Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
منم این لیست ۲۵تارو بذارم. ضمن اینکه ترتیبی هم نداره. هر چی تو ذهنم بود رو گذاشتم داخلش. قطعا تعداد انیمه‌هایی که دیدم خیلی خیلی بیشتر ازیناس و همشون رو هم به نحوی دوس داشتم غیر از بلک لاگون :D خیلی دنیای خفن و متنوع و جذابیه و روزی که با Fate/Zero استارت انیمه دیدن رو زدم، فکر نمیکردم اینطوری درگیرش بشم. الان که خیلی انیمه‌های جدید رو به صورت هفتگی استارت میزنم و دنبال میکنم. حالا یا داستانشون واسم جالبه یا آرت و کرکتراشو خوشم میاد. اینقدر تنوع داره که تمام سلیقه‌هارو پوشش بده. یه جورایی غیر ممکنه که یه نفر از هیچ انیمه‌ای خوشش نیاد. در آخر اینکه انیمه ببینید :D

Screenshot_20231004-204425_Chrome.jpg

موفق باشیم.

chart.png

اینم برای سینمایی ها:

chart (1).png

پ.ن: با توجه به اینکه این‌جا خیر سرش تاپیک انیمه و انیمیشن هست، من تو جفت لیست هام انیمیشن غربی هم گذاشتم. :D

همیشه گفته شده که انیمه رو باید زبان اصلی دید و این موضوع چیزیه که خودمم قطعا قبولش دارم، منتهی بیاید قبول کنیم که تیتراژ نسخه دوبله آن شرلی صد به هیچ تیتراژ نسخه اصلی رو میزنه و از معدود تغییرات زیبا و خوب سر دوبله بوده.

View attachment 0ff9c9596b48d382b9c08845e4f20da835499203-720p.mp4

View attachment f01df8bbebbdca8f77a7e03a5d9c14f335417799-360p.mp4

View attachment 313113

اینم برای سینمایی ها:

View attachment 313115

پ.ن: با توجه به اینکه این‌جا خیر سرش تاپیک انیمه و انیمیشن هست، من تو جفت لیست هام انیمیشن غربی هم گذاشتم. :D

همیشه گفته شده که انیمه رو باید زبان اصلی دید و این موضوع چیزیه که خودمم قطعا قبولش دارم، منتهی بیاید قبول کنیم که تیتراژ نسخه دوبله آن شرلی صد به هیچ تیتراژ نسخه اصلی رو میزنه و از معدود تغییرات زیبا و خوب سر دوبله بوده.

View attachment 313116

View attachment 313118
با این حرفت موافقم، بعضی از آثار قدیمی هستن که هنوز وقتی میخوام دوباره نگاهشون، همچنان میرم نسخه دوبله شون رو میبینم چون دوبله های خیلی حرفه ای روشون انجام شده :-"

View attachment 313113

اینم برای سینمایی ها:

View attachment 313115

View attachment 313116

View attachment 313118
جمعه غروب دوبله رو پلی کردم احساس کردم 10 لول به غم هام اضافه شد :(

این قسمت جوجوتسو خیلی خوب بود خصوصا آخرش :D

بین انیمه‌های جدید ۱۰تارو دانلود کردم و فعلا ۴تارو دیدم. یه مدتی وقت آزادم زیاده گفتم پدر انیمه‌های فصل جدید رو درارم :D

Boushoku no Berserk قشنگ بود. موضوع جالبی داره و فکر کنم بهتر و بهتر بشه.

MF Ghost که سبک ریسینگ هست و فعلا نمیشه نظری داد ولی بهترین نکتش اینه که ماشیناش همگی لایسنس شدن.

Megumi no Daigo که داستان چندتا آتشنشانه. به نظر چیز جالب و متفاوتی میامد برا همین گرفتمش.

Ron Kamonohashi: Deranged Detective هم خیلی دوس داشتم قسمت اولشو. حس میکنم انیمه موفقق خواهد شد.

موفق باشیم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or