Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
Last edited by a moderator:
داداش من تازه وان پیس شروع کردم قسمت 52 هستم یه توضیح میدی اینا چین و ترتیب نگاه کردنشون چطوره؟
همون قسمتای سریال انیمه اش هست یا چیز دیگه ای هستن؟
فیلم با Special episode ، اگه دوست داشتی ببینی از لینک پایین چک کن چه وقتی میتونی ببینی.
البته canon نیستن اگه وقتشو نداری همون انیمه رو برو جلو. One Piece Filler List, Episodes to Skip or Watch, GUIDE 2023

قسمت اول Shy چه خوب بود!
بامزه و تلخ‌وشیرین
ابرقهرمانی جالبیه
------------------
دم بچه‌ها بابت لیستای مشتی‌شون گرررم. و وای بر من! Rurouni Kenshin: Trust & Betrayal رو از قلم انداخته بودم!
نه که به یاد دوبله گلوری همش فکر می‌کنم سینماییه، اصلا یادم ازش نبود (تو لیستم سریالیا رو آورده بودم فقط)
باید Re: Creators رو از زمین خارج کنم، ایشون رو بیارم

داداش من تازه وان پیس شروع کردم قسمت 52 هستم یه توضیح میدی اینا چین و ترتیب نگاه کردنشون چطوره؟
همون قسمتای سریال انیمه اش هست یا چیز دیگه ای هستن؟
اینا فیلم و اسپشیال های وان پیس هستن ، شما فعلا همین خود انیمه رو ادامه بده ، فیلر ها که خیلی کم هم هست رو نمیخواد ببینی.
به قسمت های 430 این حدود که رسیدی strong world episode 0 و بعدش خود فیلم strong world ببین.
بقیه فیلم ها هم میتونی ببینی ولی این یکی خیلی خوبه و واجبه به نظر من.

خواستی بقیه فیلم ها رو ببینی ، ببین فیلم چه تاریخی ریلیز شده ، بعدش ببین با تاریخ چه قسمتی از انیمه میشه ، تو اون حدود ببین ، زود ببینی
برات یه سری چیزا اسپویل میشه ، دیر هم ببینی مثلا ممکنه یه سری قدرت ها تو فیلم استفاده نشن و ... برات قدیمی بشه دیگه.
---
این Fruits Basket یه 4 ، 5 قسمت دیدم فعلا خیلی حال نکردم باهاش ، کلا همینه یا یه دفعه تغییر میکنه خوب میشه؟

هنوز دو سوم انیمه های خوب رو شاید ندیده باشم
چند سالی هم هست از دیدن انیمه های فصلی جدید فاصله گرفتم(احتمالا بعدا کلی تغییرات توش رخ بده)
ولی تا اینجا...
chart (1).png جز مانستر که اوله،بقیه ترتیبی ندارن،و سایر عناوین هر کدوم که زودتر یادم میومد رو قراردادم...

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or