Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
مرد مومن من اگه وقت و حوصلش بود که همونو میدیدم ، اینهمه نوشتی یه دو خطم اگه نکته مهمی بوده مینوشتی برا من دیگه :D
من خودم فن وان پیس اما وجدانا یه جاهایی دیگه خیلی داره کش میخوره و یه شخصیت ها و داستان‌هایی رو میشه که واجب نیست قشنگ معلومه برا طولانی تر شدنه
من ۱۵ سالم بود شروع کردم به دیدن و تا چند سال پیش سر آرک وانو دراپ کردم الان ۳۲ سالمه دیگه حوصله وقت اون موقع رو ندارم فقط میخوام شالوده کلی بیاد دستم اینم چون از اول دنبالش کردم
دو خط اول دلیلی که چرا چیزی ننوشتم رو گفتم دیگه:-"

فلش بکی رو داری اسکیپ میکنی که در مورد شخصیه که 1000 ایپزود اول هر قسمت(حالا انقدر نه بیشتر همون اوایل) میاد وصیتش رو میگه:-" آیا چنین کاری حقه؟ :-"

اگر رد دادید Oyasumi Punpun بخونید.
مانگا رد داده هاست :D
اقا سلام
این مانگا رو من دانلود کردم بنه پیشنهاد شما.
عجیبه! واقعا عجیبه! :D
فقط یه سوال دارم. خیلی سوال نوب‌طوری هست.
چرا مانگاها همه سیاه‌سفیدن؟!
یکی دو بار دیگه هم مانگا و کمیک دانلود کرده بودم. سیاه‌سفید بودن.
بعد انیمه‌شون رنگیه.

با کمال احترام به تموم فنای دیمن واقعا این فصل تو دیواره قشنگ اوپنینگ و اندینگای فضلای قبل کجا الان کجا داستان خیلی تو دیواره و چیزی بیشتر از همه منو اذیت میکنه این فصل دیالوگای بشدت بچگونس واقعا بعضی موقع ها واقعا احساس میکنم یه بچه دادن نوشته دیالوگارو خیلی افتضاحه افتضاح فقط فایتا شاید بتونه انیمه رو یکم از این برزخ نجات بده وگرنه خیلی تباهه
شایدم بگین کلا دیمن همین شکلیه ولی من خودم کسی بودم که با فضل اول خیلی حال کرد و کله مانگاشم خوندم نظر شخصیمم این فصلش از همه ارکاش ضعیفتره.

آخرین ویرایش:
با کمال احترام به تموم فنای دیمن واقعا این فصل تو دیواره قشنگ اوپنینگ و اندینگای فضلای قبل کجا الان کجا داستان خیلی تو دیواره و چیزی بیشتر از همه منو اذیت میکنه این فصل دیالوگای بشدت بچگونس واقعا بعضی موقع ها واقعا احساس میکنم یه بچه دادن نوشته دیالوگارو خیلی افتضاحه افتضاح فقط فایتا شاید بتونه انیمه رو یکم از این برزخ نجات بده وگرنه خیلی تباهه
شایدم بگین کلا دیمن همین شکلیه ولی من خودم کسی بودم که با فضل اول خیلی حال کرد و کله مانگاشم خوندم نظر شخصیمم این فصلش از همه ارکاش ضعیفتره.
از اولم کلا جز فایت های بسیار عالی که اونم صدقه سر ufotable هست خیلی چیز ویژه ای نداشته کیمتسو :-" :D
-------------------------
جایزه گوگولی ترین کاراکتر این فصل هم تعلق می گیره به komekko :D به شدت عالی در اومده و خود انیمه هم طبق معمول بسیار حال خوب کنه دیدنش...

آخرین ویرایش:
@BatmanGame
ببین داداش کم پیش اومده درباره وان‌پیس من با آکیبا هم‌نظر بشم ولی استثنائا اینجا باید بگم حق با ایشونه. شاید بهترین و مهمترین فلش‌بک داستان باش اینی که نمی‌خوای ببینیش. چیزی رو هم کش ندادن همه‌ش مهمه. حداقل مانگا.
تازه از موقعی که چپترهای اون بخش ریلیز شده هم کلی گذشته و احتمالا تنها کسی که از داستان با جزئیاتش باخبر باشه همین دوستمون آکیباست که ایشون هم می‌بینی از آرمان‌های اوداچی دست نمی‌کشه.:D شما اگه سختته انیمه رو ببینی که بهت حق هم میدم، توصیه میکنم بری مانگا رو بخونی. اونجا 12 چپتره.

با اینحال اگر بازم نخواستی برو اینجا راهنمای کل قسمت‌های انیمه هست. اون قسمت‌های مد نظر شما به نظر 960 تا 974 باشه؛ هر کدوم صفحه اختصاصی خودش رو داره که خلاصه هر قسمت رو هم شامل میشه.

بحث فلش بک شد جا داره بازم یادی کنیم از شل‌بازی اودا سر فلش‌بک کایدو!

اقا سلام
این مانگا رو من دانلود کردم بنه پیشنهاد شما.
عجیبه! واقعا عجیبه! :D
فقط یه سوال دارم. خیلی سوال نوب‌طوری هست.
چرا مانگاها همه سیاه‌سفیدن؟!
یکی دو بار دیگه هم مانگا و کمیک دانلود کرده بودم. سیاه‌سفید بودن.
بعد انیمه‌شون رنگیه.
ساده است، چاپ کاغذ سیاه و سفید خیلی ارزون تره فکر کنم از کاغذ های بازیافتی روزنامه ها مجله ها چاپ میشدند.(حداقل قدیما که اینطور بوده، الان رو نمیدونم.)
+
کشیدن مانگا سیاه و سفید در هفته آسون تر از مانگا رنگیه.
---
اودا یک فلشبک زده که کل داستان برپایه اونه بعد میخواید اون فلشبک رو اسکیپ کنید.:|:|

عجب فصلی شد :-"
من فکر میکردم به جز وینلند و کیمتسو انیمه دیگه ای رو دنبال نکنم ولی تا اینجا ushi no ko, skip and loafer, tengoku daimakyou, ousama ranking, vinland, hells paradise, ousama ranking, kimetsu اینا رو دنبال میکنم.
در کل یادم نیست اخرین فصلی که این همه انیمه رو هفتگی میدیدم کی بود. همشون هم خوبن لعنتیا بجز hells paradise لعنتی که قرص خوابه. مخصوصا وقتی شخصیت ها شروع میکنن به زر زدن و حرفای مثلا حماسی و انسان دوستانه و ... :-"

این Skip and Loafer رو دریابید واقعا.
ushi no ko هم که همه ازش تعریف کردن و خیلی خوش ساخته از هر نظر.

این وسط اون انیمه در مورد بی خوابی و insomnia هم هنوز شروع نکردم و به زودی میرم سرغش.
خلاصه اینکه، عجب فصلی شد :-"

آخرین ویرایش:
چرا فصل چهارم دیمن اسلیر اینجوری شده؟
نمیدونم فقط واسه من عجیبه یا بقیه هم با آخر تمام اپیزود های این فصل مشکل دارن؟ انگار cliffhanger های هر اپیزود از قبلی ضعیف تر میشه و هیچکدوم رو آدم جواب نمیده. :D
به شدت موافقم. حتی احساس میکنم فایت های انیمه هم اندازه فصل های پیش خرجش نشده.
واقعا یه سری از قسمت های این فصل بچگانس و سطح دیالوگ ها پایین.
با دیمن اسلیر هم دشمنی ندارم فصل های پیش رو با رضایت فراوان دیدم و خوشحال بودم. به وضوح این فصل ضعیف تره.
اصلا بنظرم اینوسکه و زنیتسو این سریال رو به دوش میکشدن و حضور کمشون تا اینجای فصل داره لطمه میزنه.
توی این قسمت یکم قوانین فیزیک رو نقض کردن. تانجیرو دیمن رنک چهار رو یه جوری با شمشیر زد که تا پیش نزوکو پرواز کردن، تازه اونم برعکس! من پرنده ندیده بودم برعکس پرواز کنه. :D
نمیدونم ایراد این بخشو از انیماتور ها بگیریم یا داستان شایدم من الکی سخت گرفتم.

سلام
یه چند تا انیمه کمدی-رومنس-درام که تو محیط دانشگاه، اتفاق بیفته، میشه معرفی کنید؟
من Grand Blue و The Tatami Galaxy رو دیدم؛ و خیلی دوست‌شون داشتم.
سلام علیک
یکی-دوتا کار مشدی پس ذهنم بود، ولی یادم نیومد آخر :|
اممم، آقا پس بااین‌حساب می‌شه انیمه‌هایی رو هم که کامل ندیدیم معرفی کنیم؟! (نمی‌دونم چه عادت بدیه دارم!):

Uzaki-chan Wants to Hang Out
این رو یه سری از بچه‌ها خیلی پسندیده بودن. دو-سه قسمت اولش که باحال و خنده‌دار بود

Golden Time
نسبتا قدیمیه. البته رومنس و درام داره، ولی کمدی... انگاری نداشت که :|

Ah My Goddess
این دیگه خیلی قدیمیه. مال سال ۴۳ ئه! (۲۰۰۵) :D ماوراییه. فرشته=ایزدبانو داره رسما!

Monthly Girls Nozaki-kun
این یکی رو دیگه کامل دیدم و ارادت هم دارم بهش! این کار دبیرستانیه، ولی شخصیت‌هاش بچه‌مچه نیستن. طنز موقعیتش عالیه!

سلام علیک
یکی-دوتا کار مشدی پس ذهنم بود، ولی یادم نیومد آخر :|
اممم، آقا پس بااین‌حساب می‌شه انیمه‌هایی رو هم که کامل ندیدیم معرفی کنیم؟! (نمی‌دونم چه عادت بدیه دارم!):

Uzaki-chan Wants to Hang Out
این رو یه سری از بچه‌ها خیلی پسندیده بودن. دو-سه قسمت اولش که باحال و خنده‌دار بود

Golden Time
نسبتا قدیمیه. البته رومنس و درام داره، ولی کمدی... انگاری نداشت که :|

Ah My Goddess
این دیگه خیلی قدیمیه. مال سال ۴۳ ئه! (۲۰۰۵) :D ماوراییه. فرشته=ایزدبانو داره رسما!

Monthly Girls Nozaki-kun
این یکی رو دیگه کامل دیدم و ارادت هم دارم بهش! این کار دبیرستانیه، ولی شخصیت‌هاش بچه‌مچه نیستن. طنز موقعیتش عالیه!
اون اوزوکی-چان و گلدن تایم جالب به نظر میومدن! از هر کدوم یک قسمت گرفتم.
خودم اینا رو دیدم تو نت؛
Genshiken
Moyashimon
Honey and Clover
کسی دیده؟ راهنمایی و نظری.

اون اوزوکی-چان و گلدن تایم جالب به نظر میومدن! از هر کدوم یک قسمت گرفتم.
خودم اینا رو دیدم تو نت؛
Genshiken
Moyashimon
Honey and Clover
کسی دیده؟ راهنمایی و نظری.

من مانگای دوتای اولی رو خوندم و دوست داشتم. به خصوص genshiken که به نظرم واقعا عالیه. شخصیتای باحالی داره و تنها مشکلم باهاش اینه که توی بخش Second Generation (که مثل اینکه فصل سوم انیمه میشه) با فارق التحصیل شدن کاراکترای قبلی نقششون خیلی کمتر میشه و شخصیتای جدید اصلا به جذابیت قبلی ها نیستن و حداقل دیگه برای من اونقدر کشش نداشت که بخوام تا انتها بخونمش.

moyashimon هم کار جالبیه. کامل نخوندمش ولی دوست دارم یه روزی که حوصله داشتم برگردم سراغش. شخصیتای داستان توی دانشگاه کشاورزی درس میخونن و شخصیت اصلی این ویژگی عجیب رو داره که میتونه میکروب ها رو به شکل موجودات بامزه ی کوچولو ببینه. با وجود این قابلیت کاراکتر اصلی تو خود داستان خیلی اتفاقات عجیب و غریبی نمی افته و بیشتر وسیله ای میشه که نویسنده اطلاعات علمی درمورد میکروب ها رو به یه شکل قابل حضم تر برای مخاطب عادی بیان کنه. مانگاش پر از trivia در مورد این میکروب هاست و حتی بخش سفید خارج از چهارچوب پنل ها دور هر صفحه پر از نوشته در موردشونه. توی مانگا میشه موقع خوندن سرسری ازشون رد شد و بعدا مفصل تر خوندشون ولی همیشه با خودم فکر میکردم اگه انیمش هم بخواد همه ی این trivia ها رو به خورد مخاطب بده و هی روایت رو برای گفتنشون متوقف کنه خیلی چیز حوصله سربری میشه ولی خب انیمه رو ندیدم و شاید اینطوری نباشه:D

همین الان قسمت ششم Tengoku Daimakyou رو دیدم. این قسمت چرا انقدر سم بود :D
ولی میخواستم بگم من چقدر با OP این انیمه (BISH - innocent arroganc) حال می‌کنم. منو خیلی یاد دوران محبوبیت YOASOBI - Monster از انیمه Beastars میندازه.

و پیشنهاد میکنم Beastars رو ببینید (چون شخصیت های انیمه حیوون هستن لطفا مثل خارجیا فاز من Furry نیستم برندارید و نژاد پرست نباشید :D).

یه انیمه دیگه ای هم که خیلی کم طرفداره و کمتر کسی دیدم راجبش حرف بزنه 91days هستش (من اینو هرجا میرسم معرفی میکنم دست خودم نیست). چند قسمت اول یکم کسل کنندست ولی از اواسط اوکی میشه.

همچنین از دوستان درخواست مانگای جدید میکنم. من خیلی مانگا کم میخونم و حوصلم نمیاد. معمولا دونه دونه میخونم و نمیتونم چندتارو باهم استارت بزنم و خیلی هم خوندش رو طولش میدم. به غیر از Berserk و Vagabond چه چیزی رو پیشنهاد میکنید که فکر می‌کنید بشه در دراز مدت خوند و ازش خسته نشد؟
خودم به شخصه دوست داشتم توکیو غول بخونم ولی از فضای دارک بخصوص توی مانگا خسته شدم (والا انقدر تو گوش ما خوندن برو Berserk و Vagabond بخون افسردگی گرفتیم دیگه :))).

View attachment ssstwitter.com_1683484740597.mp4

یکشنبه مون رو با Suletta Sunday و gundam: The Witch from Mercury به پایان برسونیم :>
دو هفته هم هست که با وجود تمام تایتان های حاضر تو این فصل رتبه اول AnimeTrendz ـیم :>
Nothing can absolutely go wrong :>

cat cry.jpg Mobile Suit Gundam The Witch from Mercury S2 - E05 [1080p] [AnimDL.ir].mkv_snapshot_22.13_[202...jpg

Nah Man
Not like this :((:((

چرا این گوئل بیچاره هر وقت یه دوئل میبره باید یه تراژدی حتما پشت بندش اتفاق بیفته

==============================================

dsdda.jpg

Kaguya Sama Love is War - The First Kiss Never Ends
این فیلم کاگویا چند وقت پیش اومده بود و چهار قسمتش هم کرده بودن پخشش کرده بودن
اومدم ببینم دیدم واکنش یه سری بهش خیلی مثبت شد
منم بی رغبت شدم

تا این که دیشب یه بند همش رو دیدم
آقا این خییییلی خوبه. اصن من یادم رفته بود این چپترهاش رو. عجب اقتباس خوبی کردن
جدا از اون کلا به نظرم حرکتی که آساکاسا (نویسنده سری) برای این بخش از داستان بعد پایان طوفانی فصل سوم زد واقعا کار ویژه ایه

از دستش ندید به هیچ وجه

========================================

همین الان قسمت ششم Tengoku Daimakyou رو دیدم. این قسمت چرا انقدر سم بود :D
ولی میخواستم بگم من چقدر با OP این انیمه (BISH - innocent arroganc) حال می‌کنم. منو خیلی یاد دوران محبوبیت YOASOBI - Monster از انیمه Beastars میندازه.

و پیشنهاد میکنم Beastars رو ببینید (چون شخصیت های انیمه حیوون هستن لطفا مثل خارجیا فاز من Furry نیستم برندارید و نژاد پرست نباشید :D).

یه انیمه دیگه ای هم که خیلی کم طرفداره و کمتر کسی دیدم راجبش حرف بزنه 91days هستش (من اینو هرجا میرسم معرفی میکنم دست خودم نیست). چند قسمت اول یکم کسل کنندست ولی از اواسط اوکی میشه.

همچنین از دوستان درخواست مانگای جدید میکنم. من خیلی مانگا کم میخونم و حوصلم نمیاد. معمولا دونه دونه میخونم و نمیتونم چندتارو باهم استارت بزنم و خیلی هم خوندش رو طولش میدم. به غیر از Berserk و Vagabond چه چیزی رو پیشنهاد میکنید که فکر می‌کنید بشه در دراز مدت خوند و ازش خسته نشد؟
خودم به شخصه دوست داشتم توکیو غول بخونم ولی از فضای دارک بخصوص توی مانگا خسته شدم (والا انقدر تو گوش ما خوندن برو Berserk و Vagabond بخون افسردگی گرفتیم دیگه :))).

دنبال یه مانگای خفنی؟
و از کارهای دارک خسته شدی؟

Yotsubato
فقط و فقط Yotssubato
میتونی این جا از محسن @lich-king هم بپرسی اونم بهت تضمین میده
اصن این مانگا عالیه... حال خودت و خونواده تو خوب می کنه از بس خوبه :x :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or