Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
بالاخره این چینساومن رو قسمت اولشو دیدم

خوب بود که :D
خوب که بود منتهی نه در حد و اندازه های هایپ بسیار زیادی که قبل اومدنش بود، حالا در ادامه امیدوارم در حد هایپی که پشتش بوده بشه.

Chainsawman مانگاش تمام شد.

این پارت دوم که جدا افتضاحه ولی خب در مورد پارت اول.

داستان قسمت های خوب داره؟

آره داره تیکه های جالبی ولی به همون قدر تیکه های مزخرف و مسخره و حال بهم زن داره.

بزرگترین مشکل چینساومن نبود منطق در داستان سرایی است، شما پلات اول داستان با آخر داستان ببنیید زمین تا آسمون فرق داره.

حقیقتا از یکجایی ببعد فقط توهین به شعور آدمه و اصلا مشخص نیست جریان داستان سر چی جریان داره.
من هنوزم کلی از پلات پوینت های داستان برام سواله و کلا
?What was the point

جا داره بگم چه وایفو بودن کرکتر ماکیما چه خود کرکترش اغراق به تمام معناست.

Chainsawman مانگاش تمام شد.

این پارت دوم که جدا افتضاحه ولی خب در مورد پارت اول.

داستان قسمت های خوب داره؟

آره داره تیکه های جالبی ولی به همون قدر تیکه های مزخرف و مسخره و حال بهم زن داره.

بزرگترین مشکل چینساومن نبود منطق در داستان سرایی است، شما پلات اول داستان با آخر داستان ببنیید زمین تا آسمون فرق داره.

حقیقتا از یکجایی ببعد فقط توهین به شعور آدمه و اصلا مشخص نیست جریان داستان سر چی جریان داره.
من هنوزم کلی از پلات پوینت های داستان برام سواله و کلا
?What was the point

جا داره بگم چه وایفو بودن کرکتر ماکیما چه خود کرکترش اغراق به تمام معناست.
فوجیموتو تاتسوکی بنیان‌گذار ژانر ** شعر کیهانیه.
بقیه نویسنده‌ها در ژانرهای ** شعر معمولی، ** شعر منطقه‌ای، ** شعر کشوری و ** شعر المپیکی توفیقاتی قابل ذکر داشتن. موارد نادری‌هم بودن که ادعا کردن ** شعر کهکشانی نوشتن که قابل تایید نیست.
اما ایشون به تنهایی تونسته ** شعر کیهانی بنویسه.
-----------
انیمه Spy X Family رو از نیمه دوم قسمت اول نیم فصل دوم از فصل اول دراپ کردم.
ضمن این که انیمه خوبیه اما به نظرم مدل این داستان طوریه که توی مانگا بهتر از انیمه دراومده.

اپدیت هفتگی وضعیت انیمه هایی که میبینم (با اینکه no one asked :-")

spy x family دراپ شد.
سر این اپیزود جدید واقعا حوصلم نمیکشید دیگه، داستان کلی انیمه برام اصلا مهم نیست و از اونور اون "بامزه" بودن انیمه هم دیگه خیلی تکراری شد. میتونم بگم برای من شبیه اینه که مثلا یه جوک رو 10 بار پشت سر هم بشنوی، 2-3 بار اول ادم میخنده ولی بعدش خوب تکراری میشه .

chainsaw man
این اپیزود اخری بدک نبود، توی مبارزه و ... اگه اشتباه نکنم cg خاصی نبود. من وقتی مانگا رو شروع کردم این داستان کلی و شخصیت denji برام مقداری ضایع و cringe به نظر میرسید ولی توی انیمه به نظرم وضع خیلی بدتره :-" نمیدونم شاید اثرات بالا رفتن سن باشه ولی اینطور دیالوگ ها و ... جالب نیستن اصلا.

mob psycho هم که عزیز دل هست و بهترین انیمه فصل و در موردش چیزی نمیگم :-"

به نظرم آرک dressrosa وان پیس اگه بخوای کل اتفاقایی که توش افتاده رو بهش فکر کنی میبینی که کلا خوده ایرانه الان رو داره نشون میده 😢

الان قسمت 744 رو دارم میبینم و اشکم بند نمیاد

آخرین ویرایش:
به نظرم آرک dressrosa وان پیس اگه بخوای کل اتفاقایی که توش افتاده رو بهش توجه بیشتری کنی میبینی که کلا خوده ایرانه الان رو داره نشون میده 😢

الان قسمت 744 رو دارم میبینم و واقعا اشکی واسم نمونده
وایسا به آرک وانو برسی.

من خیلی این تاپیک رو زیاد دنبال نکردم، ولی به نظر میرسه شدیدا کفه ترازو به سمت انیمه و آثار ژاپنی متمایله.

اینجا کسی هست که دوست‌دار انیمیشن‌های غربی هم باشه؟ به ویژه آثار شبکه‌های دیزنی، کارتون نتورک و ادالت سوییم؟

من خیلی این تاپیک رو زیاد دنبال نکردم، ولی به نظر میرسه شدیدا کفه ترازو به سمت انیمه و آثار ژاپنی متمایله.

اینجا کسی هست که دوست‌دار انیمیشن‌های غربی هم باشه؟ به ویژه آثار شبکه‌های دیزنی، کارتون نتورک و ادالت سوییم؟
خیر

مانگای بلیچ رو نصفه ول کرده بودم اصلا داستان این آرک انیمه رو یادم نمیاد :-"

یادم نیست واسه کدوم چپتره پس اگر کامل مانگا بلیچ رو خوندید یا اهمیت نمیدید اسپویلر رو باز کنید :D

آخرین چیزی که ازش یادمه زاراکی داشت با یه پسره میجنگید که قدرتش این بود هرچی تصور میکنی به واقعیت تبدیل میشه or some sh!t :D

ولی هولی شت 5 سالی هست اینقدر از یک انیمه لذت نبرده بودم :D :D

پ.ن: دارم همزمان برای بار سوم ریواچ هم میکنم الان قسمت 47 ام :D

از کل آثار غربی فقط Boondocks رو دیدم :D

آخرین ویرایش:

من:D
هرچی که با کیفیت و خوب باشه میبینم

میخواد Psycho-pass se1 و Demon Slayer باشه میخواد Soul2020 و Ed, Edd n Eddy و Samurai Jack و Rick and Morty و Steins;Gate و... باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or