Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
خدایی این ریکو داخل مید این ابیس عین میمونه که مثلا لوفی رو بزاری داخل برسرک. توی داستان به این تاریکی که همه دارن با مرگ و زندگی دست و پنجه نرم میکنن، ریکو یا به فکر غذاست یا دنبال توالت میگرده:| بعد این فصل دوم جالب بود ولی آخرش من نفهمیدم اصلا فاز شخصیت ها چی بود، نه شخصیت منفیش و نه باقی شخصیت ها (ریکو که کلا وللش، اون فقط دنبال غذا بود :-") هیچکدوم کارهاشون منطقی نبود :-"

ای بابا من فک کنم ورژن ریمستر شده ای چیزی دارم این بهش نخورد
احتمالا نسخه بلوری داری و زیرنویس برا وب هست.
الان برا خودمم دیدم اینجوریه (ندیدم انیمه رو :|:D) ، من 12 ثانیه مفنی زدم با پات پلیر درست شد(با این<) ، حالا یا این کار رو بکن ، یا نسخه وب که هفتگی پخش میشده رو بگیری درست میشه.

ای مسلمون ها پلات این SpyXFamily در مانگا بهتر میشه؟
این قسمت انیمه آخرین جایی بود که در مانگا چند سال پیش اومده بود. مشکلی ندارم که بیشترش Slice of Lifeاهه، فقط میخوام بدونم انتظار چیزای بیشتری میشه از داستان داشت؟

سلام نمیدونم قبلا این‌جا کسی به انیمه‌های چینی(Donghua) اشاره کرده یا نه، جدیدا ( Mo Dao Zu Shi (The Founder of Diabolism رودیدم و خیلی ازش خوشم آمد گفتم این‌جا معرفیش کنم. درکل سه فصل هستش و ۳۵ قسمت.
برای منی که به صداگذاری ژاپنی عادت داشتم صداگذاری چینی اولش یکم غریب بود ولی بعدش به دلم نشست و به نظرم خیلی خوب بود و به شخصیتا میخورد.

ای مسلمون ها پلات این SpyXFamily در مانگا بهتر میشه؟
این قسمت انیمه آخرین جایی بود که در مانگا چند سال پیش اومده بود. مشکلی ندارم که بیشترش Slice of Lifeاهه، فقط میخوام بدونم انتظار چیزای بیشتری میشه از داستان داشت؟
پلات داستان تا آخرین قسمت مانگا همین شکلیه.
هر چند قسمت هم یه کاراکتر جدید به داستان اضافه میشه و ماجرا رو جلو می‌بره اما کلیتش تا آخرین قسمتی که اومده همینه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or