REZA TAEL
کاربر سایت
هرچی پیش میره، بیشتر در این Insanity فرو میری!
بابا بخدا اینا اینقدر جدی اینا رو نمیخونند که تو میخونی.
پ.ن: البته من یکبار به یکی از دخترهای کلاسمون گفتم از هری پاتر بدم میاد، ایشونم فن هزار آتیشه هری پاتر! خلاصه اینکه بدجور برام زد توی کار و از اون موقع سایه همدیگه رو با تیر میزنیم!
جدی نخوندم که . چی گفتم مگه؟
بعدشم در مورد فرو رفتن به insanity
یک لحظه چشمات رو ببند آریما کیشو جان(هیچوقت فکر نمیکردم اخر اسمت کیشو باشه فقط از آریما تا ک رو میخوندم بقیه رو ول میکردم )
بعد با پات بکوب به زمینی که بتون شده. به طوری که تازه اصابت کردی به زمین و اولین بار هست که از فضای معلق میخوری به زمین
برای همین با پات میکوبی که مطمئن شی که کف solid عه؟
بعد صدا میاد :
«آریما کیشو ، این هست ته اینسنیتی. خب حالا چیکار کنیم آریما. این ته اینسنیتی هست و تو بالاخره دیوانه نشدی»
حالا چیکار کنیم؟
تو و صدا هر دو باهم این خبر خوش رو به خودتون بشارت میدین که «خب وقتی اینه تهشه، دیگه پایین تر وجود نداره»
پس چی میمونه آریما؟ آها آها فقط یک مسیر هست و رو به سمت بالا
برای همین تو وقتی طبقه -600 جهنم هستی، با اینکه میدونی در بدترین حالت تاریخ زندگیت هستی
حداقل به این اگاهی میرسی که از این به بعد به سمت 599 ، 598
بعد تو مسیر به سمت بالا، تازه مسیر به سمت پایین برات معنی پیدا میکنه.
تمام دردها و ترس و سقوط به سمت پایین، و نالش هایی که ازش میشد
یعنی نالیدنی که ازش میشد، مثل این میمونه پروانه تا خود زمانی که از پیله در بیاد رو ناله کنه.
پیله necessity عه برای پروانه شدن
افسردگی، ترس از دیوانگی، ترس از وجود، حس پوچی، این ها بیماری نیست که با دارو و روانکاوی و اینا حل شه
یک نسسیتی هست و راهی ازش نیست.
عین این میمونه که شما تو دارک سولز از کاتاکومب و نیو لوندو بنالی که اصلا همچین چیزی وجود نباید داشته باشه! یعنی به شکل گیری کل مپ و لول دیزاین ایراد داری!
بعد ترینر استفاده کنی ، عین تمام راهکاری که ارائه میدن
و گند بزنی به تجربه بازی
این از اینسنیتی
در مورد هری پاتر
ببین هری پاتر رو یک variable در نظر بگیر
یعنی از "هری پاتر بودن" ، از خاص بودگی که از یک اثر "خاص" و مشخص به نام هری پاتر
درش بیار و بکن "یک داستان همه پسند که همه به شکل عجیبی دوستش دارن "
حالا جاش میتونه هری پاتر باشه یا هر چیزی .
کسی که از همچین چیزی بد میگه
در واقع قلب تنها و روحی خواهان اشتراک داره
اما به هر نحوی نشده.
چون هری پاتر و اینا نقد شدنی نیست اصلا. یک داستان امید و عشق هست تو مجبوری ازش خوشت بیاد راهی نداری. هر کی رو دیدی هری پاتر رو داره "نقد " میکنه ساختاری و هنری و اینا بدون کلا شوته فرار کن ازش
کسی که از هری پاتر بد میگه در واقع یک lonely soul هست
من که اینطوری بودم . احتمال بسط دادن تجربه خودم به تو هم وجود داره که در اون صورت کاملا ازادی بشاشی رو پستم. در غیر این صورت هم آزادی البته
ولی در کل پیش من بودی، بهت میگفتم i'm with you lonely soul . هری پاتر و اینا چیه
خودت رو عشقه داداشی گل من. خود خود خود خود وجودت رو عشقه. همون همون خود تو
من واقعا به این نتیجه رسیدم ما پسرها خیلی باید هوای هم رو داشته باشیم. خیلی بیشتر عشق نیاز داریم بین خودمون واقعا
یعنی من این مانگا رو هم اخر سر گرفتما، گفتم بذار این دختره یکی دو شب هم شده با خیال اینکه اصرار من باعث شده این پسره برداره دوباره بخوابه (در کنار دیگر motif ها )
حالا این که دختر غریبه اس
تو که 4 تا لایک برا من زدی تا حالا، من بهت قول میدم vinland saga رو ببینم نه فقط به عنوان چیزی که بهم معرفی کردی، بلکه به عنوان این که این پسره میتونه چه روحیاتی داشته باشه که از وینلند ساگا خوشش بیاد. خوبه ؟ کافیه برات؟
بازیسنتر واقعا عجیب غریبه. امکان نداره این حرفا رو جای دیگه بتونی بزنی. میتونی بزنی ولی نه طوری که اینجا میزنی مطمئنی طرف میگیره چی میگی
هر نوع اعجوبه ای هم تو خودش جا داده
بیرون به گیمر ایراد میگیرن و کلا اون ماتریکس رفتاری و "مردانگی" و شر و وراشون که باید شبیه اهنگر باشی یا تاجر
من به نظرم گیمر کلا دیفالت یعنی باهوش وگرنه به خوبی نمیتونه گیم بزنه کلا. پس بهتره موقعیت های شغلیش رو هم دور و بر همین ها شکل بده. حرفای بقیه رو هم به ت*مش بگیره متاسفانه گیمر سبک زندگیش طوریه که ورزش نمیکنه و غذای سالم نمیخوره. برای ذهن های ظریف اتفاقا بدن و سیستم غذایی بسیااااار مهمه ، چون به راحتی یک کارکرد بد بدن یک غذای بد (چه برسه هررر روز خدا) ، یک کسلی میتونه این ذهن رو کامل افسرده کنه . در صورتی که یک ذهن سفتِ یکی دیگه بتونه عین اسب کار کنه. و ککش نگزه. که اونم عشق بهش .
هیچوقت فکر نمیکردم تاپیک انیمه رو قبضه کنم