Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
فیلرای بلیچ رو هم دوست دارید شما؟ :D فیلرآرک آخری خوب بود از نظر کیفیت ساخت اینا، زانپاکتو قابل تحمل بود ولی بائونتو رو شما مثلا میرید دوباره ببینید؟:D گرچه همون خوباش رو به دشمنم هم توصیه نمی‌کنم بره ببینه.:D
بهترین آرک کل انیمه بلیچ همون آرک بانتو ـه.:دی
فکر کنم باید توی تاپیک عانپاپیولار می‌گفتم اما چون اونجا تبدیل به روولوشناریزم گرامبل سنتر شده، مجبورم اینجا بگم:>

فیلرای بلیچ رو هم دوست دارید شما؟ :D فیلرآرک آخری خوب بود از نظر کیفیت ساخت اینا، زانپاکتو قابل تحمل بود ولی بائونتو رو شما مثلا میرید دوباره ببینید؟:D گرچه همون خوباش رو به دشمنم هم توصیه نمی‌کنم بره ببینه.:D
استکباردونو همین صفحه قبل به یه دوستی آدرس داد؛ 480 چپتر مانگا شده 366 قسمت انیمه و همین دلیلی شد بر کنسل شدن انیمه و اون پایان هول هولکی.
بلیچ رو منم دوست دارم و دومین انیمه بود که می‌دیدیم. ولی چیزی که هست خیلی باگ داره در قیاس با وان‌پیس، هانتر و ... مخصوصا این دو تا آرک آخر همه چیز به نظر اضافی میومد درباره توازن قدرت‌ها هم دیگه نگم. به قول بیلبو کره‌ای بود که رو یه تیکه نون بزرگ بمالیش، تازه مقداری زیاد هم آب قاطی این کره بود. پتانسیلش رو داشت ها ولی خب استفاده نشد. برن د ویچ میشد نسخه اصلاح شده بلیچ باشه اگر ادامه بدنش.

بحث amv هم شد به جرات می‌تونم بگم رو دست Will of D نداریم کاری. \m/
غیر اون کاری که بشه بیشتر از یک بار دیدش this is war وان‌پیس و falling inside the black بلیچ.

بلی دوست داریم :D باونت ها هم مخصوصا خیلی دوست داریم:دی

کلا فیلرهای بلیچ، فقط اون شعبده باز نکبت رو اعصاب بودن:-"

توی این 4قسمت، جای خالی کُن ساما بسیار حس میشود:(

فکر کنم تنها کسی که اینجا Bocchi میبینه، منم، نه؟ :-"
من از اول فصل می‌خواستم شروعش کنم، هنوز قسمت نشده...
جدی چرا صحبتش نیست؟ باحال و بامزه به نظر میاد. شمام که دنبالش می‌کنی و پس باید رفت تو کارش>:D<
این فصل تا اینجا فقط Do It Yourself دوست‌داشتنی و اون Urusei Yatsura خل‌وچل رو دیدم که هر دو هم خیلی خوبن

cgiـش به کنار، چرا افت فریم داشت تو یه سری صحنه ها؟ :-"
+
یه نگاهی به MAL و رددیت و ... انداختم، در کل از همین الان مرز های overhype و اورریت و ... جا به جا میشن سر این انیمه :-"
البته حرفای منو جدی نگیرید زیاد من در کل از hater های بزرگ این chainsaw man ملعونم :-" ببینیم تا پایان این فصلش از بچه های اینجا کسی به جمع هیتر ها اضافه میشه یا نه :-"
هیچ اثری از کرکتر دولوپینپگ، بکگراند، سیر منطقی داستان و .. توی چینساومن وجود نداره
حتی کرکتر اصلیش هم هر قسمت انگار فرمت میشه یه چیز دیگه روش نصب میشه

به نظرم چین ساو نه لایق این همه هیته ، نه این همه تعریف :-"
یه کار اکشن دور همیه صرفا :-"
کل کارکتراش دارن هر دقیقه با هم لاس میزنند!
همه‌شون قیافه‌هاشون ترکیبی از این اموجیاست: :>;)😏

بالاخره رفتم تو چاه
بعد قسمت پنجم لبیک کنان رفتم کل پارت 1 مانگای Chainsaw-Man رو خوندم

و خب یعد 15 ساعت فعالیت خالص بین مانگاخونی و خواب باید گفت:

wtf-blink182.gif

میره در کنار Magi جزو کارهایی که از اول تا آخرش Freaky و عجیب میموند. (و Made in Abyss ولی خب اون تموم نشده)
یه سری از مانگاهایی که من میخونم عموما یه شروع جادویی و عجیب غریبی دارن که انگار دروازه ورود به دنیای مریض یه خالق فرازمینیه. ولی یکم که میگذره اصولا خیلی عادی میشن داستان شون و خوی میگیری و عادت می کنی
هیج جای چینساومن نمیشه به فاکینگ اتفاقاتی که می افته عادت کرد.
حتی به نحوه پایان پارت اولش

اورآل 9/10. حس می کنم بیلدآپ نداشت خیلی چیزها که به یه سری لحظات قوت میداد و به یه سری هم نه
ولی از بعد ایروما کون خیلی وقت بود یه شونن خونده باشم که میخکوب ام کرده باشه

ولی من نیومدم در مورد چینساومن صحبت کنم
بیایید در مورد یه انیمه ای صحبت کنیم که اندازه شب امتحانات به شما استرس وارد می کنه :D

1667989147928.png

Kaiji The Ultimate Survivor
2 Seasons
52 episodes

توضیح کایجی خیلی ساده است. Squid Game رو تصور کنید.... ولی بهتر :D
کایجی در مورد یه پسره بی پول و بدبختی به اسم (درست حدس زدید) کایجی ـه. کایجی یه روز میره که از سر اعصاب شخمی اش به ماشین ملت کرم بریزه که شصت اش خبردار میشه کسی که چند وقت پیش ضامن اش شده بود بدهی بالا آورده و جیم زده رفته و حالا کایجی باید پول بدهی هاش رو بده
کایجی هم که آهی در بساط نداره مجبور میشه وارد بازی کثیف شرخرها بشه و وارد یه کشتی ای به اسم اسپوآر شه. جایی که توش همه آدم های بدبخت و بی پول و تا خرخره زیر بدهی سر جون و زندگی و پول با هم سنگ کاغذ قیچی بازی می کنن :D
ادامه داستان در مورد بازی های و ریسک هاییه که کایجی باید بکنه تا سرش رو تنش بمونه و بتونه بدهی هاش رو بده و این وسط وارد قمارهایی میشه که افسانه ای اند

حالا سوال این جاست چه فرقی بین کایجی و کارهای دیگه این سبک مثل همین Squid Game و Kakegurui هست که این قدر کلاسیک اش کرده؟

1667990060098.png

کایجی یه مانگای قدیمی ایه که مثل جوجو تا همین روز روزگار به صورت پارت پارت به عرضه اش داره ادامه میده
متاسفانه 6 تا پارت از داستان کایجی منتشر شده و فقط دو تاش انیمه شدن
ولی همین دو تا شدید ارزش دیدن دارن

اولین دلیل خفن بودن کایجی به خاطر خود کایجی ـه.
این چیزیه که Squid Game و مانگای Liar Games هم خیلی خوب انجامش میده. آدمای خوش قلب و احمق باید شخصیت اصلی همچین دنیای خشنی باشن
جایی که پول حرف اول رو میزنه داشتن یه شخصیت خیلی خفن و باهوش و علی الخصوص عاقل، نمیتونه خیلی داستان Thematic و جذابی رو تشکیل بده
باید در وهله اول شخصیت اصلی آدم کم عقل ولی خوش قلبی باشه که جریان داستان هلش میده سمت چیزهای خیلی ناجور که داستان شکل بگیره

طبیعتا ادمای باهوش میتونن شخصیت فرعی یا کمکی شخصیت اصلی باشن (Again, Liar games as an example) ولی کایجی این کار رو نمی کنه
کایجی آدم باهوش و احمق رو با هم تو یه شخصیت ریخته
و اون شده خود ایتو کایجی. مصداق کامل بی عقلی و نبوغ در یک آن
بی عقلی و احمقی هم نه از این مدل کمدی هاش که تو اکثر کارهای شونن می بینیم
بی عقلی و احمقی در حدی که واقعا کایجی خودشو نابود می کنه سر تصمیمات احمقانه اش و این قدر تحت فشار قرار میگیره که آخر سر مجبور میشه از اون سلول های خاکستری سوخته مغزش استفاده کنه تا از یه سری از عجیب غریب ترین موقعیت های ممکن زنده بیاد بیرون

1667990696347.png

جدا از خود شخصیت کایجی که به شدت دوست داشتنی و جذابه دنبال کردنش مورد بعدی که خیلی خوب کایجی رو از بقیه رقبا متمایز می کنه خود بازی ها و نحوه تقلب هاست
عملا هر بازی ای که کایجی توش درگیر میشه یه تقلبی در کاره
و هر تقلبی رو باید با یه روشی کنار زد. این جاست که داستان به نظرم بیشترین درخشش اش رو داره. چون مسیری که واسه این هدف طی می کنه واقعا خاص و نفس گیره و بیشتر استرس انیمه از همین جا میاد.
در حقیقت مهم نیست کایجی میبره یا میبازه. مهم اینه که چطوری میبره یا میبازه و فروختن همچین ایده ای تا قالب داستانی واقعا سخته

این جاست که استدیوی کبیر MadHouse می درخشه

1667992528267.png

اقتباس این انیمه گادلایکه. موسیقی، آرت استایل و صداپیشگی ها یه چیز عجیب و غریبی خوبن.
کایجی جزو اون معدود انیمه هاست که شخصیت های کلیدی رو به جای صداپیشه های معمول ژاپن، بازیگرهای سینما و تلویزیون نقش شون رو ایفا می کنن که ترکیب جالب و خاصی رو خلق کرده.
سر همین چیزاس که یه سری بازی های داستان مثل E-card این قدره استثنایی به نظر می رسن. صرفا به خاطر داستان و نبوغ پشت شون نیست. این قدر بازیگری این صداپیشه ها محشره که اون استرس و ترس پشت شون رو علی رغم ارت استایل عجیب انیمه بهت میفروشن و این وحشتناک استثنایی می کنه انیمه رو.
صداگذاری و افکت های هم یه چیزیه در حد Death Note. قشنگ تا آخر فصل دو دیگه خود به خود شما هم صدا "زاوا زاوا" رو تو ذهن تون می تونید بشنوید :D
همه اینا باعث شده کایجی خیلی انیمه شخصیت دار و خاصی باشه. از سر تا پای انیمه شخصیت و خاص بودنه که سرازیره

متاسفانه ولی MadHouse خیلی وقته به قهقرا رفته و به غیر از یه اسپین آف از یکی از شخصیت های فرعی چیز خاصی از کایجی تو چند سال اخیر منتشر نشده (که اون هم من ندیدم که بدونم خوبه یا نه. تعریف زیادی ازش نشنیدم)
ولی دو فصل کایجی دیدنش بر همگان واجبه به نظرم
تنها نکته منفی ای که می تونم در مورد انیمه بگم اینه که انیمه اندازه وان پیس کش داره و شیلنگ داره تو خودش. چون کیفیت انیمیشن ها بالاست اندازه وان پیس تو ذوق نمیزنه ولی بعضی موقع ها زوری که انیمه برای حس تعلیق میزنه خیلی اذیت کننده است. مخصوصا این که موقعیت به اندازه کافی حساس هست و شما دلتون میخواد سریعتر نتیجه رو ببینید

آخرین ویرایش:
بالاخره رفتم تو چاه
بعد قسمت پنجم لبیک کنان رفتم کل پارت 1 مانگای Chainsaw-Man رو خوندم

و خب یعد 15 ساعت فعالیت خالص بین مانگاخونی و خواب باید گفت:

View attachment 276550

میره در کنار Magi جزو کارهایی که از اول تا آخرش Freaky و عجیب میموند. (و Made in Abyss ولی خب اون تموم نشده)
یه سری از مانگاهایی که من میخونم عموما یه شروع جادویی و عجیب غریبی دارن که انگار دروازه ورود به دنیای مریض یه خالق فرازمینیه. ولی یکم که میگذره اصولا خیلی عادی میشن داستان شون و خوی میگیری و عادت می کنی
هیج جای چینساومن نمیشه به فاکینگ اتفاقاتی که می افته عادت کرد.
حتی به نحوه پایان پارت اولش

اورآل 9/10. حس می کنم بیلدآپ نداشت خیلی چیزها که به یه سری لحظات قوت میداد و به یه سری هم نه
ولی از بعد ایروما کون خیلی وقت بود یه شونن خونده باشم که میخکوب ام کرده باشه

ولی من نیومدم در مورد چینساومن صحبت کنم
بیایید در مورد یه انیمه ای صحبت کنیم که اندازه شب امتحانات به شما استرس وارد می کنه :D

View attachment 276551

Kaiji The Ultimate Survivor
2 Seasons
52 episodes

توضیح کایجی خیلی ساده است. Squid Game رو تصور کنید.... ولی بهتر :D
کایجی در مورد یه پسره بی پول و بدبختی به اسم (درست حدس زدید) کایجی ـه. کایجی یه روز میره که از سر اعصاب شخمی اش به ماشین ملت کرم بریزه که شصت اش خبردار میشه کسی که چند وقت پیش ضامن اش شده بود بدهی بالا آورده و جیم زده رفته و حالا کایجی باید پول بدهی هاش رو بده
کایجی هم که آهی در بساط نداره مجبور میشه وارد بازی کثیف شرخرها بشه و وارد یه کشتی ای به اسم اسپوآر شه. جایی که توش همه آدم های بدبخت و بی پول و تا خرخره زیر بدهی سر جون و زندگی و پول با هم سنگ کاغذ قیچی بازی می کنن :D
ادامه داستان در مورد بازی های و ریسک هاییه که کایجی باید بکنه تا سرش رو تنش بمونه و بتونه بدهی هاش رو بده و این وسط وارد قمارهایی میشه که افسانه ای اند

حالا سوال این جاست چه فرقی بین کایجی و کارهای دیگه این سبک مثل همین Squid Game و Kakegurui هست که این قدر کلاسیک اش کرده؟

View attachment 276552

کایجی یه مانگای قدیمی ایه که مثل جوجو تا همین روز روزگار به صورت پارت پارت به عرضه اش داره ادامه میده
متاسفانه 6 تا پارت از داستان کایجی منتشر شده و فقط دو تاش انیمه شدن
ولی همین دو تا شدید ارزش دیدن دارن

اولین دلیل خفن بودن کایجی به خاطر خود کایجی ـه.
این چیزیه که Squid Game و مانگای Liar Games هم خیلی خوب انجامش میده. آدمای خوش قلب و احمق باید شخصیت اصلی همچین دنیای خشنی باشن
جایی که پول حرف اول رو میزنه داشتن یه شخصیت خیلی خفن و باهوش و علی الخصوص عاقل، نمیتونه خیلی داستان Thematic و جذابی رو تشکیل بده
باید در وهله اول شخصیت اصلی آدم کم عقل ولی خوش قلبی باشه که جریان داستان هلش میده سمت چیزهای خیلی ناجور که داستان شکل بگیره

طبیعتا ادمای باهوش میتونن شخصیت فرعی یا کمکی شخصیت اصلی باشن (Again, Liar games as an example) ولی کایجی این کار رو نمی کنه
کایجی آدم باهوش و احمق رو با هم تو یه شخصیت ریخته
و اون شده خود ایتو کایجی. مصداق کامل بی عقلی و نبوغ در یک آن
بی عقلی و احمقی هم نه از این مدل کمدی هاش که تو اکثر کارهای شونن می بینیم
بی عقلی و احمقی در حدی که واقعا کایجی خودشو نابود می کنه سر تصمیمات احمقانه اش و این قدر تحت فشار قرار میگیره که آخر سر مجبور میشه از اون سلول های خاکستری سوخته مغزش استفاده کنه تا از یه سری از عجیب غریب ترین موقعیت های ممکن زنده بیاد بیرون

View attachment 276554

جدا از خود شخصیت کایجی که به شدت دوست داشتنی و جذابه دنبال کردنش مورد بعدی که خیلی خوب کایجی رو از بقیه رقبا متمایز می کنه خود بازی ها و نحوه تقلب هاست
عملا هر بازی ای که کایجی توش درگیر میشه یه تقلبی در کاره
و هر تقلبی رو باید با یه روشی کنار زد. این جاست که داستان به نظرم بیشترین درخشش اش رو داره. چون مسیری که واسه این هدف طی می کنه واقعا خاص و نفس گیره و بیشتر استرس انیمه از همین جا میاد.
در حقیقت مهم نیست کایجی میبره یا میبازه. مهم اینه که چطوری میبره یا میبازه و فروختن همچین ایده ای تا قالب داستانی واقعا سخته

این جاست که استدیوی کبیر MadHouse می درخشه

View attachment 276562

اقتباس این انیمه گادلایکه. موسیقی، آرت استایل و صداپیشگی ها یه چیز عجیب و غریبی خوبن.
کایجی جزو اون معدود انیمه هاست که شخصیت های کلیدی رو به جای صداپیشه های معمول ژاپن، بازیگرهای سینما و تلویزیون نقش شون رو ایفا می کنن که ترکیب جالب و خاصی رو خلق کرده.
سر همین چیزاس که یه سری بازی های داستان مثل E-card این قدره استثنایی به نظر می رسن. صرفا به خاطر داستان و نبوغ پشت شون نیست. این قدر بازیگری این صداپیشه ها محشره که اون استرس و ترس پشت شون رو علی رغم ارت استایل عجیب انیمه بهت میفروشن و این وحشتناک استثنایی می کنه انیمه رو.
صداگذاری و افکت های هم یه چیزیه در حد Death Note. قشنگ تا آخر فصل دو دیگه خود به خود شما هم صدا "زاوا زاوا" رو تو ذهن تون می تونید بشنوید :D
همه اینا باعث شده کایجی خیلی انیمه شخصیت دار و خاصی باشه. از سر تا پای انیمه شخصیت و خاص بودنه که سرازیره

متاسفانه ولی MadHouse خیلی وقته به قهقرا رفته و به غیر از یه اسپین آف از یکی از شخصیت های فرعی چیز خاصی از کایجی تو چند سال اخیر منتشر نشده (که اون هم من ندیدم که بدونم خوبه یا نه. تعریف زیادی ازش نشنیدم)
ولی دو فصل کایجی دیدنش بر همگان واجبه به نظرم
تنها نکته منفی ای که می تونم در مورد انیمه بگم اینه که انیمه اندازه وان پیس کش داره و شیلنگ داره تو خودش. چون کیفیت انیمیشن ها بالاست اندازه وان پیس تو ذوق نمیزنه ولی بعضی موقع ها زوری که انیمه برای حس تعلیق میزنه خیلی اذیت کننده است. مخصوصا این که موقعیت به اندازه کافی حساس هست و شما دلتون میخواد سریعتر نتیجه رو ببینید
در این حد بگم که حدود 10 سال پیش من با رفیقام شاه برده شرطی بازی میکردیم :D (البته الان اصلا یادم نیست بازیش چجوری بود)

• Like
Reactions: zack fair and m.a.t
اهم... :-"

1668039235182.png

این انیمه shouwa genroku چند سال پیش پخش شد و بچه های همینجا هم ازش تعریف و ... زیاد کردن (در موردrakugo که یه سبک داستان گویی ژاپنی هست) ، من فصل اولش تقریبا همو نزمان پخشش دیدم ولی فصل دومش رو بعد 2-3 قسمت ول کردم تا بعدا کل فصل رو یدفه ببنیم و خوب فراموش شد بیچاره :-"

یکی از دوستان تازگیا این انیمه رو یادم انداخت و منم دوباره رفتم سراغش و هیچی ازش یادم نبود :-" این وسط بیشتر فصل 1 و کل فصل 2 رو دوباره دیدم.
عالی و متفاوت بود، شخصیت پردازی ها در کل یه سر و گردن از اکثر انیمه ها بالاتره و داستان کلی هم واقعا جالب بود. فصل 1 ایشون انقدر خوب بود که ادم شک میکرد فصل 2 هم میتونه به همون اندازه خوب باشه یا نه ولی فصل 2 هم به همون اندازه خوب بود،
مخصوصا اپیزود های اخر که داستان به سرانجام میرسه (و اتفاقاتی میوفتن که 100% قابل پیش بینی هستن و از اول فصل بیننده میدونه که بالاخره داستان به اینجا میرسه) ولی انقدر خوب اون اتفاقات نشون داده میشن که بازم ادم رو شوکه میکنه.

حالا همه اینا و خوبیا و تعریف ها به کنار، توی اپیزود اخر یه مورد خیلی خیلی اضافه در مورد یکی از شخصیت ها گفته میشه که قشنگ میزنه میرینه به نصف بقیه خوبی های انیمه :| اخه چرا...

حالا من اسپویل نمیکنم و اصلا این مورد به شدت اضافیه و هیچ چیزی به داستان اضافه نمیکنه، فقط همینو بگم که: پایان مانگای usagi drop :| :| :|

خلاصه اینکه اخر شبی اصلا نمیدونم چه احساسی داشته باشم دلم میخواد برم نویسنده محترم رو بگیرم اول 4 تا فحش بهش بدم و بعد فقط بپرسم: د لامصب اخه چرا؟! :|
bye

فقط منم که از این چند قسمت اره برقی مرد حس میکنم یه داستان برای گروه سنی خردسالان هست که بهش خون و دل و روده ومحتوای جنسی اضافه کردن؟ ...
..........

Call of night رو دو قسمتش رو دیدم وقتی دانلود میکردم فکر میکردم اکشن گنگستری چیزی باشه، رومنس از اب در اومد 😑 حدود ۱۸ تا ۲۵ سالگیم شدید به انیمه های اسلایس او لایف و مدرسه و عاشقانه علاقه مند بودم،... ۳۰ رو که رد کردم علاقم خیلی کمتر شد، الان دیگه اصلا نمیتونم ببینم... الان فقط میلم به فانتزی و اکشن میکشه..

سلام دوستان
من می خواستم یه سری انیمه رو شروع کنم گشستم یه سایتی پیدا کردم که ترجمشو گذاشته بود ولی برای دانلود زیرنویس حق اشتراک می خواست
خواستم بدونم چنل یا سایتی می شناسید که زیر نویس های پولی انیمه ها را بزاره اگه می شناسید لطفا بفرستید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or