Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
قسمت جدید چینساومن از نظر ویژوال خیلی خوب بودا با این حال من بخاطر داستان مزخرفش اصلا نمیتونستم ازش لذتی ببرم.:|:
same :D
در کل از نظر فنی‌ خوب‌ بوده ،موزیک ها و اندینگ ها و .... هم همگی خوب‌بودن ولی این وسط مشکل‌ جای دیگه ای هست :-"

-ستاد hater های چین ساو من

قسمت جدید چینساومن از نظر ویژوال خیلی خوب بودا با این حال من بخاطر داستان مزخرفش اصلا نمیتونستم ازش لذتی ببرم.:|
من واقعا دارم زور میزنم ببینمش نمیدونم چرا ارتباط برقرار نمیشه:-??

من خیلی به بچه هایی که مانگای چینساومن رو نخوندند حسودی میکنم!:(
اوه... نه بخاطر اینکه تجربه خیلی خفنی قراره داشته باشند. بخاطر اینکه 99% از بولشت بودن داستان رو هنوز ندیدند. حس توهین شدن به شعور آدم رو هنوز ندارند.:|
من فقط دوتا صحنه خوب از مانگا یادمه یکی آخراش یکی هم چند قسمت آینده در انیمه است.

چین سا من خیلی هم خوبه
:>

من نه تنها از مانگاش کلی لذت بردم که الان از انیمه اش هم دارم دو چندان لذت میبرم :>

بلیچ رو دیدم. و اینکه واقعا چرا رفتن این آرک پرباگ و بدرنخور رو انیمه کردن؟‌ بلیچ حتی آرک فولبرینگش هم اضافه بود! یکی از ایده‌های اصلی آرک که دزدیدن بانکای باشه جزو مواد اولیه ساخت فیلرآرک‌های انیمه های بلند مشابه خود بلیچه.
تنها دلیلی منطقیش اینه که بخوان با برن د ویچ ادامه‌ش بدن. گرچه ما که می‌بینیم نهایتا بخاطر دینی که بلیچ گردنمون داره.:D اندینگ خیلی خوبی هم داشت. ها راستی! یادم رفته بود چقدر از ایشیدا بدم میاد.:|‌ نمی‌دونم اتفاقه یا نه ولی بین کاراکترای منفور انیمه‌ایم عینکی‌ها خیلی زیادن. ایشیدا، شینپاچی، کوبی، تاشیگی، ایدای بوکو و ...:D

چین ساو من رو هم دیدم، خوبه که. 😑 خیلی من رو یاد جوجوتسو و مقداری استری داگز میندازه و تا اینجا حداقل از جوجوتسو خیلی ضعیف‌‌تر و سطحی‌تر به نظر میاد.

من خودم با ارک اخر بلیچ کم مشکل ندارم
ولی فکر کنم تنها کسی باشم که با آرک فولبرینگر این جا حال کرده :D
نمیدونم حس و حال و شخصیت هاش خیلی بهم چسبیده بود اون موقع که خوندم

===========

Medalist
Ch.19

پسر باید 3 ماه دیگه صبر کنم تا اسکیت رو یخ اینوری رو ببینم :((:((
چقدر این جلد خوب بود. چقدر خوب استرس و سیستم Major شون رو نشون داده بود

==========

Kaguya Sama Love is War
THE END

چه پایان خوبی. من انتظار پایان طوفانی نداشتم و حقیقتا پایان طوفانی ای هم در کار نبود
با یه جریان خیلی آروم و دوست داشتنی ای چند چپتر آخر طی شد و داستان به آخرش رسید که فکر می کنم بهترین انتخاب ممکن بود
یه رامکام که به غیر از یکی دو تا آرک یخورده بیش از حد دراماتیک از اول تا آخرش Peak Romcom بود و واقعا دوستش داشتم و کلی خندیدم و احساساتی شدم باهاش

==========

One Piece
Ch.1065

اوه اوه از چپتر های بعد قراره Lore Dump های سنگین بگیریم یحتمل
از اون Lore Dump ها که سال ها فن ها منتظرشن >:)

آخرین ویرایش:
با تمام مشکلات آرک آخر بلیچ
ولی همچنان منتظر انیمه ش بودم، و مخصوصا اینجاهاش هنوز به اون فجایع نرسیدیم:-" و کاملا لذت بخشه:دی

انیمه هم مثل همیشه هم آهنگاش حال میدن(همیشه به نظرم جزو نکات مثبت خفنش بوده) هم فایت هاش با این کیفیت فعلی مشخصه حال خواهند داد:-"

در مجموع که هیت نورزید:p فعلا جاش نیست:p

فول برینگ هم شاید اندازه آرک های قبلش حال نمیداد، ولی یه جورایی آرک تمرینی و جمع و جوری بود:-"
با این حال از این آرک، یکی از بهترین AMVها رو دیدم که شدیییدا باهاش حال میکنم:دی وجود همین AMV باعث با ارزش بودن وجود اون آرک میشه:-"

فیلرای بلیچ رو هم دوست دارید شما؟ :D فیلرآرک آخری خوب بود از نظر کیفیت ساخت اینا، زانپاکتو قابل تحمل بود ولی بائونتو رو شما مثلا میرید دوباره ببینید؟:D گرچه همون خوباش رو به دشمنم هم توصیه نمی‌کنم بره ببینه.:D
استکباردونو همین صفحه قبل به یه دوستی آدرس داد؛ 480 چپتر مانگا شده 366 قسمت انیمه و همین دلیلی شد بر کنسل شدن انیمه و اون پایان هول هولکی.
بلیچ رو منم دوست دارم و دومین انیمه بود که می‌دیدیم. ولی چیزی که هست خیلی باگ داره در قیاس با وان‌پیس، هانتر و ... مخصوصا این دو تا آرک آخر همه چیز به نظر اضافی میومد درباره توازن قدرت‌ها هم دیگه نگم. به قول بیلبو کره‌ای بود که رو یه تیکه نون بزرگ بمالیش، تازه مقداری زیاد هم آب قاطی این کره بود. پتانسیلش رو داشت ها ولی خب استفاده نشد. برن د ویچ میشد نسخه اصلاح شده بلیچ باشه اگر ادامه بدنش.

بحث amv هم شد به جرات می‌تونم بگم رو دست Will of D نداریم کاری. \m/
غیر اون کاری که بشه بیشتر از یک بار دیدش this is war وان‌پیس و falling inside the black بلیچ.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or