Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
Yotsubato
فقط و فقط Yotssubato
میتونی این جا از محسن @lich-king هم بپرسی اونم بهت تضمین میده
اصن این مانگا عالیه... حال خودت و خونواده تو خوب می کنه از بس خوبه :x :D
اتفاقا توی لیستم بود ولی اصلا سمتش نرفته بودم و فقط شنیده بودم که خوبه. حالا مطمئن شدم که حتما برم سراغش. :Biggrin:
سلام
یه چند تا انیمه کمدی-رومنس-درام که تو محیط دانشگاه، اتفاق بیفته، میشه معرفی کنید؟
من Grand Blue و The Tatami Galaxy رو دیدم؛ و خیلی دوست‌شون داشتم.
میتونم دوتارو بهت معرفی کنم ولی توی محیط دانشگاه نیست.
یهو یاد Nisekoi افتادم. به عنوان یه روم-کام که توی دبیرستانه انیمه قشنگیه ولی متاسفانه فقط دو فصله و نیمه کارست. خودم چون علاقه مند بودم مابقیش رو از طریق مانگا خوندم (اگه نیمه کار بین نیستی اصلا بدردت نمیخوره، البته grand blue رو دیدی شاید اینم بشه ببینی).
انیمه Ouran High School Host Club قدیمیه و نیمه کاره رها شده و کمدیش بنظرم خیلی کمتر از رومنس‌‌اشه.

خودم بشخصه علاقه مند به روم-کام هستم ولی زیاد تماشا نکردم مشغول سبک های دیگه بودم.
به طور کلی خیلی از انیمه های این سبک نیمه کارن مثل Grand Blue و همینایی که گفتم. احساس میشه آینده ای توشون نیست پس بیخیالش شدم.

سلام
یه چند تا انیمه کمدی-رومنس-درام که تو محیط دانشگاه، اتفاق بیفته، میشه معرفی کنید؟
من Grand Blue و The Tatami Galaxy رو دیدم؛ و خیلی دوست‌شون داشتم.
دو تا تو ذهنمه امیدوارم ندیده باشی چون خیلی خوبه :دی

اولی ReLIFE هستش (یک فصل و اسپشال 4 قسمته که داستانو تموم میکنه) تو دبیرستانه
دومی Bokutachi no Remake که محیط دانشگاهیه

همین الان قسمت ششم Tengoku Daimakyou رو دیدم. این قسمت چرا انقدر سم بود :D
ولی میخواستم بگم من چقدر با OP این انیمه (BISH - innocent arroganc) حال می‌کنم. منو خیلی یاد دوران محبوبیت YOASOBI - Monster از انیمه Beastars میندازه.

و پیشنهاد میکنم Beastars رو ببینید (چون شخصیت های انیمه حیوون هستن لطفا مثل خارجیا فاز من Furry نیستم برندارید و نژاد پرست نباشید :D).

یه انیمه دیگه ای هم که خیلی کم طرفداره و کمتر کسی دیدم راجبش حرف بزنه 91days هستش (من اینو هرجا میرسم معرفی میکنم دست خودم نیست). چند قسمت اول یکم کسل کنندست ولی از اواسط اوکی میشه.
این قسمت ششم واقعا خیلی زد تو فاز اهم... :-"
ولی در کل انیمه خیلی خوبه لعنتی، جدا از داستان اصلی که به اندازه کافی جذاب هست، این داستان های فرعی در مورد دنیای انیمه و ... هم خیلی جالبن.

در مورد 91 days هم، واقعا بنده خدا خیلی مظلومه. به نظرم از بهترین انیمه های با تم جدی تر یا seinen هست.

انیمه کمدی-رومنس-درام که تو محیط دانشگاه
انیمه نیست ولی Saya no Uta رو از استیم یا کرکی بگیر. رومنس، درام، کمدی (؟)، دانشجویی هست :> نویسنده اش هم گن اوروبوچی، نویسنده فیت زیرو هست :>
اون اوزوکی-چان و گلدن تایم جالب به نظر میومدن! از هر کدوم یک قسمت گرفتم.
خودم اینا رو دیدم تو نت؛
Genshiken
Moyashimon
Honey and Clover
کسی دیده؟ راهنمایی و نظری.
Honey and Clover هم یکمی قدیمیه ولی کار خوبیه. یادم نیست دقیقا چی بود ولی میدونم حس همذات پنداری شدیدی با شخصیت اصلی داشتم :>
موارد دیگه مثل Run With The Wind
Nodame Cantabile
Science Fell In Love, So I Tried To Prove It
White Album و خیلی چیزای دیگه من یادم نیست هم هست.

حالا که ملت دبیرستانی هم دارن پیشنهاد میکنن، منم School Rumble رو پیشنهاد میکنم :>

چپتر جدید jujutsu kaisen (222 از مزخرفترین چپتر های کل مانگا بود :-"

کل مرز های speedrun و نمیدونم سرسری جلو بردن داستان رو جا به جا کرد مانگاکای محترم.

حلاصه اینکه، حیف.
+

کل چپتر رو میتونید اینجا بخونید:

Jujutsu Kaisen | Chapter 222 | Cubari

1.jpg

اگر قصد خوندن یه داستان نسبتا کوتاه شونن رو دارید که کمی هم داستان داشته باشه
شما رو توصیه می کنم به خوندن سه فصل Lessa

خلاصه داستان نوشتن براش کار سختیه چون اگر بخوای بگی داستان در مورد چیه، عملا همه چیش اسپویل میشه.
اما شروع داستان این جوریه که یه سری موجود ومپایر مانند توی دنیا ظاهر شدن که اسمشون Deman ـه.
و یه بابایی به اسم رینالد که توی این دنیای Deman زده می خواد خواهرش رو پیدا کنه
و در این مسیر یه یارویی رو می‌بینه که از لحاظ جسمی شبیه Deman هاست اما مثل اونا در برابر آفتاب آسیب‌پذیر نیست. و کل ماجرا در مورد همین بابا و رابطه‌اش با جهان خلقت و رینالد ـه:دی

شروع سوپر کلیشه‌ای داره اما نکته اینه که داستان اکشن یا رومنس و ... نیست. یه مگا-رومنس داره که اونم نمیشه گفت چون اسپویل میشه:دی.
نویسنده اومده یه ماجرای زمینه‌ای درست کرده که چه طور از پیش از خلقت کل جهان، کار به اینجا کشیده و بعد به صورت معما گونه‌ای همه چیز رو تعریف می‌کنه.

این وسط طراحی موجودات ماوراییش و ارواح و ... خیلی جالبه. مثلا فرض کن خدا و میکائیل دارن قبل از خلقت جهان در مورد مفهوم زندگی و مرگ با هم حرف می‌زنن. حالا این که طراحی اونا و طراحی صحنه صحبت اونا چه طوری خیلی مینیمال و در عین حال عجیبه بماند اما جالبیش اینه که همه رو ریخته توی یه داستان شونن و تا حد امکان کم حرف.

به نظرم جزو دسته کارهای تجربی محسوب میشه. البته این تجربی اون تجربی سینما نیست:دی. در واقع یه تجربه خاص برای خواننده است.

View attachment 292980

خلاصه داستان نوشتن براش کار سختیه چون اگر بخوای بگی داستان در مورد چیه، عملا همه چیش اسپویل میشه.
اما شروع داستان این جوریه که یه سری موجود ومپایر مانند توی دنیا ظاهر شدن که اسمشون Deman ـه.
و در این مسیر یه یارویی رو می‌بینه که از لحاظ جسمی شبیه Deman هاست اما مثل اونا در برابر آفتاب آسیب‌پذیر نیست. و کل ماجرا در مورد همین بابا و رابطه‌اش با جهان خلقت و رینالد ـه:D

شروع سوپر کلیشه‌ای داره اما نکته اینه که داستان اکشن یا رومنس و ... نیست. یه مگا-رومنس داره که اونم نمیشه گفت چون اسپویل میشه:D.
نویسنده اومده یه ماجرای زمینه‌ای درست کرده که چه طور از پیش از خلقت کل جهان، کار به اینجا کشیده و بعد به صورت معما گونه‌ای همه چیز رو تعریف می‌کنه.

این وسط طراحی موجودات ماوراییش و ارواح و ... خیلی جالبه. مثلا فرض کن خدا و میکائیل دارن قبل از خلقت جهان در مورد مفهوم زندگی و مرگ با هم حرف می‌زنن. حالا این که طراحی اونا و طراحی صحنه صحبت اونا چه طوری خیلی مینیمال و در عین حال عجیبه بماند اما جالبیش اینه که همه رو ریخته توی یه داستان شونن و تا حد امکان کم حرف.

به نظرم جزو دسته کارهای تجربی محسوب میشه. البته این تجربی اون تجربی سینما نیست:D. در واقع یه تجربه خاص برای خواننده است.
این چقدر شبیه Black Ooze تو SMT اه :D

View attachment 292980

و در این مسیر یه یارویی رو می‌بینه که از لحاظ جسمی شبیه Deman هاست اما مثل اونا در برابر آفتاب آسیب‌پذیر نیست. و کل ماجرا در مورد همین بابا و رابطه‌اش با جهان خلقت و رینالد ـه:D

شروع سوپر کلیشه‌ای داره اما نکته اینه که داستان اکشن یا رومنس و ... نیست. یه مگا-رومنس داره که اونم نمیشه گفت چون اسپویل میشه:D.

به نظرم جزو دسته کارهای تجربی محسوب میشه. البته این تجربی اون تجربی سینما نیست:D. در واقع یه تجربه خاص برای خواننده است.
این همون مانهوایی که aw خدابیامرز ترجمش کرده بودن یا فرق داره؟

• Like
Reactions: m.a.t and zack fair
رفقا انیمه حق این فصل چیه؟؟
چینساومن رو خیلی تعریف میکردن ولی حتی نزدیک به آرمان های ما نبود =))
انیمه حق قبلی که دیدم یارو پسره بود که رفت توی بازی و خریدن برده و .... :D

Jigokuraku​

Tengoku Daimakyou
Oshi no Ko​

رفقا انیمه حق این فصل چیه؟؟
چینساومن رو خیلی تعریف میکردن ولی حتی نزدیک به آرمان های ما نبود =))
انیمه حق قبلی که دیدم یارو پسره بود که رفت توی بازی و خریدن برده و .... :D

من به لیست دوستان gundam: Witch from Mercury رو هم اضافه می کنم
فوق العاده است این لعنتی

این چقدر شبیه Black Ooze تو SMT اه :D
این هیچ نقشی توی داستان نداره. کلا توی ۲۵۰ قسمت منهوا، فقط همین یک پنل مشاهده‌اش می کنید:دی یه چیزی گذاشتم که هم حال کار رو نشون بده و هم اسپویلی در کار نباشه.
این همون مانهوایی که aw خدابیامرز ترجمش کرده بودن یا فرق داره؟
همونه. سه فصله که فکر کنم aw مرحوم فقط یک فصلش رو ترجمه کرده بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or