REZA TAEL
کاربر سایت
مدل سوال کردنت اشکال داره. اینجا باید بپرسی «برای یه دختر ۹ ساله که روحیه حساسی داره دنبال یه مانگای شوجو هستم». بعد ما بهت بگیم برو براش گنتز بخر بخونه.
یا بگی «من یه قاتل زنجیرهای هستم که جدیداً دچار افت کارایی شدم و نیاز به دیدن مصالح خشن برای آماده کردن ذهنم دارم.» اون زمان ما بهت یوتسوبا رو احتمالا پیشنهاد میکنیم.
این که بیای برای خودت حق انتخاب قائل بشی که ابداً پذیرفته نیست.
====
این نظری هم که من دارم خیلی Unpopular ـه اما اصولا وظیفه خودم رو روشنگری توده میدونم در نتیجه همیشه نظرات وحیگونه خودم رو راحت میگم. به نظرم بین اینهایی که گفتی، ارزشمندترینشون برای خوندن Tokyo Ghoul باشه.
دیدگاه عمومی اینه که توکیو غول یه ایده احتمالاً عادی رو میگیره و با روند خوبی اون رو پرورش میده و بعد یه حفره توش ایجاد میکنه و به عنوان توالت عمومی ازش بهره میگیره.
فکر میکنم توکیو غول یکی از بد فهمیده شدن ترین مانگاهای معاصره. نویسنده یه ایدهی خاص داره و اون رو در غالب استعارهی گوشت و قهوه نشون خواننده میده. تا آخرین قسمت مانگا هم موضوع همون حرف اوله.
و در مورد رفتن به Abyss
در این مورد بین مانگاهایی که گفتی فقط همین توکیو غول و برسرک خواننده رو ممکنه به Abyss ببرن. البته هر دو هم خواننده رو از اونجا برمی گردونن.
توکیو غول خواننده رو برمیگردونه به خیابونهای آروم شده ی توکیو و برسرک هم خواننده رو از Abyss برمیگردونه به مهدکودک.
بقیهشون هم ممکنه بشه بحث کرد بهتر از این یا بدتر باشن اما مساله اصلی اینه که به سختی بشه گفت برتری خاصی نسبت به انیمهشون داشته باشن.
مواردی مثل شینگکی و کیمتسو که کیفیت طراحیشون توهین به بشریته.
البته مت عزیز الان که فکر مکینم بهش چی میخواستم بگم؟
گیریم رفیق اصلا؟
بگم به نظرت ما رو ادم فضایی ها افریدن یا نه؟هیچی ولش کن
این دختر بغل دسته کافه ای بهتره
نه اونم ول کن
بیخیال
خودتو عشقه مت
مدل سوال کردنم
پسری که.. هم چجوری بگم مت.. چجوری بگم چی میخوام. اصلا هر کار میکنم نمیتونم بگم چی میخوام. اگر بگم چی میخوام فقط میخوام یه چی شکل بگیره. وگرنه هیچی نمیخوام اصلا.
کابوی بیباپ میخوام مثلا
اون رو داری؟
نیست که
بیا نوع سوال کردنم اینه، پسری که کابوی .. واسا. موشیشی دارم
ببینم؟
واقعا فکر کنم جواب باشه این . همین الان یادم اومد. آریا آساریاما چقدررر بهم میگفت ببین
الان اگر دیدم چطور بهش خبر بدم؟ میاد فروم اصلا؟
ااا اصلا یادم رفت مانگا میخواستم
مانگا که دیگه نمیخوام دو باره رفتم اونجا خریدم اصلا حوصله اونور رفتن ندارم دیگه
بعد اون تعریف از برسرک خیلی خفن بود اگر اینجوریه بخونمش . میخوام برم مهدکودک باور کن
ویرایش : آها مت اگر بخوام بهت بگم اهنگ اخر قسمت 14 کابوی بیباپ که اون زنه ساخته رو میخوام. دیگه از این narrow تر نمیتونم بهت بگم. خوب فکر کن ببین چه انیمه ای هست که که بسط داده شده موزیک اخر قسمت 14 کابوی بیباپ میتونه باشه، متناظرش میتونه حساب شه
قسمت 13 اشتباه گفتم.
یعنیا... دو صفحه ملت تره خورد کردن رفتی این وسط برای خودت مانگای Shonen Ai خریدی؟
(Shonen Ai عمیقا ژانریه که توش دو تا پسر به هم علاقمند میشن... یه لول عمقش کمتر از Yaoi ـه )
=========
این قسمت Gundam: The Witch from Mercury زد تو فاز IBO و نبرد مکاها از نزدیک و اینا.
ناجور چسبید.
لاشو بازکردم
دیدم درمورد موزیکه و جلدش هم خیلی قشنگ بود
پشتش رو خوندم دیدم در مورد فرندشیپ پسرونه هست و موزیک
گفتم خوراک حال خودمه الان باور کنید طبیعیه که پسر در ج.ا ایران اطمینان 100% داشته باشه که تو کتابخونه چیز گِی پیدا نمیکنه انقدر تابلو در دید عموم
آخرین ویرایش: