rpg321
کاربر سایت
کسی اینجا زیرنویس AWه ناروتو شیپودن رو داره؟
و اینکه اینم رفت تو فاز ویرایش قسمت های قدیمی یا نه؟ اگر آره، این نسخه ویرایش شده رو دارید؟
اگر دارید برسونید که یکی رو انداختیم به دام، تا نپریده برسونیم بهش
دیگه تو پنل آخر این چپتر رسماً اعلام شد گوجو این فایت رو برنده شده، سوکونا هر چی داشت رو کرد با تمام قدرتش ولی بازم شکست خورد.
نگرانی اصلی من اون کنجاکو لعنتیه.
فکر کنم اینجا ۹۰ درصد این دو رو دیدن، ولی من همین الانم دارم دانماچی رو دوباره تماشا میکنمدو سوال کسی اینجا
Is It Wrong to Try to Pick Up Girls in a Dungeon
یا
Goblin Slayer
رو دنبال می کنه ؟
بجز چندتا صحنه اصلی کار که وفادار بودن و تقریبا همشونم با بازی بد بازیگرا مصنوعی و آبکی از آب دراومده دیگه دقیقا به چی وفادار بودن؟نارضایتی اودا از تغییرات اعمال شده در اقتباس نتفلیکس وان پیس:
«سریال نتفلیکس باید به طور وفادارانه المانهایی را که شخصیتها و تعادل قدرت بین آنها را جذاب میکند بازسازی کند. نیازی نیست که یک فیلم لایو اکشن داستان را نسبت به مانگا شدیدا تغییر دهد.»
============
جالبه چون خیلی از منتقدا از بیش از حد وفادار بودن سریال به منبع اصلی انتقاد میکردن.
نه. ولی یه ربط کمرنگی به هم دارن.یه چیز در مورد قسمت 8 هلک:
این جادوگری که باهاش آشنا شدن خود ورمیلیو تو آینده نبود؟
گوش، رنگ چشم، رنگ مو، نوع لباس، رنگ لباس، حتی اون مثلا حیوونی (پرنده شکلِ) که بهش داد ببره با خودش هم یه بزرگشو داشت
هلک هم بهش یه اشاره ای کرد که چقدر شبیه تو بود
هممم...
مانستر رو قرار نیست یه خاکی تو سرش بریزن؟نه. ولی یه ربط کمرنگی به هم دارن.
-----
برای این که ته امیر آکیبا بسوزه، انیپلکس اعلام کرده تعدادی از «شاهکارهای منتخب» خودش رو با کیفیت 4K دوباره منتشر میکنه از جمله سه گانه Fate/stay night [Heaven's Feel]