XMohsen
کاربر سایت
View attachment 310258
گگه آکوتامی لعنتی آخر سر زهر خودش رو ریخت، مردک از همون اول هم گفته بود واسش گوجو منفورترین کاراکتر مانگاست.
پ.ن: این مربوط به لیک های چپتر جدیده و هنوز رسماً منتشر نشده، امیدوارم گگه آخر داستان رو نرینه و بتونه جمعش کنه.
ویدئو رو ندیدم حوصله ندارم سر یه چپتر مهم یه لیک ویدئویی بی کیفیت ببینم خرابش کنم حالا چپتر جدید هم اگر اومد
ولی اگر چیزی باشه که فکرش رو میکنم
گفتم، پینگ پونگی ـه. یه بار گوجو برده یه بار ساکونا احتمال میدادم این بار هم همچین اتفاقی بیوفته
گوجو کلا شخصیت پیش از حد پرفکتی هست/بود قابل پیش بینی بود یه بلایی سرش بیاره. حالا اون اتفاق رو من فکر میکردم جریان مهر و موم کردنش باشه که نبود
child of prophecy ماجرا هم مثلا مگومی و یوجی ـه ولی نویسنده یه جوری این شخصیت ها رو حذف کرد که فراموش شدن. 3 تا شاگرد اول گوجو هم تا الان فایت دندون گیری نداشتن.
این که این قصه سر دراز دارد .. فقط امیدوارم کلا حذف نشه یه جوری جوانمردانه زمین گیر بشه
گوجو کلا شخصیت پیش از حد پرفکتی هست/بود قابل پیش بینی بود یه بلایی سرش بیاره. حالا اون اتفاق رو من فکر میکردم جریان مهر و موم کردنش باشه که نبود
child of prophecy ماجرا هم مثلا مگومی و یوجی ـه ولی نویسنده یه جوری این شخصیت ها رو حذف کرد که فراموش شدن. 3 تا شاگرد اول گوجو هم تا الان فایت دندون گیری نداشتن.
این که این قصه سر دراز دارد .. فقط امیدوارم کلا حذف نشه یه جوری جوانمردانه زمین گیر بشه
آخرین ویرایش: