online/castlevania-nocturne/

آخرین ویرایش:
نه فصل جدید (Nocturne) هم صداهاش چنگی به دل نمیزنه. بنظرم حتی فصلهای قبل بهتر هم بود.
اینها فصلهای قبلی:
[Kayoanime] Castlevania (Season 1) [WEBRip 1080p][HEVC x265 10bit][Dual-Audio][Multi-Subs] (Batch) – Google Drive
[Kayoanime] Castlevania (Season 2) [WEBRip 1080p][HEVC x265 10bit][Dual-Audio][Multi-Subs] (Batch) – Google Drive
[Kayoanime] Castlevania (Season 3) [WEBRip 1080p][HEVC x265 10bit][Dual-Audio][Multi-Subs] (Batch) – Google Drive
[Kayoanime] Castlevania (Season 4) [WEBRip 1080p][HEVC x265 10bit][Dual-Audio][Multi-Subs] (Batch) – Google Drive

همه دوصدای ژاپنی/انگلیسی هستن.
فقط این فصل جدیده (Nocturne) با صدای ژاپنی هنوز نیومده یا من پیدا نکردم.
اگه عجله داری برای دیدن باید به همین انگلیسی اکتفا کنی.
خودمم انگلیسی دیدم.

=============

پیدا کردم ولی هاردساب اسپانیولی داره.
https://ww3.animeonline.ninja/online/castlevania-nocturne/
آقا دمت گرم، زحمت کشیدی :x

یادمه برای فصل سوم میگفتن باید زبان نتفایکس رو ژاپنی کنی تا دوبله اش عوض بشه، شاید این هم همونطوریه :-?

اشکال نداره، اسپانیولی میبینیم :>

انیمه اش خوبه ، ولی حجم سانسورش بالاست...

هیییی...
اشکال نداره...
بهتر...

ی زمانی عاشق Gore بودم و Shojo Tsubaki رو خودم برای سایت مرحوم آنیم ورلد زیرنویس کردم ولی الان سن بالا رفته و بعد کرونا استرسی و پنیکی شدم... :D

قسمت اول The Apothecary Diaries رو دارم می‌بینم و آقا، چقدر خوش‌ساخته!^:)^
از خود تیتراژ، گرفته و ول نکرده
اِ @Z-fan هنوز نیومده؟! کاکو، بیا و از بازخورد خود بگوی و با دم مسیحایی خویش بر آتش هایپ این انیمه بیفزای!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or